Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 1 hónapja #74748 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Frodó fanart, manga style! :itscool: :bounce: :hello:
www.h3.dion.ne.jp/~umecha/ring/frodo.jpg
www.h3.dion.ne.jp/~umecha/ring/frodo2.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74733 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Lili írta: De azért csendben megjegyzem nekem sikerült kinyúvasztani Lij-t... :oops: :lol: :evil2:

Sajna nekem is. :evil: Először nem fogtam fel mi is a játék lényege és félrenyomtam. Szegény Lij! :twisted: :oops: :roll:

Egy kis OFF:
Van az íróasztalom fölött egy plakát és Frodó onnan néz le rám. :wink: Tanulok, tanulok, tanulok... egyszerre csak elábrándozom és nem nagyon érdekel a füzet. Rátéved a tekintetem a plakátra és Frodó olyan szemrehányóan néz rám... Ez olyan idegesítő, úgy hogy kicsit távolabbra került az asztaltól... :twisted:

Lij és Franka!

Jaj de jó! Legalább boldog! (De kár!)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74730 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hali!
Nem tudom, itt szervezitek-e a woodista talit, de lehet, hogy elmennék... Nem vagyok egy nagy woodista, de nyitott vagyok :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #74725 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Helló lányok! :D

Látom pangunk... :roll: :(

Láttátok már ezt az oldalt :arrow: www.perian-sith.net/frodomain.htm

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #74607 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hááát....szegény Elt kinyírtam....De dzsásztinpapa és britnibébi is megdöglött :twisted:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74523 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sajnanekem is! Viszont britnikét is kinyírtam! :twisted:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #74495 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

hódica írta:

Ithil Iarfeniël írta: Ez itten az akasztófa: :deal:
www.hotpopcorn.com/celebconnecti ... gceleb.cgi

lehetőleg kíméljétek meg szegény életét :crap: :triste: :(

Ez nagyon DÚÚÚÚÚÚRVA!!!!! :evil2: :sungl: :nono: Ki az az agyalágyult, aki azzal tölti az idejét, hogy ilyen barom oldalakat csinál??? :mad2: :disagree:

Teljesen egyetértek!Elég gáz az oldal... :down:
De azért csendben megjegyzem nekem sikerült kinyúvasztani Lij-t... :oops: :lol: :evil2:

Több
22 éve 1 hónapja #74485 Írta: hódica

Ithil Iarfeniël írta: Ez itten az akasztófa: :deal:

Ez nagyon DÚÚÚÚÚÚRVA!!!!! :evil2: :sungl: :nono: Ki az az agyalágyult, aki azzal tölti az idejét, hogy ilyen barom oldalakat csinál??? :mad2: :disagree:

Több
22 éve 1 hónapja #74484 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ithil megelőzött...(jogosan,na!) :wink:
Telu:és a második kép is yó! :D

Semmi hangulatom angolozni,a cikket mayd eccer elolvassuk...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #74483 Írta: zsoffija

Ithil Iarfeniël írta: Júújj ez buta!
www.hotpopcorn.com/celebconnecti ... gceleb.cgi :nono:

Ez az akasztófa! :roll:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: még mindig szégyenkezem!

Iskola... :bawling: csak tudnám,mit keresek ienkor fenn... :lol: (bocs,offolok,de 1edül v'ok otthon,nincs kinek nyavalyogjak! :? )

Telu:tökjóóókép! :cooljump: És én még nem is láttam! :look:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #74479 Írta: hódica

Augustíne írta: Lijröl meg bFrankáról semmi új hír???

Én egyre inkább azt hiszem, hogy a szakításuk szóló hír csak kacsa volt. Mert még egy "hivatalos" EW oldalon sem olvastam semmit az állítólagos szakításukról... :roll: :heu:

Több
22 éve 1 hónapja #74477 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez itten az akasztófa: :deal:

Több
22 éve 1 hónapja #74476 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
van itt mégegy kép : kicsit furi de szép és aranyos :D
fan.theonering.net/art/gallery/large/1274

Több
22 éve 1 hónapja #74473 Írta: hódica

Telumehtar írta: Ezt bizti mindenki ismeri de akkor is:
fan.theonering.net/art/gallery/large/1317

Én miért nem tudok így rajzolni??? :bawling: :confused2: :eek4:

Try 17 :arrow: www.e.bell.ca/filmfest/2002/film ... arch&id=89 (angolul tudók előnyben) [size=9:fcjplwpr]én sem értek belőle v.mi sokat... :lol: [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #74467 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

hódica írta:

Dodiee írta: Akasztófa: én meghagytam kegyes életét, tök könnyű kérdést kaptam, már az elején tudtam, de azért szadiztam kicsit:) az utcsó előtti lábáig, aztán beírtam a választ :twisted:

Asszem lemaradtam... 8O 8O :roll: 8O :oops: milyen akasztófa???

Nekem is vki!!!Milyen akasztófáról van szó? :twisted: :lol: :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #74465 Írta: Telumehtar
Ezt bizti mindenki ismeri de akkor is:
fan.theonering.net/art/gallery/large/1317

Olyan édeeees

Több
22 éve 1 hónapja #74455 Írta: hódica

Dodiee írta: Akasztófa: én meghagytam kegyes életét, tök könnyű kérdést kaptam, már az elején tudtam, de azért szadiztam kicsit:) az utcsó előtti lábáig, aztán beírtam a választ :twisted:

Asszem lemaradtam... 8O 8O :roll: 8O :oops: milyen akasztófa???

Több
22 éve 1 hónapja #74399 Írta: Telumehtar
Mien akasztófa????Linkeljétek beee...

Több
22 éve 1 hónapja #74393 Írta: Augustíne
Lijröl meg bFrankáról semmi új hír???

Több
22 éve 1 hónapja #74351 Írta: Ithil Iarfeniël

Dodiee írta: Nem értem, mi a dühöngés tárgya...én nem gondolom, hogy azt gondolod, hogy helyes, hogy ilyeneket írnak,sztem se az. csak azt próbáltam mondani, hogy sztem tuti kamu.

Boccs nem akart dühöngés lenni :)

Több
22 éve 1 hónapja #74336 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Akasztófa: én meghagytam kegyes életét, tök könnyű kérdést kaptam, már az elején tudtam, de azért szadiztam kicsit:) az utcsó előtti lábáig, aztán beírtam a választ :twisted:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #74334 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ithil Iarfeniël írta:

Dodiee írta: ehm..arra célzol, hogy "A magam részéről k*rvára nem akarom látni ezeket a filmeket."?Hát,elég érdekes, de nem biztos, hogy ez eredeti..az ember egy interjúban, amit sokan olvashatnak, nem mond ilyenekete, mert visszacsap rá. érted, szóval mondjuk én most azt mondom, na jó, ez az E.W. egy primitív alak, nem is nézem meg többé a filmjeit...ezt ő sem akarhatja, így nem hiszem, hogy ilyeneket mond.

:shake: nem gondolom így! Sztem felháborító h ilyeneket írhatnak a sajtóban :x :nono: :rmad2: nem az a stílus aki így beszél :shake: :?

Nem értem, mi a dühöngés tárgya...én nem gondolom, hogy azt gondolod, hogy helyes, hogy ilyeneket írnak,sztem se az. csak azt próbáltam mondani, hogy sztem tuti kamu.
Narie:igen, magyar honlap..és olyan stílusban, amit nemhogy Elijah-ból, de senkiből nem nézek ki. és a kérdések is olyan stílusban hangzanak el, amit riporter nem engedhet meg magának.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #74330 Írta: zsoffija
Halihalihó. :closed:
Itten vagyok...hogy egyesek mennyit termelnek 1,75 nap alatt... :nono:
azaz... :itscool:
Csak nöm emléxem,mit is akartam volt mondani...

Signs akkor nöm lesz! :?
Tökmindegy :dance: :up:
Lesz más! :hello:

Mobile számom=06304501936
Végre hasznát is veszem! :roll:
Semmi "gáz",ha nincs...én nem is akartam... :shake:

InterJú:naon...már olvastam volt... :heu: furi!
Elijahtuggya!

Akasztófa:szegééény Lij! :cry:
(kinyírtam volt :oops: )

Több
22 éve 1 hónapja #74324 Írta: hódica
Ezt láttátok már??????? 8O 8O 8O :arrow: www.always.ejwsites.net/images3/nic_02.jpg

ha nem jönne be, akkor :arrow: www.always.ejwsites.net/index.htm , majd az oldal tetején fans, majd fan art , azután graphics, és ott a 4. sorban a középső kép...mindegyik kép király, de ez... 8O :o 8O

Több
22 éve 1 hónapja #74315 Írta: hódica

Narië írta: Nem emléxel?Volt egy szám(asszem júniusi...),ami tele volt Orlival:poszter,interjú(sztem ez is kamu...) meg a ciki sztori.Állítólag vmi súlyzót ejtett a lábára a konditeremben...Mindenesetre nagyon gáz...

Arra a számra gondolsz, amikor kettőjükkel volt egy közös intrjú???Az tényleg gáz volt... :lol: :roll: Én az ilyeneken már csak röhögök... :D :evil: 8)

Több
22 éve 1 hónapja #74308 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Jó Szméagol moszt fejezte be a tanulást, szegény :? Ész nagyon örül, hogy végre leereszkedhet a gép elé.

...Nem akarom, hogy pisis tinédzserek mászkáljanak utánam... (valami ilyesmi :oops: :twisted: :twisted: )
Ez nagyon tettszett!

Több
22 éve 1 hónapja #74287 Írta: Ithil Iarfeniël
én emlékszem...Szörnyű!! :x Csak akkor veszek ilyen újságot ha vmilyen jó poszter van benne ami nélkül nem élet az élet :D :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #74286 Írta: Augustíne
Basszus! Azt hiszem pont az nincs meg! Ha jössz a Frodós talira, és meg van neked, akkor el tudnád hozni???!!! Köszi!

Több
22 éve 1 hónapja #74280 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem emléxel?Volt egy szám(asszem júniusi...),ami tele volt Orlival:poszter,interjú(sztem ez is kamu...) meg a ciki sztori.Állítólag vmi súlyzót ejtett a lábára a konditeremben...Mindenesetre nagyon gáz...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74276 Írta: Augustíne
Miii? Mikor?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.280 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére