Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 1 hónapja #77956 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Pár kérdés:

Ennek a sárkányos filmnek mikor lesz a bemutatója???
Én ösintén szólva kb 11-12-t terveztem...
Vidékiek: Én elöbb ott leszek...valszeg kék.fehérben és sapkában...szal én fél órával elöbb ott fogokállni...remélem már naggyábol láttátok egymást...Megpróbálom majd begyüjteni az embereket...könyvet viszek...listát is viszek...Ha valaki a fótóit scennertetni akarja hozza el és én megcsinálom...Ha gáz van nem találtok oda pliiz telefonáljatok ;)

Nos ideje kicsit beprogramoltam magam:

Mozi...az tuti ugye...
Akkor rövidke bemutatkozást mindenkitöl...
Ööö...be kéne valahova ülni (Jet Stationra szavazok ;) ) és beszélgetni stb.
Egyéb dolgok:
Ööö...ezt találjátok ki ti ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77951 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hódica:én még nem láttam az új trailert,de megpróbáltam letölteni.Csak hát vacakol a gépem mostanság... :oops: :(
Milyen új jelenetek vannak benne? :?: :)

Ja és nekem mind1 mikor talizunk,mert már pénteken pesten leszek. :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77949 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Még v.mi: aki nem adta meg a tellószámát, az plíz... :D :wink:

nekem a vasárnap is jó, a többség dönt :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #77947 Írta: Lili
Telu:köszi. :wink: :(
Amúgy a vasárnap nekem semmikép se jó,mert délelőtt indulunk haza.Nem tudom most akkor mi lesz... :cry: :( :?: :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #77946 Írta: hódica
Helló csajok!!!!!

Végre müxik a fórum... :wink: csak gépem kicsit lassú... :evil: :x
Tök jó, hogy lesz kódolatlan hétvége, de ugye mikor romlik el a kedves kis videóm, ha nem most... :twisted: :twisted: :twisted: :x :evil: BRRRRR!!!!!!!!!

Narie filme tetszik, asszem láttam már v.hol a bemutatóját. :P Én csak azért az egy okból vagyok a GYU "ellen", mert ugye mivel megvan videón, anyu nem nagyon adna rá pénzt, hogy még1x megnézzem moziba. :roll:

akkor most már csak a tali időpontjában kéne kiegyezni, okt. 19-e, szombat, de háhy óra???? sz.tem először azok javasoljanak időpontot, akik nem BP-iek, mert ugye ök vonattal/busszal/stb. jönnek fel, így tőlük függ, mert mi pestiek bármikor oda tudonk érni bárhova (ez értelmes volt??? :oops: :lol: )

PS:láttátok már az új trailert??? Irtó jó!!!!! :!: :D :!:

Több
22 éve 1 hónapja #77938 Írta: Telumehtar

Nyulhopsz! írta: Fantasy? Jóóó! Inkább nézek 2 óráig sárkányokat mint Frankát. :roll:

Nyuszi: Ez a beszéd!!! ;)
Lili: Részvétem..jobbulást a szemednek ;)
Minerva: Én nem tom...öszintén szólva nekem jobb lenne a vasárnap csak hát szegény vidékiek....

Többiek: Vasárnaphoz mit szóltok???

Több
22 éve 1 hónapja #77934 Írta: Lili
Sziasztok!

Sztem is jó lesz ez a sárkányos film...főleg,ha még trailer is lesz előtte... :lol: :D

Jah,képzeljétek milyen szerencsétlen vagyok:beütöttem a fejem az asztalba,úgyhogy a szemem most enyhén föl van dagadva... :cry: :( :bawling: Tökre fáj.Amúgy bocsika,hogy már megint offolok. :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #77930 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Neheheheheeee! 8O :x :twisted: :evil: :cry: Nem lehetne vasárnapra szervezni??? 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #77903 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Fantasy? Jóóó! Inkább nézek 2 óráig sárkányokat mint Frankát. :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #77855 Írta: Telumehtar
Emberek!!!!!

Éljeeeeen...jejejeeeee....Köszönöm köszönöm köszönöm,,,végre 1 jóóó film...sááárkányok :D :D Ez meg lehet nézni...söt meg KELL nézni...
Rayan:Számitottam rád :D ;)
Agustine: Persze hgy hozhatsz ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77840 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem jó az is! Legfeljebb a Bourne-relytélyt (remélem jól írtam) később nézem meg! Amúgy ez miről szól, mert a trailerből nem nagyon tudatm kivenni?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77825 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Csajok, a Távol-Kelet egyik országában (most meg nem mondom, melyikben) a Narië által említett Reign of fire előtt volt TTT-trailer!!! (Ez persze nem jelenti azt, hogy nálunk is, de egy próbálkozást megér...+jó is a film.) Ja, ha nem derült volna ki, valszeg jövök én is talira! *jee*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 1 hónapja #77796 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ciasztok!mozi ügyben:végülis jó a Matt,de a tali elôtt mutatnak be sztem egy irtószuperhalálijókhirály kategóriába tartozó filmet.A címe az,hogy A T?z Birodalma.Ez egy sárkányos fantasy film,az elôzetese is sokat ígér (nekem :roll: )
Trailere itt:
www.apple.com/trailers/touchston ... _fire.html
Hivatalos honlapja itt:
bventertainment.go.com/movies/re ... index.html
Szal ha titeket is érdekel,akkor sztem nézzük meg ezt.
De ha nem,akkor persze marad Matt vagy a GyU.

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #77794 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu! Nekem vannak Vig-talis képek (2). Ja, lenne egy nagy kérésem: a másik fórumon (IM-net) vagy egy csaj, aki megőrül Lij-ért, és elhozhatnám őt is a talira? :roll: :oops: :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77765 Írta: Lili
Úgy látom Telu gyorsabb volt a válaszokkal... :oops: :(

Több
22 éve 1 hónapja #77762 Írta: Lili
Min:a tali október 19.-én vagyis szombaton lesz.
A szombati nap neked biztos nem jó?? :( :(

Ring-bearer:úgy beszéltük meg,hogy mozi után/előtt megyünk kártyát is venni. :wink:

Ja és képzeljétek ma megkérdeztem az egyik könyvesboltban,hogy nem kaphatnék-e a felakaszhatós GYU-s plakátokból és az a szemét eladó azt mondta,hogy nem. :evil: :evil: :( (bizos neki kell... :cry: :evil: )

Több
22 éve 1 hónapja #77760 Írta: Telumehtar
Min: Sajna szombaton lesz a tali :( Kár hogy nem jösz :(
Ring: Igen kártyát is veszünk :D

Több
22 éve 1 hónapja #77756 Írta: Minerva
Öhh... ha vasárnap lesz a tali, mégis tudok menni. :oops: A kötgyűlésre viszont nem! :evil: :evil:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #77753 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem is jöttetek össze??!!
Jajj, dejó!
Mármint izé, ha minden igaz megyek! :dance:
No, nézzük me szerintem a Frankát (mit tud amit mi nem? :smokin: )
Na, de azért Matt Damon se rossz :up: !
És kártyát is veszünk?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #77719 Írta: Minerva
Sziasztok!
Kódolatlan "hétvége" az HBO-n, szerdától! Lesz a Fekete-fehér, nézzétek meg! Szombat: 4:10 8O, nasárnap 23:20. (Körülbelül) :)

Több
22 éve 1 hónapja #77709 Írta: Telumehtar
Ajjjaj...Akkor vizsek sapkát meg napszemcsit :D
Ööö...Filmek: Döntsétek el ti!!!

Több
22 éve 1 hónapja #77706 Írta: Lili
Sziasztok!

Na végre újra műxik a fórum... :D :wink:
Szerintem nézzük meg a GYU-t feliratosan. :D De most már lassan télleg el kéne dönteni... :roll:

Az m1-es filmről sajna lemaradtam.Na mind1. :cry:

Ja és én is viszek ám fényképezőgépet úgyhogy Thaur megvan a lesi-fotós társad... :lol: :lol: 8) :D :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #77656 Írta: Telumehtar
Nyulhopsz! Drága: Köszike ;)
Akkor most filmekkel kapcsolatban mi legyen????

Több
22 éve 1 hónapja #77647 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
a Wasabi is jó film... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #77645 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Gyerekek! Ma! 21:00-kor! m1-en! Higgy neki, hisz zsaru! Mindenki nézze meg, vagy vegye fel! (1990es a film szóval nem egy nagy szerep)

A számom meg 06702435893

Több
22 éve 1 hónapja #77637 Írta: Telumehtar
Thaur: Akkor sem volt??? 8O :? Kár....na mind1...most fényképezhetsz...lesifotókat várok... :P
Feliratosan nem tom hogy lesz-e.....

Több
22 éve 1 hónapja #77636 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu. Az Aragorn-tali 1 csoportképe sincs meg, mert ugye nem volt film a gépben, kár :cry: . De azt garantálom, hogy most nem fogtok tőlem megszabadulni, mármint a lesifotós hajlamaimtól :wink: .
Én LOTR-ra szavazok, de feliratosan, könyörgöm!!

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #77627 Írta: Telumehtar
Thaur: Az Aragornos tali képet eltood hozni ????
Ööö...mostmár komolyan nem tom.... :D :mrgreen: Gyerekek szavazzunk be egy 3. filmet...Méééért neeeeem jóóóó aaaa GyyyyyUuuuu??????

Több
22 éve 1 hónapja #77599 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én akkor talán Frankáka szavaznék :roll: -de csak mert a GYU már megvan...
De ha mégis GYU,akkor jó lenne inglisül...
mindegy...
(sötét fellegek gyülekeznek a tali és köztem...családi program kilátásban...remílem nöm akkor!)
Hódica:A cikk:Kb annyi,hogy a csaj látta a Try seventeem-t,ésv meg volt elégedve...Jó poénok,jó jellemrajz,jó történet+"No nudity".( :cry: :cry: :cry: :oops: :lol: )

Kb ennyit tudtam idázőjeles angol tudásommal kibogozni... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #77586 Írta: hódica
Én mentem cicikálni, de búcsúzóul, aki még nem annyira fáradt, hoztam egy kis olvasnivalót(ha nagyon unatkozik, megoszthatná velem/velünk hogy miről van szó a cikkbe :roll: ) :arrow: www.aintitcoolnews.com/display.cgi?id=13392

Lijes álmot mindenkinek! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.407 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére