Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 1 hónapja #77351 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Dodiee:az alappakliban hány kártya van?És egy kártya mennyibe kerül külön?Bocs,hogy ennyit kérdezgetek... :oops: De ha már elkezdtem pénzt gyűjteni. 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77327 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nyulhopsz: tudomásom szerint 3600 egy alappakli, de lehet laponként is venni.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77299 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Kártya/pillanat lefúyva-az uccó fityingem is zsebkendőre költöttem... :?
Film:én nézem a kínálatot...Ti milyen filmeket szerettek?
(mert én magam nem tudom behatárolni...)
:arrow:
www.premierpark.hu/Mozi_index.php
(honnam lehet tudni,mi előtt adják a trailert??? 8O )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #77239 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Énnekem mindegy mit nézünk meg, a GyU is jöhet nyolcadszorra - moziban kicsit jobb mint itthon pláne hogy a tévém a halálán van... :)

Kártyavásárlás... talán én is veszek ha összespórolok annyit... mennyit is? :D

Több
22 éve 1 hónapja #77234 Írta: Lili
Én azt mondom,hogy nézhetjük a GYU-t,de mivel többen azt mondták,hogy nézzünk vmi mást akkor keressünk vmi más filmet.Mondjuk Bourne rejtély?(vagy nem akarjuk Frankát nézni 2 órán keresztül a moziban? :lol: :lol: )

Telu:köszi. :D

Több
22 éve 1 hónapja #77220 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Akkor most legyen-e GYU vagy ne????
Lili: Gratula ;)
Zsóf: Igeeen....

Több
22 éve 1 hónapja #77213 Írta: Lili
Sziasztok!

Szerintem menjünk moziba,mert már az elejétől kezdve úgy beszéltük meg.Majd kinézünk vmi jó filmet,ha a GYU-t már nem akarjuk moziban mégegyszer megnézni... :roll: :wink:
TTT trailer valszeg a Signs előtt lesz,de az még nem fog menni,amikor talizunk. :(
Akkor mi legyen? :roll:

És végre megvan a 400. hozzászólásom! :D :bounce: :bounce: :hello:

Több
22 éve 1 hónapja #77205 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szijasztok-kivagyok :? -taliugye19én?
[size=9:3mziq3i2](most vhogy ennyi tellik tőlem...bocs-bocs-bocs!!! :( )[/size]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #77197 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hi csajok!

Most a suliból írok, de csak pár sorra van időm. Akkor most mi a baj a mozival??? Franka új filmje miért nem jó?????? Asszem, lemaradtam....bühühü...mikor mutatják be???a Westendben már hirdetik...A signs, ami előtzt lenne TTT trailer, azt egy héttel a talimk után mitatzaják be....brrrr....na akkor mi lesz?

Ja, és még v.mi!
Kaphatok egy listát a mobilszámokról????Nagyon megköszönném. :-)
Megf tök jó, hogy ennyien leszünk.

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #77188 Írta: Dodiee
Augustíne: ezt ne is emlegesd... :) melyik fil előtt.. újabb "tuti tipp"...

Több
22 éve 1 hónapja #77185 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Menjünk!!! PLÍÍZ! Majd kitalálunk vm.-t! Melyik film előtt adják a trailert?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77181 Írta: Dodiee
Én tuti nem menek, vagy legfeljebb megvárlak titeket kinn:)

Több
22 éve 1 hónapja #77178 Írta: Telumehtar
Jójó nem eröltetem... :roll: csak 1 dolog... Akkor most mennyünk moziba vagy ne??? És mit nézzünk meg????Nekem már mind1....

Több
22 éve 1 hónapja #77177 Írta: Dodiee
Telu: én a mozizásra azt hittem, hogy majd a TTT-re menünk...Ugye nem azzal gyanúsítasz minket, hogy NEM SZERETJÜK a Gy.U.-t??? :hein: az tuti, hogy én imádom, de mivel megvan vidijócéjdén, így nem sok értelmem van elmennem..

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77176 Írta: Telumehtar

Telumehtar írta: naughty:október 18.-én lesz ;)
Evenstar:Nincsenek kártyáid???Ki vagy tiltva... :D Természetesen csak vicc volt jöhetsz nyugodtan ;) Cserébe monnd meg nekem hogy mennyi egy olyan pakli???

Ime a lista...ha valakit kihagytam akkor sorry.

hódica
Lili
Ring
zsoffija
Augustine
naughty (?)
Minerva kihuzva :( nem baj azért itt hagyom ;)
Narië
Kriszana
Evenstar
Dodiee
Thaur
Telu
Nyulhopsz!
KET (?)
És lehet hogy jön
Meru is

Több
22 éve 1 hónapja #77138 Írta: Telumehtar
Nekem akkor mind1...de csak azt nem értem hogy 1: az elején meg volt beszélve hogy megyünk mozibs...már a kezdeteken....és most hogy GY.U.-t ajánlottam akkor már senki sem???

Több
22 éve 1 hónapja #77078 Írta: Dodiee
Háát, nekem tuti nem lesz pénzem videózni, a Gy.U.-ra meg még anyám se fog adni...
Hobbitleány: 250 Ft?????hol????Bem mozi? :eek2: Annyit összekuporgatok:))
Na, menek alunni:)

Több
22 éve 1 hónapja #77057 Írta: Augustíne

Telumehtar írta: Ha gondoljátok nem kell mégegyszer megnézni...ez egy ötlet volt....nem eröltetem...Csak azért jó mert akkor csak mi vagyunk a moziban lehet képernyörevetödni ha egyes emberke megjelenik...stb....Szóval....de én nem eröltetem ;)

Biztos, hogy csak mi leszünk? Az egyik barátnőm mondta, hogy nemrég elmnet nemtomhanyadszorra megnézni a GYU-t, és tele voltak (na, jó, persze a kis teremben, de akkor is...). Hobbitleány! Hogy értetted, hogy 250 Ft.-ért? :?

Több
22 éve 1 hónapja #77046 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Helló csajok!

Csak egy percre ugrottam fel ide, mert már nagyon hiányoztatok, de sajna egy fikarcnyi időm sincsen még egészen péntekig... :( :cry: :cry: De már annyira hiányzott a társaság, meg a GYU, hogy felugrottam.
Nemrtom mik a témák, sorry,de sz.tem, se nézzünk meg gyu- még1x, mert anyu nem ad rá pénzt, mivel ő fizette a vidikazit... :? 8O

kriszanánál DVD-zés???????????? 8O :D :D :D :D :D

Sok pussz mindenkinek, és el ne felejtsetek! :D :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #77040 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Most láttam nemrég 6-szorra, és még mindig nem untam meg! :!: :wink: 250Ft-ért pedig igazán megérte...

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 1 hónapja #77035 Írta: Telumehtar
Ha gondoljátok nem kell mégegyszer megnézni...ez egy ötlet volt....nem eröltetem...Csak azért jó mert akkor csak mi vagyunk a moziban lehet képernyörevetödni ha egyes emberke megjelenik...stb....Szóval....de én nem eröltetem ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77028 Írta: Lili
Tudjátok mit:akkor szavazzunk,hogy ki nézné meg a GYU-t mégegyszer és ki nézne meg inkább vmi mást. :roll:
[size=9:ujmzp6bz]Ezzel az ötlettek nem áll szándékomban bele kontárkodni a szervezők munkájába... :oops: :oops: [/size][size=9:ujmzp6bz]És okoskodni sem akarok. :oops: [/size]

Na most már télleg megyek,bye! :closed:

Több
22 éve 1 hónapja #77022 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én ha jövök benne vagyok a GyU-ba de ahogy gondoljátok...
A kártyavásárlás amúgy tök jó ötlet!! Csak lehet hogy nem maradna rá pénzem..

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #77019 Írta: Lili

Augustíne írta: A GYU-nézéssel kapcsolatban: lehet, hogy most kinyírtok, de ha úgyis megvan egy csomó embernek videón, akkor minek nézzük meg még1x moziba? Akkor külön inkább kéne tervezni 1 videózós napot... *meghaltam*

Végülis igazad van,meg úgyis lesz majd közös DVD-zés kriszana-nál. :D :wink: Úgyhogy majd kinézünk vmi mást... :roll: :D

Több
22 éve 1 hónapja #77018 Írta: Augustíne
Nekem kártyából 3 van, azt is Evi adta! :) Úgyhogy a kártyavásárlás nekem is nagyon bajön. Öööö. A GYU-nézéssel kapcsolatban: lehet, hogy most kinyírtok, de ha úgyis megvan egy csomó embernek videón, akkor minek nézzük meg még1x moziba? Akkor külön inkább kéne tervezni 1 videózós napot... :roll: *meghaltam*

Több
22 éve 1 hónapja #77003 Írta: Lili
Sziasztok!

Én nem aggódom,hogy befogunk férni abba a boltba. :lol: Egyébként mennyi is a kezdő pakli ára? :?: :roll:

Telu írta: Valami jóóó film kellene...ööö...tudom hogy elég sokk helyre megyünk de mi lenne ha a Duna Plázában néznénk meg a LOTRt még 1X?????Naaaa...légyszzííííí....még adják ott... (más kérdés hogymikor )

Szerintem jó ötlet,tök jó lenne még Veletek is megnézni egyszer.Csak mondjuk itthon kinyírnak ha megtudják,hogy még1szer megnéztem moziban... :roll: :oops:

Na de most megyek,mert elvileg nem szabadna fönn lennem,ugyanis meg vagyok fázva,és a szülők szerint,ha iskolába nem tudok menni,ne is internetezzek! :evil: :evil: :( :x

Több
22 éve 1 hónapja #76969 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Dodiee írta: Hát igen, Frodó téren egyértelmu˝en kijelenthetjük, hogy Narië volt a leggyorsabb:) Villámkezu˝ Narië:)) ehh, nekem vanb mindenféle tündékek,van Legolasos ketto˝, van Boromiros is, meg van soksok Hobbitkám:))oan husika hobbitkák:)

Villámkezü Narië...Ez teccik :wink: Különben Villámkez? Narië szívesen elcserélné egy cuki aragornra a cuki Frodót :lol: Érdekel vkit az üzlet? :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #76961 Írta: Telumehtar
Ööööö...na akkor:
Lili :Biztos be fogunk jutni ;) Én egy olyan kezdö paklit vennék...csak elég sokk....
Ana : Teluka jelenti hogy azon az 1 napon igen sok dolgot fogunk csinálni 8) Az AP meg nem fogjuk megnézni...ez esetben kinnmaradok veled ;)
Valami jóóó film kellene...ööö...tudom hogy elég sokk helyre megyünk de mi lenne ha a Duna Plázában néznénk meg a LOTRt még 1X?????Naaaa...légyszzííííí....még adják ott... (más kérdés hogymikor :roll: )
Dodiee : Akkor mindjárt lista frissités....

Több
22 éve 1 hónapja #76902 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hello 8) Szalmikor is lesz ez a kártsavásárlás és taliegybekötve? Október 19-én :?: Moziba is megyünk :?: Mit nézünk meg :?: (lécci ne az Austint mégeccer.... :twisted: köszi...
Ne aggódj, Lili, itt rengeteg vidéki van :) majd úgy csináljuk, hogy jó legyen.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 1 hónapja #76886 Írta: Lili
Na úgy látom nem csak én vagyok vidéki.Tök jó... :D Ja és egyébként a talira én is viszek fényképezőgépet úgyhogy készüljetek! :wink:

Dodiee írta: Nekem jó a kártyavásárlás-mozi, de csak egy a baj: a Camelot nem egy óriási üzlet..lehet, hogy több turnusban kell majd beözönlenünk(ez így értelmes??)

Sztem ha már ott leszünk megoldjuk vhogy csak,hogy kártyákhoz juthassunk. :lol: :D :wink

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.216 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére