Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 5 hónapja #63566 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De az hogy lehet hogy nekem az elsőn nem beszél?

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #63544 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili: Nagyon kösz, nekem mind a két oldalon van duma, de Lij csak az elsőn (nem a flash változaton) beszél! Aranyos! :D

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #63528 Írta: manó
Köszi Lili! Itt már tényleg köszöntöttek.De akárhányszor próbáltam csak Liv,Dominic,Billy,Orli vagy Ian Holm beszélt.

Több
22 éve 5 hónapja #63518 Írta: Gekko
Gekko válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ja, azt kihagytam, hogy tényleg van barátnője. :cry: Egy régebbi Storyban benne vannak. Mármint Ő meg a csaj, ahogy csókolóznak. Meg akartam venni az egyik osztálytársamnak ( aki fülig belezúgott Elijahba), de sajna :x nem jutottam hozzá. De szerencsére a mi könyvtárunk mindig megveszi a Storyt, úgyhogy irány a könyvtár!

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.

Több
22 éve 5 hónapja #63516 Írta: Gekko
De a végén kivágták a Flipperből a csókot.( De nem kár, mert a csaj nem egy világszépség.)
De aki totál beleesett Elijahba, az nézze meg (a Flippert), mert sokat látható egy szál gatyában!(mármint Elijah, és nem Flipper! :mrgreen: )
Amúgy apukám csak élijá vúd-nak mondja, de egy másik ismerősöm elijah-nak, sőt egy harmadik Erdő Éliásnak! (100% Hu) :P

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.

Több
22 éve 5 hónapja #63442 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hódica:igen már megjött,csak annyi a gond,hogy vmi van a kazival és nincs hangja és a kép is csíkos... :cry: :cry:
Szóval nem tudom mi a baj. :cry:

manó:bocsi,az előbb rossz címet írtam ez lesz a jó: www.lordoftherings.net/index_flash.html
Ez az oldal flash változata.

Több
22 éve 5 hónapja #63429 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok! :P

Mire feljöhettem netre senki sincs itt. :(
Lili:megjött már a kazi? :?:

Elég érdekes az a cikk.Minden újságban leírják, hogy az anyja hogyan "találta ki", hogy az ő pici fia színész legyen.Tök szar, hogy soha semmi újat nem mondanak(na jó, ez hülyeség volt a részemről... :oops: ).És méghogy nem jár senkivel! :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (nemtom kik az újság informátorai, de jócskán el vannak tájolva! :wink: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #63402 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Azt nem tudom, viszont találtam valamit nektek! Remélem még nem láttátok! Egy csomó érdekes dolog van itt, jókat lehet mazsolázni!
www.ew.com/ew/allabout/0,9930,71 ... od,00.html

Több
22 éve 5 hónapja #63397 Írta: manó
Én megnéztem ezt az oldalt,de nem köszöntött senki :( Valaki mondja meg hogy hogy kell!!!!

Több
22 éve 5 hónapja #63377 Írta: Undómiel
Az biztos hogy nem! Annyira lerí róla, hogy egy okos magyar riporter nem tudta kiejteni! 100%, hogy nem!

Több
22 éve 5 hónapja #63376 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én "elijának" is hallottam... :roll: :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #63360 Írta: Undómiel
Szerintem (az egynyelvűm fonetikája szerint) Ilájdzsá (rövid ákkal). De attól még...

Több
22 éve 5 hónapja #63355 Írta: Lili

Telella írta: Halihó woodisták!
Nem tudja valamelyikőtök, h mi annak az oldalnak a cime, ahol a kezdőlapon Lij és a többi szereplő köszönti a látogatókat?

Telella:a www.lordoftherings.net az az oldal ahol a szereplők köszöntik a látogatókat.Szerntem tök jó... :D :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #63352 Írta: manó
Naughty! A Legtöbb ember (és az MTV) szerint ilájzsának ejtik.A movie awards hétvégén folyton mondták a nevét.
A Flippert nem láttam,de azt olvastam hogy a forgatásán csókolózott életében először.Mert szerepük szerint csókolózniuk kellett,mármint a csajjal.

Több
22 éve 5 hónapja #63335 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Halihó woodisták!
Nem tudja valamelyikőtök, h mi annak az oldalnak a cime, ahol a kezdőlapon Lij és a többi szereplő köszönti a látogatókat?

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #63316 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
csááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!

oly rég voltam itt, hogy tán már nem is elmékeztek rám!!!
vagy mégis?????? :D :D :D :D
na, azér remélem,hogy emlékeztek még naughty anyátokra!!! :D
Estel: élájdzsá-nak kell ejteni, az angol lektoromat is megkérdeztem, és a szótárban is megnéztem a fonetikát!!!

óh, a hülye Franka minden jó pasit elhappol előlem, az átadón Matt Dammonnak adta át a díjat!!
szerintem poénos volt (bár egy kicsit szentségtörő),ahogy Jack Black kifigurázta a GYU-t!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #63310 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Legalábbis az MTV M.A.-ról valami ilyesféle kiejtésre emlékszem... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #63307 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hálás köszönet. a nyelvem beletörik

Több
22 éve 5 hónapja #63304 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
"ilájzsá vúd" :D kb. így...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #63302 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ti hogy ejtenétek ki: ELIJAH- nevét?

Több
22 éve 5 hónapja #63293 Írta: Gekko
Láttátok a Flippert?
Elijah- saját bevallása szerint- nagyon szeretett a delfinekkel dolgozni.
abban a filmben egész más, mint a Gyűrűk Urában.
De azért negyon jóó! :D

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.

Több
22 éve 5 hónapja #63291 Írta: manó
Lij télleg csak az általánost végezte el? Hm... Mintha máshol mást olvastam volna.Mondjuk ezeknek az újságoknak nem nagyon lehet hinni.

Több
22 éve 5 hónapja #63241 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Neméntaláltamki!!
:lol:

Több
22 éve 5 hónapja #63240 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Húú, az mondjuk dúúrva, h úgy írták: Elijahot :twisted:
Bár két bekezdéssel lejjebb már jól volt írva. :)
Mel Gibbon?! :mrgreen: 8) :lol:

Több
22 éve 5 hónapja #63236 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát, szépen összeszedték ezt a cikket.
De, volt egy baki! Mel Gibbonnal 11 éves korában forgatott, nem 12 évesen :D

Juj, olyan hülyeséget találtunk ki a húgommal...

Elijah szemei olyanok, mint az óceán, a szája, mint egy cseresznye, viszont a haja gyakran egy jéghegyre emlékeztet!

Több
22 éve 5 hónapja #63227 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
El rajongók! Aki olvasta a cikket, örüljön, aki nem, az is! Remélem, tetszik majd Nektek!
www.holgyvilag.hu/main2.php?cikk=2230
Ha volt már, bocs!
Fru :)

Több
22 éve 5 hónapja #63197 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem se jött be, pedig mindent megpróbáltam... :cry:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 5 hónapja #63189 Írta: manó
Be akartam rakni két képet,de nem jött be :( Pedig azokon sztem jól látszik, hogy a két 92-es filmben Lij tök máshogy néz ki. A Forever Young-os képen olyan Flipperesen néz ki :)

Több
22 éve 5 hónapja #63188 Írta: manó
Ok Lili! Köszi! Valahogy nekem is furcsa volt,hogy még sose hallottam egy gyerek színészt se,akinek Csőre Gábor lett volna a hangja :D

Több
22 éve 5 hónapja #63181 Írta: Lili
Sziasztok!

manó:ha minden igaz akkor Csőre Gábor a GYU-ban volt Lij hangja. :)

hódica:megjött a kazi,de vmi baja van,mert nincs hangja és a kép is csíkos. 8O
Pedig már úgy szerettem volna látni... :cry: :cry:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.392 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére