Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #75373 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én még egy pár hete láttam hozzászólást bizonyos Nyulhopsz!-tól...

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75343 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
[size=9:1x3g0hzz]milyen néven? Nyulhopsz! ?[/size]

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75305 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ő még van irtam is neki ;)

Több
22 éve 1 hónapja #75301 Írta: Ringbearer
[size=9:o3n5423p]nagyon halkan kérdezem, hogy régen volt egy Nyulhopsz! nevű lány, ő még most is itt van? Bocsi, tényleg... :oops: :oops: :oops: [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #75278 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én jönnék! A film is jó: imádom Mattet is! De főleg Ljt!!! Azok a képek! MEGZABÁLOM!!!!!!!!!! :mrgreen: Hogy lehet valakinek ilyen gyönyörű kék szeme!!!??? :eek2:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #75277 Írta: Telumehtar
Franka filmje.....esetleges kukoricadobálás miattfelelősséget nem vállalok!!!!!Ez nálam reflex.... :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #75276 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu:köszi :D Csak 2 napig nem jöttem de már tökre hiányzott a fórum... :D :lol: :wink: :roll:
Ja és most néztem meg,hogy a Bourne-rejtély bemutatója október 17.-én lesz,szóval meg tudjuk nézni,ha akarjuk... :roll: :?: :D

Több
22 éve 1 hónapja #75271 Írta: Telumehtar
Lili!!!!Jó ujra látni...
Hódica jó németelést...
Na akkor még1X akki jön az jelezzen megint....

Több
22 éve 1 hónapja #75269 Írta: Lili
Sziasztok!

hódica:egyáltalán nem vagy hülye,csak kicsikét meglepődtem.És most kérek mindenkitől bocsánatot,hogy így kiakadtam... :oops: :oops: :roll:
Egyébként Faranka és Matt közös filmje nem a Bourne-rejtély? :?: :roll:
Ja és szia hódica!Várunk vissza... :D :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #75216 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
SORRY én vagyon a hülye... :oops: :oops: :oops: :oops: mint mindig...persze, hogy 19-én lesz a tali, csak v.mit félrenéztem :oops: :oops: :oops: :oops: szal 19-e szombat
komolyan mondom, néha olyan hüle vagyok :!: :!: :twisted: :oops: :oops:

ja és lenne egy filmjavaslatom :arrow: Franka és Matt Damon közös filmje :wink: mosz nem jut eszembe a cím, de okt.-ben mutatják be... :roll:

Ja, és mátók 2 hétig nem nagyon fogok tudni jönni, mert jön hozzám egy német lány, szal legyetek jók, és puszilok mindenkit :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #75213 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hömm... asszem érdemes ezekre a képekre vetni egy közelebbi pillantást... :roll:

A fotós majnem olyan durva szem-fétisben szenvedett, mint PJ... 8O

webpages.charter.net/mhellmers/try17/a.jpg
webpages.charter.net/mhellmers/try17/c.jpg
webpages.charter.net/mhellmers/try17/e.jpg

És még egy pár:
webpages.charter.net/mhellmers/try17/u.jpg
webpages.charter.net/mhellmers/try17/r.jpg
webpages.charter.net/mhellmers/try17/q.jpg

Bah. *nyálcsorgat*

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 1 hónapja #75189 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem végül is mindegy, de ha lehet, akkor minél előbb döntsétek el, hogy úgy tudjam alakítani a programokat. Köszi! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #75150 Írta: Ringbearer
Én már nem emlékszem, hogy mi volt az első változat, de ha a 19 akkor találkozzunk akkor.

Több
22 éve 1 hónapja #75129 Írta: Lili
Sziasztok!

Már bocsi,de úgy beszéltük meg,hogy a tali 19.-én lesz és én is eszerint intéztem az orvosi vizsgálatot Pesten.Most akkor mi van?Ne csináljátok ezt velem... :cry: :oops: :(
Mellesleg azért lett egy héttel későbbre átrakva,mert hódica azt mondta,hogy azelőtti hétvégén oszt.kirándulása lesz... :roll: :?:

Több
22 éve 1 hónapja #75087 Írta: Telumehtar
Gyerekek!!!!

Nem haltam ám meg!!!

Bocsika de nem október 20 volt???
Nekem jóóó elöbb is...
Akkor október 12 szombat a Westendben 12kor???

Naughty:Nem vagyok Talumentar!!!!!! :evil:

Több
22 éve 1 hónapja #75070 Írta: hódica
Helló lányok! :D

Okt. 12-én szombaton lesz a tali a Westedben, de hogy mit nézünk meg, azt kb. egy héttel a tali előtt tudjuk eldönteni... :roll: Jó lenne, ha Signs-ot bemutatnák akkor, de ugye a mi kedvünkért nem fogják megváltoztatni a premier időpontját... :lol: :evil: :D

naughty: kössz a cinemát :D :P :D

Több
22 éve 1 hónapja #74984 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem a Corvinban? 8O :roll:

(nemt'om..)
A dátum asszem stimmt :up:
(nem beszélni Deutsch :( )

( :oops: hey,kitaláltam hogy Flipper,Lij nem akasztódott fel és tök édi volt!És rájöttem,hogy a "Vissza"gombbal tökjól lehet csalni! :lol: :shake: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #74930 Írta: Narië
Hú....Azt tudom,hogy október 13(?) körül a Westendben,szombaton lesz és asszem moziba megyünk(a változatosság kedvéért :wink: )
Valaki pliz segítsen ki a dátummal!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74925 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Oké! :mrgreen: Hol és mikor is lesz a tali? :oops:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #74916 Írta: Narië

Minerva írta: Az ember nem lehet egyszerre woodista és viggoista is... :twisted: :mrgreen:

Nem baj Min,mi ketten majd képviseljük Viggot! :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74911 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

hódica írta:

Minerva írta: Hali!
Nem tudom, itt szervezitek-e a woodista talit, de lehet, hogy elmennék... Nem vagyok egy nagy woodista, de nyitott vagyok :D

Gyere csak nyugodtan, szívesen látunk. :wink: Nem baj, hogy nem vagy woodista, majd az leszel... :twisted: :D :wink:

Az ember nem lehet egyszerre woodista és viggoista is... :twisted: :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #74910 Írta: Narië
Ring:október 13án(asszem)
hogy milyen filmet nézünk meg az attól függ,hogy miket mutatnak b.Sztem várjuk meg az új CINEMÁT vagy VOXot.

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74906 Írta: Ringbearer
Mikor, és egészen pontyosan hol a Westendben?
Milyen filmet nézünk? Szerintem a Különvélemény tök jó. (de ez csak az én kis szerény véleményem :oops: )
Nem biztos, hogy jövök (az időponttól s anyuéktól függ), de itt a mobilszámom, ki a "főrendező"?
0630-4204648

Több
22 éve 1 hónapja #74895 Írta: Narië
Hódica:Teccenek a Lij képek!!!Fôleg a második! :up:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74878 Írta: hódica
Szméagol: ugye te is jössz a talira :D :heu: :itscool:

FRISS Lij képek :arrow: www.wireimage.com/GalleryListing ... sortval=4d
www.wireimage.com/GalleryListing ... &PageNum=2

:bounce: :hello:

Több
22 éve 1 hónapja #74870 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Ha 3/4 óra legyen, ebben a témában semleges vagyok... (Igaz nem nagyon vagyok oda a csatákért)

De remélem nagyon sok óra Frodó és Samu is jut bele. Ők a kedvenceim!!!!!

Több
22 éve 1 hónapja #74867 Írta: hódica
Helló csajok! :D

Helló naughty! Üdv újra itt! :D

Narië írta: Azt tudjátok,hogy PJ még több Frodót és Samut akart belerakni a filmbe,ezért Lijnek és Seannek legalább negyed óra új jelenetet kellett forgatniuk? :dance: :dance:

Az jó!!!! Minnél több Frodesz van benne, annál jobb. :wink: Na jó...Helm-szurdok se olyan rossz. :lol: :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #74855 Írta: Narië

naughty írta: Az a lényege,hogy Helm szurdoki csata háromnegyed órás lesz, de ennek ellenére PJ tanult a Fellowship-ból, és a második részben, már jobban fogja részletezni a szereplők közt kialakuló kapcsolatokat!!!! :D :D :D

3/4 óra Hewlm-szurdok??Ezaaaz....! :up:
Azt tudjátok,hogy PJ még több Frodót és Samut akart belerakni a filmbe,ezért Lijnek és Seannek legalább negyed óra új jelenetet kellett forgatniuk? :dance: :dance:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74815 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
SZIASZTOK!!!!!!!! :hello: :hello: :hello:

megint itt vagyok egy kis időre!!!!!!!!

szia hóóóódica!!!!!!!!!! :cheers:
rég találkoztunk!! pontosan az Ír - Spanyol meccs óta!!! :cry:
de én is kinn voltam ám , amikor itt voltak !!!!!
ÉN IS LÁTTAM IKERT ÉLŐBEN, DE SAJNA NEM OLYAN KÖZELRŐL ,AHOGY TE!!!! :tongue: :biggrin2:
nem tom milyen talit szerveztek, de a multkor megadtam Talumentar-nak a számom, hogy írjon, ha van valami, miven csak ritkán tok följönni, mert nincs netünk most!!!! :(

lehet, hogy már tudjátok, hogy a cinemában van a TTT-ről egy cikk (hódica, holnap nóra beviszi, mert nekem megvan!)

Az a lényege,hogy Helm szurdoki csata háromnegyed órás lesz, de ennek ellenére PJ tanult a Fellowship-ból, és a második részben, már jobban fogja részletezni a szereplők közt kialakuló kapcsolatokat!!!! :D :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 1 hónapja #74793 Írta: hódica

Minerva írta: Hali!
Nem tudom, itt szervezitek-e a woodista talit, de lehet, hogy elmennék... Nem vagyok egy nagy woodista, de nyitott vagyok :D

Gyere csak nyugodtan, szívesen látunk. :wink: Nem baj, hogy nem vagy woodista, majd az leszel... :twisted: :D :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.389 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére