Frodó (Elijah Wood)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12567 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem is rakták bele a levelem. *duzz*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12566 Írta: Anonymous
evőpálcikával matat... na ezt megnézném... ;) majd elkéri a recepteket a szakácstól:))<br> de azért nagyon édes ezeken a képeken:)<br> Hülye barátnőm, ma kaptuk meg a pesti est juniort, és fojton azzal cseszegetett, hogy nézd itt van Elijah!<br> aztán még vsonálkozott hogy ott hagytam egyedül:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12565 Írta: Anonymous
Ja, abban még kicsi. <br> Elképzeltem Elijah-t amint az evőpálcikákkal matat a rizsben.<br> Meg Livet, amint haldoklik a rosszul elkészített fugutól.<br> Hawaii! =B)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12564 Írta: Anonymous
A Radio Flyert nem láttam, abban ugye még nagyon fiatal?<br> Jaj de jók ezek a képek... Vic, nagyon köszi! Dejo nekik, ott Japánban vannak! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12563 Írta: Anonymous
A Radio Flyert még sajna nem láttam... sehol nem adják, viditékában meg nincs meg.<br> Tökjó, hogy Japánban vannak, imádom Japánt! Meg a mangáikat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12562 Írta: Anonymous
Akkor én is itt leszek, de most tényleg rohannom kell, csak szerettem volna csatlakozni a Fórumhoz. Tök jó dolgokat írtok. És én nagyon imádom a GyU-t, meg Elijah Wood minden más filmjét!Látta valaki a Radio Flyert? Az isteni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12561 Írta: Anonymous
Hétfőn délelőtt... :( =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12560 Írta: Anonymous
Nem sok időm van! Korrepetálok egy csajt angolból,de volna kedvem! Mikor vagy itt legközelebb?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12559 Írta: Anonymous
Nem jössz fel a csatira Aranymag?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12558 Írta: Anonymous
Hát...ez egy jó kérdés! De Toma és Aranymag is kimaradtak a filmből, amit azért baromira sajnáltam. Meg hiányoltam Frodó éneklését Bríben. Ettől függetlenül jó volt a film! Ne búsulj!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12557 Írta: Anonymous
Te igen. Mondjuk Toma mellé. De én? Hol volt benne Dwin a hősies, a bátor? :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12556 Írta: Anonymous
Helóka! Szerintem Elijah szuper ember lehet, már a filmjeiből ítélve. A GyU-ban egyszerűen zseniális! A film után olyan elmondhatatlanul jól éreztem magam, hogy nevetve végigrohantam a szegedi főutcán a barátaimmal! Tiszta hülyének néztek minket, de az emberek ilyenek. Ennyi savanyú embert még nem láttam, mint akkor. Vagy csak akkor tünt fel, milyen sivár lehetek olykor én is? A film mindenesetre gazdagabbá tett, és nem csak azért, mert imádom Elijah játékát. Ebbe a mesébe bármit beleképzelhetsz, önmagadat is, és ez a legszebb az egészben!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12555 Írta: Anonymous
Vic: kösssszi a képeket, juj, de jók! :) ) Olyan helyesek így együtt! :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12554 Írta: Anonymous
Bocs.<a href=http://www.games-workshop.com/lotr/painting/hobbits/> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12553 Írta: Anonymous
ezt nézzétek meg! Jó kép a hobbitokról...<a herf=http://www.games-workshop.com/lotr/painting/hobbits/> Klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12552 Írta: Anonymous
Lányok, a sajtókonferenciás képek még tegnapiak, a repülőteres pedig tegnapelőtti :) )) Úgyhogy most az egész banda Tokióban van. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12551 Írta: Anonymous
Ezt a honlapot feltétlenül nézzétek meg, egy csomó Elijah kép is, Tokióban készült, egy sajtótájékoztatón, február 18-án:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02212002b.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12550 Írta: Anonymous
Amazon.com: Had you read The Lord of the Rings trilogy before you took the role of Frodo Baggins? <br> <br> Elijah Wood: I'd read The Hobbit, which was a beloved book from childhood. So I was familiar with the material, enough to want to be a part of it. But in a turn that fans will probably deem sacrilege, I didn't finish the trilogy while we were making the movies. If I was a fan and I read that the actor playing Frodo hadn't read the books, I'd want to burn him at the stake. <br> <br> Amazon.com: And did you subsequently finish them? <br> <br> Elijah Wood: No, I'm embarrassed to say. But the environment on the set was so geared to Tolkien that we were constantly surrounded by the history of Middle-earth, books, references. The Lord of the Rings was constantly around us. I had enough information to feed my character and have an understanding of the stories. <br> <br> Amazon.com: Were you aware of the intensity of the interest in the films while you were in New Zealand making them? <br> <br> Elijah Wood: It was something I was aware of when I got there. Then the Web sites started booming as we were filming. What I felt was a certain passion that made me want to follow Peter's [Jackson, the director] vision. I wanted to create a Frodo that would be true to millions of fans. <br> <br> Amazon.com: That sounds like a tall order. <br> <br> Elijah Wood: Any time you take a book to film, you're taking what's personal to people--and everyone has a personal interpretation when they read. So you're trying to make a Frodo that's true to readers' vision. Still, once we started filming, the fear and pressure kind of drifted away and I gained confidence in what I was doing. I feel I've done the best Frodo I can. <br> <br> Amazon.com: How did it feel when you saw the finished film? There must have been a lot of things--computer-generated images--that you were seeing for the first time. <br> <br> Elijah Wood: Seeing the final film was overwhelming. You spend so much time putting it all together; there was so much blood, sweat, and tears that went into this. But then to see it laid out in such a beautiful way was kind of shocking. I was seeing a massive part of my life played out, in ways I never dreamed of. We knew sort of what it would look like; we'd seen drawings. But it was amazing to see the massive shots of those beautiful landscapes with the cities laid in digitally. The other thing about seeing it for the first time was that it made me think, I can't believe I have to wait a year to see the next one.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12549 Írta: Anonymous
Baromi jó hagja van Lijnek! Picit vékony, de azért isteniii!!! Bár azt a ''My god''-os wav-ot nem igazán értettem tisztán... csak halkan hallgathatom:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12548 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12545 Írta: Anonymous
Profi énektanárhoz jár a Drága, jó hangja van bizti!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12546 Írta: Anonymous
Ooh... Nyulhopsz, én nem tudom mit mondjak... ez a ''yes''... komolyan mondom, most ezzel fogok álmodni:))) meg kéne nézni mégegyszer feliratosan...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12547 Írta: Anonymous
De hogy a sunshine-osban hány éves azt nemtom. Pici. Nagyon.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12544 Írta: Anonymous
Itt hány éves? Mert jó hangja van:DD<br> egyre jobban sajnálom, hogy Bríben nem énekel... nagyon bírtam volna azt a részt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12543 Írta: Anonymous
Az a 'happy' meg az a 'deep' nagyon visítanak, dehát az a cuki benne! De van mééég vmi meglepííííí<br> strange-love.org/elijah/frightened_enough.wav

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12542 Írta: Anonymous
Nyulhopsz: ááá, imádlak!!! ez tényleg iszonyu jóó!! :) )) de drága:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12541 Írta: Anonymous
Jaaaaaj, ez olyaaaaan cuuuuuukiiiiii!!! Felborultam a székemmel! Jaaj!! Ezt hallgassátok! Pici Elijah fejhangon énekel! Juuuj!<br> strange-love.org/elijah/sunshine.wav

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12540 Írta: Anonymous
Gandaaaaaaalf!!!<br> Először is ez NEM chat! Ne chatelj!<br> És ne mondj ilyeneket!! >:(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12539 Írta: Anonymous
Ez nem chat! <br> *duzz*<br> =>:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12538 Írta: Anonymous
:-D D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.264 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére