Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 2 hónapja #216213 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jujjj... ez nagyon szép kép!! Szerintem annyira illenek egymáshoz!! Köszi!

Ez egy nagyon ari/mázlista sztori, érdemes elolvasni!

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #216180 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215682 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dom-os LOST oldal .

Több
20 éve 2 hónapja #215344 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Na most én jövök.Néhány Dom képet találtok itt:
fototar.origo.hu/pages/albumlist ... ?id=232899

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 2 hónapja #215325 Írta: ainawethien

Fircorwen írta: És itt egy rövid részlet Billy új rövidfilmjébQl, az Instant CerditbQl:
pics.sara-rue.com/LJ/InstantCredit.zip (9MB)

Wow, köszi! A képeket is! Ezek biztos voltak már, de ártani nem árt, ha beteszem:
Dom 01
Dom 02
Dom 03
Dom 04

Penngaladiel: elolvastam a beszámolót.. hát mázlisták vagytok, azt ugye tudod?! Craig-gel találkozni.. ráadásul még interjút is készíteni vele.. te jó ég! :!:

Több
20 éve 2 hónapja #215187 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tudom, hogy tudjátok ajánlani a szerkeszt gombot, de gondoltam ez a hozzászólás teljesen más témájú mint az előző meghunyázkodásom, szóval új Lost promóciós képek Domról itt!

Több
20 éve 2 hónapja #215186 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát... én most baromira szégyenlem magam... néhány perce tévedtem egy olyan Billy oldalra, hogy hatalmas betükkel hírdették, hogy Billy-nek születésnapja van... magamtól eszembe sem jutott...
Szóval most nagyon szégyenlem magam, ráadásul már holnap is van... :oops:
De azért csöndben és meghunyászkodva, de nagy átéléssel mondom, hogy...
[size=9:1kmsl740]Boldog Születésnapot Billy![/size]

Több
20 éve 2 hónapja #215167 Írta: Haebrethilien
Boldog szülinapot!!!!!(Billy!)
már reggel eszembe jutott, de csak most jutottam géphez sajnos...
:pippin4: :bounce:
igyunk az egészségére!:cheers:

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 2 hónapja #215146 Írta: Frodo Baggins
Boldog szülinapot, Billy!! :wink:

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
20 éve 2 hónapja #215135 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Today is Billy Boyd's Birthday! Billy was born on August 28th, 1968 in Glasgow, Scotland. That makes him 36 today! Happy Birthday Billy!

Több
20 éve 2 hónapja #215131 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Úgy látom, senkinek nem jutott még eszébe,de
Boldog szülinapot Billy Boydnak! :hello: :dance: :cheers: :pippin5:

Több
20 éve 3 hónapja #214721 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Van itt egy interjúcska Daviddel és Billyvel: nevermoremagazine.com/ComicCon1.htm
Az eleje nagyon uncsi, mert a riporter több oldalon arról locsog, hogy milyen nehéz volt ezt az interjút elkészíteni. :roll: Kb a 4. oldaltól beszélget ténylegesen velük... :lol:

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 3 hónapja #214448 Írta: Penngaladiel
Tájékozódás és tapasztalat között óriási a különbség ;) De hát nem erőszak a disznótor, ahogy szokás mondani :P :D 8)

Több
20 éve 3 hónapja #214253 Írta: Maxim

Penngaladiel írta: Csak furcsállom, hogy olyasmiről mondasz ítéletet, amiről fogalmad sincs. Mi voltunk tavaly a Ring*Conon, és idén is szándékozunk menni, mert hatalmas buli. Az igaz, hogy idén több ember lesz, és az is, hogy nagyobb nevek, mint tavaly, de attól még nem jelenti azt, hogy arról szólna, hogy "sok hisztériás ember" rohangászik... Ha nem tudtad a Lassiban olvasni a beszámolónkat, itt van webes verzióban:
craig-parker.hu/articles/hu/ringcon.htm

Már olvastam eddig is beszámolókat és azt egy szóval sem mondtam, hogy bárki is rohangászik. :roll:
Persze, vannak jó történetek és kétségem sincs affelől, hogy nagy élmény. Nekem egyszerűen nem jön be. Egyébként meg tájékozódás nélkül semmiről nem mondok véleményt.

Több
20 éve 3 hónapja #214239 Írta: Penngaladiel

Maxim írta: Na és lesz olyan, aki erre elmegy? Mondjuk nézzetek hülyének, de ha nálunk lenne, még akkor is elgondolkodnék rajta... sok hisztériás ember... én meg nem akarnám, hogy engem is ezek közé soroljanak.
(Remélem senki érzelmeibe nem gázoltam bele.)

Csak furcsállom, hogy olyasmiről mondasz ítéletet, amiről fogalmad sincs. Mi voltunk tavaly a Ring*Conon, és idén is szándékozunk menni, mert hatalmas buli. Az igaz, hogy idén több ember lesz, és az is, hogy nagyobb nevek, mint tavaly, de attól még nem jelenti azt, hogy arról szólna, hogy "sok hisztériás ember" rohangászik... Ha nem tudtad a Lassiban olvasni a beszámolónkat, itt van webes verzióban:
craig-parker.hu/articles/hu/ringcon.htm

Több
20 éve 3 hónapja #214014 Írta: Maxim

Penngaladiel írta: FIGYELEM!!!!

Bár a rendezvény hivatalos honlapján még nincs erről semmi, de úgy tűnik, Billy ott lesz az október végén megrendezésre kerülő bonni Ring*Con 2004-en!!!

www.billyboyd.net/update/
www.ringcon.de/

Köszönet Gyémánt_Hajnalnak az infóért :)

Na és lesz olyan, aki erre elmegy? Mondjuk nézzetek hülyének, de ha nálunk lenne, még akkor is elgondolkodnék rajta... sok hisztériás ember... én meg nem akarnám, hogy engem is ezek közé soroljanak.
(Remélem senki érzelmeibe nem gázoltam bele.)

Több
20 éve 3 hónapja #213996 Írta: Penngaladiel
FIGYELEM!!!!

Bár a rendezvény hivatalos honlapján még nincs erről semmi, de úgy tűnik, Billy ott lesz az október végén megrendezésre kerülő bonni Ring*Con 2004-en!!!

www.billyboyd.net/update/
www.ringcon.de/

Köszönet Gyémánt_Hajnalnak az infóért :)

Több
20 éve 3 hónapja #213095 Írta: Haebrethilien
ezek a képek olyan aranyosak!
www.billyboydonline.co.uk/sfxmag4.jpg
www.great-scot.net/appearances/comiccon04_2.jpg
www.great-scot.net/candids/billy.jpg
amúgy a billy-boyd.net -nek nagyon jó a dizájnja! bár nemtom, lehet, h régóta ilyen, csak én vok lassú....

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 3 hónapja #212746 Írta: Maxim
Na figyelem, rövid Dom interjú!
(Én próbálom tiszteletben tartani a rovarok iránti szenvedélyét, nade CSOTÁNYOK?????)
www.livejournal.com/users/msallegro/425734.html

Több
20 éve 3 hónapja #212178 Írta: Alimarniel
Alimarniel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Wow! El kell mondjam h én valójában Lijfan volnék, de ezek a képek... 8O
Főleg Domról, de Billy se semmi... Igazából ők hárman (mármint Lij Dom meg Billy)
MINDIG jól néznek ki... Nincs olyan kép ahol nem.
Hát hiába, ilyenek ezek a srácok. :)

"A tábor területén radioaktív aranyhal fogyasztása csak ólommentes esőkabátban engedélyezett."

Több
20 éve 3 hónapja #212051 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ki nem lett volna a fotós helyében?! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
Több
20 éve 3 hónapja #211525 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Sil írta: Új kép (?):
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=4577

hümm...jó..lenne....de én látom így vagy télleg oan nyomi feje van??

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 3 hónapja #211473 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Új kép (?):
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=4577

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 3 hónapja #211307 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Interjú (képpel! :lol: ) Billy-vel (és David Wenham-mel) a Király visszatér bővített kapcsán:
www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=18093

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 3 hónapja #210344 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
oh , ezek már simerős képek...főleg az első.. húgom egyik kedvenc Billys képe :D

télleg amugy most forgatnak valami filmet kis hobbitjaink?

Több
20 éve 4 hónapja #209771 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 4 hónapja #209423 Írta: Lora
Trufa vashiányos és Dom harap képek rulzak :wink:

(már rég voltam errefelé..)

Több
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.944 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére