Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 1 hónapja #78522 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Dodie:most aztán sokkal okosabb lettem... :roll: :wink: azért köszi :!:
De az a Frosós kép nekem isz kell!!! :up:
Telu!az nagyon édi kép... :oops:

Szerintem is legyen a sárknyos... :roll:
(de aztán ha pocsék lesz... :( )
:arrow: még nem szavaztam,oké... :wink: :oops: :? :( :cry:

Lili:oké... :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78520 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Egy lap ára tapasztalataim szerint 30 FT-tól 5-6 ezer forintig terjedhet... én valszeg most gokok venni foilos Frodót 400-ért:))
Szavazás meg: a sárkányos, valami tűz...ja, A tűz birodalma.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78518 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem nem nem... (dedede :D ) Ööö...mire is??Nem tom :P

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78517 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Telumehtar írta: Én tartózkodom a szavazástól...nekem édes mind1 ;)

www.decipher.com/lordoftherings/cardlist...ge/LOTR-EN04301.html

Ezt a nézést én megzabállom :oops: 8)

Telu: lécci szavazzál!!!!!!! Plíííííz. Épp az a lényeg, hogy mindenki szavazzon, mert akkor lesz "igazságos", hogy mit nézünk+. :roll: :D

Az a kép!!!!!!!!!!!!! *elolvad, elolvad, elolvad* :!: :!: :!: :!:

PS: én a Bourne-relytéjre szavazok :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #78514 Írta: Telumehtar
Én tartózkodom a szavazástól...nekem édes mind1 ;)

www.decipher.com/lordoftherings/cardlist...ge/LOTR-EN04301.html

Ezt a nézést én megzabállom :oops: 8)

Több
22 éve 1 hónapja #78512 Írta: hódica
Na jó, akkor szavazunk! :wink: Így igazságos.

Akkor 3 film közül lehet dönteni :arrow: LOTR-FOTR , A Bourne-rejtély , A tűz birodalma. Plíz, mindenki szavazzon, aki jön 19-én. Köcci. :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #78510 Írta: Telumehtar
A Corvin mozi után van ;)

Na jó nekem mind1 döntsétek el ti hogy mit nézzünk meg...nekem min1... ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78506 Írta: hódica
Helló!!!!!! :D

Én már régebb óta a Bourne-rejtély mellett kampányolok, de nem sokan vannak mellettem... :? :oops: :lol: Szerintem jó film (Matt Damon...hmmm :!: :D ). De a többség dönt. :wink: Meg ezzel a Tűz birodalmával az a bajom, hogy ahogy így elmondtátok eléggé hülyeség( :oops: :roll: :oops: ). Big Ben, géppisztoly, helikopik, stb.

PS: hol van ez a kártyabolt??? :oops: :)

Több
22 éve 1 hónapja #78504 Írta: Telumehtar

De 1ébként,ha a Signs előtt sincs trailer akkor mikor lesz már?
Majd a Harry Potter előtt?

Engem arra soha a büdös életbe sem rángattok el :( :P Blöööeee....utááálom...

Na most akkor ÉN eldöntöm (esteleges reklamációkat priviben kérem ;) )
A sárkányos film és kész :twisted: (Ajjaaa...mi lesz ha nem teccik nekik a film...akkor wngem fojtanak meg :roll: )

Ring: Felilak a sárkányos listára ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78501 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

zsoffija írta: Lili:en-nagy vonalakban-is arra megyek haza(Fehérvári út)...tehát legvégső esetben én is ottvagyok enyhítő körülményként...(bár nem féltelek :wink:

Ok,akkor legalább együtt mehetünk haza,ha gondolod. :wink:
[size=9:1hhgoz89]Amúgy télleg nem kell félteni... :mrgreen: [/size]

zsoffija írta: Kártyavásárlás:ha egy csomag(?) kártya 3600Ft(uff! )akkor 1 mennyi?

Én is ezt kérdeztem kb. 2 hete,de senki nem válaszolt. :? :(

Narie:az Álmatlanság című film kb.mikor várható? :?:

És akkor most mit nézünk meg Bourne-rejtély vagy A tűz birodalma? :roll: :?:

Több
22 éve 1 hónapja #78483 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én mindig is arra szavaztam, hogy nézzük meg Frankával a filmet!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #78459 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lili írta: De 1ébként,ha a Signs elo˝tt sincs trailer akkor mikor lesz már? :cry: :bawling: :crying:
Majd a Harry Potter elo˝tt? :x :evil:

Állítólag valami qva szar film,az Álmatlanság elôtt lesz,bár ebben nem hiszek,absz.nem nagyszabású,szinte nuku bevétel,akkorát bukott,mint Frodó a Széltetôn stb.
De az Intercomosok ezt mondták :roll:
Ha ennyire nem teccik a sárkányos film,akkor nézzünk Mattet.Majd elmegyek vki mással :roll: Ja különben az nem kastély,hanem a Big Ben.
Pusszi:Narië

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78455 Írta: zsoffija
Trailer:amien mázlista vaok... :cry:
Bár ez elég nagyszabású film ahhuo,hogy 1-1,5 hónappal előre hirdessék... :roll:
hát nem tudom...

Lili:en-nagy vonalakban-is arra megyek haza(Fehérvári út)...tehát legvégső esetben én is ottvagyok enyhítő körülményként...(bár nem féltelek :wink: )

Kártyavásárlás:ha egy csomag(?) kártya 3600Ft(uff! :( )akkor 1 mennyi?

Meg:
www.councilofelrond.com/modules. ... file=frodo
Jó játszást :wink:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #78428 Írta: Dodiee
Ez az átka annak, hogy ilyen mocsok sokat írtok:)) összeolvasoma különböző bejegyzéseket, és fantáziálok.. amúgy lehet éppenséggel előtte trailer, mert én videoCD-n néztem meg.. egyik nap nézegetem, na milyen videóink vannak, és ott van a Signs..de sztem ha trailert akarunk, EZT ne nézzük meg.. nagyon brutális...ehh:roll:
Na de akkor miben fog játszani?? csak forgat valamit! vagy csak ÉN nem hallottam még róla? Egyébként 19.-ére épphogy tudok menni, úgy kell majd ellógnom, de megoldom!!:))

Több
22 éve 1 hónapja #78427 Írta: Lili
De 1ébként,ha a Signs előtt sincs trailer akkor mikor lesz már? :cry: :bawling: :crying:
Majd a Harry Potter előtt? :x :evil:

Több
22 éve 1 hónapja #78426 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Állítólag a sárkányos film előtt lesz TTT trailer. Szóval jól jártatok... :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78424 Írta: Telumehtar
Dodiee: Igen akkor lesz ;)
Ja és a Singset nem azért akartuk volna megnézni mert Lij lett volna benne hanem mert állitólag lett volna elötte TTT trailer ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78423 Írta: Lili

Telumehtar írta: Akkor ugye a villivel mész???És a Végállomástól (a Skálánál) már visszatalálsz????Mert akkor nagyon 1szerü mert csak felszálsz a vilire és elmész a végállomásig ;)

Jaja,így már asszem haza találok.Köszi. :wink:

Dodiee írta: Gyerekek..én ma megnéztem a Signs-t...vagy legalkábbis egy Signs-t megnéztem, Mel Gibbson főszereplésével.. és nem volt benne Lij. hacsak nem álcázta magát kukoricának(aból volt dögivel..), vagy UFO-nak..(abból is volt dögivel..)És gyerekek, ez egy THRILLER!!! majd összeszartam magam néhol! rohadt félelmetes részek vannak benne!!!!meg nem nézném még egyszer..szóval ha ez a Signs az a Signs, akkor jelentem, nincs benne Lij.

Hogy láthattad ma a Signs-et,amikor 24.-én mutatják be? :roll:
1ébként én arra gondoltam,hogy a Signs előtt TTT trailer lesz.Abban csak van Lij... :lol: :P
De akkor ezek szerint nem volt előtte trailer... :(

Több
22 éve 1 hónapja #78422 Írta: Dodiee
Most akkor egy kérdés, mert le vagyok maradva.. a tali október 19.-e, szombat, 11 óra?ha van pontos info, egy prevee-vel dobjatok meg!
Egyébként felmerült bennem egy kérdés: én vagyoka hülye, vagy télleg volt róla szó, hogy Lij lesz a Sign-s ban? mert csak azért szenvedtem végig..

Több
22 éve 1 hónapja #78419 Írta: Dodiee
Gyerekek..én ma megnéztem a Signs-t...vagy legalkábbis egy Signs-t megnéztem, Mel Gibbson főszereplésével.. és nem volt benne Lij. hacsak nem álcázta magát kukoricának(aból volt dögivel..), vagy UFO-nak..(abból is volt dögivel..)És gyerekek, ez egy THRILLER!!! majd összeszartam magam néhol! rohadt félelmetes részek vannak benne!!!!meg nem nézném még egyszer..szóval ha ez a Signs az a Signs, akkor jelentem, nincs benne Lij.

Több
22 éve 1 hónapja #78417 Írta: Telumehtar
Akkor ugye a villivel mész???És a Végállomástól (a Skálánál) már visszatalálsz????Mert akkor nagyon 1szerü mert csak felszálsz a vilire és elmész a végállomásig ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78415 Írta: Lili

Telu írta: Lili:Én segitek Merre kell menned?

Ha azt mondom 11. kerület,Fehérvári út? :?: :roll:
De különben lehet,hogy eljönnek értem... :D

Több
22 éve 1 hónapja #78411 Írta: Telumehtar
Min: Sajnos Lili akkor már nem lesz pesten :(
Lili:Én segitek ;) Merre kell menned?

Több
22 éve 1 hónapja #78402 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Vasárnapvasárnapvasárnap! Plííííz! :bounce:
Na jó, miattam már ne szervezzétek át. :cry:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78389 Írta: Lili
Sziasztok!

hódica írta: Én nem nagyon reménykednék...nem hiszem, hogy lesz trailer.Nem olyan nagy film, mint az AP 3 (úgy értem, hogy nagy, hogy nagy költségvetés, reklámozottság, bevétel, stb.), meg nem tudom, de ezt ugye nem a New Line forgalmazza.

De ne legyünk ilyen pesszimisták!

Ja hát,ha jobban belegondolok akkor télleg nem valószínű,hogy lesz a film előtt trailer.A Signs előtt már valószínűbb,hogy lesz... :roll: :)

Telu írta: 1 kérdés: Kártya vásárlás ugye inkább a mozi után legyen?

Szerintem utána legyen,de remélem vki majd segít abban,hogy hogyan jutok haza,mert a mozitól még hazatudnénk menni,de a kártyaboltot azt se t'om,hogy hol van. :roll: :oops: :lol:

Több
22 éve 1 hónapja #78374 Írta: zsoffija
időzawar? :roll:
:lol:

Több
22 éve 1 hónapja #78373 Írta: Telumehtar
Ha egy középkpri kastély körül helikopterek repkednek ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78370 Írta: zsoffija

Lili írta:

Telumehtar írta:

hódica írta: Nos hát a leírtak alapján nem tűnik olyan rossznak(AP-nél csak jobb... :lol: :wink: ).De remélem nem az a tipikus szörnyes film(Godzilla, Jurassic P., stb. :roll: )

Nem akarlak titeket elkedvteleniteni de egy sárkány egy felhőkarcoló körül helikppterekkel...Na mégis mire vall? :D

Ne legyünk pesszimisták,bizti nem lesz rossz a film.Legalábbis remélem... :wink: :lol:
De,ha már beülünk nagyon remélem,hogy lesz trailer!!! :wink: :P
Az újat itthon sajna még nem sikerült megnéznem csak félig. :( :cry: :bawling: De legalább láttam Lijt! :mrgreen:

Na én most megyek,szép álmokat mindenkinek! :sleepy: :wink:

Akkor az mégsem középkori kastély? :oops: :cry: :wink:
(persze ez sokat megmagyaráz a gépisztollyal kapcs. :roll: )

Több
22 éve 1 hónapja #78359 Írta: Telumehtar
Sziasztok!!!

1 kérdés: Kártya vásárlás ugye inkább a mozi után legyen? ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78348 Írta: hódica
Hellóka! :D

Lili írta: De,ha már beülünk nagyon remélem,hogy lesz trailer!!! :wink: :P

Én nem nagyon reménykednék...nem hiszem, hogy lesz trailer.Nem olyan nagy film, mint az AP 3 (úgy értem, hogy nagy, hogy nagy költségvetés, reklámozottság, bevétel, stb.), meg nem tudom, de ezt ugye nem a New Line forgalmazza. :? :)

De ne legyünk ilyen pesszimisták! :wink: :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.290 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére