Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 8 hónapja #102786 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Erendil írta: Meséljeteeek!!!Miért kell túlsikítani Augot?Na!Valamit!Fotók készültek?

Mert Aug vmi szörnyen hangosan tud sikítani Orlando nevénél a végén... és mivel ez Frodós tali volt, gondoltam, túl sikítom... csak nem sikerült :bawling:
Fotók... ööö, asszem három készült, nem? :roll:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102783 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Meséljeteeek!!!Miért kell túlsikítani Augot?Na!Valamit!Fotók készültek?

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102782 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Off: Nagyon kö'szöm mai talit, örülök, hogy személyesen is taláxottunk végre!!!

Több
21 éve 8 hónapja #102780 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sesy Olórea írta: Addigra megtanulom túlsikítani Augot :twisted:

nem lesz könnyű... :twisted: :evil3: :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 8 hónapja #102770 Írta: Sesy
Naon jó volt a mai tali, naon köszönöm mindenkinek, aki ott volt, hogy ien jó volt a társaság meg minden! :D Mikor lesz legközelebb Frodós tali? Addigra megtanulom túlsikítani Augot :twisted:

Lij legjobb filmje a GyU, főleg a TTT ;) De a Chain of Fools is naon jó, meg a Háború, na meg persze a Jófiú! :roll: :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #102762 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Onering írta: Jaj, nem elfeledtem fölvenni az Osbournes-okat? :cry: Mien volt-aki látta? Benne volt Lij?

Iowa írta: Én már korábban felvettem a Radio Flyert, meg már múlt év májusban láttam, Lij írtó aranyos benne, nagyon szeretem azt a filmet, mikor először láttam nagyon meghatott, de a Háború vezeti a meghatódottsági listámat.

:P Télleg naon +ható! De ha vki igazán könnyfakasztó filmet szeretne nézni, ajánlom a Deep Impact-et! Részemről mindig amikor +néztem, bőgtem rajta! Oan széép film!

Sajnos ezt a filmjét még nem láttam. :cry:
Tök jó volt megint látni a TTT-t, de maga a tali is nagyon jó volt.
Hoztam pár képet. Az elsőn kívül mind egy régebbi filmjéből való.
always.ejwsites.net/images/rocioscan.jpg
always.ejwsites.net/images/witness01.jpg
always.ejwsites.net/images/witness02.jpg
always.ejwsites.net/images/witness03.jpg
always.ejwsites.net/images/witness04.jpg
always.ejwsites.net/images/witness05.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102727 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
:arrow: www.movie-page.com/1998/TheFaculty.htm (például)
amúgy javaslom a www.google.com site-ot, ahol a Faculty - Movie szóösszetétellel szuperül rá lehet keresni, és több ezer találatot ad ki.

Több
21 éve 8 hónapja #102719 Írta: Erendil
Ha bárki tu bármilyen Facultyval foglalkozó weboldalt,könyörgöm Linkelje be,nagyon jó lene!! :!: :P

Több
21 éve 8 hónapja #102716 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hogy meik Lij legjobb filmje... azthiszem erre nem kell válaszolnom... alapvető hogya GYU ;) Jah.. Lili remélem jól szótakoztatok.. a képet továbbra is rulzok ;)

Több
21 éve 8 hónapja #102715 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Adelard írta:

Lili írta: Sziasztok!
Holnap érezzétek jól magatokat és kicsit azért gondoljatok rám is... :( :( :oops:

Igen mindenkinek jó szórakozást és gondoljatok egy picit ránk, mert mi is filmet fogunk nézni Lilivel, itt Miskolcon, ha már Pestre nem mehetünk... :cry: :wink:

Jaja csináltunk magunknak talit Adelarddal. :) Igaz hely a moziban csak a 2.sorban volt,de így legalább fölfedeztem a Helm-szurdokban PJ-t! :lol:

Itt van egy kép:
:arrow: always.ejwsites.net/images/rocioscan.jpg

Több
21 éve 8 hónapja #102694 Írta: Erendil
Szerintem Lij legjobb filmje a Faculty,(persze a GYU-t leszámítva) én imádom,már láttam úgy...6szor vagy 7szer asszem.Imádom benne Lijt,a zenét,a szereplőket,a sztorit,a hangulatát.Pedig elég nagy kommersz-tinifilm,de én mégis szeretem.A Fekete fehér azzal együtt is jó volt,hogy olyan marha sokat káromkodtak benne,az azoknak való,akik szeretik a fekete kultúrát.Nekem tetszett,Lij marha jól néz ki benne!! :lol:

Lesz tali?Na,erről megint jól lemaradtam...ritkán járok ide..a francba!Elegem van... :( :evil: 8O :roll: Na mind1..azértr szórakozzatok jól,fotózzatok,és gondoljatok rám! :wink: 8)

Több
21 éve 8 hónapja #102658 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lili írta: Sziasztok!
Holnap érezzétek jól magatokat és kicsit azért gondoljatok rám is... :( :( :oops:

Igen mindenkinek jó szórakozást és gondoljatok egy picit ránk, mert mi is filmet fogunk nézni Lilivel, itt Miskolcon, ha már Pestre nem mehetünk... :cry: :wink:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 8 hónapja #102579 Írta: Sesy
62.146.60.115:8077/./data/media/14/ana.jpg 8O 8O 8O 8O :wink: ezt a filmet megkéne nézni mégegyszer...

Több
21 éve 8 hónapja #102570 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu: Rayan csak a mozi után jön, kb 3/4 5-re a DP bejáratához! Utána velünk lesz! :P

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 8 hónapja #102561 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jaj, nem elfeledtem fölvenni az Osbournes-okat? :cry: Mien volt-aki látta? Benne volt Lij?

Iowa írta: Én már korábban felvettem a Radio Flyert, meg már múlt év májusban láttam, Lij írtó aranyos benne, nagyon szeretem azt a filmet, mikor először láttam nagyon meghatott, de a Háború vezeti a meghatódottsági listámat.

:P Télleg naon +ható! De ha vki igazán könnyfakasztó filmet szeretne nézni, ajánlom a Deep Impact-et! Részemről mindig amikor +néztem, bőgtem rajta! Oan széép film!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 8 hónapja #102522 Írta: Iowa
Tök jó lesz megint látni a TTT-t.
always.ejwsites.net/images/ws20.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102475 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hi!

Aug:remélem jösz 8) :wink:
Lili:lélekben velünk leszel :wink: :wink:

itt egy cép képecke Szamuról, ész a Gaszdáról :arrow:
shop.newline.com/catalog/product ... d1=;pcid2=

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #102473 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hi!

Aug:remélem jössz 8) :wink:
Lili:lélekben velünk leszel :wink: :wink:

itt egy cép képecke Szamuról, ész a Gaszdáról :arrow:
shop.newline.com/catalog/product ... d1=;pcid2=

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #102445 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Sztem jó kis film a Radio Flyer.Mondjuk ehhez a véleményemhez nagyban hozzájárul az is,hogy Lij játszik benne... :lol:
A Facultyt pedig még nem láttam pedig föl van véve a németről. :roll:
Télleg,nem tudja vki mikor lesz az Avalon az Rtlklubbon?

Hoztam nektek egy képet:
:arrow: always.ejwsites.net/images/studioscan.jpg -hogy lehet vki ennyire édes?? :D :oops:

Több
21 éve 8 hónapja #102293 Írta: Sesy

Több
21 éve 8 hónapja #102287 Írta: Iowa
Most néztem meg és nekünk nincs ORF-unk, feltudná nekem venni valaki azt a műsort?
Könyi'.
A talin adnék egy videókazit.
Köszi előre is!!!

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102279 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én a Fekete-fehért sem láttem. :(
Naraie Iowa!
Telu: őszintén szólva azon gondolkoztam, h nem a TTT-re ülök be, csak előtte meg utána ott maradok veletek dumálni, de Legsi, Haldír,és az élmény, h veletek nézhetem +győzött, úgyhogy szinte biztos, h megyek! :roll: :wink: :D
Majd még +szervezem a 7végémet, és írok, h megyek-e! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #102278 Írta: Iowa
Na jó nekem mennem kell.
Bye!

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102277 Írta: Iowa
Na jó nekem mennem kell.
Bye!

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102273 Írta: Sesy
Sztem a Faculty elég gáz film (igaz, kb. 50* láttam :D ), de Lij naon helyes benne. Oan aranyos ien kis lúzerként :roll:
A Fekete-Fehérben a leghelyesebb (persze csak a gyU után!:) de abban keveset szerepel...

Több
21 éve 8 hónapja #102271 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Aug: 2003. február 15.-én a DPben a mozi elött talizunk 3/4 2kor mozizunk ;) (BoZ RULZ ;) ) Ööööö... accem ennyi.. jah és kikkell... jjajj hát sokan leszünk.. majd ottan kiderül ;)

Több
21 éve 8 hónapja #102270 Írta: Augustíne
A Faculityt nagyon +akarom nézni. A bnőmnek a GyU mellett ez a kedvenc filmje. :) A Jégvihar + nagyon brutál. Dodiee-val 1 csomót röhögtünk rajta... :roll: :D
Off:
Telu:iszonyat jó az új ikonod! :D

Több
21 éve 8 hónapja #102268 Írta: Iowa
Én szeretem a FAcultyt! Szerintem írtó jó film, Lij pedig imádnivaló benne, annyira helyes.
A Jégvihar is jó volt, csak nem kellett volna, hogy meghaljon.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #102265 Írta: Augustíne
Ööö...bocs, nem mufflon volt, hanem bölény! Anyám most javított ki, mert újra felidéztem. A végén írja a levélben a tesója! nagyon gáz! :D
Telu: akkor még 1x leírnál minden infót: mikor, hol, meddig, kikkel talizunk? :roll: Köszi! :)

Több
21 éve 8 hónapja #102263 Írta: Sesy
Nekem tetszik, hogy ien lelkizős film.... de az is aranyos, amikor játszanak, meg megcsinálják azt az izét, ami megölné (?) az apjukat, és az fölfröccsen a falra... :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.361 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére