- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Arwen:
Tell me what you have seen.
Elrond:
Arwen!
Arwen:
You have the gift of foresight, tell me what you saw.
Elrond:
I looked into your future and saw death.
Arwen:
But there is also life. You saw there was a child, you saw my son.
Elrond:
But that future is almost gone.
Arwen:
But it is not lost.
Elrond:
Nothing is certain.
[Arwen goes up to him, and kneeling before her father, places her hand on his cheek]
Arwen:
Some things are certain. If I leave him now...I will regret it forever.
[After a brief pause]
It is time.
[We see Arwen in her cloak go up to the statute to gather the Shards of Narsil. A voice-over begins.]
Arwen: (v.o)
"From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king."
[The scene then changes to Arwen reading a book in her room when Elrond comes in.]
Arwen:
Reforge the sword, Ada.
[With a disappointed look on his face, Elrond turns away from her. Arwen breathes a sigh as she drops the book she is holding in her hands. Elrond walks toward his daughter and picking up the book, places it in her hand. He notices her hands are cold.]
Elrond:
Your hands are cold. The life of the Eldar is leaving you.
[Arwen looks up at her father with a determined look.]
Arwen:
This was my choice. Ada, whether by your will or not, there is no ship now that can bear me hence.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
A www.actors-posters.com - on NINCS POSZTER HUGÓRÓL!!
Bezzeg a hülye kis Keanuról...
Még Ian McKellenről is van!! Viggo, Orli, Sean Bean, Elijah.. róluk nem is szólva...
Váááhhhh...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Pedig hogy készülök arra is, de ha nem szólsz, frankón elfelejtem..
Köszi!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
Tehát:
Eru éltesse sokáig a mi drága, bolondos, fantasztikus tünciügynökünket!!!!!!
- úgy is, mint apucimat...
Valin estare neki!!!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Nellas
- Nem elérhető
- Neframíel
- Nem elérhető
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Lenne egy óvatos felvetés részemről... Van egy fantasztikusan jó angol nyelvű fanfic Elrondról és Celebríanról, szerintem már többen olvastátok is (Sil biztosan:))).
Arra gondoltam, hogy összeállhatna néhány angolul tudó ember/tünde, és leferdíthetnénk. Ez akkor jutott eszembe, mikor nagy hősiesen nekiálltam, hogy na majd én... De bevallom, iszonyat lassan megy, mert nem vagyok valami profi. Még csak a második fejezetet csinálom, de már jó pár órát belefeccöltem, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar a 22. fejezet végére fogok érni.
Szóval ha többen csinálnánk, három-négy fejezettel mindenki megúszná, és kapna egy kész sztorit. Magyarul mégiscsak más olvasni, mint angolul, nemde?
A végén meg egyvalaki átfutná az egészet, hogy egységes legyen.
Akár felkerülhetne az oldalra is -[size=9:2l64ybku] leszámítva az utolsó fejezetet, ami enyhén szólva korhatáros, de nem is tartozik szervesen a történethez - itt legfeljebb csak megadnánk az angol nyelvű forrást, aztán fordítsa le magának, aki akarja.[/size]
Nagyon rossz az ötlet?
[size=9:2l64ybku](Amúgy a sztori itt található:
www.fanfiction.net/read.php?storyid=641074 )[/size]
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Neframíel
- Nem elérhető
Itten Elrond, fantasy figuraként, made by Games Workshop. Bár mint mondtam, az arcát testületileg elvakerálták, de a festést érdemes megnézni.
Állítólag van egy trónon ülő Elrond is 8O de limitált szériában, és égen-földön nem találok...
kep.tar.hu/neona/images/pic4715128.gif
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Nellas
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
Mit gondoltok, a RotK-bővítettben benne lesz az a jelenet, ami a trailerben is volt, hogy Arwen térdre borul Elrond előtt, s átölelik egymást?
Miiiiii? Miféle... 8O "nem kap levegőt" én olyat... nem is láttam!! Én csak egy hidas jelenetre emlékszem, amikor azt mondja: I can not protect you anymore!
- Artemisz
- Nem elérhető
Végleg ki fog dögleni a topic?
[size=9:148hh528](Még Boromirról is tudunk mit beszélni, holott ő... hisz tudjátok....)[/size]
Mit gondoltok, a RotK-bővítettben benne lesz az a jelenet, ami a trailerben is volt, hogy Arwen térdre borul Elrond előtt, s átölelik egymást?
[size=9:148hh528]Amúgy 1600!!![/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Neframíel
- Nem elérhető
Az a "Bondos" kép nekem nagyon Smith ügynökös... vagy csak képzelgek?? De nem, tök olyan, csak napszemi nélkül! 8O
- Artemisz
- Nem elérhető
Cöcöcc.....
Kicsit tizennyolckarikás...
Csak annyit említenék meg célzás-szinten: most nem volt szőlő....
[size=9:2t7tnxj8]És őszinténszólva nem is értem, hogy volt elég a szőlő a takaráshoz... [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
DE!!!!Sil írta: Bond. Hugo Bond...
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4692989.jpg
Ez tökjóó!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Kis visszatekintésként kérdem, ezt se nézte meg más rajtam kívül?Sil írta: Egy aranyos interjú Hugo-val:
www.telegraph.co.uk/arts/main.jh ... hugo03.xml
És egy részlet belőle magyarul:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=12911
Mert szvsz KEGYETLEN JÓ!! :up:
Hugo jól odamondogatott nekik....
Csak éppen, ahogy a chaten is lebeszéltük Sillel, egy szépséghibája van ennek a monológnak:
Az, hogy mi ettől csak még jobban imádjuk!! :itscool:
Amúgy szinte minden interjújából mintha az szűrődne le, hogy igazából nem tartja sokra ezt a szerepet, de akkor hogy a pokolba tudta ilyen SZENZÁCIÓSAN eljátszani?? :hein:
[size=9:3vhep93j]1500!!!! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Jajj, hát a medveölős rész...Nellas írta:
Melyiket?Artemisz (Celebthil) írta: Azért aranyos... Vhogy Nellas novija jut róla eszembe...
Ez az elszánt tekintet... Ez a fiatal, szép arc....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nellas
- Nem elérhető
Melyiket?Artemisz (Celebthil) írta: Azért aranyos... Vhogy Nellas novija jut róla eszembe...
- Artemisz
- Nem elérhető
Azért aranyos... Vhogy Nellas novija jut róla eszembe...
www.chalkfarmgallery.com/img/ima ... Elrond.jpg
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
:shake:Eleniel (csillaglany) írta: Jelentem, nekem is... És a zene, ami alatta megy (azt hiszem ennek a címe Evenstar)... Gyönyörű!
És Elrond szomorú-nyugodt hangja...!
Nem-nem!
Az Evenstar az, ami a Gorni-Arwen jelenet alatt megy!
Amúgy hát igen.. apuci hangja és tekintete felülmúlhatatlan..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
És Elrond szomorú-nyugodt hangja...!
Kész.
A Rotk-ból hasonló okok (mármint Elrond és a zene) miatt a kardkovácsolós jeleneten szokott vérezni a kis szívem...
Artemisz, a háttérkép egyszerűen fantasztikus!
[size=9:19wmogwx]Férfiként pedig kétségtelenül vonzó, csak épp foglalt, ami kizárja, hogy ilyen szemmel nézzem... [/size]
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
[At Rivendell:]
ELROND:
Arwen. Tollen i lű. I chair gwannar na Valannor. Si bado, no círar.
[Translation: "Arwen. It is time. The ships are leaving for Valinor. Go now before it is too late."]
Arwen:
I have made my choice.
ELROND:
He is not coming back. Why do you linger here when there is no hope?"
Arwen:
[Whispers]:There is still hope.
ELROND:
If Aragorn survives this war, you will still be parted. If Sauron is defeated and Aragorn made king and all that you hope for comes true... you will still have to taste the bitterness of mortality. Whether by the sword or the slow decay of time, Aragorn will die. And there will be no comfort for you, no comfort to ease the pain of his passing. He will come to death. An image of the splendor of the kings of men in glory, undimmed before the breaking of the world. But you, my daughter, you will linger on, in darkness and in doubt. As nightfall winter that comes without a star. Here you will dwell, bound to you grief, under the fading trees, until all the world has changed and the long years of your life are utterly spent. Arwen... there is nothing for you here, only death.
A im ú-'erin veleth lîn?
[Translation: "Do I not also have your love?"
Arwen
Gerich meleth nîn, ada.
[Translation: "You have my love father."]
[The Elves (including Arwen) depart Rivendell.]
GALADRIEL
I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. [Translation: "The world is changed; I can feel it in the water, I can feel it in the earth, I can smell it in the air."]
The power of the enemy is growing. Sauron will use his puppet Saruman to destroy the people of Rohan. Isengard has been unleashed. The Eye of Sauron now turns to Gondor. The last free kingdom of men. His war on this country will come swiftly. He senses the Ring is close. The strength of the Ringbearer is failing.
In his heart, Frodo begins to understand. The quest will claim his life. You know this. You have foreseen it. It is the risk we all took. In the gathering dark, the will of the Ring grows strong. It works hard now to find its way back into the hands of men. Men, who are so easily seduced by its power. The young captain of Gondor has but to extend his hand to take the Ring for his own and the world will fall. It is close now, so close to achieving his goal. For Sauron will have dominion over all life on this Earth, even until the ending of the world. The time of the elves is over. Do we leave Middle-Earth to its fate? Do we let them stand alone?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Mit leltem a KÉPEK-topicon!!
EZ a legoltáribb wallpaper, amit valaha láttam!!
Gyönyörű!
Hát nem?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
/me homlokára csapSil írta: A bemosolygás akkor van, amikor Samunak mondja, hogy valóban nehéz elválasztani őket, még akkor is, ha Frodó meg van hívva a titkos tanácsra, stb...
TÉNYLEG! 8O
Cöcöcc... és Gorni?Sil írta: Az a "legjobb pasi" meg tökéletesen stimmel...
(Én csak Éomert mertem emlékezetébe idézni, mire Szofi megvetően közölte: "Éomer csak egy tacskó! Bezzeg Elrond..."
Na, persze, gondoltam, a 6500 évével... )
Kíváncsian várjuk!Sil írta: Én is csináltam pár ilyen ikont, majd egyszer megmutatom...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
A bemosolygás akkor van, amikor Samunak mondja, hogy valóban nehéz elválasztani őket, még akkor is, ha Frodó meg van hívva a titkos tanácsra, stb...
Az a "legjobb pasi" meg tökéletesen stimmel...
Én is csináltam pár ilyen ikont, majd egyszer megmutatom...
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Ilyen bemosolygás!
img1.photobucket.com/albums/0903 ... snarky.jpg
Na de ez se kutya!
img1.photobucket.com/albums/0903 ... r/DOOM.jpg
Eyebrows os the doom!! Aúúúúúúúúúúúúúúúú!! :biggrin2:
(/me fetreng..)
Ez szép!
img1.photobucket.com/albums/0903 ... theend.jpg
Kedvenc tündeharcosunk!
img1.photobucket.com/albums/0903 ... elrond.jpg
Erre mondta Szofi, hogy a legjobb pasi a GyU-ban...
img1.photobucket.com/albums/0903 ... elrond.jpg
Hüpp-hüpp....
img1.photobucket.com/albums/0903 ... hteyes.jpg
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!