Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 1 hónapja #77581 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én a Viván láttam egy kis bemutatót a filmről.A sztori télleg nem tűnik rossznak... :D És hát ugye meg lehet dobálni Frankát popcornnal.Csábító ajánlat nem mondom,de azért maradok a GYU-nál. :lol: :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77580 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
En erre a filmre szavazok(bemutató okt.17-én) :arrow: www.vox.hu/online/film.php?id=435418

hivatalos honlap :arrow: www.thebourneidentity.com/index_2.html ?

Szerintem nem olyan gáz a sztori, meg ugye Matt Damon... :lol: :roll: Franka meg...hát vagy megdobáljuk popcornnal, vagy lehet, hogy megkedveljük :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77577 Írta: Lili
hódica:akkor tudod milyen rossz ez néha.Néha tesóm már el akarja kérni az sms-ek árát,amiket küldtem. :? :( Kedves mi? 8O :lol:

hódica írta: hát semmi tippe sincsen, a haveroddal kapcsolatban...

Kár... :( Igaz,hogy korábban is írhattam volna már neki,de most már mind1. :cry:
Na nem nyavalygok meg offolok tovább. :oops: :( :crying:

Több
22 éve 1 hónapja #77576 Írta: hódica

Lili írta: hódica:igazából nekem is lehet tesóm mobiljára sms-t küldeni,a barátnőim is mindig oda írnak nekem. :D Tesóm néha ideges is kicsit. :lol:

nálam is ugyan ez a helyzet :D :wink:

hát semmi tippe sincsen, a haveroddal kapcsolatban... :?

Több
22 éve 1 hónapja #77575 Írta: Lili
hódica:igazából nekem is lehet tesóm mobiljára sms-t küldeni,a barátnőim is mindig oda írnak nekem. :D Tesóm néha ideges is kicsit. :lol:

OFF:bocs,de ezt muszály elmondanom,mert olyan szomorú lettem.Szóval akartam írni az egyik legkedvesebb netes haveromnak,(akivel mellesleg kb.9 hónapja nem chateltem) és kiderült,hogy mind2 e-mail címe megszűnt.Most akkor,hogy üzenjek neki? :bawling: :bawling: :bawling: :crying: :cry:

Több
22 éve 1 hónapja #77572 Írta: hódica

Lili írta: Telu:nekem sajna még nincs mobilom. :oops: :oops: :cry:
De úgy látom csak én vagyok így... :oops:

nem vagy egyedül...én is a nővérem számát használom... :? :oops: :)

köszi a listát :D

Több
22 éve 1 hónapja #77570 Írta: Lili
Telu:nekem sajna még nincs mobilom. :oops: :oops: :cry:
De úgy látom csak én vagyok így... :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #77567 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

zsoffija írta: Halihalihó.

Mobile számom=06304501936
Végre hasznát is veszem! :roll:

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77566 Írta: Telumehtar

Telumehtar írta: naughty:október 18.-én lesz ;)
Evenstar:Nincsenek kártyáid???Ki vagy tiltva... :D Természetesen csak vicc volt jöhetsz nyugodtan ;) Cserébe monnd meg nekem hogy mennyi egy olyan pakli???

Ime a lista...ha valakit kihagytam akkor sorry.

hódica 06202063142
Lili :arrow: nem tom
Ring :arrow: szntén nem tom...
zsoffija 06304501936
Augustine 06205674236
naughty (?) 06203977741
Minerva kihuzva :( nem baj azért itt hagyom ;)
Narië 06304869096
Kriszana 06204858828
Evenstar :arrow: passz
Dodiee :arrow: passz
Thaur 06303065359
Telu 06302095085
Nyulhopsz! 06702435893
KET (?) :arrow: passz
És lehet hogy jön
Meru is (barátnöm)

Több
22 éve 1 hónapja #77565 Írta: Lili
hódica:itt a lista. :wink: A telefonszámokat szerintem még nem írta le mindenki.

Telumehtar írta:
Ime a lista...ha valakit kihagytam akkor sorry.

hódica
Lili
Ring
zsoffija
Augustine
naughty (?)
Minerva kihuzva :( nem baj azért itt hagyom ;)
Narië
Kriszana
Evenstar
Dodiee
Thaur
Telu
Nyulhopsz!
KET (?)
És lehet hogy jön
Meru is

Ja és télleg szavazzon mindenki,aki jön. :roll: :!:

Több
22 éve 1 hónapja #77564 Írta: hódica
Amúgy tetszik, hogy itt 4-en szavazgatunk, de kb.14-en jövünk... :lol: :wink: :oops:

Ja, be tudná nekem v.ki írni, hogy akkor kik jönnek??? :) (mefg ha van, tellószámot is) TNX

Több
22 éve 1 hónapja #77561 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ez nem igazság! :) Így könnyű, persze, hogy fölényben vagytok!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77556 Írta: Lili
hódica:Szia,jó,hogy visszajöttél! :wink:

Én a GYU-ra szavazok,mert igaz,hogy már hetedszerre látnám moziban,de jó lenne veletek is megnézni! :P

Több
22 éve 1 hónapja #77555 Írta: Telumehtar
Az állás: 3:2 a GYU javára...na de nekem aztán mind1 ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77553 Írta: hódica
Helló csajok!

Na most már rendszeresen jövök, úgyhogy örülhettek!!!!!!!!!!! :D :D :D (na jó, lehet hogy csak én örülök... :lol: )
naughty:SZIJJJJJAAAAAA!!!!!!!!!!!! :D :D
nyulhposz!:neked is szijja, rég voltál itt :D :wink:

Ami a filmet illerti, és a Frankás filmre szavazok...A GYU magvan már videóün, ezért anyu nem adna rá pénzt...mármint a mozira... :oops: :? sorry...de legalább majd megdobálhatjuk Frankát popcornnal... :twisted: :lol: meg azért Matt miatt is érdemes megnézni. :D

PS:van v.mi új hír Lijről?

Több
22 éve 1 hónapja #77552 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sztem is GYU-t nézzünk! (Vagy már mondtam?? :oops: Bocs, olyan hülye vagyok ma.. :biggrin2: :) )

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #77544 Írta: Augustíne
Az még nem olyan biztos!!! :) Még csak 3-an szavaztunk! Na, jó, mondjuk nekem sem lenne olyan nagy baj, ha a GYU-t néznénk meg, de olyan sok jó film van a moziban, amit meg 1x sem láttam! :)

Több
22 éve 1 hónapja #77538 Írta: Telumehtar
Oké....Akkor 2:1 a GyU javára :P

Több
22 éve 1 hónapja #77536 Írta: Augustíne
Szavazok: Matt és Franka közös filmje! :)

Több
22 éve 1 hónapja #77531 Írta: Telumehtar
Akkor most nekem kell eldönteni hogy mire megyünk??? Ne csináljátok már!!!!!Tessék szavazni :P

Több
22 éve 1 hónapja #77525 Írta: Lili
Sziasztok!

naughty:üdv újra itt,és tök jó,hogy újra lesz neted. :D
A talival kapcsolatban annyi,hogy,amikor talizunk valószínű nem lesz még olyan film ami előtt lesz a trailer. :cry: A Signs-et csak október 24.-én mutatják be,pedig valszeg lesz előtte trailer. :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #77502 Írta: Telumehtar
Szia naughty!!!!

Most éppen azon vitatkoztunk hogy menjünk-e a LOTRre vagy sem....

Több
22 éve 1 hónapja #77469 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ja, egyébként jó hír (már akinek, nekem biztos, mert már hiányoztok),hogy anyám azt mondta ,hogy kb 2 hét múlva megint lesz netünk :!: :!: :!: :!: :!: :hello: :up: :up:

Na, egyébként mi van a talival???? megyünk moziba trailert nézni, vagy még mindíg nincs eldöntve??????

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 1 hónapja #77468 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
sziasztok!!!!!

ezt a kérést már felvetettem a filmzene topicban, de ott sz*rtak a fejemre, úgyhogy itt is megkérdezem, mivel titeket jobban ismerlek:

lenne valaki olyan drága, hogy leírná nekem ide az In Dreams Siemens kódját????? :sungl: lécccci!!!

, ha valakinek kell az Erriccson kód , meg tudom adni!!!4

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 1 hónapja #77432 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lij + hugica (Hannah):

www.bagendinn.com/images/lijandhannah.jpg

Hát nem édesek? Hogy hasonlítanak. (Főleg a szemük. :wink: )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 1 hónapja #77411 Írta: Augustíne
Szerintem ne a GYU-t. Jó lesz Franka filmje (mondjuk én nem miatta nézném meg, hanem Matt miatt!!). Végül is mindegy! Az a lényeg hogy együtt legyünk!! :)

U. i.: Kriszana, tudnál válaszolni a privire, vagy ne csesztesselek tovább? :) :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #77380 Írta: Lili
Telu:nincs mit. :wink:
És bocs,ha néha ilyen szőrszálhasogató vagyok. :lol: :lol: :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #77373 Írta: Telumehtar
Ööö...bocsánat....nem took már számolni se ugy látszik...negyed6-kor lesz vége...mégegyszer sorry...Lili: Köszi hogy szóltál ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77371 Írta: Lili
Hogyhogy negyed7-kor van vége,ha negyed3-kor kezdődik?Nem 3 órás a film? :roll: :lol:
Egyébként mostmár télleg el kéne dönteni,hogy jó-e a GYU vagy vmi mást nézzünk? :roll: :D

Több
22 éve 1 hónapja #77368 Írta: Telumehtar
Nos akkor GXU kihuzva?????Mert ha igen akkor engedelmetekkel megteszem...egy tanács: Aki azt akarja megnézni az küzdjön érte....nem szabad feladni ;) ööö...Ha arra megyünk a Duna Plázába akko a film negyed3kor kezdödik....akkor legkésöbb negyed7kor végevan..... ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.205 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére