Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #62215 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nyuszinak: A boxeren nem fénykép van, egy olyan "Elijah-Frodó" körvonala van rajta, meg a Gyűrű felirata.<-ezek világitanak. Sztem kérdezd meg Naughty-t, neki van ilyene.
Jááj mi van a tv-be'! "Amikor Zsákos Frodó még nem találta meg az Egy Gyűrűt, mikor még Harry Potter nem találta meg a Bölcsek Kövét, élt egy..."
Na vmi filmelőzetes, ami nagyon nem idevág... :oops: :roll: Nyuszinak: A boxeren nem fénykép van, egy olyan "Elijah-Frodó" körvonala van rajta, meg a Gyűrű felirata.<-ezek világitanak. Sztem kérdezd meg Naughty-t, neki van ilyene.
Jááj mi van a tv-be'! "Amikor Zsákos Frodó még nem találta meg az Egy Gyűrűt, mikor még Harry Potter nem találta meg a Bölcsek Kövét, élt egy..."
Na vmi filmelőzetes, ami nagyon nem idevág... :oops: :roll:

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #62214 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én úgy hallottam,hogy sajna nem volt ott. :cry: :cry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #62212 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én láttam a Fekete-fehért, az Amerikai pitét meg nem (nem is igazán érdekelnek az ilyen filmek :P )...

Lij nem volt az MTV Movie Avardson, ugye?

Több
22 éve 5 hónapja #62207 Írta: Lili
hódica:köszi a gratulációt és azt,hogy fölvetted a LOTR movie special-t! :D :P

Telumehtar:én is kb. egy hét múlva fogom megnézni,ugyanis hódica veszi föl nekem és külddi el postán. :D
Amúgy még mindig nem láttam a Fekete-Fehért szóval én nem tudok válaszolni a kérdésedre...

Több
22 éve 5 hónapja #62206 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili:Jó neked....én csak 1 hét múlva nézhetem meg.....
Egyébként Lij a Fekete-Fehérben nem az Amerikai Pite egyik szárjával játszott együtt?
Valami Mickey volt a neve?Nem tom.....

Több
22 éve 5 hónapja #62205 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
sziasztok!

Akkor most lesz Flipper, vagy nem lesz?De hogy hétfőn Forever Young lesz az már tuti, úgy hogy mindenki skubizza a TV2-t (21,30.))

Lili:ügyi vagy!Gratula! :P (amúgy felvettem a LOTR movie special-t az MTV-n és király!!!!!! :P :P tele van Lijjel!)

Vic:köszi a képeket! :P

Mára ennyi voltam, megyek focit nézni!

Lijes álmokat mindenkinek! :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #62203 Írta: Lili
Telumehtar:nem tesz semmit :wink: :D
Sajna én is majd csak videóról tudom megnézni,de nekem végülis az is jó... :D

Több
22 éve 5 hónapja #62196 Írta: Telumehtar
Holnap este??? Nem lesz időm megnézni...holnap után megyek tanulmányiutra :(
Na de mind1.....Majd felveszem....Egyébként köszi Lili a helyreigazitás5t időpontilag...

Több
22 éve 5 hónapja #62195 Írta: Lili
Telumehtar:neked is köszi... :D

Most néztem utána,és ha minden igaz akkor az MTV Movie Awards holnap este 9-től 11-ig lesz.

Több
22 éve 5 hónapja #62189 Írta: Telumehtar
Sziasztok!
Az MTV-t én is egész nap néztem de este 9-kor nem volt semmi :(
De tényleg mikor lesz?
Lili:ügyi vagy hogy jól sikerült a vizsgád....
Nekem meg 1 házidolgozatom nincs meg (a tanár miatt) mert ,,véletlenül" letörölte.....
Ilyen is van????

Több
22 éve 5 hónapja #62183 Írta: Lili
Nyulhopsz!:köszike!! :D

Amúgy az a film jövő vasárnap lesz 15 óra körül,ha estleg érdekel vkit...
manó:és mi volt még az MTV-n?Mikor is lesz a díjkiosztó?
Ilyankor úgy utálom,hogy nincs MTV-nk. :cry: :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #62182 Írta: Nyulhopsz!
Manó: ezt direkt a Te kedvedért linkelem:

www.bagendinn.com/chainoffools.htm

(dejódejódejódejódejó!!!)

Több
22 éve 5 hónapja #62177 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Egész délután MTV-t néztem.Most movie awards hétvége van és mutattak régi interjúkat Elijahval,amikor még tök kicsi volt.De csak néhány szót vagy képet mutattak :( De mondták a nevét nagyon sokszor és ilájzsának mondták.Hehhe :twisted: Hülye tesóm nem hitte hogy úgy mondják.

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 5 hónapja #62178 Írta: Nyulhopsz!
Nekem meg van a Flipper, szóval mindegy... (el is kezdtem szentségelni, hogy megvettem a kazit, és két hétre rá leadják a tvben)

Lili: király vagy!!

Vic: Millió köszönet, ez olyan nagyon Frodós kép!

Fotós a Frodós boxer????

Több
22 éve 5 hónapja #62175 Írta: manó
Én is megnéztem.És mivel estére más van kiírva,gondoltam hogy a sorozat...De még azt se találtam a műsorban.

Több
22 éve 5 hónapja #62174 Írta: Lili
Sziasztok!
naughty:köszi :wink: :D

Sajnos azt kell,hogy mondjam,hogy az a Flipper ami lesz a tv2-őn az nem az amelyikben Lij játszik.Ez vmi sorozat 2.része lesz... :cry: :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #62171 Írta: manó
Komolyan lesz a Flipper??? Nem mintha nekünk nem lenne TV újságunk... :P De hülye vagyok :)
Egy boxer mennyibe kerül? Csak hogy tudjam :)

Több
22 éve 5 hónapja #62132 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Írtóóóóó jóóók a képek! Frodó vigyorog :D ezt nem nagyon szokhattuk meg tőle!
Mostanáig elég szomorú volt a napom, de az, hogy megtudtam, hogy lesz a Flipper! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Teljesen felvidultam! :D Most szaladnom kell videót venni, hogy felvegyük! :wink: Akár angol, akár német, akár szlovák fölvesszük! De gondolom, hogy a tv 2 magyarul adja le!

Több
22 éve 5 hónapja #62127 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Íme egy képkocka a LOTR DVD-ről:

klikk ide

Berakom a Samus topicba is, hiszen ő is rajta van, nemcsak Frodó 8)

Több
22 éve 5 hónapja #62106 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
LILI: KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én meg el*asztam az egész bizonyítványom 1 nap alatt!!
2 házidogám elveszett, mert nem lehetett megnyitni a Flopit, amin rajta volt (sok-sok órát dolgoztam rajta), és azt mondta a számtech tanár,hogy azért, mert a mobilom mellett tároltam, és ezér a flopesz.....
+még matekdoga........ :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

8O :roll: :roll: :roll: bocsi az offért!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #62096 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
csááááá!!!!

VAN FRODÓS BOXEREM!!!!

JA ÉS A LEGFONTOSABB:
A TV2-N LESZ A FLIPPER VASÁRNAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

nem olvastam végig az interjút, mert szerintem értelmetlen eléggé, és nincs benne semmi infó!!
az elején arról dumálnak, hogy most éppen a try seventeen-t forgatják, és Lij hozott valami zenét,hogy meghallhassák!!!
ja, és egyébként tele van rögögéssel, és yeah , meg uh-okkal!!!!
nameg nem is értek minden szlenget!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #62044 Írta: Lili
Sziasztok!
hódica:ok,akkor vedd fel azt is légyszi! :D :P

Amúgy képzeljétek ma szóbeliztem töriből,és ötös lett,pedig pont azt a tételt húztam amit nem tudtam olyan jól (görög kultúra és filozófia).
Bocsi az OFF-ért de ezt el kellett mondanom... :D :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #62039 Írta: manó
:D :D :D :D
Ez tök jó avatar!!!

Több
22 éve 5 hónapja #62038 Írta: manó
Megértettem hogy fehér van,de az nem igaz hogy más színben nem gyártanak.....Csak máshol kell keresni.

Több
22 éve 5 hónapja #62033 Írta: hódica
Látom pangunk. :( Na mind1.

Lili:sz.tem az os ráfér, én biztos vagyok benne. :wink:

Ezeket látnotok kell:(millió egy Lij kép :P )

www.always.ejwsites.net/index.htm

Van egy csomó kép, ami a SW premierjén készült!

Több
22 éve 5 hónapja #61965 Írta: hódica
:cry: :cry: :cry:
nem értem az interjút!!!!
v.ki elmondaná belőle a fontos részeket?miről van szó?ez ugye egy rádióban volt?
HELP!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Több
22 éve 5 hónapja #61960 Írta: hódica
sziasztok mindenki!

Vic:köszikösziköszikösz!!!!!!!irtó édik a fotók! :P :P

mennyi egy ilyen boxer?és fotó van rajta vagy olyan hímzett izé?és jól néz ki? :?:

Több
22 éve 5 hónapja #61959 Írta: Nyulhopsz!
Nnna, hát ez az interjú!!
Tök édesek együtt, már belátom! (főleg az a vívós rész, na, az nagyon teccett! :lol: :lol: ,,Fence yourself.'' Jófej lehet ez a Franka :wink: )

Több
22 éve 5 hónapja #61947 Írta: Nyulhopsz!
Vic: hú, köszi a linkeket, baromi jók!!

Telella: És a kép milyen rajta? Úgy értem, fotó? Ha nem, akkor asszem nem veszek Frodós boxert :wink: (nem mintha boxert hordanék :lol: )

Több
22 éve 5 hónapja #61943 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

manó írta: Nekem sürgősen kell egy Frodós boxer.Legolasos jobb lenne,de ha fehér akkor inkább nem kell.Bár biztos van más színben.Hol lehet ezeket veni?

Kaiser's-ben. Legolasos csak fehérben, Frodós meg csak sötétkékben van! A Legolasos íjas, és asszem 1 fa is van mögötte, de lehet,h ez egy másik boxer... :roll:

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.180 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére