Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 5 hónapja #56288 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok! Gőzöm sincs hogy most épp mi a téma.Tudom hogy én mondtam hogy hagyjuk a SW-t és a HP-t.De én még mindig azt hiszem amit eddig hittem.Mind1. SW rajongói oldalakból 878.134-et találtam.Vagyis nem én,hanem egy kereső program,Tolkienesből pedig csak 695 oldalt. Csak LOTR-ből még kevesebbet....

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #56284 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem akartam okoskodni! :oops: Csak voltam fenn a www.people.com honlapon, és nem találtam rangsort! Megtalálod a lap közepe fele. :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #56285 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nálunk csak akkor téma, ha a woodista triumvirátus fejhangon sikít, ha valaki újságjában Lij van...
De akkor is annyi, hogy ,,Normálisak vagytok? Ez a pasi nem is szép!''

Több
22 éve 5 hónapja #56281 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
naughty:nem azért mondtam,hogy okoskodjam,csak éppen megjegyeztem... :oops:
Nyulhopsz!:nagyon jó az idézeted! :lol:
Az én fiú osztálytársaim nem is foglalkoznak vele,a lányoknál is csak egy kis ideig volt T-ma. :?

Több
22 éve 5 hónapja #56279 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Undómiel: én csak a rádióban hallottam!! :oops:
nem vagyok ennyire informált, de megadnáda a honlap címét??

ugye lij is köztük van???, ugye???

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #56274 Írta: naughty
Nyuszi: jóó neked, az én fiú oszálytársaim mindíg fikázzák őt!! :cry: :cry: :cry:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #56273 Írta: Undómiel
Most jövök a People honlapjáról. Az Aragorn topicban ezt már megtárgyaltuk, mivel Viggo Mortensen is a legszebb 50 között van. Csak azt nem tudom, hol találtál sorrendet, mert a People évek óta 50 vagy 100 főből álló listát hoz nyilvánosságra, de tudtommal rangsorolás nélkül! :?: Ha mégis lenne ilyen, légyszi írd meg, mert nem biztos, hogy jól tudom!!! :wink: :D

Több
22 éve 5 hónapja #56272 Írta: Nyulhopsz!
Naughty: Sajnos még nem a barátom... :cry:
Az osztályszleng nevezi őt az uramnak. Valaki kitalálta, és most mindenki az uramnak nevezi :D

Elijahval meg egészen békében megvan, max néhányszor azt mondja hogy ''fuj.''.

Több
22 éve 5 hónapja #56267 Írta: naughty
Nyulhopsz: az urad??? :?: :D mármint a barátod, a pasid??
ja, ne is mond neki, sőt egyik fiúnak se mondjatok ilyet , mert rögtön rávágják ,hogy : JAJ AZ A KIS BUZI?? :evil: :evil:

EZ TÖK GÁZZ!! észrevettétek,hogy a pasik , ha egy jó pasi van a láthatáron ,rögtön le*uzizzák????

TIPIKUS!!!! :? :? :P

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #56261 Írta: naughty
köszi hódica az infót!!! :D
lili: akkó bocsi :oops: :oops:

Az amcsi People magazin zsűriei választják minden évben !!
a legszebb csaj NICOLE KIDMAN!!! :? :? :? (ezzel sem értetek egyet)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #56260 Írta: Nyulhopsz!
Hááááát, Naughty én nem is tudom, de én egyáltalán nem tartom szépnek Orlit. Max. kifehérített arccal meg parókával. Civilben viszon szerintem... :x

Lij sztem szebb is, meg édibb is, bár valszeg csak túl elkötelezett woodista vagyok.

Juteszembe: az uram tök Lij styleos hajjal jött be! Heppi voltam érte, de szólni nem mertem, mert akkor lenyalta volna... :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56251 Írta: Undómiel
Hol lett az a ... az év pasija???!!! :evil: :evil: :evil: És ki szavazta meg???

Több
22 éve 5 hónapja #56250 Írta: Lili
naughty:egyszer már írtam,hogy van egy poszter Lijről az IM-ben. :D

Több
22 éve 5 hónapja #56247 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
OFF
naughty:
volt Nóra csak nem volt 1. óránk(holnap se lesz) :P

És akit még érdeke az Im-ben nagyon édes Orli interjú van!(állítólag azt akarta, hogy legyen v.mi Legsie és Arwen között. :roll:

bocsi az offokért :oops:

DE:
www.always.ejwsites.net
Irtó jó képek vannak.Elijah nyer v.mi díjat.

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #56245 Írta: Lili
Ja én is örültem volna ha karácsonykor nézhetem meg,de most már hagyjuk ezt a témát,mert úgyse tudunk mit csinálni. :cry: Ha meg nagyon muszáj kibírjuk még azt az egy hónapot.
De,hogy Josh Hartnett lett az év legjobb pasija.Hát ez télleg eléggé felháborító.És Lij meg Orli benne sincs a listában?

Több
22 éve 5 hónapja #56240 Írta: naughty
SZIA HÓDICA!!!

off: ma nem volt nóra suliba, vagy mi??? vagy csak késöbb ment be???

bocs ez rohadtúl off volt,de meg kellett kérdeznem!!!
ezéé írok vmi Elest!!!!
már lehet,hogy tudjátok, de az im-ban vagy egy pószter róla!!! :roll: :roll:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #56226 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Erendis:
Tökéletesen igazad van.Ezhhez mi kicsik vagyunk.GL-nak sokkal nagyobb a befolyása mint PJ-nek.Ami nem feltétlenül baj.Ha pl GL csinálta volna meg a filmet, sokkal hollywoodosabb lett volna.Nem érdemes bánkódni a januári időpont miatt, és nem érdemes szídni a SW-t vagy a HP-t.Nem miattuk látjuk 1 hónappal később.

V.ki dobjon föl v.milyen Elijah-os T-mát! :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #56223 Írta: naughty
SZIA LILI!!!

ez szemétség!!!!!!
én karácsonyi ajjándéknak számítottam a TTT-t!!!! :cry: :cry: :cry:

jaj van egy témám,bár ez is off, de azé leírom:
tudjátok a people magazin minden évben csinál egy listát a világ 50 legszebb emberéről !!!

idén a legjobb pasi: JOSH HARTNETT!!! 8O 8O 8O
FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓ!!!! :evil:

ha én a zsűriben lennék a legszebb lenne ORLI ( mert valljuk be ő szebb, mint Lij, de lij édibb) aztán EL aztán ....háát azt már eldönthetnék a többiek !!!! :P :P :P

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #56219 Írta: Lili
Szia naughty!
Hát nagyon úgy tűnik most nincs semmi téma,csak arról beszélgettünk,hogy a Két Torony bemutatója valószínűleg megint csúszni fog,méghozzá a HP miatt! :cry:
De ez nem igazán Lij-hez kapcsolódik úgyhogy télleg egy másik topicban kéne folytatni,és inkább Lij-ről kéne dumálni... :P :D

Több
22 éve 5 hónapja #56207 Írta: naughty
sziasztok!!!

újra itt vagyok!!! :D örültök??? :D :D :D 8)
najóó, hagyjuk az ego dumát!!! :wink:

mi a téma?? vagy éppen most fejeztetek be valamit???
mindegy...dumcsizzunk róóóla!!!! :wink:

van valami új info???

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #56193 Írta: Undómiel
Drága Manó! Megígérem, többet nem írok erről ebben a topicban, de Tolkien Gandalfja nélkül a Harry Potter varázslói, s maga a tolkieni varázsló fogalma (ha ezt lehet így mondani) sem létezne! Érdemes rajta elgondolkodni! Ez pedig az én véleményem, de egyáltalán nem biztos, hogy igazam van. :?

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #56164 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Újdonságok a
always.ejwsites.net/index.htm
oldalról.Tessék megnézni! :)
A Movieline Awardon készültek, Elijah nyert.

Több
22 éve 5 hónapja #56159 Írta: Erendis
Erendis válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Bocs, hogy Manó javaslatával ellentétben folytatom a témát, de én még csak most olvastam bele ebbe a részbe. Szerintem a filmek bemutatási idejét alapvetően nem az határozza meg, hogy mekkora a rajongótáboruk(ezt összehasonlítani amúgy se érdemes). Itt elsősorban hatalmas- több millió dolláros- gazdasági érdekeltségekről van szó, főleg G. Lucas, illetve az ő vállalatbirodalma részéről. A SW nemcsak egy film (ami alpvetően nem rossz), hanem egy hatalmas üzleti birodalom alapja. GL-nak olyan befolyása van, amivel se PJ sem CC nem rendelkezik. Szerintem felesleges ezeken a dolgokon mérgelődni, hanem inkább magáról a filmről beszélgessünk, amit mindenképpen meg fogunk nézni, akár decemberben, akár januárban jut el Magyarországra.

Több
22 éve 5 hónapja #56146 Írta: manó
De szerintem mostmár hagyjuk ezt a témát,legalábbis ebben a topicban.Ez valahogy sehogy sem kapcsolódik sem Frodóhoz,sem Elijah Wood-hoz.

Több
22 éve 5 hónapja #56140 Írta: manó
Miért ne létezne HP Tolkien nélkül????
Én is olvastan mind a 4 HP könyvet.A film béna volt.Mind1.
Én még mindig azt hiszem hogy a SW-t sokkal többen szeretik!
Ez van! Ez ne zavarjon senkit.Ez csak az én véleményem.

Több
22 éve 5 hónapja #56042 Írta: Undómiel
Soha nem hittem volna, hogy van, aki azt hiszi, hogy a Gyűrűk Ura kisebb rajongótáborral bír, mint akár a Star Wars, akár a Harry Potter!
1, A három film teljesen más kategória!
2, Most volt az RTL Klubon egy Hogyan készült az Episode 2! Amit a színészek csináltak, az nulla, van olyan szereplő, akit teljes egészében számgéppel csináltak!!!!!
3, Én olvastam mind a négy Harry Potter könyvet, és össze sem lehet hasonlítani a Gyűrűk Urával!!! Én mindkettőt szeretem, midegyik fantasztikus a maga nemében, de azt hiszem nem kérdés, melyik a jobb.

Viggo nyilatkozott kicsit lekezelően a Harry Potterről, de érdemes elgondolkozni rajta!!! ,,A film (HP) egy vicces mese gyerekeknek... A Harry Potter egy homokszem az óceánból, amit Tolkien teremtett... Összességében Harry Potter, a varázslók és a csúcsos süvegek mind nem léteznének Tolkien nélkül!"

És tévedés azt hinni, hogy mi kevesebben vagyunk!!!

Több
22 éve 5 hónapja #55995 Írta: manó
Én nem láttam a SW trilógiát csak a baljós árnyakat,de abból sem értettem semmit.Szóval én nem tudok semmit a SW-ról,mégis azt mondom hogy sztem annak a filmnek több rajongója van,mint a Gyűrűk urának.Sőt! Sztem még a HP-nek is.A Gyűrűk ura bemutatója előtt nem csináltak olyan nagy felhajtást mint mondjuk a HP előtt vagy most az Episode 2 előtt. A SW rajongóknak így is elget kellettt várniuk.A két rész bemutatása között eltelt vagy három év.
Azért én is jobban örülnék ha nálunk is akkor mutatnák be a TTT-t amikor a világ többi országában.

Több
22 éve 5 hónapja #55994 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De rég írtam! most bepótoljuk:
tehát:
igen, Indy igazad van...tényleg rossz, h várnunk kell, ,meg minden, és a Sw nek sincs semmivel kisebb tábora mint a Gyunak! (meg a Hpnek) de szerintem azért ez nem annyira targikus...kibírunk néhány hónapot...engem inkább az OK zavar! és ez az ok a Sw és a Hp!!! ez ami idegesítő... a Hp és az Sw nem előrébb való a mi hőnszeretett Gyunknál! (persze ln is nagyon szeretm MIND a 3-at! minmd más műfaj, és mindegyik marha jó!)

n8n returns

Több
22 éve 5 hónapja #55982 Írta: Lili
Sziasztok!
Én is tökéletesen egyetértek Indyvel.Nem tudom miért kell mindig velünk kicseszni?Ha az SW2-nél megtudják oldani,hogy itthon is a világpremier napján kerüljön a moziba akkor a Két Toronynál miért ne lehetne?Szerintem legalább annyian szeretik a Gyűrűk urát mint a Star Warst,és mondjuk szerintem a Gyűrűk ura sokkal jobb.
És a első résszel ellentétben most miért nem a Harry Pottert tolják el? Szóval én mindenképpen fogok nekik írni,de szerintem akárhányan írunk is nem sokat fog számítani. :cry: :cry:
De meg kell próbálni,mert így is elég sok idő van még decemberig,nem hogy még plusz egy hónapot kelljen várni. :?

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #55974 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én tökéletesen egyetértek Indyvel.Én mindenképpen írni fogok a forgalmazónak, őszintén remélem, hogy figyelembe veszik a véleményemet, ahogy a többi rajongóét is.
Nos, ha lesz is HP2, mégpedig decemberben, miért lenne az a film előbbre való, mint A két torony.Én ebbe nem fogok beletörődni.
Most gondoljatok bele!A világ nagy része már legalább 2szer megnézi a filmet, mikor mi még csak várunk rá!Persze nyilván nagyon sokan lesznek/ünk, akik majd szépen letöltik a netről és úgy nézik meg.De az azért nem az igazi.
Szóval aki csak teheti, írjon!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.831 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére