Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 5 hónapja #63783 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

De rég voltam! Na tehát a képek írtó édik! Nekem a húgával tettszett! :wink:
Azt hiszem most vagyok utoljára legalábbis agusztus végéig! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Az internetet nem sajnálom, de a fórumot! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogy bírom ki! (Igaz nagyon jó helyre megyek! :wink: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #63758 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ithil! Az utolsó kép nagyon jó :) Meg a többi is. És az ölelés is nagyon édi :wink:

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #63715 Írta: Ithil Iarfeniël

Több
22 éve 5 hónapja #63710 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hodica:Tényleg?
Én hallottam már ,,elejá"-nak ölájá"nak sőt még ..elija"-nak is....

Több
22 éve 5 hónapja #63709 Írta: Telumehtar
Itt a Tolkienen...még nem vagyok fennt de ha ezt elküldtem ott leszek...

Több
22 éve 5 hónapja #63708 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Telumehtar írta: A nevét nem figyeltem hogy hogyan mondják mindenesetre elég furcsán....

így ejtik :arrow: "ilájzsá", vagy "ilájdzsá"

www.2020mag.com/publish/images/3_74_5.jpg
www.babyjane.net/misterlister/ewood1.jpg (a húgával)www.rexfeatures.com/previews/374/374058l.jpg (az egyik kedvenc képem :P )
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 2_1_38.jpg (ez annyira jó!!!!!! :D :D )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #63706 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hódica:semmi gond,ha minden igaz akkor unokatesómnál meg tudom majd nézni a videót. :) :wink:

Telumehtar:hol chatelsz :?:

Több
22 éve 5 hónapja #63704 Írta: Telumehtar
Egyébként nem akar valaki jönni chatelni?
(Törölni)

Több
22 éve 5 hónapja #63703 Írta: Telumehtar
Láttam az MTV Movie Awardsot és kicsit csalódtam....
Kár hogy Lij nem nyert....
Viszont az nagyon tetszett amikor Jack és Sarah kifigurázzák a LOTR-t... 8O :lol: :lol: :lol: :lol:

A nevét nem figyeltem hogy hogyan mondják mindenesetre elég furcsán....

Több
22 éve 5 hónapja #63702 Írta: hódica
Sziasztok!!!!!!! :P

Lili:még 1x bocsi :oops: nem tudtam, hogy a te videód nem tudja lejátszan. :( azért vettem úgy fel, hogy biztosan ráférjen minden)sorry :cry: :? :roll:
naughty:jaja, Spiderman holnap! :P amúgy elküldtem neked mailba a videót, de akkor gondolom ott sem tudod megnézni :roll:

Több
22 éve 5 hónapja #63700 Írta: Lili
Sziasztok!

Most néztem meg a videót és írtóóóóó aranyosak... :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Telella:így utólag is köszi a jókívánságot! :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #63677 Írta: Telumehtar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megnéztem a videót....OOOOOLYAN ARANYOOOOOSAAAAAK..... 8O

Meghaltam... :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #63634 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (már megint megnéztem a videót) :lol: :lol: :lol: :lol:
Szia Naughty!! :D

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #63633 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
én nem találom, de mindegy már úgyis láttam!!!! :oops:
most megyek !!
holnap többet leszek fenn talán!!!

Erendil fénye kísérje utatok!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #63629 Írta: Telella
Naughty: mit gondolsz min nevetek? :wink: :lol: :lol: :lol: Abban a linkben minden benne van! :wink:

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #63626 Írta: Telella
Én nem is tudom mi lesz velem a nyáron! Végig a Balcsin leszek, és ott aztán nincs net! :cry: :cry: Na mind1, majd ha feljövök, eskü benézek ide! :D

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #63624 Írta: naughty
Telella: az ölelés végkimenetelét még nem láttad?????
az a legédibb, amikor Lij Orli nyakába ugrik!!!!! :D
nem tom hogykell belinkelni, de ha vki akarja elküldöm mailben, csak adjátok meg a címeteket, mert nekem nem jön be!!!!
(ilyen nyomi vagyok, nameg a gépem!! :? :? )

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #63620 Írta: naughty
szasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szia GEkko!
észrevettem,hogy te itt még új vagy,de nem baj!!!
valami szar volt a gépünkel , azért nem jöttem, de mostis minjárt mennem kell!! (anyám! :? )
Hódica: spidermaaaaan!!!!!! :D :D
hallom nem annyira van téma!
én megnéztem az oldalat , de nem köszöntött senki!!!
egyébként nem tudom,hogy fogok -e tudni jönni juli 1 után!!! :evil: :evil:
majd kitalálok valamit!!!
juj már várom a vb döntőt!!!
tényleg szerintetek El kinek drukkol?? (mármint az amcsikon kívül, mert ők úgyse jutnak el a döntőig!) ez tök jó, mert , amikor az élő közvetítéseket nézem, arra gondolok,hogy lehet, hogy Lij és Orli és a többiek is ezt nézik most, mint én!!! :P :P :P

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #63618 Írta: Telella

hódica írta: IDE FIGYUZZON MINDENKI :arrow: pub45.bravenet.com/photocenter/v ... 3844102565 Lij és Orli híres ölelése GIF-ben!!!!!!!!!!!!!! :arrow: katt rá gyorsan!!!!!!!!!!

Hát ez baromi édes!!!!!! 8O Köszi Hódica!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Lili: Boldog szülinapot!!!!!! (Nekem csak a nyár közepén lesz, júliusban... :evil: )
Még mindig azon a NAAAAGYÖLELÉSEN röhögök! 8O :) :D :lol: :lol: :D :lol:

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #63607 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A film 24 óra történéseit foglalja magába Hódica és Lij nyolc napot forgatott e film kapcsán!

Több
22 éve 5 hónapja #63603 Írta: Lili

hódica írta:

Nyulhopsz! írta: Hódica: juj, a gif! Aranyooos!
Tényleg, nem lehet az a baj, hogy úgy vetted föl, hogy duplázod a kazetta idejét? Mert azt nem lehet mindegyik videoval lejátszani, lehet hogy az a baj! Nekem beletelt egy jó órába, míg rájöttem, hogy miért nem lehet Frouge felvételeit nézni... még jó, hogy a másik videoval lehetett...

:arrow: így vettem fel. :? :( :arrow: akkor ezért nem játsza le Lilinek :(

Hát akkor azt hiszem már nem fogom látni az MTV Movie Awardsot... :cry: :cry: :cry:
Vagy esetleg vki aki fölvette nem tudná nekem kölcsönadni :?: :?:

Több
22 éve 5 hónapja #63592 Írta: hódica
www.theonering.net/perl/newsview/8/1023797721 :arrow: aki ért angolul, az elmondhatná, hogy miről van szó a cikkben.én annyit értek belőle, hogy az Ash fogratásán csak 9 órát dolgozott.én úgy tutam, hogy ő a főszereplő :?: :!:

Több
22 éve 5 hónapja #63589 Írta: hódica

Nyulhopsz! írta: Hódica: juj, a gif! Aranyooos!
Tényleg, nem lehet az a baj, hogy úgy vetted föl, hogy duplázod a kazetta idejét? Mert azt nem lehet mindegyik videoval lejátszani, lehet hogy az a baj! Nekem beletelt egy jó órába, míg rájöttem, hogy miért nem lehet Frouge felvételeit nézni... még jó, hogy a másik videoval lehetett...

:arrow: így vettem fel. :? :( :arrow: akkor ezért nem játsza le Lilinek :(

Több
22 éve 5 hónapja #63586 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hódica: juj, a gif! Aranyooos!

Több
22 éve 5 hónapja #63583 Írta: Lili
Nyulhopsz!:neked is köszi! :D
Én is boldog vakációt kívánok mindenkinek! :wink:

hódica:hát a kép még talán tűrhető is,csak kicsit csíkos,de viszont hang egyáltalán nincs... :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #63578 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gekko írta: Ja, azt kihagytam, hogy tényleg van barátnője. :cry: Egy régebbi Storyban benne vannak. Mármint Ő meg a csaj, ahogy csókolóznak. Meg akartam venni az egyik osztálytársamnak ( aki fülig belezúgott Elijahba), de sajna :x nem jutottam hozzá. De szerencsére a mi könyvtárunk mindig megveszi a Storyt, úgyhogy irány a könyvtár!

Gekko, ezt mi már majdnem 2 hónapja tudjuk, de azért köszi! :D

Lili: Boldog szülinapot!!

És boldog vakációt is, mindenkinek!
Akik Amcsiban nyaralnak keressék Lij-át! (én csak a Balatonon tudok körülnézni :D )

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #63577 Írta: hódica
Lili: nem tudom, mi lehet a baj.nagyon rossz a kép, vagy azért látszik v.mi? :roll:

IDE FIGYUZZON MINDENKI :arrow: pub45.bravenet.com/photocenter/v ... 3844102565 Lij és Orli híres ölelése GIF-ben!!!!!!!!!!!!!! :arrow: katt rá gyorsan!!!!!!!!!!

Több
22 éve 5 hónapja #63574 Írta: Lili
hódica:köszi! :D :D
Én is gondoltam rá,hogy a videóval van a gond,de beraktam egy másik kazit és azt jól lejátszotta.Úgyhogy nem értem mi lehet a baj... :roll: :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #63570 Írta: hódica
Sziasztok! :P

Lili:BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Sajnálom, hogy nem lett jó a felvétel, de nem értem miért. :?: Én megnéztem, mielőtt elküldtem, és nem volt semmi baja.Nem a videóval van gond? :roll:
Amúgy szupi az az oldal.Nekem már köszönt:Lij( :P :D ), Sean, Billy, Dominc, Ian Holm, Liv(borzalmas a hangja!olyan pösze! :roll: ), Cristopher Lee, Orli, és PJ( :!: :P :D :!: ).

Mindenki örüljön:VÉGE A SULINAK!!!!!!!!!!!!!!!

Több
22 éve 5 hónapja #63569 Írta: Lili
Sziasztok!

Telella:nincs mit! :wink:
manó:az elsőn nekem sem beszél,de a flash változaton ott igen.Amúgy nekem egyszer már köszönt Lij is. :D

Tudom,hogy ez most off lesz,de képzeljétek ma van a szülinapom. :P :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.256 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére