Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 5 hónapja #195375 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Arelenwen írta:

ainawethien írta: Dom és Billy 01
Dom és Billy 02
Dom és Billy 03
Dom és Billy 04

Jól látom, hogy Dom szemei megint ki vannak húzva feketével? Különben sztem jól áll neki.

Hát a megint elég relatív... mivel ezek már viszonylag régi képek, persze kétségtelen, hogy jól áll neki!
Na de itt van néhány valóban új kép! Az ABC bejelentette, hogy megveszik a sorozatot és szeptembertől fogják adni, ami azt jelenti, hogy normális sorozat lesz belőle! :D

Dom New York1
Dom New York2
Dom New York3
Jók a körmei! :D
Dom New York4
Dom csücsörít (édes)
Dom New York5
csücsörítés II. :D
Dom New York6
Dom New York7
Dom New York8
Dom kimutatja a foga fehérjét! :D
Dom New York9
Dom New York10
Dom New York11
Dom New York12

(jobb gomb és cél mentése)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #195353 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

ainawethien írta: Dom és Billy 01
Dom és Billy 02
Dom és Billy 03
Dom és Billy 04

Jól látom, hogy Dom szemei megint ki vannak húzva feketével? Különben sztem jól áll neki.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #195333 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Már alig várom, hogy letölthessük a sorozatot :) )

Dom és Billy 01
Dom és Billy 02
Dom és Billy 03
Dom és Billy 04

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 5 hónapja #195242 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Sil írta: Dom a Lost-ban:
www.livejournal.com/community/lo ... 45405.html
(Volt ez már? Ha volt, bocs, nem szoktam itt végignézni az összes képet...)

Hát... ezek... ezek... Fantasztikusak!!! :D
Végre képek a sorozatból! Hogy mióta vártam erre!
Alig jutok szóhoz! Naggyon jól néz ki! :D

Több
20 éve 5 hónapja #195195 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dom a Lost-ban:
www.livejournal.com/community/lo ... 45405.html
(Volt ez már? Ha volt, bocs, nem szoktam itt végignézni az összes képet...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 5 hónapja #195148 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Maxim írta: Szerintem teljes mértékben illik a szerep Domhoz... csak rá kell nézni... tiszta rock sztár! :D

Egyetértek, elég csak a TORN partyra gondolni.

SPIVS trailer

Több
20 éve 5 hónapja #195124 Írta: Maxim

ainawethien írta: Ó!! A LOST-ot megvette az ABC, ami azt jelenti, hogy ősszel elkezdik leadni a sorozatot a csatornán. 13 részes lesz az első szezon. Nem tudom hogy lesz-e több, mert én olyat hallottam, hogy ez egy ilyen egyszezonos sorozat lesz csak.. kicsit hosszabb mint egy minisorozat, de még nem sorozat. Na mindegy, nem nagyon akartam lelőni magamnak polyént, szal nem olvastam utána a sztorinak (mert már van részletesebb is, mint hogy a szigeten ragadnak a repülőgépszerencsétlenség következtében), de annyit kiderítettem, hogy Dommeh egy rock zenészt fog alakítani!!!!! :)

+ THE PURIFIERS TRAILER .

Szerintem teljes mértékben illik a szerep Domhoz... csak rá kell nézni... tiszta rock sztár! :D
Mondjuk még a jellem lesz érdekes...

Több
20 éve 5 hónapja #194986 Írta: ainawethien

Több
20 éve 5 hónapja #194684 Írta: ainawethien
NAGYOn nagy képek:

media.ragtagprettyboys.com/picspam/051604/Billy/billyali01.jpg
media.ragtagprettyboys.com/picspam/051604/Billy/billyali02.jpg
media.ragtagprettyboys.com/picspam/051604/Billy/suckit.jpg
media.ragtagprettyboys.com/picspam/05160...ly/timeforashave.jpg
media.ragtagprettyboys.com/picspam/05160...y/wellhellobilly.jpg

Ó!! A LOST-ot megvette az ABC, ami azt jelenti, hogy ősszel elkezdik leadni a sorozatot a csatornán. 13 részes lesz az első szezon. Nem tudom hogy lesz-e több, mert én olyat hallottam, hogy ez egy ilyen egyszezonos sorozat lesz csak.. kicsit hosszabb mint egy minisorozat, de még nem sorozat. Na mindegy, nem nagyon akartam lelőni magamnak polyént, szal nem olvastam utána a sztorinak (mert már van részletesebb is, mint hogy a szigeten ragadnak a repülőgépszerencsétlenség következtében), de annyit kiderítettem, hogy Dommeh egy rock zenészt fog alakítani!!!!! :)

+ THE PURIFIERS TRAILER .

Több
20 éve 5 hónapja #194543 Írta: Maxim
Egy rakás új Dom kép!
Mivel lusta vagyok egyenként belinkelni, ezért erre kattintva kijön a soksok kép!
Ja és Dominic megjelent Dennis Rodman szülinapi buliján is, szóval majd valószínűleg arról is lesznek képek! :D

Conde Nast Traveler Hot Nights

Orsie írta:
Sok-sok Billy- és Dom kép:

www.collectormania.com/imagegall ... aghan1.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... aghan2.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... aghan3.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... aghan5.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... aghan9.jpg

www.collectormania.com/imagegall ... yboyd1.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... yboyd2.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... yboyd3.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... yboyd4.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... yboyd5.jpg

Fantasztikusan jó képek!!!
Főleg ez:
www.collectormania.com/imagegall ... aghan3.jpg

És ez:
www.collectormania.com/imagegall ... yboyd3.jpg

(szerintem)

Több
20 éve 5 hónapja #194395 Írta: Haebrethilien
lehet, h egy picit off, bocs: szal szerdán láttam a max c. filmet, tudjátok, az a hitleres. és abban a főszereplő(max rothman) a john cusack. és néha engem billyre emlékeztetett.....persze lehet, h csak hülye vok...de azér sztem néha hasonlított rá. amikor mosolygott. amúgy nem rossz film, bár elég érdekesen van lezárva. de nekem tetszett. on

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 5 hónapja #194206 Írta: Maxim
Új Billy interjú!!! Naon vicces, tessék elolvasni!
(angolul tudók előnyben)

Meet My Pub with Billy Boyd!

Több
20 éve 5 hónapja #194109 Írta: Ancalima Anarórë
Hű, mit hoztam...
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=525

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 5 hónapja #193945 Írta: ainawethien

Több
20 éve 5 hónapja #193916 Írta: Aldaron (büzsü)
Maxim, hát ez... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KIRÁLY.... :D

Több
20 éve 5 hónapja #193915 Írta: Telperien(Ithil)
Ezek után még el is tört a répája! :mad2:

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"

Több
20 éve 5 hónapja #193900 Írta: Maxim
Na nemtom, hogy ez volt-e már itt, de én majd leestem a székről a röhögéstől! :lol:
Attacked by a carrot!

Több
20 éve 5 hónapja #193752 Írta: ainawethien

Maxim írta: Na és nem tudjátok ki ez a nő :?: :?: :?: :?:

Billy barátnője Ali. Már elég régóta együtt vannak. Szerintem naon szimpi kis nő, és illenek egyáshoz (már amennyire innen meg tom mondani..). Van egy rakás kép fent róluk a neten, szal ne ebből az egy képből ítélj. :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #193714 Írta: Maxim

Adrael írta:

ainawethien írta: pretty.sparklybean.com/getty/awards/WorldSports/billyali.jpg

Hú, de riasztó ez a nő Pip mellett...

www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=

Na és nem tudjátok ki ez a nő :?: :?: :?: :?:
(személy szerint bele vagyok esve Billy akcentusába... 1-2 szó kivételével értem mit mond, és már felső fokon utánzom is!) :D

Több
20 éve 5 hónapja #193582 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

ainawethien írta: pretty.sparklybean.com/getty/awards/WorldSports/billyali.jpg

Hú, de riasztó ez a nő Pip mellett...

www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=

Több
20 éve 5 hónapja #193567 Írta: ainawethien
Én még mindig nem naon értem mit akar mondani néha. :D de kábé így vagyok az ír akcentussal is pl.. (lásd Colin Farrell-ből se naon értek egy kukkot se ha ír akcentussal beszél)

pretty.sparklybean.com/getty/awards/WorldSports/billyali.jpg

Több
20 éve 5 hónapja #193486 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Billy Boyd akcentusa annyira jó! :) Eljutottam odáig, hogy kb. értem, mit akar mondani....Elsőre, mikor hallottam, hogy ejti ki a "birthday" szót, kész voltam :lol:

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 6 hónapja #192805 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Büzsü, Éowyn: köszi!

Nna, már le is töltöttem és meg is néztem. Sirály!!!
ainawethien: ezer hálám!

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192802 Írta: Aldaron (büzsü)
Drowse, a pontosabb cím:
www.apple.com/quicktime/download/
de itt ki kell tölteni pár dolgot, ezért jobban ajánlom az origon levő teljes változatot:
[origo] - QuickTime v6.5.1 FullInstaller :D [kb. 12 MByte]

Több
20 éve 6 hónapja #192800 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Drowse írta: Épp most töltöm le a Sniper-t!!!!
Azt hagy kérdezzem meg: a mov kiterjesztésű file-okat milyen lejátszóval lehet megnyitni?

Quick Time -mal :)
Letöltheted a www.apple.com -ról

Több
20 éve 6 hónapja #192798 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Épp most töltöm le a Sniper-t!!!!
Azt hagy kérdezzem meg: a mov kiterjesztésű file-okat milyen lejátszóval lehet megnyitni?

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #192740 Írta: Aldaron (büzsü)
Köszi ainawethien, nagyon vagányak a videók, meg a képek. de úgy nem haragszol meg, hogyha nem töltöttem le a 84MByte-os videót... :roll: :wink: Mégygszer köszi :D

Több
20 éve 6 hónapja #192653 Írta: ainawethien
Nem tudom meddig lesz fent, de mindenesetre SNIPER 470 video és képek .

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.820 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére