Elrond (Hugo Weaving)

Több
20 éve 8 hónapja #173182 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Iras írta: Elrond nem beképzelt. Kirának igaza van, elég csak a származását megnézni. Hiszen kik, vagy mik vagyunk mi a tündékhez képest. Még ha Thranduilt nézzük is, vagy a legfiatalabb, letapasztalatlanabb tündét, ezt akkor sem mondhatjuk.

Ráadásul pont Elrond az a tündék közül, aki a legtoleránsabb, aki egyáltalán nem nézi le a többi fajt... Gondoljatok csak Völgyzugolyra: egy menedék, ami nyitva áll minden szabad nép előtt, fajtól függetlenül...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #173181 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Iras: senki se piszkálja Legolast, én úgy tudom, Kira kifejezetten bírja a pofiját! :wink:

Kösz, hogy csatlakozol a védvonalhoz!!!

[size=9:2gkhgx6w]Na, ide vezet, ha fiúk beteszik ide a lábukat... :roll: Ezért kellett az Éomertopicból is kiszednem a regényrészletet, nem akartam, hogy meg nem értő bárkik csámcsogjanak a lelkem gyümölcsén...[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #173179 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
James! Könyörgök! Ne fárassz!

Elrond nem beképzelt. Kirának igaza van, elég csak a származását megnézni. Hiszen kik, vagy mik vagyunk mi a tündékhez képest. Még ha Thranduilt nézzük is, vagy a legfiatalabb, letapasztalatlanabb tündét, ezt akkor sem mondhatjuk.

Ezek után még fanficet kérsz? 8O Aranyos.

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
20 éve 8 hónapja #173175 Írta: Artemisz

Kira írta: Tisztelettel maradok,
-Kíra-

Köszi.... :itscool:

A Valák szóltak a nevedben!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #173154 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

James írta: [size=9:2af1xb39]Én Elrond-ot beképzeltnek tartom. [/size]

Miért? Minden oka megvan arra, hogy sokra tartsa magát, de szerintem nem beképzelt.
A pasasnak elég csak a származását megnézni. Aztán az életét, tetteit... *_* Szóval minden oka meg lenne, hogy beképzelt, büszke legyen, de nem az! ( Morr! :lol: )

James írta: [size=9:2af1xb39]
Ha megkérnék valakit, eljutatna hzzá priviben egy Elrond-os novellát?
( 8) )
[/size]

Kihez? (Én szívesen olvasok Elrond-s fanficet... 8)

James írta: [size=9:2af1xb39]
Észrevettétek, hogy az első filmben, amikor Elrond emlékezik, fiatal még, amikor ott áll a Végzet Hegyénél? Azért rajta is hat az öregség.
[/size]

Fiatalabbnak néz ki, igen. Azonban a filmben, amikor mi először látjuk:
    3 istenverte napja nem aludt, hanem egy hobbit vállában turkált, és keresett egy Morgul-tőr szilánkot. :evil:
    A Gyűrű három napja suttog neki, elnyomva Vilja megnyugtató hangját :cry:
    A felesége ötszáz éve elhagyta (jobban mondva Nyugatra hajózott), így frusztrált is lehet :lol: :twisted:
    A lánya, (akinek a felnövését nehéz elfogadni) itt fog maradni, meghalni, és :!: nem fog vele többé találkozni :cry:
    A neveltfia veszélyben volt, akárcsak a legjobb barátja (Glorfindel :wink: )
    A békés otthonát mindenféle jöttment hobbit, tündehercegecske, ember átjáróháznak tekinti
    Gandalf szokása szerint rossz híreket hozott
    satöbbi

Azt hiszem van oka nyúzottnak lenni. És ő már nem tehet semmit, nem az ő tettein múlik Arda sorsa. És ez idegesítő! :evil:

Asszem ezek közül akárcsak az első is nyúzottá tenne mindenkit...

Tisztelettel maradok,
-Kíra-

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #173123 Írta: Artemisz

James írta: [size=9:dgohb7rv]Ha megkérnék valakit, eljutatna hzzá priviben egy Elrond-os novellát?[/size]

Ha úgy érted, hogy NEKED, hát ezek után aligha, bocs... :? :roll:
Legalábbis ÉN nem!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #173042 Írta: Elwing.
Elwing. válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Nem, nem, nem és nem!!!
ELROND NEM BEKÉPZELT! Hogy jutott ez eszedbe?

" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."

Több
20 éve 8 hónapja #173037 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Beképzelt? Nem, nem beképzelt, nem hinném. :? Úgy látszik nem láttál a karaktere mélyére.
Na mind. Jogod van az önálló vélemény kinyilvánításához ;) nem kövezünk meg. [size=9:2xoyrk2w]Én nem :twisted: [/size]Csak fejtsd ki kérlek, h miért gondolod ezt.

Több
20 éve 8 hónapja #173011 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
[size=9:agwr7ttl]Én Elrond-ot beképzeltnek tartom.
Ha megkérnék valakit, eljutatna hzzá priviben egy Elrond-os novellát?
( 8) )

Érdekesség

Észrevettétek, hogy az első filmben, amikor Elrond emlékezik, fiatal még, amikor ott áll a Végzet Hegyénél? Azért rajta is hat az öregség.
[/size]

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #173004 Írta: Sil
Új interjú, ezúttal Hugo feleségével:
www.nuli.net/news_article_19980214.html

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #172621 Írta: Sil
*Sil elolvassa tizedszer is, különös tekintettel arra a részre, ahol Elrond ölében ülsz...* *sóhaj* *olvad*
Artemisz: várjuk a folytatást!

Egyébként hogy tetszenek az új cuccok a Hugo-s oldalon?

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #172556 Írta: Artemisz

Neframíel írta: Három hármas!! Látja mindenki?? :D Ünnepeljetek!! :dance: :bounce: mármint engem :biggrin2: Artemisz tizenegyezredik hozzászólását úgyis nemsoká utolérem!
:D

UNGABUNGA!! Úgy legyen!! :cheers: :hello: :hello: :cooljump:
Folytatás is lesz szvsz, ahogy elnézem magam most...
Már alig várom, hogy elétek tárjam azt a rész, amikor ismét találkozom Apucival Valinorban!
:mrgreen:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #172551 Írta: Neframíel

Artemisz (Celebthil) írta: Írtam új részeket, de abban nincs Elrond! Azé' kell?
Téged a storymból csak Elrond érdekel, a többi semmi!

:mrgreen: mégis ki érdekeljen, drága?? Mivel apuci ölében egyelőre te ülsz... :evil: :D há persz h ő érdekel, ki más??
Kérjük a folytatást!!

Három hármas!! Látja mindenki?? :D Ünnepeljetek!! :dance: :bounce: mármint engem :biggrin2: Artemisz tizenegyezredik hozzászólását úgyis nemsoká utolérem!
:D

Több
20 éve 8 hónapja #172548 Írta: Elwing.
Szia!

Tetszik! Vicces elképzelni az ikreket és Arwent, ahogy futkároznak a kislány után. Elrond meg csak úgy rutinból az egészet. Nem kell azt a gyereket szórakoztatni, csak hagyni kell.

Most eszembe jut 2-3 éves önmagam. amikor játszani szoktam az unokatestómmal, eszembe jutnak az idősebb unokanővéreim, és már megértem őket. :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #172546 Írta: Artemisz

Neframíel írta: Artemisz!! TE kis izéé! Mért kell engem így megszorongatni szívügyileg?

Mosmivaan??!! :evil:
Mé' kő ezen elszomorodni?

Különben meg bogyó mondja dinnyének, hogy kicsi!!

Írtam új részeket, de abban nincs Elrond! Azé' kell?
Téged a storymból csak Elrond érdekel, a többi semmi!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #172545 Írta: Neframíel
De édi! :D ez haláli!! Olyan... kedves! :bawling: tiszta és széééép....
Artemisz!! TE kis izéé! Mért kell engem így megszorongatni szívügyileg? :( most oan szomi lettem... nem tom mért....

Méég!!

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 7 hónapja #172530 Írta: Artemisz
Na, csajok, figyelmet kérek!!!
A múltkor tárgyaltuk Elrond gyereknevelési rutinját.
Nos, arról fogalmam sincs, hogyan bánt a kicsi Estellel, elképzelni meg lusta vagyok :roll: , de arról mesélhetek, hogy hogyan bánt velem!
A regényem új epizódjából egy szemléletes részlet, íme:
(Kritikát kérek, ITT! )

*aktualitásvesztés miatt kiszerkesztve*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #172256 Írta: Sil
Screencap-ek:
home.pages.at/lorien/elrond01.html

Én is csináltam egyébként pár screencap-et az új videókból, fent vannak a Hugo-s oldalon... :wink: (Bár elég picikék, és Elrond alig szerepel...)

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171774 Írta: Artemisz

Sil írta: Én leginkább azzal értek egyet, amit Tanathir szokott mondani a Deir-ty Girls csoportban... Hogy Hugo fiatalon aranyos, meg cuki, de most így öregen meg eszméletlenül szexi...

Hát ez vhogy így igaz..... :P :oops:

Jaj, igen.. "Elrond meghalt".. na szép.. helyből jéggé dermedt a szívem! Kösz, Sil, hogy kiigazítod!

[size=9:38bheq0h]Fordítási hibák közül a kedvencem:
"A Rauros... elnyelte Denethor fia Boromirt, aki immár nem látja viszont mInas Tirithet, és nem áll ki reggelente a Fehér Toronyba."

Angolt nem tudom pontosan idézni, de azt igen, hogy mit jelent:
"... Denethor fia Boromirt, akit immár nem lát viszont többé Minas Tirith, amint kiáll reggelente a Fehér Toronyba."

Kicsit más.... és szvsz így szebb is!

Amúgy a magyar fordításból egész mondatok maradtak ki! A tündeszövegek lábjegyzetbeli lefordításáról nem is beszélve! :roll: :? [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #171648 Írta: Sil
Nellas: A fordító, természetesen. "Eltávozott"... Gondolom, amikor a Prológust fordította, még nem volt tisztában vele, hogy Elrond nem halandó, később meg nem javították. (Lehet, hogy ez a fordítóváltással is összefügg, hogy nem tűnt fel nekik később... De ennél sokkal nagyobb hibák is vannak a fordításban. :roll: )

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171646 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Te jó ég! :evil: Mi a fene ez a Gy. Sz. 1-ben???? "Elrond ugyan már meghalt..." Miiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????

A fordító nem volt teljesen magánál v. ( sosem gondoltam volna ilyet a bácsikámról) Tolkien maga?

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 8 hónapja #171536 Írta: Sil

Artemisz (Celebthil) írta: Hát ezzel vitakoznék! :wink:
Nem emléxel a Bangkok Hiltonra? Ilyen tükörsima tünde-pofikája még Orlinak se volt ennyi idősen! Nyammm!!

pölö

Jó-jó, de nem az a hagyományos szépség... Van neki egy elég érdekes arcberendezése, amitől olyan... hogyismondjam... egzotikus lesz... :wink:
Én leginkább azzal értek egyet, amit Tanathir szokott mondani a Deir-ty Girls csoportban... Hogy Hugo fiatalon aranyos, meg cuki, de most így öregen meg eszméletlenül szexi...

Artemisz (Celebthil) írta: Jaj, és milyen cuki a kardátadáskor, láttátok, magyaráz Aragornnak, a kamera hatósugarán kívül meg ott a kezében a papír!! :lol: :lol:

Hát, ha egyszer csak a jelenet előtt nyomják a kezükbe a papírt, hogy még ezt a sort is átírták, meg amazt is, meg amit előző nap kaptak, azt felejtsék el, akkor szvsz még Hugo sem képes rendesen betanulni a szöveget... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171527 Írta: Artemisz

Sil írta: Hugo sose volt egy szépfiú

Hát ezzel vitakoznék! :wink:
Nem emléxel a Bangkok Hiltonra? Ilyen tükörsima tünde-pofikája még Orlinak se volt ennyi idősen! Nyammm!!

pölö

Sil írta: És imádom azt a részt az interjúban, amikor PJ-ről kérdezik, és elkezd mosolyogni meg viccelődni... kinyílik... :)

Lehet, hogy a lejátszás vacak, de én alig értek 1 kukkot az interjúból! :evil: Miről beszél pontosan?

Jaj, és milyen cuki a kardátadáskor, láttátok, magyaráz Aragornnak, a kamera hatósugarán kívül meg ott a kezében a papír!! :lol: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #171526 Írta: Sil
Artemisz, átlagpasi már nem is jó? Jó, Hugo sose volt egy szépfiú, de nekem így is tetszik, sőt... :roll: (nyüssz-nyüssz...) És imádom azt a részt az interjúban, amikor PJ-ről kérdezik, és elkezd mosolyogni meg viccelődni... kinyílik... :)

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171519 Írta: Artemisz

Sil írta: Hugo-interjú *olvad* (9,07MB):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_11_hugo.wmv

Hm...
8O
Itt vhogy olyan... öreg... De furcsa így! :? :(
Vagy csak fáradt?
A mindenit neki, hisz már a 44-et tölti idén.. más ebben a korban rosszabbul néz ki! Csak épp akkor is... kicsit kiábrándító!

Unokanővérem is mondta, élőben nincs benne semmi extra.. totál átlag középkorú pasas, átlag cuccok, átlag kétnapos borosta, drótkeretes szemüveg...
De vacak!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #171198 Írta: Sil
A japán videókból az Elrondosak, lementhető formában (jobb egérgomb, cél mentése más néven...):
Hugo-interjú *olvad* (9,07MB):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_11_hugo.wmv
Behind-the-scenes: rohír tábor, a végén a kardátadós jelenet forgatása (20,93MB):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_03.wmv
Behind-the-scenes: Arwen-Elrond, a könyves jelenet... (9,1MB):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_08.wmv

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171159 Írta: Sil
Az emailt sajnos még mindig nem kaptam meg. :cry:

Viszont azon a japán oldalon vannak behind-the-scenes videók is, és azok közt is van Elrondos jelenet... :D :
theater.nifty.com/lotr/making.htm

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171114 Írta: Elwing.
"Amúgy, ha Sil felteszi az oldalra, mindenki olvashatja! :lol: "

Mert ugye Sil miért is ne tenné fel az oldalra közszemlére??? :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #171101 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Rendben, küldöm.
Sil:remélem már megkaptad, nem az én címemről megy,de azért én vagyok.

Amúgy, ha Sil felteszi az oldalra, mindenki olvashatja! :lol:

"Én sem számítok semmi kegyelemre,
Én fölöttem is végigzúg a szél
Lelkemnek alvó, rózsaszirmos kertje
Jobban megvédve nincs a többinél."

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 8 hónapja #171097 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Sil írta:

Nellas írta: Artemisz! Csak ámulok és bámulok, hogy mit írtál Silnek a novellámról! :cry: Mindjárt elbőgöm magam! Tényleg tetszik? :cry:

/me még mindig várja az emailcímére... :roll:

Kenjünk mindent a részecskékre!!! :D
Léccilécci nekem is küldd el! n.rita@axelero.hu

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.642 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére