Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 2 hónapja #72697 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
:bawling: mérómérnemtudokénvárnianyámmegölhameglátnamégegykazit... :bawling:
Még a végén IMet veszek... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72691 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Én is szinkronizáltan vettem meg most,de a kibővített változatot(ha megveszem) én is feliratosan fogom megvenni. :D
Amúgy a kártya amit a Tescoban adnak nem egy nagy szám,de ha már reggel hétkor ott voltam a Tescoban,nem baj,hogy kaptam hozzá... :lol: :wink:

Ja amúgy láttam a tv-ben reklámozni a GYU-t,meg a rádióban is hallottam.Mikor már a TTT fogják hirdetni... :roll: :lol: 8)

Augustíne:köszi,én is nagy állatbarát vagyok.6 macska elég bizonyíték erre... :lol: :oops: :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72687 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Hát én azt hiszem megvárom a novembert, mert végülis feliratosan meg van a gépen úgyhogy ha annyira vágyom Csöre Gábor handgjára ( :wink: ) elmegyek a moziba. Ugyis kell egy "nagy képernyős" emlékeztető a TTT előtt. :)

Sil!

A legfontosabbat kihagytad.

Hol érhető el a neten? Nem tudod?

Több
22 éve 2 hónapja #72673 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Köszi az infot! Megvettem a GyU-t szinkronizáltan, és a bővített változatot fogom megvenni feliratosan! :D Ma este se nagyon fogok aludni...

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #72624 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Augustíne: A kártyákat a Tescóban adják hozzá, amíg a készlet tart. Ezek olyan "nyelvtanulós" gyűjtögetős kártyák, sok hibával.
(Van egy másik fajta kártya, a Decipher-től, amiről Vic beszél mindig, az meg angol nyelvű stratégiai kártyajáték, nagyon jó, de nagyon drága, azt szerepjátékboltokban lehet venni.)

Ha kell a DVD videón, írjatok Vegliad-nak privit, ő átírja. Egyébiránt meg a DVD nélkülieknek (pl. nekem :cry: ) marad a táborba járás. Az extrák közül a legjobb szerintem a kibővített változat előzetese volt (mallornfák, tündék a Megyében, Samu szaval...), meg persze az Így készült a Két Torony, de az elérhető a neten is. A feliratok viszont nagyon össze voltak csapva (pl. kvenya). Meg persze Elrond ügynök is nagyon dögös volt abban a bőrmellényben... :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 2 hónapja #72595 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Augustíne: A bővített vált. lesz VHS-en is. Szinkronizáltan + feliratosan is.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 2 hónapja #72588 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok! Én is megyek újságot venni-meg videót! A bővített változatot is lehet majd feliratosan, meg szinkronizálva is kapni? ( Ha jól értettem az csak DVD-n lesz, nem?) Sajnos még nincs DVD-nk, de azt hiszem, hogy majd veszünk! Én egyébként lehet, hogy megveszem szinkronizálva, és a bővített változatot meg feliratosan, vagy fordítva, vagy ahogy lehet. :) (Szép álmokat nekem is! Na, jó, lehet, hogy tényleg sikerül megvenni!) Milyen kártyák vannak amúgy, és hol lehet kani őket? BOcs, hogy ilyen tudatlan vagyok, de szokás szerint mindenről lemaradtam! :oops: Ja, a kiscicát nem ismertem, de: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: (Imádom az állatokat!) :(

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #72556 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Látom, most mindenki rohan IM-et venni. :D
Mondjuk van benne Lijről egy egész oldalas kép.Mondjuk kb. 17 éves rajta... :lol:

Telu:már hogy bírnám ki novemberig???????A mát alig bírtam kivárni... :lol: :twisted: , amúgy van az IM-ben Resident Evil-es tetoválás...elég gagyi :oops: :lol: :twisted:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 2 hónapja #72527 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
MICODA??? 8O 8O 8O
no,ez nem meglepő! :) :D 8) :lol: :!: :!: :!: :!: :!:
Kénytelen leszek eccer rászokni ezekre az újságokra... :? :crazy: :cool2: :dance:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 2 hónapja #72518 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jaaaaa.....akkor azt meg kell vennem......

Több
22 éve 2 hónapja #72517 Írta: Lili
A ma megjelent Ifjúsági magazinban. :wink: :D

Több
22 éve 2 hónapja #72514 Írta: Telumehtar
DE hol láttátok ezeket??????

Több
22 éve 2 hónapja #72512 Írta: Lili
Most néztem meg és Orli ötödik lett(ez is tök jó!!! :wink: :D ),Matt Damon pedig télleg csak hátul kullog,29.lett. :twisted:

Több
22 éve 2 hónapja #72508 Írta: Telumehtar
DE én csak azt látom hogy Lij az első...megkellvennem az ujságot.....holnap megyek moziba....Resident Evil......Khirály

hódica:Te sem vártad meg a novembert?

Több
22 éve 2 hónapja #72507 Írta: hódica

Lili írta: Sziasztok!
Ja ma megvettem a videókazit(még kártyát is kaptam hozzá),és meg is néztem,és még most is nagyon-nagyon tetszett!!! :wink: :D :lol: :bounce: :bounce: :bounce:

És találjátok ki,hogy az IM-ben ki az első az 50 legszexibb pasi közül? :lol: :hein: :mrgreen:

Ugyan ezeket akartam én is elujságolni nektek!! :D :P De Lili megelőzött.
Annyira jó volt újra látni Lij édes kis pofiját... :P Meg persze az egész filmet. :wink: Én nem kaptam kártyát, mondjuk már ugyis van... :wink:

Tök jó, hogy Lij lett az első az IM-ben.Orli asszem a 6.? :roll: De Matt Damon csak v.hol hátul kullog... :twisted:

Több
22 éve 2 hónapja #72491 Írta: Lili
Telu:ha ennyire nem megy segítek... :lol: Lij lett az első!!! :bounce: :bounce: :bounce: (Megjegyzem én rá szavaztam az im-net.hu-n. :wink: )

Szméagol:annyira nem jó nekem,mert így valszeg a bővített videókazit már nem veszem meg novemberben... :? :cry:

Több
22 éve 2 hónapja #72490 Írta: Telumehtar
Én nem tom.....teljesen analfabéta vagyok ehhez....csak tippelek...öö...mégsem tippelek.....nem tom.....plíííz...ki az első...LOTRel kapcsolatos az biztos...legalábbis szerintem...... *sóhaj* nem tom....

Több
22 éve 2 hónapja #72489 Írta: Ronat/Szméagol
Lili!

Jó neked...
És valahogy sejtem ki lehet az... :wink:

Telumehtar!

Ugyis Novemberben van a szülinapom.

Több
22 éve 2 hónapja #72488 Írta: Telumehtar
Ööö...Lili:Szabad a gazda.......Hol lehet azt megnézni?????

Több
22 éve 2 hónapja #72486 Írta: Lili
Sziasztok!

Én már jó ideje fűzöm a szüleimet a DVD miatt,de talán majd karácsonykor vesszük meg.Sajna nem bizti... :cry: :(
Ja ma megvettem a videókazit(még kártyát is kaptam hozzá),és meg is néztem,és még most is nagyon-nagyon tetszett!!! :wink: :D :lol: :bounce: :bounce: :bounce:

És találjátok ki,hogy az IM-ben ki az első az 50 legszexibb pasi közül? :lol: :hein: :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #72482 Írta: Telumehtar
Szméagol:Ne szomorkodj....mi meg csak a novemberit vesszük meg szóval....

Több
22 éve 2 hónapja #72481 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

De azért ez nem túl igazságos, mert mit csinálnak a DVD lejátszó nélküliek? :? :cry: :cry: Gondolom, hogy ebben nincsenek benne A Gyűrűrk Ura stábja vagy mi, mert ők csak átérzik a rajongók "fájdalmait". :x :x :cry: Ugyhogy ez... :cry: :cry: nem ér! :bawling: :bawling:
Remélem a barátnőmnek lesz DVD lejátszója (úgyhogy biztatom őt javában(én kis haszonelvű :twisted: )!

Több
22 éve 2 hónapja #72480 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

De azért ez nem túl igazságos, mert mit csinálnak a DVD lejátszó nélküliek? :? :cry: :cry: Gondolom, hogy ebben nincsenek benne A Gyűrűrk Ura stábja vagy mi, mert ők csak átérzik a rajongók "fájdalmait". :x :x :cry: Ugyhogy ez... :cry: :cry: nem ér! :bawling: :bawling:
Remélem a barátnőmnek lesz DVD lejátszója (úgyhogy biztatom őt javában(én kis haszonelvű :twisted: )!

Több
22 éve 2 hónapja #72318 Írta: Telumehtar
Lili:Thanks...bár asszem felemelik majd az árát.....na mind1.....

Több
22 éve 2 hónapja #72316 Írta: Lili

Telumehtar írta: Visszatértem......de azt nem toodjátok hogy a novemberi 4DVDs mennyibe kerülhet????Csak saccra.....

Az tuti hogy drágább mint a mostani merthátugye az 4 DVD ez meg csak 2.....

Telu:nézd meg ezt az oldalt :arrow: www.dvdfutar.hu/dvd_01000.html
Ott az van írva,hogy kb.10.000 Ft, lesz,de ez csak tájékoztató jellegű... :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #72313 Írta: Telumehtar
Visszatértem......de azt nem toodjátok hogy a novemberi 4DVDs mennyibe kerülhet????Csak saccra.....

Az tuti hogy drágább mint a mostani merthátugye az 4 DVD ez meg csak 2.....

Több
22 éve 2 hónapja #72236 Írta: hódica
Sziasztok! :D

Ezt nézzétek meg! Úgy látszik, nem csak mi várjuk türelmetlenül a TTT-t. :wink: :P
egy dal :arrow: www.musesmuse.com/songs/WaitingForFrodo.mp3 :P :D :P :D

Több
22 éve 2 hónapja #72230 Írta: Lili
Sziasztok!

Köszi mindenkinek,hogy így meghallgattatok,amikor a cicáimról beszéltem.Jelentem a másik kettő azóta egyenlőre jól van,de azért szurkoljatok! :D :wink:

Egyébként nekem sincs DVD-m,úgyhogy én azért várom a novembert,mert az akkori kazin állítólag rajta lesz a fél óra plusz.Ezért nem is tudok dönteni,hogy most megvegyem-e. :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #72224 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Szméagol írta: És mi olyan különleges abban az extre 4DVD-s izében?

30 perccel hosszabb lesz a film (kimaradt részek) + hatórányi extra
én ezt kértem karácsonyra :roll: :P , bár lehet hogy az ősök beájulnak az árától :evil3: :eek2: majd maeglássuk :?

Több
22 éve 2 hónapja #72218 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Mi hír Lijről?

És mi olyan különleges abban az extre 4DVD-s izében?
Nekem ugysincs DVD lejátszónk(nem is lesz, mert fél éve vetünk új videót :evil: ), de az egyik barátnőmnek nemsokára lesz és akkor be a video (ill. DVD-) tékába és ott majd meglátom. Remélem. :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.236 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére