Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 2 hónapja #72196 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili:Nagyon sajnálom :( ,és Téged is!
Örülök,hogy tetszettek a képek,most is rakok be.Tehát:
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... php?id=874
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=1019
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... php?id=902
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=1875
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... .php?id=59
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... php?id=968
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... .php?id=65
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=1120

I make my own luck.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72193 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
jujj, de régen voltam itt!
most láttam a Hallhatatlan szerelmet, gondoltam elmondom neketek, hogy nagyon édi benne! :) )
haláli jó színész...

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72190 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hi!

Találtam Nektek egy n. jó Lij-összevágott képet.
(Sorry, ha már volt :!: )

Sajna máshogy nem jön be, de könnyű megtalálni:
www.musingsofviggo.com
:arrow: photos menüpont
:arrow: alul: Wallpaper
:arrow: hobbits
:arrow: és itt RENGETEG yoo kép van, nekem a 3. sor utolsója teccik legjobban.
Yo nézelődést!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 2 hónapja #72182 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szméagol: Sztem azért várja mindenki a novembert, mert akkor fog megjelenni a 4DVD-s extra vált..
Lili: Sajnálom a kiscicádat (magam is macskakedvelő vagyok) :cry:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 2 hónapja #72179 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziiiiasztooooook!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello:

Le se tudom írni határtalan boldogságomat... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Végre itt!! Lesz Rendes internetünk! Mindennap tanulás után leereszkedem a gép elé és fórumozok, fórumozok, fórumozok...
Jaaaaj!

Na tehát! Mi a hír Lijről??
Miért várja mindenki a novembert? (Jó nekem akkor van a szülinapom. De nektek?) A video szeptemberben jelenik meg. (Ugye???) Szerencsére nekem nincs gondom azzal, melyiket vegyem meg, feliratos vagy szinkronizált, ugyanis nekem CD-n meg van feliratosan, úgyhogy szinkronizáltan kapom.
?

Több
22 éve 2 hónapja #72173 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Van valami hír Lij-ről és Frankáról?

Nem tudom, hogy ezt tudtátok-e, de Franka Bourne-relytélyt forgat.
Benne ágyjelenet Matt Damonnal.
Ehhez Lij mit szól? Vagy föl sem veszi az ilyesmit?

Halkan megkérdezem: vagy esetleg már nem is járnak? (Nem vagyok túl tájékozott Lij kérdésben)

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 2 hónapja #72167 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili:sajnálom szegény cicákat... :cry: :(

Lara:jók a képek, de a másodikon a legédesebb!!! :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 2 hónapja #72166 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Lara:köszi szépen,de sajnos a kiscicám meghalt.És mivel lehet,hogy vmi örökletes betegsége volt,a másik kettő is megbetegszik... :cry: :cry: :cry: :bawling: :bawling: :bawling:
Egyébként bocsi,hogy itt offolok.. :oops:
Ja és tök jók a képek,meg Minerva képei is! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #72117 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lara! Hú ezek a képek! Nekem legjobban a második, a harmadik, a negyedik, és a hatodik tetszik, de a másik kettő is jó!!!Lij valami isteni édes rajta!

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 2 hónapja #72081 Írta: Lara

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #72079 Írta: hódica

Minerva írta: Má megin nem reagál senki a képeimre! Ennyire rosszak? :cry: :cry: :cry:

Jók a képeid Minerva! :P
Én nem nagyon kedvelem a mangát-mindig a Sailor Moon jut az eszembe( :wink: :oops: )-de ezek tetszenek. :P

Több
22 éve 2 hónapja #72069 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Má megin nem reagál senki a képeimre! Ennyire rosszak? :cry: :cry: :cry:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #72067 Írta: Lili
hódica:Köszi.Már kisírtam miatta a szemem.Úgy szeretem a cicákat... :cry:

Egyébként a mi tévénk se vmi nagy képernyős,de azért sztem felirattal is egész jó lehet...Majd még keddig átgondolom.

Több
22 éve 2 hónapja #72066 Írta: hódica
Sziasztok!!! :D

Lili:sajnálom szegény kiscicát... :cry: :(

Én azt hiszem, szinkronizálva veszem meg, így a film minden percét ki tudom élvezni, és nem kell az olvasásra figyelni.Meg az én tévém nem olyan nagy képernyős, ezért elég kicsi lehet a felirat. :P Viszont hallani Lij hangját 3 órán keresztül...hmmm... :D :wink: De jó is lehet. :D :P

Több
22 éve 2 hónapja #72063 Írta: Lili
Sziasztok!

Aranymag írta: Lili sztem vedd meg feliratosan,mert úgy hallatszik Lij hangja :D

Ja ez is egy érv,de viszont tökre tetszettek a szinkronhangok is... :roll:
De nehéz is az élet... :D :lol: :lol:

OFF:képzeljétek nagyon beteg az egyik kiscicám,úgyhogy most olyan szomorú vagyok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :bawling: :bawling: :bawling: :cry: :cry:

Több
22 éve 2 hónapja #72001 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili sztem vedd meg feliratosan,mert úgy hallatszik Lij hangja :D

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 2 hónapja #71986 Írta: Minerva

Több
22 éve 2 hónapja #71963 Írta: Lili
Sziasztok! :D

Én is azon filózok még,hogy feliratosan vagy szinkronizáltan vegyem.Tesóm azzal nyaggat,hogy feliratosan én viszont szinkronizáltan szeretném... :roll:
De ez legyen a legnagyobb problémám... :oops: :roll: :lol:

manó:ha jól tudom a woodisták közül senki nem volt MTT táborban.Én szerettem volna elmenni,de nem engedtek... :cry: :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #71962 Írta: hódica
Sziasztok!

Ma végre nálunk is van Tesco újság. :P Jó, mert árulják a kazit feliratosan és szinkronizálva is, de nem tudom, hogy vegyem...az élet nagy kérdései :wink: :D
Az a kártya, amit hozzá adnak, az már megvan nekem.Az egyik Frosdós már a kulcscsomómat díszíti :wink:

Opsssssz!Ez OFF volt. :lol: :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #71960 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Úgylátom én vagyok az egyetlen aki kibírja novemberig.Addigra talán lesz egy kicsivel több pénzem,ha addig el nem költöm mindet... A másik meg,hogy a b.nőmnek megvan a film,feliratos,csak hiányzik a vége (nem fért rá egy 3 órás kazira-> :?: :?: :?: ) és csak nálunk tudja megnézni,mert a videója nem játssza le.

Volt vki a MTT táborban?

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 2 hónapja #71878 Írta: Lili
Sziasztok!

hódica:én sem fogom kibírni novemberig az tuti. :lol: :D Már január óta várok.Gondolom mint itt mindenki... :roll:

Ha beleszólhatok a dologba,akkor sztem jobb lenne a tali szept.28.-a után,mert év elején ugye egy csomó doga van meg minden,és utána egy kicsit jobban ráérünk(legalábbis én így vagyok ezzel :roll: )

Több
22 éve 2 hónapja #71844 Írta: hódica
Sziasztok!

Én már tudom, mit fogok 27-én csinálni...tuti, hogy nem bírnám ki novemberig. :lol: Meg DVD lejátszóm sincsen, ezért meg kell elégednem "csak" a filmmel.

Telu:szeptemberben 14.-étől 2 hétig nekem nem jó a tali, mert jön hozzám egy német lány, szóval vagy előtte vagy utánna legyen, plíz! :roll: :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #71832 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Asszem mindenki úgy van vele hogy ,,kiveszem 6x a videotékából és megpróbálom kivészelni novemberig''... én is. Hogy miből fogom megvenni az még rejtély. :?

Több
22 éve 2 hónapja #71827 Írta: Lili

Minerva írta: OFF: Megtettem... mégse kő, van DVD-m... Majkd a novemberis kiadásra összespórolok egy kis manit... Remélem, nem lesz túl sok... múltkor 20 rongyért láttam DVD lemezt...

A mostani DVD kiadás kb.7000 Ft. lesz,úgyhogy sztem a novemberi se lesz sokkal több.De egyébként tök hülyeség,hogy 2-szer jelenik meg a kazi meg a DVD is,úgyhogy most nem t'ok dönteni mikor vegyem meg... :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #71824 Írta: Minerva
OFF: Megtettem... mégse kő, van DVD-m... Majkd a novemberis kiadásra összespórolok egy kis manit... Remélem, nem lesz túl sok... múltkor 20 rongyért láttam DVD lemezt...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #71822 Írta: Lili

Minerva írta: Miyen DVD? NEKEM IS KŐŐŐ!!!!

Minerva:javaslom nézz be az előzetesek,bemutatók topicba! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #71821 Írta: Minerva
Miyen DVD? NEKEM IS KŐŐŐ!!!!

Több
22 éve 2 hónapja #71770 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Igen igen...a szervezésben segédkezem.....A talira szerencsére jó sokan jönnek....Hála nagy szervezői képességemnek! :P 8) (De egoista vagyok!!!!)
Viszont akkor kb.:szeptember 5-től elkéne kezdeni szervezni a talit hogy mindenki bekalkulálja az időpontot....

Több
22 éve 2 hónapja #71767 Írta: Lili

hódica írta: én is olvastam, és már jeleztem is az igényemet. :wink:

Hát sztem nincs is olyan akinek nem kell(kivéve persze akinek van DVD-je! ):wink:

Asszem én is megyek lassan.Jó éjt! :wink: :D

Több
22 éve 2 hónapja #71766 Írta: hódica

Lili írta: Egyébként vki írta az egyik topicban,hogy az szóljon akinek kell a GYU DVD változata.Én írtam,hogy kell. :wink:

én is olvastam, és már jeleztem is az igényemet. :wink:

most mentem el aludni, jó éjt nektek/neked :? :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.180 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére