Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 8 hónapja #103098 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Naon jók a képek. Remélem az Ash Wednesday-t behozzák MO-ra, mert baromi aranyos benne. Tetszik a haja is :wink:

A talihoz: nekem azt hiszem, jó lenne, bár az ien előre megtervezés nem az erősségem... És mozizunk, vagy csak beülünk valahova, és dumálunk? Nekem nincs a mozi ellen kifogásom.

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #103083 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
szia mindenkinek! :D

Lili:jók a képek :wink: 8)

tali nem tudom, hogy menni fog-e, mert anyu nem szivesen enged el, mondván, hogy inkább tanuljak(elég szar lett a félévim :lol: :? ), meg hogy ugyis egész este veletek dumálok meg minden...na majd még meglátom :? 8)

de az is lehet, hogy megint off voltam, bosesz :oops: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #103039 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Nagyon jók a képek! :wink:
Én is hoztam párat:
Az első kettő az Ash Wednesday-ből van:
:arrow: always.ejwsites.net/images/vanya_ashw01.jpg
:arrow: always.ejwsites.net/images/vanya_ashw02.jpg
:arrow: always.ejwsites.net/images/ygroup01.jpg
:arrow: always.ejwsites.net/images/ygroup03.jpg

Ja és most néztem meg,hogy a farsangi buli két hét múlva lesz.Akkor a Frodós-tali jó lesz 3 hét múlva?Plíz válaszoljon vki! :( *könyörgő tekintet*

Több
21 éve 8 hónapja #103034 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De jóó!!!VAN MÉG?Imádnivaló!Nagyon teccíík!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 8 hónapja #102963 Írta: Sesy

Iowa írta: Édik a képek.
Ezt az ari képet nézzétek, olyan cuki rajta.
Mondjuk 18 éves, de itt is annyira helyes.
www.filmab.de/bilder/star//5119/g05_1999.jpg

8O 8O 8O 8O *olvad* ez naon éééédes, aranyos, helyes... Még ien képeket! :D (szépet fogok álmodni :D :D )

Több
21 éve 8 hónapja #102962 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Édik a képek.
Ezt az ari képet nézzétek, olyan cuki rajta.
Mondjuk 18 éves, de itt is annyira helyes.
www.filmab.de/bilder/star//5119/g05_1999.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102960 Írta: Sesy

Telumehtar írta: Hát..azugyvolthogy.... na szóvla van a TTTben egy rohani kölök aki totál ugynézki mint Josh...legalábbis szvsz ;)

Jé, tényleg oan az egyik! 8O :D

Néhány kiskori kép:

www.bagendinn.com/images/Sitting2_BW.jpg
www.bagendinn.com/images/babylijbaseball.jpg
www.bagendinn.com/images/UpClose2_BW.jpg - 8O itt naon kis helyes... :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #102943 Írta: Iowa

Telumehtar írta: Hát..azugyvolthogy.... na szóvla van a TTTben egy rohani kölök aki totál ugynézki mint Josh...legalábbis szvsz ;)

O.K. így már értem.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102940 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát..azugyvolthogy.... na szóvla van a TTTben egy rohani kölök aki totál ugynézki mint Josh...legalábbis szvsz ;)

Több
21 éve 8 hónapja #102935 Írta: Iowa
Köszi Telu a felvilágosítást.
Milyen Joshról dumáltok amúgy?

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102933 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De jó volt nektek...én meg itthon kornyadoztam a gép előtt,és néztem a Facultyt... :cry: Azé az is jó volt...De mi az a Josh statiszta???
Legközelebb tali előtt egy-két héttel valaki megdobna egy emillel?Csak mert fórumra nem mindig járok...Azért gondoltatok rám,ugye?A fotókat majd rakjátok bee!!!Pusszillak,szeretlek titeket,király banda vagyunk!!Legközelebb eljövök valahogy! :lol:

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 8 hónapja #102927 Írta: Telumehtar
Öh.. aki balról melletted ült az Evenstar... Even mellett meg Nerwen ült... elöl:
Én pont elötted ültem asszem... hogy tiszta legyen: Az aki sokat cseszekedett a cuccaival akinek piros kabátja volt...aki elolvadt a Trufa&Pipppines jeleneknél.... aki sikoltozott vagy 10X.... aki utána lehúzott Auggal ;) Hogy a McDöncibe ki ült melletted meg a közeledben arról lila gözöm nincs..akkor már nem voltam jelen.... Még 1 Frodós tali.. felőlem :) Oks benne vaok...
Hihi..látom Thaur nem sokat fényképezett... mázlisták :twisted: Én még emlékszem azokra a talikra amikor nem lehetett előre nem megfontol mozdulatott tenni mert akkor *katt* Milyen rossz is volt :mrgreen: ;) Majd legközelebb éééén :twisted: Bár hogy mivel fogok kattintgatni az kérdéses... nah mind1 nem dumálok itt feleslegesen..
Statiszta Josh RULZ :twisted:

Több
21 éve 8 hónapja #102918 Írta: Iowa
erwianne: köszi, legalább megtudtam.
Elanor: Avalon még februárban lesz, külön fel fogják hívni a figyelmet a képernyőkön. :D Már nagyon várom.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102915 Írta: Lili
Nah szóval ha szerintetek is jó ötlet az újabb tali akkor számomra csak az a kérdés,hogy 2 vagy 3 hét múlva legyen?Csak mert itthon úgy kéne megbeszélnem... :roll:
És nekem mind1,hogy mit csinálunk... :roll: :wink: (persze azért jó lenne TTT-t nézni mert sztem itthon már nem naon tudok senkit rávenni :( )

És azt pedig már én is kérdeztem,h.mikor lesz az Avalon,de sztem még nem lehet tudni... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #102908 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én benne vagyok a gyakori talizásban!! Ebből a társaságból sosem elég!! :lol:
Akkoris TTT nézés legyen, vagy esetleg mást csinálunk? (Én most a "mást csinálás" mellett tenném, le a voksom, különböző okok miatt :arrow: persze, ezek között nem szerepel az, hogy unnám a filmet, inkább olyan prózai okok, hogy szülők, meg pénz, stb... :x )

Más:
Nem tudja vki, mikor is lesz az Avalon, vagy egyáltalán lesz-e?? Csak nem szeretnék róla lemaradni... :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #102899 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iowa írta: Telunak válaszolok:
Szó, aki a Mc-ibe mellettem ült balról, de elment egy idő után nem tudom ki. :oops:

Az én voltam :D !

Na szó'al megint csak köszönök mindent mindenkinek! Sesy immmmmmmmmmmádom Legsie-s kártyát :legolas3: , ezer köszönömszépen, hálám üldözni fog a sírig! (Csak aztán nehogy utolérjen :twisted: )
hódica: Melyik Cranberries klipben szerepszik Lij? Meg kell néznem! :frodo1:

Több
21 éve 8 hónapja #102874 Írta: Iowa
Telunak válaszolok:
Szó, aki a Mc-ibe mellettem ült balról, de elment egy idő után nem tudom ki. :oops:
Aki mellette ült Onering, még jó, hogy megkérdeztem ott tőle :!: , mellette Elanor(Én is köszi, hogy megismerhettelek), mellette Sesy Olórea, mellette aki bulira ment nem tudom ki. :oops: Mellette Dodiee(ha jól írom) Mellette mint utólag kiderült, de csak mert Elanor írta, hogy tőle kapta a Grímás képet Thaur, szó. bocsi ezért is. :oops: Mellette nem tudom ki ült. :oops: Aki a moziban bal oldalról mellettem ült nem tudom ki :oops: . Hódicán volt tábla.
O.K. Augot tudom ki. Akik a koziban előttem ültek, homályosak :oops: még az is lehet, hogy Te is Telu. :oops:
A következtetés, elég hülye vagyok.

Amúgy mindenki szupi fej.
Megállapítások:
:arrow: A Kincses Bolygóból ennyi is elég volt, biztos, hogy nem fogom megnézni.
:arrow: Köszi Dodieenak, hogy szólt, hol lesz PJ a filmben, mert különben nem vettem volna észre.
:arrow: Lij még mindig a legédibb, és még mindig mesterien játsza Frodót. Minnél többször látom a filmet annál jobb. Isten ez a pasi :!: (az egyetlen)
:arrow: A Lij fanok imádják Lij-t, bírtam, hogy minden egyes Lij képnél: ,,jaj, de édi", na persze ez alól nem vagyok kivétel (még jó)
:arrow: Liv ugyanúgy szimpi mint eddig.
:arrow: Még mindig van kedvenc monológom a filmből, mondjuk az egész film a kedvencem.
:arrow: a kici szmeágol, még mindig cuki. Cak ne lenne olyan szemét a végén, de Dodieeval végre hallottuk, hogy Banypókra gondol. (she) O.K,. tudom, hülye vagyok.
:arrow: nehezen nyílok meg, szó bocs a bunkóságomért.
:arrow: aug mehetne egy sikító versenyre, biztos első helyezés lenne.
:arrow: Lij nevénél taps vihar, mindez megismétlődött, Domnál, Billynél, Craignél és a többieknél is.
:arrow: aki beszólt, hogy csöndesebben, az biztos Tirpákiából származik.
:arrow: tehát minden csúcs volt.

Az ötlet egy másik taliról jó!
Még valami:
Figyelem: a fóti Corában lehet kapni 3 d-s kártyát a Crunchoz. Van Éowyn+Aragorn, Aragorn benyit az ajtón, illetve Frodó!
Aki oda tud menni, vagy valakit megkérni az tegye meg.
Leégtem, mint Night Club a BK-ban.
Mégegyszer bocsi, a nevek miatt. :roll:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102869 Írta: hódica
pár Lij kép a régebbi filmjeiből :arrow: www.bagendinn.com/otherprojects.htm (nem is tudtam, hogy szerepelt a Cranberries videóklippjében 8O 8O )

Több
21 éve 8 hónapja #102868 Írta: hódica
hi!

tali szerintem is rulzott, remélem rólam mindenki tudta, hogy ki vagyok(igaz, kicsit későn jöttem rá, hogy névtáblámat is ki lehetne tenni... :oops: :lol: :? )

:arrow: TTT még mindig cool :D
:arrow: Aug mellett jó ülni :wink: akkorákat sikít, hogy jó hallani :lol: :D
:arrow: aki nem érti a "páncélinges szüzes" poént, az inkább fogja be :twisted: :evil: :!:
:arrow: akit zavar a sikongatás, az menjen ki a moziból, és nem utánna kuaanyázzon :evil: :twisted: :twisted:
:arrow: stáblistánál sikítások, rulzottak 8) :wink:
:arrow: jó volt végre talizni veletek :wink: :D

Több
21 éve 8 hónapja #102862 Írta: Sesy
Az a Kincses bolygó naonnon nagy volt :lol: :lol: :lol: csak néztem, miért oan hosszú a az a trailer :D

ami még jó volt, meg ami eszembe jut még:

:arrow: TTT előzetesek (sztetek hányszor láttuk? :D )
:arrow: Frodóóóóó a filmben :wink: a hangjától teljesen elolvadtam
:arrow: beszélgetés a film alatt (de azoknak a **** embereknek nem kellett volna beszólniuk! :evil: )
:arrow: beszélgetés / kép nézegetés mozi után :wink:
:arrow: a sok Wood a stáblistánál :D :D

Lili: sztem jó ötlet! :D ( Annyira jó volt Veletek talizni!!!)

Több
21 éve 8 hónapja #102858 Írta: Lili
Sziasztok!

Látom jól éreztétek magatokat... :D :wink:
Nah szóval most lehet,hogy egy nagyon hülye ötlettel állok elő,de 2 vagy 3 hét múlva megyek Pestre és arra gondoltam,hogy nem akarunk-e akkor csinálni megint egy Frdós talit?Vagy ez túl sok lenne egymás után? :oops:
Csak mert már úgy szeretnék megint találkozni veletek... :oops:
Ha hülyeség írtam nyugodtan mondjátok meg... :roll: :oops:

Amúgy meg ez a 600. hozzászólásom. 8)

Több
21 éve 8 hónapja #102830 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Már egészen belemerültem a Kincses bolygóba, mikor jött a hüle tétété :twisted:
Lij vmi eszméletlen, annyira szeretem, mikor üvölti, h Gandalf! Neee! Meg a nazinál 8O
Én asszem Iowáról nem tudtam h ki :oops: Bocsi.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102826 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Huh, emberek, nagyon jó volt a taliiii!!! :)
Megállapítottam, hogy minél többször nézem meg a filmet, annál jobbnak tűnik (és Frodó pedig annál helyesebbnek :lol: )

Oneringnek köszi a Grímás kártyát, Thaurnak meg a Grímás képet :wormtounge1: :lol:
Iowa, erwianne, hódica, Nerwen: örülök, hogy megismerhettelek Titeket! ;)
A többieknek meg köszi, hogy megint talizhattam Veletek, és, hogy eljöttetek :)
Lij-nak pedig köszi, hogy van, és, hogy szerepel a GYUban :lol:

Csak az volt egy kicsit lehangoló, hogy azok az illetők beszóltak... :x , de attól még jó volt a sikítozás, meg tapsolás a stáblistánál :twisted:
(Mennyi Wood volt 8O 8) )

Szóval nekem nagyon jó napom volt tegnap!!! :)

(Csak azt sajnálom,, hogy utána nem tudtam csetre menni :( )

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #102805 Írta: Telumehtar
Nah.. tali RULZ volt ;) meg maga a film is... ööö.. kicsit furán jöttek ki a dologok egyébként... mmint hogy elvileg ugy volt hogy elötte beülünk valahova de aztán nem...na mind1 én nem bánom :) Öööö... köszike hogy ott voltatok!!! ;) Azthiszem kár mondanom mert igy is tudjátok hogy IMÁDLAK Titeket :mrgreen:
hihi....

Jah továbbá köccencs galadnak az Aragornos cikkért :) Danke schön :)
És Thaurnak azért a 2 képért :) ))) Volt mit bámulnom a sötétben az Arwenes jeleneteknél ;)

Megállapitások:
:arrow: Kincses Bolygó biztos jófilm lehet DE nem a TTT helyett ;)
:arrow: Josh Hartnet statisztaaaaaaa :mrgreen: Ugye Aug :)
:arrow: Eggyeseknek nincs humorérzékük amikor Aragorn Páncélinges szűznek titulálja Éowynt
:arrow: Arwen füle még mindig ki van lyukasztva
:arrow: Arwen ruhája még mindig átlátszó
:arrow: Még mindig utálom Livet :twisted:
:arrow: Felmosórongyra igenis szükség van a film alatt :)
:arrow: Nazgúl sikitások akkor is rulzak ha minden második embernél vannak :)
:arrow: Jó Domnál sikítani még akkor is hamár nincsen hangom :P
:arrow: Frodó szeme gyönyörűűűűű.... Emberek!!!! Végig aztfigyeltem :) Háhhh....
:arrow: Haldír halála még mindig :bawling:
:arrow: Hobbitkák édeszkék úgy ám Drágaszágom :) Gollam Gollam
:arrow: Ha Szméagolból Szmígöl lett akkor Déagolból Dígöl lesz? 8O

;)

Nah, Nerwen Iowa halljuk a leírást :) kiváncsi vagyok hogy kik azok a névtelen személyek :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #102799 Írta: Iowa
Én sem tudom titkolni, hogy elég tájékozatlan voltam, hogy ki kicsoda. :oops: :oops: :oops:
Nagyon szégyenlem, hogy volt olyan akinek nem tudtam a nevét, pedig már a múltkori talin is ott volt. :oops:
Meg aztán nem is vagyok valami felemelő társaság. Viszont nagyon jó volt a tali. Na azért a film is nagyon király volt, főleg Frodó :!:

Nerwen: tök jók a képek.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102794 Írta: [Nerwen]
Asszem beszerzek egy névtáblácskát :? :) [size=9:si6g3you] Egy emberről én se tom h ki volt, csak gyanakszok... [/size]

www.valinor.com.br/imagens/Elijah07.jpg
elijahforever.narod.ru/rightside.gif szegény megskalpolták
www.petertangen.com/images/image ... ijah03.jpg
homepage2.nifty.com//woodyend/el ... p_logo.jpg

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102792 Írta: Sesy

Nerwen! írta: Öhöm :roll: :evil: Igen. Fekete kabát, rövid barna haj, stb.
Lehet nem voltam olyan gangos mint egyesek, de ott voltam :wink:

Akkor te lehettél az, akiről nem tudtam, hogy kicsoda... :oops:
Na, off vége... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #102789 Írta: [Nerwen]
Öhöm :roll: :evil: Igen. Fekete kabát, rövid barna haj, stb.
Lehet nem voltam olyan gangos mint egyesek, de ott voltam :wink:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102788 Írta: Sesy

Nerwen! írta: Erendil: ne tudd meg mekkorát sikított Aug, mikor megjelent Orli neve a film végén :lol:
Én is köcc a talit :roll: Kicsit darkos voltam talán, namind1.

Te ott voltál talin?! 8O

Több
21 éve 8 hónapja #102787 Írta: [Nerwen]
Erendil: ne tudd meg mekkorát sikított Aug, mikor megjelent Orli neve a film végén :lol:
Én is köcc a talit :roll: Kicsit darkos voltam talán, namind1.

I hate my pathetic life"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.289 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére