Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 9 hónapja #97344 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én mennék, de holnap elutazok, kedden meg előkészítő :x :x
Telu sztem ere nincs külön név, vagy igen?

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97338 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem napi rendszerességgel...nem úgy és nem is bánatában...csak amikor pl. valami buli van akkor iszik...huhhh...ezt hogy is nevezik? nem jut eszembe :roll: a lényeg hogy nem rendszeresen hanem néha..csak néha ;) érted ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97336 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Persze, hogy nem!! Lijről jót vagy semmit! ;) (Hmm...ezt másra szokták mondani... :x )

Szóval: szeretnétek akkor koccintani Lij egészsére a sz.n.-ja alkalmából???

És mikor? Amik eddig szóba jöttek (asszem... :roll: )
szombat [size=9:162t4tgg](felőlem, lehet...)[/size]
vasárnap [size=9:162t4tgg](neee!!)[/size]
kedd [size=9:162t4tgg](nekem ez is jó)[/size]

Más eshetőség nem volt, ugye? Akkor döntsünk!! :) Egyáltalán ki jönne?

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #97331 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Telumehtar írta: Iowa: át persze hogy nem ;) Csak azt mondjuk hogy szokott inni...DE nem alkoholista ;)

A képek nagyon ééédesek :)

Na, de pld. hogy érted, hogy szokott inni. Nem napi rendszereséggel. Mondta, hogy nem iszik, nem drogozik. A szülinapján meg azért megengedheti magának.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #97324 Írta: Telumehtar
Iowa: át persze hogy nem ;) Csak azt mondjuk hogy szokott inni...DE nem alkoholista ;)

A képek nagyon ééédesek :)

Több
21 éve 9 hónapja #97321 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sesy Olórea írta: Csak kidobta a taccsot, szegényem... :)

Forgatás közben Zsákos Frodó így panaszkodott: nagyon kell... A stáb nem vett tudomást a problémáról, ráadásul Wood egyik kollégája még viccesen hastájékon is bökte a szorult helyzetben lévő szinészt. Az eredmény: nadrágcsere. Lám, még a nagyokkal is előfordul...

Forrás: 100*szép
Véleményem: ...

Iowa: a képek naon édesek!

Én a 100xSzépben nem igazán hiszek.......... :?
Nagyon jók a képek.
Ez is egy nagyon édi kép. www.bagendinn.com/images/lij/lijsunshine26.jpg
Tudom, hogy ez már volt, de nem tudok betelni vele, annyira tetszik, olyan aranyos rajta. www.bagendinn.com/images/lij/lijsunshine27.jpg
Azért ne állítsátok be Lijt úgy mint egy alkoholistát. :cry:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #97256 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #97133 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!(nemtom, láttátok-e már...)
Egy nagyon édes kép felnŒtt istenünkrŒl:
www.bagendinn.com/images/f/fashion2.jpg
És még egy, csak itt kicsit morci :cry: , de így is szexi :D :
www.bagendinn.com/images/E/elijahhot.jpg
És a világ legaranyosabb képe:
:lol:
www.bagendinn.com/images/FunnyCap_BW.jpg
Hát, egyelŒre ennyi. 8)

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 9 hónapja #97128 Írta: hódica

Telumehtar írta: 21 évesen lépik át a nagykoruság határát ;) nem emlékeztek hogy tavaly is milyen nagy bulit csapott Lij...és ha jól emléxem nem volt túl józan a Drága :) hihi

huhh..megnézném Lijt részegen! 8) :lol: :lol: :lol: 8)
mondjuk, sz.tem mindenki, akinek volt 21. szülinapi bulija(márminr az USA-ban), az tuti síkrészeg volt :wink: :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #97043 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jók a képek :wink:

Iowa írta: gallery.ejwsites.net/top10pic/gallery/cl...elijah_seductive.jpg

Eh, tiszta terminátor :lol:

A febr. 15.-ei mozizásra én is mennék ha lehet :roll: Habár még nem tom h tok-e menni, de lehet, nna :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #97018 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 9 hónapja #97002 Írta: Sesy
Csak kidobta a taccsot, szegényem... :)

Forgatás közben Zsákos Frodó így panaszkodott: nagyon kell... A stáb nem vett tudomást a problémáról, ráadásul Wood egyik kollégája még viccesen hastájékon is bökte a szorult helyzetben lévő szinészt. Az eredmény: nadrágcsere. Lám, még a nagyokkal is előfordul...

Forrás: 100*szép
Véleményem: ...

Iowa: a képek naon édesek!

Több
21 éve 9 hónapja #96992 Írta: Iowa

Több
21 éve 9 hónapja #96959 Írta: Elanor
Aragorn! (Mármint a dumcsizás ;) )

Én is láttam már néhányat (hála a bátyá által rendezett buliknak is... :x ), és sztem attól is függ, hogy előtte az ember milyen hangulatban van, stb, stb... de ez hiper-mega-super-off, úgyhogy tényleg hagyjuk!!! (Bár azt megbeszélhetnénk, hogy Lij vajon melyik fajtába esett :lol: )

Hogy fog ünnepelni...hát gondolom először az anyucijával, aztán elmegy egyet bulizni a haverokkal! :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #96957 Írta: Telumehtar
Elanor: Persze :) Elötte is meg utána is ;)

A másik: Tapasztalat ;) is :) minda4et láttam már és állitom hogy nagyon is különböznek egymástól...de nem emberfüggö...hanem alkohol függö :) Tartsak kiselőadást? :mrgreen:

Egyébként szerintetek hogyan fog ünnepelni Lij? :)

Több
21 éve 9 hónapja #96955 Írta: Elanor
Telu: tapasztalat, vagy mi? ;)

A mozi után (vagy esetleg előtt) tervezünk vmi dumcsifélét?

Több
21 éve 9 hónapja #96951 Írta: Telumehtar
Öh....szentem azért nem lehet olyan aranyos...többféle részeg van: a vidám,a depressziós,a síros és a hülye ;) De ebbe ne nagyon menjünk bele ;)

Több
21 éve 9 hónapja #96948 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ok...akkor tévedtem :lol: :oops: bocs...
mien ari lehet tök részegen :lol: ..ahagy viháncol ,dűlöngél,folyton röhög és fél órába telik mire kimond egy értelmes szót :mrgreen:
Édi lehet!Eccer megnézném....ki tudja mire lehet ilyenkor rávenni az embert! :twisted:
(ejnye Nik!de rossz vagy :evil: :oops: )
ezek olyan arik: :frodo1: :frodo2: :mrfrodo: :disappear:

Több
21 éve 9 hónapja #96939 Írta: Telumehtar
21 évesen lépik át a nagykoruság határát ;) nem emlékeztek hogy tavaly is milyen nagy bulit csapott Lij...és ha jól emléxem nem volt túl józan a Drága :) hihi

Több
21 éve 9 hónapja #96938 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Iowa írta:
Lij már 21 évesen átlépett a felnőtt korba. Tök jó Amcsiba, hogy csak ilyenkor.

Én igazán nem akarok kukacoskodni de ezt nem értem.Én úgy tudta hogy a 22.évüket betöltve lesznek ott nagy korúak. :lol: Vagy rosszul tudom?
Amugy szerintem nem olyan jó az...Mostmár mehet ahova akar ihat stb...
most aztán kiélheti magát :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #96936 Írta: Telumehtar
Igen, tudom hogy jobb a feliratos....dehát a kártyákért mindent...hehe..biztos jól megfogom szívni valami orkkal :) Na mind1.. akkor be kéne írni a közösbe is ;)

Több
21 éve 9 hónapja #96927 Írta: Elanor
Telu: hát nemtom, felőlem lehet más is, de elvileg ezt beszéltük meg...de én már semmiben sem vagyok biztos :wink: (csak ne 8-a legyen, nekem bármi más jó sztem... :) ).

A Corvinba...? Miért? A kártyák miatt? :) Én személy szerint jobb szeretném inkább feliratosan, de igazából mind1 :)

Több
21 éve 9 hónapja #96926 Írta: Telumehtar
február 15.-e? Jó tudni :D Akkor ugye megyünk akkor is TTTzni? 1 kérés: Plíííz a Corvinbaaaa :) Naaa :D

Több
21 éve 9 hónapja #96911 Írta: hódica

Elanor írta: hódica: elvileg lesz...február 15-én, csak az még nincs eldöntve, hogy azon belül mikor, hova, stb... :roll:

arra talán el tudok menni...olyan rég voltam már talin

Több
21 éve 9 hónapja #96903 Írta: Elanor
A kedd az talán nekem is jobb lenne, de a szombat is jó! Csak döntsük el! ;)

hódica: elvileg lesz...február 15-én, csak az még nincs eldöntve, hogy azon belül mikor, hova, stb... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #96899 Írta: Sesy
Vasárnap nekem sem jó... kedd az még jobb lenne, habár nem biztos... :? De azért koccintani fogok én is itthon, magammal ;)

Több
21 éve 9 hónapja #96894 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tényleg nem tudja valaki a címét? [img]file:///C:/WINDOWS/Asztal/Andi/Emotikonok_elemei/icon_please.gif[/img]

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #96887 Írta: Telumehtar
Hihihi:

;)

Több
21 éve 9 hónapja #96881 Írta: hódica
hát azt hiszem én nem tudok menni :cry: :cry: :cry: nem hiszem, hogy anyu elenged...félév + ilyenek :? :? de azért én is koccintok Lij egészségére :D :wink:

apropó, mi van azzal a februári talival? :roll: :P

Több
21 éve 9 hónapja #96694 Írta: Elanor
Vasárnap...? :? Akkor már inkább inkább legyen szombat, vagy nemtom... csak hétfő semmiképpen se!!! [size=9:26ixcd5n]Tudom, hogy az eddig szóba se jött, de ne is!! :) )[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.223 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére