-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12476
Írta: Anonymous
))))))))))<br> a film alatt a mellettünk ülő kishapsik már néztek ránk, hogy mia probléma, mert felváltva horkantottunk, mikor megjelent az Urukhay...nagy kabaré volt, ez volt másodszor.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12477
Nyulhopsz: a Chain Of Fools van! Böreger látta egy tékában! nézzd meg lejjebb:)<br> De azért én is remélem hogy beletszik! végre lesz valami, amiért el is olvasom... bár a GyU-s cikkből kivágtam a képet... bár az nagyvban kinn van az ágyam fölött:)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12474
Nohát, újabb woodista! Ez jóóóó. Öjüjök! Na, ha nagy mákunk lesz, akkor talán a holnap megjelenő Junior magazinban (a pesti est junior, na) benne lesz a levelem. Érdeklődtem a Chain Of Fools és a Bumblebee után, hogy van egy Magyarországon. Meg az Ash Wednesdayre is rákérdeztem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12473
Én amikor múltkor néztem meg egyedül mentem, és már ciki volt hogy egyedül ültem a moziteremben, és már jött a srác, aki szedte össze a dolgokat, és elég furcsán nézett. De elotte, mind a négyszer végig bent voltam.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12471
nem csávó szerintem... szerintem az csaj, de kitudja...<br> és persze hogy benn maradtam... de nem a következő tész vártam, és szerintem mások sem... csak hallgattam a zenét, és megvártam míg kiirják hogy ''elijah wood''
) najo, a végéig benn maradtam... jó volt a zene meg minden...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12470
Jajj, te végignézted. Ezen röhögtünk még, hogy egy csomóan ottmaradtak még és várták a köv. részt:)) egyébként szerintem az egy kis csávó, aki énekel...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12469
fanatikus: akkor kezdődött, és a film végén ért véget, mikor amugy elkezdene énekelni az a csaj. És utána jön a stáblista és a May it Be...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12468
Magyarul szerintem jobb, valahogy pergobb a ritmusa.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12467
Nekem is a kedvencem, csak egy kicsit hosszú. Ez akkor volt, amikor sírt, nemigaz?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12466
Three Rings for the Elven-kings under the sky,<br> Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,<br> Nine for Mortal Men doomed to die,<br> One for the Dark Lord on his dark throne In the Land of Mordor where the Shadows lie. <br> One Ring to rule them all, <br> One Ring to find them, <br> One Ring to bring them all <br> and in the darkness bind them<br> In the Land of Mordor where the Shadows lie. <br> <br> Angolul is annyira király szerintem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12465
Nekem már eleinte is a The Breaking of the Fellowship volt a kedvenc számom a CD-ről. Miutén meg láttam a filmet, és megtudtam melyik rlsznél van... duplén a kedvencem:) mindig Rá emlékeztet:)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12464
Nekem a zenéje van meg. Annyira király, mondjuk nem teccene, ha nemtudnám, hogy ebben a filmben volt:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12463
Nem tudom honnan van a CD, bátyám kapta egy haverjától...<br> Igen, az a rész isteni... ahogy ott áll... és néz maga elé... és sír... jajj.... meg amikor evez, Samu fut utána, és azt mondja:<br> Nem, Samu.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12462
Nekem, amikor folynak a könnyei a végén, és a gyűrűt a tenyerében tartja, aztán, amikor kimenti a Samut.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12460
Nothing...It's nothing, Wait...<br> Erre gondoltok?<br> Honnan szerzed meg CD-n? DVD-minőségben?<br> Én a Kazaa-ról, olyan mint a napster volt...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12461
Nekem a legjobban a vége tetszik...<br> Jaj, de olyan rossz volt, ott a végén, mikor Frodó drága álldogál ott annál a kőfejnél, és Boromir odaszol Neki... ott nem is Ő volt, ez kicsit zavaró, pedig marha édes képet vág... csak egy dublőr:P
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12459
Melyik jelenet teccik neked legjobban a filmből?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12458
jaja... a MoziMoziMozi-ban én is láttam... ott is nagyon aranyos... mikor mondja hogy nincs semmi a Gyűrűn:) <br> érdemes megnézni eredetiben! nekünk most meg lesz CD-n, így most naon boldog vagyok...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12457
Fanatikus, honnan töltötted le?<br> Amugy én a MoziMoziMozi-ban hallottam az igazi hangját! Jajj, olyan kis édes volt!
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12456
hát megesik az ilyen...<br> bár biztos vannak nálam nagyobbak is... kitudja?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12455
Ezt bírom: minden ismerősöm aszondja, hogy én vagyok a legfanatikusabb Elwood rajongó, de itt találkozom, egy még nagyobbal...
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12454
nem olyan, mint egy ovisnak. Csak egy csöppet vékony:) de a hobbitoknak mind vékony hangjuk volt...<br> Samut meg azért bírta el, mert erős:) sokat kondizott...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12453
A netről letöltöttem angolul, csak nem épp a legjobb minőségben, de a hangja olyan, mint egy ovisnak. De pont ezért cuki!<br> Azon röhögtünk, hogy az Urukhay mekkorákat horkantott...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12452
Én ötször láttam. És csak pár résznél röhögtem... igaz, legutoljára majdnem megfulladtam, mikor PJ beleböfögött a kamerába...
<br> Láttátok angolul már? Olyan baromi édes hangja van Frodónak! Mikor lezuhan Gandalf, és ordít hogy Nooo... meg amikor beszél... kellene vennem diktafont és föl kéne vennem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12451
Ja, nekem a vége teccett nagyon, amikor kiemelte a samut a vízből...<br> Hogy bírta el?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12450
Egyébként én 2x láttam a filmet a barátnőmmel, és mind a kéccer végigröhögtük... enyhén érdekes volt. Najó, azért amikor a Gandalf meghalt, meg a végén nem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #12449
Na a Faculty-t is annyiszor néztem már meg... szegény, nem volt valami hálás szerep az a szerep!<br> Megérdemelte ezt a főszerepet most...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-