Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 1 hónapja #74107 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A Signst a Hatodik érzék rendezôje,M.Night Shyalaman rendezte,valszeg egy misztikus thriller,és LESZ ELÔTTE TTT TRAILER!!!!!!
Hivatalos honlap: bventertainment.go.com/movies/signs/
Egyszóval sztem khirály lesz :up:

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74104 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szombat nekem is jobb lenne... :roll:
Remélem,nem találunk ki akkorra semmi családi micsodát... :(
De biztos nem,a Signs nem tudom mi,de biztos jó lesz... :itscool:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74101 Írta: Narië

hódica írta: (de nagy valószínüséggel a 19-i hétvége(okt.), a helyszín:??? sz.tem mozi lesz, és sz.tem a Signs-ot kéne megnézni, de persze nem én döntök... majd még megdumáljuk a részleteket :wink:

A Signs yoo!De azelôtt ugye lesz TTT trailer?Mert nehogy úgy járjunk mint a Viggosokkal....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74084 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jó éjt Lili!
Álmodj Lijjel! :D :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #74082 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

hódica írta:

Lili írta: Ja és még egy kérdés:szombat vagy vasárnap lesz a tali?Én a szombatra szavaznék,ugyanis sztem akkor tovább tudunk ott lenni... :roll: :D

Én is arra szavazok... :wink: Akkor legalább nem kell azon rágódni, hogy "holnapsuliésmégnemtanultamsemmit" :wink: :D
[size=9:2k7dalir](vagy csak én vagyok olyan, hogy mindent az utolsó pillanatban csinálok meg??? :roll: :lol: )[/size]

Én is mindig este nyolckor kezdek el tanulni,meg hát ugye nekem még Pestről vhogy haza is kell érnem.De már megdumáltam szüleimmel,hogy csak vasárnap jövünk haza.(Amúgy szurkoljatok,hogy a kórházban jó legyen az az időpont... :roll: :( )Mert különben félek,hogy nem tudok menni a talira...De legyünk optimisták. :wink: :lol:

Na én most megyek,majd holnap jövök megint!
Szép álmokat mindenkinek! :D :sleepy: :sleepy:

Több
22 éve 1 hónapja #74080 Írta: hódica

Lili írta: Ja és még egy kérdés:szombat vagy vasárnap lesz a tali?Én a szombatra szavaznék,ugyanis sztem akkor tovább tudunk ott lenni... :roll: :D

Én is arra szavazok... :wink: Akkor legalább nem kell azon rágódni, hogy "holnapsuliésmégnemtanultamsemmit" :wink: :D
[size=9:2jyt80il](vagy csak én vagyok olyan, hogy mindent az utolsó pillanatban csinálok meg??? :roll: :lol: )[/size]

Több
22 éve 1 hónapja #74077 Írta: Lili
Nah úgy látom titeket ugyanúgy meglepett a hír mint engem.Hát nem tudom milyen lehet most szegény Lij-nek... :cry:

zsoffija:ne sajnáld,hogy nem veszed meg a Bravo girl-t mert mostanában elég nagy trutyi az egész... :x :down:

Ja és még egy kérdés:szombat vagy vasárnap lesz a tali?Én a szombatra szavaznék,ugyanis sztem akkor tovább tudunk ott lenni... :roll: :D

Több
22 éve 1 hónapja #74076 Írta: hódica

Ring-bearer írta: Igen, egy angol honlapon is írták, hogy ejtette.
Szegény Elijah: :(

Nem tudod, hogy pontosan hol található az a cikk??? :roll: :?:

narie:més nincsen teljesen végleges időpont(de nagy valószínüséggel a 19-i hétvége(okt.), a helyszín:??? sz.tem mozi lesz, és sz.tem a Signs-ot kéne megnézni, de persze nem én döntök... majd még megdumáljuk a részleteket :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #74064 Írta: Narië
Szegény Lij...Na nem baj,biztos talál majd jobbat is,mint az a sápadt német :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74061 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Igen, egy angol honlapon is írták, hogy ejtette.
Szegény Elijah: :(
Nem mondom, hogy Matt Damon ronda, de Elijah 100000000xxxx jobban néz ki! :D
Franka, Franka...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #74054 Írta: zsoffija
Franka-kép:itt épp úgy néz ki,mint Lij mamájának egyik évfolyamtársa nézhet kifele...nem előnyös,az mán igaz...! :shake:
Ha ejtette Lijt :arrow:
A/Szegény Lij! :cry: :cry: :cry:
B/Mayd túlteszi magát rayta... :roll:
C/Ésakkormienjóleszneki! :up:

D/EzaFrankanormális? 8O :?
(Mattal sincs semmi bayom,korban is inkább ő,szerinten...DE EJTENI LIJT???)

:arrow: miértnemvásárolzsoffijarendszeresenbravogirlt??? ) :shake: :down:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #74052 Írta: Narië

hódica írta: és jöjönn Naire is, végtére én sem vagyok viggoista, és mégis ott voltam a talin :wink:

Sziasztok!Tényleg jöhetek?Köszikösziköszi!!!
Akkor végülis mit nézünk meg?
Mikor lesz a tali?
ki jön?
Bocs,hogy ilyen hülye vagyok... :oops:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74045 Írta: hódica

Szméagol írta: Kit ábrázol az a kép? Franka Potentét? :oops: :roll:
OFF:
Bocs az offért, de még mindig traumatikus állapotban vagyok... :?
BE AKARTAK TÖRNI HOZZÁNK!
Muszáj volt elmondanom.

Hát tényleg elég "rossz"( :roll: :lol: ) az a kép Frankáról... :evil:

Tényleg be akartak törni? 8O :o Te szegény! azért, remélem, már megnyugodtál... :? :(

Több
22 éve 1 hónapja #74041 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Kit ábrázol az a kép? Franka Potentét? :oops: :roll:
Hát, ha megválik Lijtől megválik... Lij már tudja? Most komolyan: Nem töri össze Lij szívét? Mert, ahogy én láttam ill. hallottam igencsak bele volt bolondulva... Úgy láttszik nem volt kölcsönös. :?

OFF:
Bocs az offért, de még mindig traumatikus állapotban vagyok... :?
BE AKARTAK TÖRNI HOZZÁNK!
Muszáj volt elmondanom.

Több
22 éve 1 hónapja #74035 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili: Nem, a Joy-ból van! Abból amiből a múltkor írtam nektek, csak nem akartam akkor berakni ezt a szöveget.

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #74034 Írta: hódica

Sil írta: A hírek szerint Franka ejtette Elijah-t Matt Damonért... Németesek előnyben: www.elbenwald.de/news/news_detai ... ews_id=335

:twisted: :evil: :x 8O :!: Ezt nem tudom elhinni. :evil: Mattnek nincsen jegyese??????? :?: 8O Mondjuk, ki tudja mi igaz ebből a hírből, de azért... :twisted: :( :x

A Bravo Girlben irtak, pedig a lap minőségét jellemzik. :wink: :!:

Több
22 éve 1 hónapja #74031 Írta: Lili

Esgalfanawen írta: ÁÁÁÁHHHH!!! :rmad2: Mindig tudtam, hogy a Bravo Girl nem túl jó lap, de ez:

1) A tündéri törpe :eek4:

2)"Valójában nagyon félénk vagyok!" :arrow: Pont ezt berakni? :down:

3)Miért rajongunk érte?
Már gyerekszínészként belopta magát a szívünkbe ez a cuki srác a fogai között található ennivaló szünettel. A gyűrűk ura (gy!; u!) című filmben Frodo szerepében abszolút feljutott a csúcsra. Most pedig várhatjuk a sorozat ( :hein: talán trilógia! :evil: ) folytatását.

És olyan szörnyű kép van berakva róla..........

Na én is ezeken akadtam ki eléggé,de aztán végül is nem írtam le ide.Amúgy egy csomó újságban emlegetik úgy a Gyűrűk Urát(!),hogy sorozat... :evil: Talán nem kéne írniuk róla,ha ennyire nem tudják mi az... :x Ja,igen az a kép se semmi.

Esgalfanawen:ezt a szöveget azon az oldalon olvastad amit Sil betett ide?Sajna még nem vagyok vmi nagy németes... :cry:

Több
22 éve 1 hónapja #74030 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ÁÁÁÁHHHH!!! :rmad2: Mindig tudtam, hogy a Bravo Girl nem túl jó lap, de ez:

1) A tündéri törpe :eek4:

2)"Valójában nagyon félénk vagyok!" :arrow: Pont ezt berakni? :down:

3)Miért rajongunk érte?
Már gyerekszínészként belopta magát a szívünkbe ez a cuki srác a fogai között található ennivaló szünettel. A gyűrűk ura (gy!; u!) című filmben Frodo szerepében abszolút feljutott a csúcsra. Most pedig várhatjuk a sorozat ( :hein: talán trilógia! :evil: ) folytatását.

És olyan szörnyű kép van berakva róla..........

Ja, és Franka Potente a következőket mondta Matt Damonról:
"Át kellett értékelnem a kigyúrt, fogpasztareklám-mosolyú ameraikai srácokról alkotott véleményemet. (...) Korábban volt bennem némi előítélet velük szemben: úgy gondoltam, hogy arrogánsak, és az eszük nem csillog annyira mint a foguk. Aztán találkoztam Mattel, és kiderült, hogy rém okos. Sokat beszélgettünk és be kellett látnom: mi, európaiak, rettenetesen sznobok vagyunk."

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 1 hónapja #74025 Írta: Lili

Sil írta: A hírek szerint Franka ejtette Elijah-t Matt Damonért... Németesek előnyben: www.elbenwald.de/news/news_detai ... ews_id=335

Na hát ezt nem tudom elhinni.Ha már egy esetleges eljegyzésről is szó volt,hogy lehet ez?Hát én nem tudom... :evil: :x :roll:

zsoffija:örülök :D

Több
22 éve 1 hónapja #74008 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A hírek szerint Franka ejtette Elijah-t Matt Damonért... Németesek előnyben: www.elbenwald.de/news/news_detai ... ews_id=335

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 1 hónapja #73955 Írta: zsoffija
Kelenföldön...(nam olyan messze,de nem is pont helyben)
Köszi az infót :D :itscool: :hello:
nem tudom,itt a környéken is van még 2 videótéka,mayd ott is utánanézek...csak be kell iratkoznom... :?
Nem vagyok vmi kitartó... :(
De mayd utánanézek... :!: :smokin:

Több
22 éve 1 hónapja #73953 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hol lax? mert nálunk(Margithd Budai hídfő, a könyvtárban)megvan, legalábbis láttam vagy egy éve:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #73950 Írta: zsoffija
Lili:megnyugodtam! :heu:

Miért,ó miért nincs meg a Faculity a mi videjóTKnkban???(boccs! :roll: )

Több
22 éve 1 hónapja #73949 Írta: Lili
Böszi:ha arra a sorozatra gondolsz,ami a tv2-őn megy abban nem játszik Lij.Ő a Flipper című FILMBEN játszik,úgyhogy sztem,ha bemész pl.egy videótékába ott tudni fogják melyik az.Amúgy sztem csak egy Flipper című film készült... :roll: :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #73948 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Úgy, hogy ha egy Flipper című filmet nézek, nem 100% hogy Lij benne van. Mert ha minden Flipperben benne van, fogom magam és egyszer megnézem.

Ez egy sorozat nem? Aminek rakás változata készült. Vagy tévedek?

Lényeg:ha filmben akarom látni Lij-t, akkor mit nézzek?
A Flipperben látom? :cooljump: :roll: :roll: :roll:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 1 hónapja #73942 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bocs, Böszi! De ezt hogy érted?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #73938 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Öhm... azt szeretném megkérdezni, hogy ha Flipper, akkor az nem egyenlő azzal, hogy Lij játszik benne, ugye? :roll:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 1 hónapja #73936 Írta: Lili

hódica írta: Tudja v.ki mikor lesz a Signs c.film bemutatója?Az előtt az USA-ban van trailer, szal lehet reménykedni, hogy kis hazánkig is eljut...mondjuk AP.nél is reménykedtünk, és mi lett belőle... :lol: :? :evil:

[size=9:3orsnkr6]oooopsssssssz...ez OFF volt :oops: :lol: [/size]

hódica:ha minden igaz az amerikai bemutató augusztus 2.-án volt,itthon pedig októberben mutatják be.Még az is lehet,hogy ezt nézzük meg... :roll: :wink:

Ja még nem is mondtam,hogy Lij a Bravo girl-ben a 9 legszexisebb pasi közül a nyolcadik lett! :D :bounce: :bounce: :bounce:

Több
22 éve 1 hónapja #73931 Írta: hódica
Tudja v.ki mikor lesz a Signs c.film bemutatója?Az előtt az USA-ban van trailer, szal lehet reménykedni, hogy kis hazánkig is eljut...mondjuk AP.nél is reménykedtünk, és mi lett belőle... :lol: :? :evil:

[size=9:1dp6cnf1]oooopsssssssz...ez OFF volt :oops: :lol: [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #73918 Írta: hódica
Okés, remélem már nem variál ofőm a kirándulás időpontján.(mert csak attól függ, hogy ráérek-e, mástól nem)De remélem nem változtat, vagy akkor...na mind1.Legyünk optimisták. :lol: :D de sz.tem már nem fog változni az időpont. :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.353 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére