Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 9 hónapja #98605 Írta: Elen
Elen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez igaz de a Lijes poszter annál inkább!!(bár már 100000 láttam azt a képet és vagy 1,5 éves)És nézted az elején a HP.˝ szívtipróit˝????Azok a jó pasik!! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #98600 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A Háború tényleg nagyon jó volt, megható, igazán művészi alkotás. (szerintem)
Az Orlis popmail nekem nem volt valósághű...... :roll:

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #98597 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Láttam a Háborút, nagyon szép film. Az Avalon elég hülye időpontban lesz... nem ismétlik meg vmikor?

Több
21 éve 9 hónapja #98596 Írta: Elen
Nem csak örülne,tuti meg is kapja!!!Még mindig jók a képek!!!Az e havi IM tele van GyU.:val:Orlis+Gornis Cikk,Billys+Domos Apróság,ÉÉÉÉÉÉssss LIJES POSZTER!!!!!!!!!!!![color=#][/color]Az ajándék egy gagyi csatt.A jövő haviban Lijes popmail lesz!!!! Még egyszer és ezerszer BOLDOG SZÜLINAPOT LIJ!!!!!!!!!!!!! :cheers:

Több
Több
21 éve 9 hónapja #98577 Írta: Iowa
'Lij biztos nagyon örülne ennyi jókívánságnak.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98568 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A jépek vmi eszméletlen jóóók :itscool:

Boldog szülinapoot!! :dance: :cheers:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #98553 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
BoldogszülinapotLij!!!

Ismétcsakannyihogy:édik a képek... :hello: :frodo4:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #98551 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezt a tökéletes időzítést!!! Kedvenc és egyetlen Zsákos Frodónk :D születésnapján mit leltem a chipsben? Hát kedvenc és egyetlen Zsákos Frodónk becses és értékes képmását!!! :bounce: :frodo2:
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, FRODÓ/LIJ!!!

Több
21 éve 9 hónapja #98540 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Boldog születésnapot Zsákos Frodó! :)

pajkosponi.fpn.hu/modules.php?na ... cle&sid=60

Kár hogy nem lehetünk ott a koccintáson :roll:
Sebaj akkor is boldog születésnapot 8)

Valaki nem tudja a címét, mert levelet szeretnék írni neki, hogy küldjön egy aláírást

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu

Több
21 éve 9 hónapja #98526 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nos akkor először is:

:!: :D Boldog Szülinapot LIJ!!!!!!!!! :D :!:

itt van 2 kép, ami mindenkinek kötelező megnézni(figyelem, olvadásveszély :wink: ) :arrow: www.bagendinn.com/images/lij/torontolijhuge1.jpg
www.bagendinn.com/images/lij/torontolijhuge2.jpg

Bár nem lehetek ott a koccintáson gondoljatpk rám! :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #98506 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
BOLDOG SZÜLINAPOT LIJ!!! :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 9 hónapja #98497 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA LIJ!!! :bounce: :frodo2:

És azért rám is gondoljatok a koccintásnál! :(

Több
21 éve 9 hónapja #98463 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De nagyon jóóóók.... :lol:

HAPPY BRITHADAY ELIJAH!WE LOVE YOU!

:cheers: :hello: :frodo2: :lol: Majd gondoljatok rám,jó?Sajna nem tok menni... :cry:

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 9 hónapja #98449 Írta: Elen
Gondolatban mindenkivek koccintok!!!!És neki meg sok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Jók a képek f?leg az utolsó.

Több
21 éve 9 hónapja #98395 Írta: Iowa

Több
21 éve 9 hónapja #98386 Írta: Iowa
HAPPY 22nd BIRTHDAY ELIJAH !!!

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98345 Írta: Iowa

Több
21 éve 9 hónapja #98336 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Fúúú, mien kicsi! 8O Na erre most már tényleg kiváncsi vaok! A haja oan mint a Radio Flyerbe, de azt nem tudom hányévesen csinálta, de vmikor abban a korban lehet, nem?

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 9 hónapja #98334 Írta: Iowa
Én se, de az a lényeg, hogy láthatjuk nem?
A film '90-ben készült. Tehát 9 éves volt.
Egy kép a filmből:
www.frodoandsam.net/film/gallery/images/...lijah-avalon-009.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98332 Írta: Sesy
Az Avalont láttam a kölcsönzőbe (vagyis, hogy benn vann), de megnéztem a hátulját, és egy szó nem volt Lijről (még ugysem, hogy ven benne egy kissrác, vagy vmi). Azért kiváncsi leszek rá, mert ezekben a kisgyerekkori filmekben zabálnivaló a kis drága :wink:

Iowa, naon aranyos az a kép... imádom a Chain of Foolst :D

[size=9:2sqima85]Elanor... ettől a gyurmaembertől elkezdtem röhögni, és abba sem bírom hagyni... bocs az offért amugy :oops: [/size]

Sztem leszünk egy páran holnap... nem haltak ki a woodisták még szerencsére... 8)

Több
21 éve 9 hónapja #98329 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ő mindenhogy szép!!! :)

Ugye sokan leszünk holnap a koccintásnál??? 8)

Háború: még nem néztem meg a felvételt, de láttam én is nyáron [size=9:1aaqku9s](ugye Sesy? ;) :arrow: horkol a gyurmaember :lol: )[/size], és tényleg nagyon jó!

Örülök, hogy lesz az Avalon, azt még nem láttam, és pont a napokban gondoltam, hogy meg kéne nézni :) De abban még kisebb, nem? És nem szerepel vmi sokat, vagy igen...? (Szinte semmit nem tudok erről a filmről!)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #98328 Írta: Iowa

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98327 Írta: Sesy
Nekem is tetszik a bőre, nemarról van szó, hogy nem! :roll: csak lebarnulva is naon cép :)

Több
21 éve 9 hónapja #98326 Írta: Iowa
Sápadt?
Én szeretem, hogy szép világos a bőre, nem fehér, de világos.
Nagyon imádom. O.K. nyugszik...

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98321 Írta: Sesy
Én még régebben láttam először, nyáron, és akkor a szinkronhangjától majdnem dobtam egy hátast... :) :) a haja sem tetszett annyira,de végülis aranyos így is. Meg az is tetszik, hogy ebben a filmben le van barnulva, eddig mindig csak sápadtan láttam. Amikor sír az annyira, de annyira.... naon ügyi és naon helyes :D

Több
21 éve 9 hónapja #98318 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ÁÁÁÁÁ...a képek tényleg oltárira naon jók! Elszáll az agyam! A kis szívdöglesztő!

Sesy Olórea írta: Wow, mostanában tényleg sok Lij-os filmet adnak... tök jó :wink: :smokin:
Néztétek ma a Háborút? Hiába láttam 50*-er, még most is tetszett :D

Igen!!! Nagyba jövök haza a suliból, és oan jó volt arra hazajönni, h ott van elöttem egy új film fölvéve! (Én csak most láttam először és tökre vártam :D ) aaaanyira jó volt, oan kis édi benne, és az a frizu nagyon jól állt neki! Kissé meglepődtem a szinkronon /[size=9:1lafpqin]a kis pösze [/size]:biggrin2: /, de azért nagyon aranyos volt! szuper jól játszotta a szerepét, meg amikor sírt...szegényke, én is annyit bőgtem a filmen :crying: :bawling: olyan megható!
És akkor most jön még egy filmje! Hát ez eszméletlen! Úgy örülöök! :hello:

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 9 hónapja #98310 Írta: Iowa
Engem nagyon mellbevágott ez a film, voltak részek, ahol könnyeztem, de lehet, hogy csak azért, mert először láttam, bár nem hiszem, mondjuk ez volt a Gyűrűk Urával is pár helyen az első, második részben is.
Avalont is fel fogom venni. Tök jó, hogy lesz. Annyira örülnék, ha a Flippert is mutatnák.
www.frodoandsam.net/film/gallery/images/...lijah-thewar-007.jpg
www.frodoandsam.net/film/gallery/images/...lijah-thewar-013.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98308 Írta: Elen
Iszonyat jók a képek!!!!!!!!!!!! Vissza térve arra a cikkre anyu egy hétig azzal szekált! :? A tesóim meg csak fogták a hasukat :evil:

Több
21 éve 9 hónapja #98229 Írta: Sesy

Erendil írta:
Sesy,nem jártál Te blue fire fórumra?

De, jártam (még régebben). :roll:

A képek nem jönnek be :bawling:

Wow, mostanában tényleg sok Lij-os filmet adnak... tök jó ;) :smokin:
Néztétek ma a Háborút? Hiába láttam 50*-er, még most is tetszett :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.437 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére