Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 6 hónapja #188834 Írta: Haebrethilien
ha megnézitek trufa eredeti hobbitnevét, az ha jól emlékszem kalllimac, és ez azt jelenti, h mókás vidám. nos ezért lett merry angolul. hogy a trufa pontosan hogy jött, azt nemtom, nem hinném, h vmi hasonló jelentésű lenne, vagy ilyesmi. viszont sztem jobban hangzik, pláne itt mo-n....

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #188804 Írta: Aldaron (büzsü)
De hát sok név van még ami nem magyaros, hát akkor miért csak a Merry van megváltoztatva? :? :?:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #188789 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Maxim írta:

Findulias írta: Sziasztok!

Szerintetek hogyan lett Merry-ből Trufa a magyar fordítás során?
Nem mesélt erről valahó göncz Árpád valamikor?
Érdekes lenne megtudni...

A Gyűrűk Ura díszkiadásának végén van erről szó... leírja hogy milyen megfontolásból változtatta meg Merry nevét (egyedüliként) a szereplők közül, de hogy miért arra már konkrétan nem emlékszem. Személy szerint jobban szeretem a Merry elnevezést... :D

Lehet, hogy Trufa... magyarosabb egy kicsit? Közelebb áll a magyar nyelvhez, mint a Merry?

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 6 hónapja #188787 Írta: Orion
Orion válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hogy miért lett Merry-ből Trufa azt nem tudom, de azt igen, gogy azt még Réz Ádám nevezte át, Göncz Árpád, csak átvette, mert ő csak a 11.-felyezettől kezdte fordítani

Líthas!

Több
20 éve 6 hónapja #188786 Írta: Aldaron (büzsü)

Barahir írta: Az ONE magazinban Billy elárulta, hogy közös filmtervei vannak Dommal!
Csak annyit mondott, hogy a forgatókönyv már kész, és talán le is forgatnák közösen. A sztori röviden két srácról szól, akik Miamiban egy búváriskolát vezetnek. Azt mondta, ez még így nem ígér sokat, de a történet tényleg nagyon vicces!

húúúúúú, ez engem is érdekel, nem tudod esetleg, hogy mi lenne a film címe, vagy mikorra tervezik? :? :)

Több
20 éve 6 hónapja #188769 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Az ONE magazinban Billy elárulta, hogy közös filmtervei vannak Dommal!
Csak annyit mondott, hogy a forgatókönyv már kész, és talán le is forgatnák közösen. A sztori röviden két srácról szól, akik Miamiban egy búváriskolát vezetnek. Azt mondta, ez még így nem ígér sokat, de a történet tényleg nagyon vicces!

Több
20 éve 6 hónapja #188658 Írta: Aldaron (büzsü)

Maxim írta:

A Gyűrűk Ura díszkiadásának végén van erről szó... leírja hogy milyen megfontolásból változtatta meg Merry nevét (egyedüliként) a szereplők közül, de hogy miért arra már konkrétan nem emlékszem. Személy szerint jobban szeretem a Merry elnevezést... :D

Igen.... a Merry inkább hobbitosabb mint a Trufa, én úgy érzem, hogy a legszebb hobbit nevek a pattógósak, mint Bilbó, Pippin, Merry, stb.

Több
20 éve 6 hónapja #188657 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 6 hónapja #188656 Írta: Maxim

Több
20 éve 6 hónapja #188655 Írta: Findulias
Findulias válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sziasztok!

Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!

Több
20 éve 6 hónapja #188652 Írta: Aldaron (büzsü)
K É P
Képkommentár:
Billy: Húú, már viszket a pofám, mit ácsorgunk itt? Kéne borotválkozni menni :wink:
Sean: Jééé de nevettséges vagy LIJ! :)
Dom: Húúú, iagazad van Billy ! KI ez a hajas pofa? :)
Lij: Aham, most már tudom!!! *vajon ki a franc lehet, gondolja magában* :)

Na és itt egy óriási kép a még gyerekszívű Dommal :D :D :D
GYEREK DOM

Több
20 éve 6 hónapja #188650 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

büzsü2003 írta: Szuper animációk Dom-ról I T T :D

Na igen... ezeket órákig el tudom nézegetni... persze nem teszem de baromi jók :D
Drowse: Az utolsó az naggyon jóóó! :D :up:

Több
20 éve 6 hónapja #188470 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #188353 Írta: Aldaron (büzsü)
Szuper animációk Dom-ról I T T :D

Több
20 éve 6 hónapja #188346 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Ez a legjobb 8) hihihi

hehe.. szerintem mondjuk mindegyik jó! :D
Húú... na egy érdekes kép Dom-ról... semmi kül, de így azér ritkán látni... :)
www.dominic-monaghan.us/images/dom/40.jpg 8)
(átmásolós módszer, vagy ugyebár egyből mented)

Több
20 éve 6 hónapja #188100 Írta: Aldaron (büzsü)

Több
20 éve 6 hónapja #188026 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Te osztáng :wink: raktál be képet!!!! :wink: :lol: Köszi...

Hát és amíg végignéztem... tegnap hajnali 3/4 2kor értem a végére. :D

Több
20 éve 6 hónapja #187963 Írta: Aldaron (büzsü)

Maxim írta: Néhány dolog...
Kapitány és katona kimaradt jelenetei természetesen Billy-t tartalmaz!
valamint...
RotK képek Pippinről kifulladásig (Dom is észlelhető jópár képen) :D

Te osztáng :wink: raktál be képet!!!! :wink: :lol: Köszi...

Több
20 éve 6 hónapja #187812 Írta: Maxim
Néhány dolog...
Kapitány és katona kimaradt jelenetei természetesen Billy-t tartalmaz!
valamint...
RotK képek Pippinről kifulladásig (Dom is észlelhető jópár képen) :D

Több
20 éve 6 hónapja #187751 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
MINDENKIENK SZÓLÓOK, HOGY A BBC PRIMEON LEHET LÁTNI AZT A SOROZATOT AMINEK DOMINIC MONAGHAN FIAAL KÖLÖKKÉNT JÁTSZOTT!!!
Hetty Wainthropp nyomoz ez a cime.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #187578 Írta: Maxim
Apropó aranyos...
álmos tengerész :D

Több
20 éve 6 hónapja #187537 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Megtaáltam azt a filmet, amiről beszéltem, hogy Billy szakállas, A film címe: Still Game, hát szerintem nem nagyon áll neki jól...

Képek itt - nem annyira jó minőségű képek... :roll:

8O
Hát... ok... végülis túlélhető... érdekes... ha vigyorog sokkal idétlenebbül néz ki ezzel a szakállal. De aranyosnak azér tényleg aranyos... :D

Több
20 éve 6 hónapja #187429 Írta: Haebrethilien

büzsü2003 írta: Megtaáltam azt a filmet, amiről beszéltem, hogy Billy szakállas, A film címe: Still Game, hát szerintem nem nagyon áll neki jól...

sztem úgy is aranyos....ő mindenhogy az. sztem nem rossz neki a szakáll.

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 6 hónapja #187279 Írta: Aldaron (büzsü)
Megtaáltam azt a filmet, amiről beszéltem, hogy Billy szakállas, A film címe: Still Game, hát szerintem nem nagyon áll neki jól...

Több
20 éve 6 hónapja #187202 Írta: Maxim

Sil írta: OFF: Rabyn nincs egyedül, én is 800x600-as felbontást használok, mert 1024x768-assal egyszerűen nem látnám... csak még jobban tönkremenne a szemem... És igen, nagyon idegesítő, ha egy topic szét van húzva. De nem az aláírás húzza szét a topicot, hanem a túl hosszú linkek.

Akkor maradhat így az aláírásom :?: :?: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #186993 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sil köszönöm! Én nemtom hogykell átalakitani a lineket (De mán gyakorolom, csak nem akartam elszúrni..)

off vége

Több
20 éve 6 hónapja #186990 Írta: Aldaron (büzsü)

Maxim írta: Hát... szerintem ezen a képen aranyos, egyébként tényleg nem áll jól neki... te láttad már szakállal????

Igen, úgy emlékszem, hogy az egyik filmben visel szakállat, csak már nem tudom melyikben, ha valaki kap ilyen képet, rakja be, hogy nézzük meg. :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #186971 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
OFF: Rabyn nincs egyedül, én is 800x600-as felbontást használok, mert 1024x768-assal egyszerűen nem látnám... csak még jobban tönkremenne a szemem... És igen, nagyon idegesítő, ha egy topic szét van húzva. De nem az aláírás húzza szét a topicot, hanem a túl hosszú linkek. Kijavítgattam őket ezen az oldalon, most jó, de nagyon örülnék neki, ha a hosszabb linkeket (pl a photobucket-eseket) szerkesztenétek, és nem nekem kéne mindig kijavítani őket "katt ide"-re... Ha már egyszer használjátok az url gombot (mert látom, páran használják, bár így eléggé fölösleges), akkor onnan már igazán nem nagy lépés... :wink: Szolgálati közlemény vége.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #186953 Írta: Rabyn
Igen az enyém kissebb. De nem én vgyok egyedül aki ilye felbontást használ ezért kértem meg rá.
Ja és mégvalami KÖNYÖRGÖM TANULJÁTOK MEG HASZNÁLNI A SZERKESZT GOMBOT!!

img-nex.theonering.net/images/scrapbook/6737.jpg
www.metro.co.uk/img/pix/billy_boyd300.jpg
www.compu-webs.com/mckellen/images/0957.jpg

Több
20 éve 6 hónapja #186948 Írta: Aldaron (büzsü)

Rabyn írta: Maxim kérlek csinálj valamit az aláírásoddal mert széthuzza a topicot. (legalábbis azt hiszem az huzza szét)

Az a legjobb ha rak belé egy sortörést! :roll: (De Rabyn, ez attól is függ, hogy milyen a képernyőd felbontása, gondolom a tiedé 800*600-as, mert nekem nem húzza szét, és az enyém 1024*768-as)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.813 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére