- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Sesy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A talihoz: nekem azt hiszem, jó lenne, bár az ien előre megtervezés nem az erősségem... És mozizunk, vagy csak beülünk valahova, és dumálunk? Nekem nincs a mozi ellen kifogásom.
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hódica
- Nem elérhető
Lili:jók a képek
tali nem tudom, hogy menni fog-e, mert anyu nem szivesen enged el, mondván, hogy inkább tanuljak(elég szar lett a félévim ), meg hogy ugyis egész este veletek dumálok meg minden...na majd még meglátom
de az is lehet, hogy megint off voltam, bosesz
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lili
- Nem elérhető
Nagyon jók a képek!
Én is hoztam párat:
Az első kettő az Ash Wednesday-ből van:
always.ejwsites.net/images/vanya_ashw01.jpg
always.ejwsites.net/images/vanya_ashw02.jpg
always.ejwsites.net/images/ygroup01.jpg
always.ejwsites.net/images/ygroup03.jpg
Ja és most néztem meg,hogy a farsangi buli két hét múlva lesz.Akkor a Frodós-tali jó lesz 3 hét múlva?Plíz válaszoljon vki! *könyörgő tekintet*
- Erendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!
- Sesy
- Nem elérhető
Iowa írta: Édik a képek.
Ezt az ari képet nézzétek, olyan cuki rajta.
Mondjuk 18 éves, de itt is annyira helyes.
www.filmab.de/bilder/star//5119/g05_1999.jpg
8O 8O 8O 8O *olvad* ez naon éééédes, aranyos, helyes... Még ien képeket! (szépet fogok álmodni )
- Iowa
- Nem elérhető
Ezt az ari képet nézzétek, olyan cuki rajta.
Mondjuk 18 éves, de itt is annyira helyes.
www.filmab.de/bilder/star//5119/g05_1999.jpg
- Sesy
- Nem elérhető
Telumehtar írta: Hát..azugyvolthogy.... na szóvla van a TTTben egy rohani kölök aki totál ugynézki mint Josh...legalábbis szvsz
Jé, tényleg oan az egyik! 8O
Néhány kiskori kép:
www.bagendinn.com/images/Sitting2_BW.jpg
www.bagendinn.com/images/babylijbaseball.jpg
www.bagendinn.com/images/UpClose2_BW.jpg - 8O itt naon kis helyes...
- Iowa
- Nem elérhető
Telumehtar írta: Hát..azugyvolthogy.... na szóvla van a TTTben egy rohani kölök aki totál ugynézki mint Josh...legalábbis szvsz
O.K. így már értem.
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Milyen Joshról dumáltok amúgy?
- Erendil
- Nem elérhető
Legközelebb tali előtt egy-két héttel valaki megdobna egy emillel?Csak mert fórumra nem mindig járok...Azért gondoltatok rám,ugye?A fotókat majd rakjátok bee!!!Pusszillak,szeretlek titeket,király banda vagyunk!!Legközelebb eljövök valahogy!
Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!
- Telumehtar
- Nem elérhető
Én pont elötted ültem asszem... hogy tiszta legyen: Az aki sokat cseszekedett a cuccaival akinek piros kabátja volt...aki elolvadt a Trufa&Pipppines jeleneknél.... aki sikoltozott vagy 10X.... aki utána lehúzott Auggal Hogy a McDöncibe ki ült melletted meg a közeledben arról lila gözöm nincs..akkor már nem voltam jelen.... Még 1 Frodós tali.. felőlem Oks benne vaok...
Hihi..látom Thaur nem sokat fényképezett... mázlisták Én még emlékszem azokra a talikra amikor nem lehetett előre nem megfontol mozdulatott tenni mert akkor *katt* Milyen rossz is volt Majd legközelebb éééén Bár hogy mivel fogok kattintgatni az kérdéses... nah mind1 nem dumálok itt feleslegesen..
Statiszta Josh RULZ
- Iowa
- Nem elérhető
Elanor: Avalon még februárban lesz, külön fel fogják hívni a figyelmet a képernyőkön. Már nagyon várom.
- Lili
- Nem elérhető
És nekem mind1,hogy mit csinálunk... (persze azért jó lenne TTT-t nézni mert sztem itthon már nem naon tudok senkit rávenni )
És azt pedig már én is kérdeztem,h.mikor lesz az Avalon,de sztem még nem lehet tudni...
- Elanor
- Nem elérhető
Akkoris TTT nézés legyen, vagy esetleg mást csinálunk? (Én most a "mást csinálás" mellett tenném, le a voksom, különböző okok miatt persze, ezek között nem szerepel az, hogy unnám a filmet, inkább olyan prózai okok, hogy szülők, meg pénz, stb... )
Más:
Nem tudja vki, mikor is lesz az Avalon, vagy egyáltalán lesz-e?? Csak nem szeretnék róla lemaradni...
I feel complete when I feel sick inside
- erwianne
- Nem elérhető
Az én voltam !Iowa írta: Telunak válaszolok:
Szó, aki a Mc-ibe mellettem ült balról, de elment egy idő után nem tudom ki.
Na szó'al megint csak köszönök mindent mindenkinek! Sesy immmmmmmmmmmádom Legsie-s kártyát :legolas3: , ezer köszönömszépen, hálám üldözni fog a sírig! (Csak aztán nehogy utolérjen )
hódica: Melyik Cranberries klipben szerepszik Lij? Meg kell néznem! :frodo1:
- Iowa
- Nem elérhető
Szó, aki a Mc-ibe mellettem ült balról, de elment egy idő után nem tudom ki.
Aki mellette ült Onering, még jó, hogy megkérdeztem ott tőle , mellette Elanor(Én is köszi, hogy megismerhettelek), mellette Sesy Olórea, mellette aki bulira ment nem tudom ki. Mellette Dodiee(ha jól írom) Mellette mint utólag kiderült, de csak mert Elanor írta, hogy tőle kapta a Grímás képet Thaur, szó. bocsi ezért is. Mellette nem tudom ki ült. Aki a moziban bal oldalról mellettem ült nem tudom ki . Hódicán volt tábla.
O.K. Augot tudom ki. Akik a koziban előttem ültek, homályosak még az is lehet, hogy Te is Telu.
A következtetés, elég hülye vagyok.
Amúgy mindenki szupi fej.
Megállapítások:
A Kincses Bolygóból ennyi is elég volt, biztos, hogy nem fogom megnézni.
Köszi Dodieenak, hogy szólt, hol lesz PJ a filmben, mert különben nem vettem volna észre.
Lij még mindig a legédibb, és még mindig mesterien játsza Frodót. Minnél többször látom a filmet annál jobb. Isten ez a pasi (az egyetlen)
A Lij fanok imádják Lij-t, bírtam, hogy minden egyes Lij képnél: ,,jaj, de édi", na persze ez alól nem vagyok kivétel (még jó)
Liv ugyanúgy szimpi mint eddig.
Még mindig van kedvenc monológom a filmből, mondjuk az egész film a kedvencem.
a kici szmeágol, még mindig cuki. Cak ne lenne olyan szemét a végén, de Dodieeval végre hallottuk, hogy Banypókra gondol. (she) O.K,. tudom, hülye vagyok.
nehezen nyílok meg, szó bocs a bunkóságomért.
aug mehetne egy sikító versenyre, biztos első helyezés lenne.
Lij nevénél taps vihar, mindez megismétlődött, Domnál, Billynél, Craignél és a többieknél is.
aki beszólt, hogy csöndesebben, az biztos Tirpákiából származik.
tehát minden csúcs volt.
Az ötlet egy másik taliról jó!
Még valami:
Figyelem: a fóti Corában lehet kapni 3 d-s kártyát a Crunchoz. Van Éowyn+Aragorn, Aragorn benyit az ajtón, illetve Frodó!
Aki oda tud menni, vagy valakit megkérni az tegye meg.
Leégtem, mint Night Club a BK-ban.
Mégegyszer bocsi, a nevek miatt.
- hódica
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
tali szerintem is rulzott, remélem rólam mindenki tudta, hogy ki vagyok(igaz, kicsit későn jöttem rá, hogy névtáblámat is ki lehetne tenni... )
TTT még mindig cool
Aug mellett jó ülni akkorákat sikít, hogy jó hallani
aki nem érti a "páncélinges szüzes" poént, az inkább fogja be
akit zavar a sikongatás, az menjen ki a moziból, és nem utánna kuaanyázzon
stáblistánál sikítások, rulzottak
jó volt végre talizni veletek
- Sesy
- Nem elérhető
ami még jó volt, meg ami eszembe jut még:
TTT előzetesek (sztetek hányszor láttuk? )
Frodóóóóó a filmben a hangjától teljesen elolvadtam
beszélgetés a film alatt (de azoknak a **** embereknek nem kellett volna beszólniuk! )
beszélgetés / kép nézegetés mozi után
a sok Wood a stáblistánál
Lili: sztem jó ötlet! ( Annyira jó volt Veletek talizni!!!)
- Lili
- Nem elérhető
Látom jól éreztétek magatokat...
Nah szóval most lehet,hogy egy nagyon hülye ötlettel állok elő,de 2 vagy 3 hét múlva megyek Pestre és arra gondoltam,hogy nem akarunk-e akkor csinálni megint egy Frdós talit?Vagy ez túl sok lenne egymás után?
Csak mert már úgy szeretnék megint találkozni veletek...
Ha hülyeség írtam nyugodtan mondjátok meg...
Amúgy meg ez a 600. hozzászólásom.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Lij vmi eszméletlen, annyira szeretem, mikor üvölti, h Gandalf! Neee! Meg a nazinál 8O
Én asszem Iowáról nem tudtam h ki Bocsi.
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Elanor
- Nem elérhető
Megállapítottam, hogy minél többször nézem meg a filmet, annál jobbnak tűnik (és Frodó pedig annál helyesebbnek )
Oneringnek köszi a Grímás kártyát, Thaurnak meg a Grímás képet :wormtounge1:
Iowa, erwianne, hódica, Nerwen: örülök, hogy megismerhettelek Titeket!
A többieknek meg köszi, hogy megint talizhattam Veletek, és, hogy eljöttetek
Lij-nak pedig köszi, hogy van, és, hogy szerepel a GYUban
Csak az volt egy kicsit lehangoló, hogy azok az illetők beszóltak... , de attól még jó volt a sikítozás, meg tapsolás a stáblistánál
(Mennyi Wood volt 8O )
Szóval nekem nagyon jó napom volt tegnap!!!
(Csak azt sajnálom,, hogy utána nem tudtam csetre menni )
I feel complete when I feel sick inside
- Telumehtar
- Nem elérhető
hihi....
Jah továbbá köccencs galadnak az Aragornos cikkért Danke schön
És Thaurnak azért a 2 képért ))) Volt mit bámulnom a sötétben az Arwenes jeleneteknél
Megállapitások:
Kincses Bolygó biztos jófilm lehet DE nem a TTT helyett
Josh Hartnet statisztaaaaaaa Ugye Aug
Eggyeseknek nincs humorérzékük amikor Aragorn Páncélinges szűznek titulálja Éowynt
Arwen füle még mindig ki van lyukasztva
Arwen ruhája még mindig átlátszó
Még mindig utálom Livet
Felmosórongyra igenis szükség van a film alatt
Nazgúl sikitások akkor is rulzak ha minden második embernél vannak
Jó Domnál sikítani még akkor is hamár nincsen hangom
Frodó szeme gyönyörűűűűű.... Emberek!!!! Végig aztfigyeltem Háhhh....
Haldír halála még mindig :bawling:
Hobbitkák édeszkék úgy ám Drágaszágom Gollam Gollam
Ha Szméagolból Szmígöl lett akkor Déagolból Dígöl lesz? 8O
Nah, Nerwen Iowa halljuk a leírást kiváncsi vagyok hogy kik azok a névtelen személyek
- Iowa
- Nem elérhető
Nagyon szégyenlem, hogy volt olyan akinek nem tudtam a nevét, pedig már a múltkori talin is ott volt.
Meg aztán nem is vagyok valami felemelő társaság. Viszont nagyon jó volt a tali. Na azért a film is nagyon király volt, főleg Frodó
Nerwen: tök jók a képek.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
www.valinor.com.br/imagens/Elijah07.jpg
elijahforever.narod.ru/rightside.gif szegény megskalpolták
www.petertangen.com/images/image ... ijah03.jpg
homepage2.nifty.com//woodyend/el ... p_logo.jpg
I hate my pathetic life"
- Sesy
- Nem elérhető
Nerwen! írta: Öhöm Igen. Fekete kabát, rövid barna haj, stb.
Lehet nem voltam olyan gangos mint egyesek, de ott voltam
Akkor te lehettél az, akiről nem tudtam, hogy kicsoda...
Na, off vége...
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Lehet nem voltam olyan gangos mint egyesek, de ott voltam
I hate my pathetic life"
- Sesy
- Nem elérhető
Te ott voltál talin?! 8ONerwen! írta: Erendil: ne tudd meg mekkorát sikított Aug, mikor megjelent Orli neve a film végén
Én is köcc a talit Kicsit darkos voltam talán, namind1.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Én is köcc a talit Kicsit darkos voltam talán, namind1.
I hate my pathetic life"