Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 8 hónapja #100197 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sesy: Eggyáltalán nem ciki szvsz... régen mindig volt...csak mostmár a legtöbben ismerik egymást szóval nem visszük már összevíssza...öh..csak az a gáz ohgy nem tom hogy hol van az enyém :) Lehet ohgy én a szervezősben jövök ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #100190 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én biztos, hogy ráérek előtte. És figy, naon ciki lenne ien kitűző névvel? Csak mert a talikon mindig vannak emberkék, akikről nem tudom, hogy kicsodák... :oops: de persze nem muszáj... :wink:

Heh, a film elején akkor mindenhonnan sóhajtások várhatóak? :D Jaj de tökjó... :)

www.bagendinn.com/images/fg1.jpg - vááá.. :oops:
www.bagendinn.com/images/fg2.jpg - éééédes
www.bagendinn.com/images/fg3.jpg - *olvad*

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #100180 Írta: Telumehtar
Hello hello!!!

Nos: Nerwen!: Ha akarod adhatok sz-e-m-é-ly-l-e-í-r-á-s-t ;) Ha kell akkor priviben küldöm...jah és mivel én vagyok aza dzervező féleség...márha én vagyok :roll: akkor viszek vmi könyvet is ha kell... természetesen Tolkienont ;) Öh.. igen egyik oldalomon Aug ül :) ;) BoZ RULZ ;) Haldír RULZ ;) (a másikon meg Thaur ;) ) Remélem senkit se fogok zavarni... ;) Jah...
Elanor: Nem csak arra... asszem mindeneggyes Trufa v. Pippin megjelenésnél nyüszitettem..nah meg Haldírnál :mrgreen: ott aztán.... hihi..meg még csomó szereplőnél...a végén én asszem nem Lijnél fogok a legjobban sikítani :mrgreen:
Nos akkor elötte ki ér rá? :)

A moziból nem hiszem hogy kizárnak Minket...szentem már megszokták :)

Jah...a képek nagyon jók ;) Avalon..nah lemaradtam :P

Több
21 éve 8 hónapja #100178 Írta: Sesy

Nerwen! írta: erwianne:okéé :) Akkor ezt még megbeszéljük :wink:
Aug:nem leszel egyedül :twisted: De azért Lij is megkapja a magáét!Heheheee :twisted:
Ki fognak zárni minket a mozibóól! :lol:

A multkor sem zártak ki :wink: és ugye tapsolunk a New Line logónál is, ez elején? :D

Több
21 éve 8 hónapja #100167 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
erwianne:okéé :) Akkor ezt még megbeszéljük :wink:
Aug:nem leszel egyedül :twisted: De azért Lij is megkapja a magáét!Heheheee :twisted:
Ki fognak zárni minket a mozibóól! :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #100166 Írta: Sesy

Több
21 éve 8 hónapja #100159 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A Best-ben van benne. Pontosabban inkább a szereplőkről 1 cikk. Lijről csak annyi van, hogy tőle tudhatjuk, hogy milyen volt a forgatáson a csapatszellem, meg 1 idézet, hogy "Magunkra tetováltattuk a tünde 9-est. Bla-bla-bla!"
Sesy: én akkor is Haldírnál sikítok hangosan!! :twisted: :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #100156 Írta: Sesy
Jaj alig várom a tapsot meg a sikítáááást! :D De azért - ha már woodisták vagyunk! - olvadozzunk hangosabban a Lij-os jelenetknél, és a Haldírosoknál kicsit halkabban! 8) (mmint, aki Haldíros:)

Volt az Avalon??!!! Basszus! :bawling: Teljesen kiment a fejemből!! Nekem is kölcsön adná majd vki? :?:

Lehet, hogy rosszul láttam, de azt hiszem, a Storyban is benne van Lij. De sajna csak messziről láttam a buszon vkinél, szal nem biztos.

:mrfrodo:

Több
21 éve 8 hónapja #100148 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nerwen! Menjünk együtt?
Ja, és nehogy naon csettelős szaga legyen hozzászómnak: IM-ben Lij poszter, de ezt gondolom majd' mindenki tudja! :lol:

Több
21 éve 8 hónapja #100142 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Jaj nagyon jól esett,amiket írtatok,most már kicsit jobb kedvem van... :D :( (főleg,hogy hószünet van nálunk :lol: )
És aztán tessék helyettem is olvadozni Lijnél a moziban :wink:

Az Avalonról meg teljesen elfelejtkeztem nem tudom,hogy lehetek ilyen hülye... :oops: :confused2:
Vki nem adná majd kölcsön?

Több
21 éve 8 hónapja #100132 Írta: [Nerwen]
erwianne:ne izgulj, én is most mek először :wink:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #100127 Írta: erwianne
KÖSZÖNÖM! :D Már csak azt áruljátok el, hogy mikorra, hová, és hogy lehet odajutni a Keletitől!!!
Az Okéban is Lij van!!!
:frodo1:

Több
21 éve 8 hónapja #100125 Írta: Augustíne
erwi: Ez nem kérdés!!! MUSZÁLY JÖNNÖD!! :D
Ja! Úristen! majdnem elfelejtettem:
A 100x Szép-ben Lij interjú egy gyönyörű képpel!!! Rohanás az újságoshoz!!

Több
21 éve 8 hónapja #100122 Írta: erwianne
Brühü, én még plö nem voltam még eccer sem talin, sőt nem is vagyok bpesti :cry:
Azért mehetek? Lécci, lécci, lécci!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Több
21 éve 8 hónapja #100119 Írta: Augustíne

Elanor írta: Más: ma éjszaka Avalon, ne feledjétek!!

[size=9:rawgty26]Telu: film közepe :arrow: csak nem arra a jelenetre gondolsz, ahogy Haldír áll az esőben???? ;) Azt úgy bírom, akkor mindig tök nagy kuss van, csak hatalmas sóhajtások hallatszódnak Telu és Aug irányából :mrgreen: [/size]

Milyen Avalon? Micsoda? :roll: :? (bocs, h ilyen tudatlan vagyok...)

Öööö...hát igen! Mellettem az 1ik hely mindig foglalva van Telunak, mert utálok 1edül égni, 2en + még poén is! :P :D
Hódi: Arik a képek. Honnan vannak?

Több
21 éve 8 hónapja #100114 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu:köszi, imádlak, hálám a sírig üldözni fog :D :D :D :D :D 8) tök jó, hogy veletek nézek TTT-t :wink: meg elég sokmindenkivel még nem is találkoztam, szóval szupi lesz 8) :P ja és persze én is fogok ám olvadozni( :lol: )...főleg Haldírnál meg persze Lijnél :P :P

*hódi most nagyon-nagyon boldog*

képek
www.bagendinn.com/images/lij/sunshine30.jpg www.bagendinn.com/images/lij/sunshine31.jpg

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #100043 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hello!
Igaz, hogy feb 15-én TTT nézés?
:D Hol és mikor? Valószínűleg tudnék menni...remélem.
Kik jönnek még? :roll:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 8 hónapja #100002 Írta: [Nerwen]
Eh, túl vok a vizsgán, 4-es lett :)
Tali:én is gyüszök!Mostmár télleg! :)
De vmi személyleírást v vmi kérnék me +int elkavarok...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #99966 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu: jövök, jövök, jövöööööööööööööööök!!! :)

Síkítás: hát igen, egységben az erő :arrow: sokan leszünk, sok woodista, megjön az ember bátorsága ;)
De akkor az ő nevénél legyen a legnagyobb ováció, mert elvégre ez egy Lij-os tali lesz!!! :)

Öööö...nemtom, hova kéne beülni...vmi közeli helyre kéne... a DP belül is lehet esetlége, ha nem lesznek túl sokan.

Lili: én is sajnálom, mert így is kihalóban lévő faj vagyunk, mi woodisták, ezért tényleg mindenki számít ;)

Más: ma éjszaka Avalon, ne feledjétek!!

[size=9:vabtrwhj]Telu: film közepe :arrow: csak nem arra a jelenetre gondolsz, ahogy Haldír áll az esőben???? ;) Azt úgy bírom, akkor mindig tök nagy kuss van, csak hatalmas sóhajtások hallatszódnak Telu és Aug irányából :mrgreen: [/size]

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #99965 Írta: Augustíne

Lili írta: Sziasztok!

Azért ugye sajnáltok egy kicsit,hogy én nem mehetek Frodós talira? :bawling: :bawling:(oan szomorú vagyok :cry: ) Télleg mikor is lesz a következő? :lol: :lol:

A képek továbbra is jók,anyuék nem tudják mitől olvadozok a gép előtt... :)

Ja és képzeljétek mi történt:az egyik osztálytársam kirakott egy Lij-es posztert a faliújságunkra az a sok hülye fiú meg össze vissza szúrkálta gombostűkkel mondván,hogy Lij-nek oan ronda feje van... :evil: :evil: :x

Lili: ÉN SAJNÁLOM, H NEM JÖSSZ!! :cry:
Amúgy nálunk a padom van teleragasztva GyU-s dolgokkal (meg még néhány másik oszt. társamnak), és csak attól mentek tönkre idáig a képek, mert rájuk csöppent a víz (havat dugtunk 1más hátába a szünetben, úgyhogy vizes lett a padom! :x ), de majd hozok újjat! A többieknek meg +mondtam, h aki hozzá mer nyúlni a szent képeimhez, az +hal! :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #99940 Írta: Telumehtar
Huhh...láccik hogy hanyagoltam ezt a topicot... na szóval: Hódi: Felőlem lehet 13 után OK ? ;) Majd akkor csütörtökön tudjuk csak véglegesre lefixálni ;) olyan 2 körül Mindenkinek OK? Jah.. elötte szentem beülhetünk valahova ha gondoljátok...amíg a délutánosok megérkeznek... na mit szóltok? egyébként meg a hivatalos találkozás amikor már a mozi a célirány az az előadás kezdete elött minimum 1 fél órával lesz...tehát ugy számolljatok... és kérlek Titeket hogy legkésöbb péntekig Mindenki döntse el hogy jó-e neki vagy sem mert nem akarok majd az uccsó pillanatban telefonálgatni hogy "Jössz akkor vagy mégse?" Tudom,tudom... csütin adják ki a moziműsort és péntek reggelig kell eldönteni ami kis idő dehátezvan.... jah és a hivatalos találkozási pont a mozi elött lesz... (lesz olyan aki még nem volt talin? mert ha igen akkor szóljatok ha valami gáz van ;) ) Elötte ki ér még rá? És ha ráértek akkor elötte hova menjünk? Jet? Kicsi@Világ? vagy a DPben valahol? Plíz kéretik válaszolni.... Lili: Nagyon sajnálom hogy nem jösz..de télleg :( Hogy mikor lesz a következő aztmég nem tudni.... az a gáz ohgy Telcontarék betettek most egy csomó kirándulást ahova szvsz érdemes lenne elmenni... szóval..de majd kitaláljuk...és ugyis lesz valamikor..
Nos Hódi akkor megfelel? :)

Öh...sikitozás,taps egyebek...: Sesyék tudják már hogy Auggal elég...járatosak vagyunk az ilyenekben :mrgreen: ;) Szóval sikitás az fog menni..a taps is...de aztán ne nézzetek hülyének amikor a film közepén elkezdek olvadozni... nah asszem minden lényeges dolog leírtam... most megint kérem hogy aki jön az jelezze megint... privi email, SMS, vagy itt..ebben a topicban...hogy ne kelljen 2-t körbenéznem...
Nah,,,,ppáááá

Több
21 éve 8 hónapja #99912 Írta: Sesy
Nálunk most volt egy ien "legvirágosabb, legszebb" tanterem verseny, és a fizikateremben kiraktak GyU-s posztereket. Hálistennek azt még nem szaggatták le...

Több
21 éve 8 hónapja #99909 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Azért ugye sajnáltok egy kicsit,hogy én nem mehetek Frodós talira? :bawling: :bawling:(oan szomorú vagyok :cry: ) Télleg mikor is lesz a következő? :lol: :lol:

A képek továbbra is jók,anyuék nem tudják mitől olvadozok a gép előtt... :)

Ja és képzeljétek mi történt:az egyik osztálytársam kirakott egy Lij-es posztert a faliújságunkra az a sok hülye fiú meg össze vissza szúrkálta gombostűkkel mondván,hogy Lij-nek oan ronda feje van... :evil: :evil: :x

Több
21 éve 8 hónapja #99905 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem szupi lenne feliratosan, csak(már írtam a tali topicban) nekem 13h után lenne csak jó... :roll: :roll: :roll: :? Telu azt mondta, hogy elvileg nincs még semmi lefixálva, szal...lécciléccilécciléccilécci :lol: :? :?

*hódi könyörög, hogy ne de.* 8O :roll: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #99901 Írta: Sesy

Elanor írta: Hát hogyha beleegyeztek, hogy feliratosan, akkor csak a Duna Plazában tudjuk... :roll:

Jujdejó, tapsvihar lesz Lij nevénél!! ;)

Szerintem is feliratosan nézzük! Oan éééédes Frodó hangja! :D
Tapsviharnak én is örülök, és lesz majd sikítás is? :D Tökjóóóóó!

A képek naon aranyosak!

Több
21 éve 8 hónapja #99889 Írta: erwianne
Én is szívesen mgnézném feliratossan...

Több
21 éve 8 hónapja #99888 Írta: erwianne
Öcsém most újított be egy e havi Okét, melynek címlapján és valamely elsőbb oldalán Lij van! :P

Több
21 éve 8 hónapja #99885 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Elanor: Iiiiigen, most már végre bele kell húznunk és egy nagyot tapsolni a kedvenc, cuki színészünknek! Ugye lányok? Megígérem, h most nagyon tapsolni fogok, sőt, még sikítok is (na persze mértékkel) :D

Nekem személy szerint jó a Duna Plaza, és én is a feliratosra tippelnék, de ha mást szeretnétek...végül is a színészek maradnak! :mrgreen:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁllati jók a képek!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 8 hónapja #99702 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Elanor írta: Hát hogyha beleegyeztek, hogy feliratosan, akkor csak a Duna Plazában tudjuk... :roll:

A tapsviharban biztos lehetsz. :D

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #99695 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát hogyha beleegyeztek, hogy feliratosan, akkor csak a Duna Plazában tudjuk... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.364 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére