Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 5 hónapja #57579 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sztem ez nem volt perverz kijelentés.
Lij pasiból van, neki szabad ilyet mondania.
[size=9:35wrrb8f]Ez nem igazság velünk lányokkal szemben![/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57265 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Arwen_Girl:nincs harag,nyugi! :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57262 Írta: Arwen_Girl
Arwen_Girl válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili:tudom,tudom hogy csak vicceltél.....láttam hogy utána odairtad...én meg ezt csak megjegyeztem...de ugye nincs harag?

Több
22 éve 5 hónapja #57259 Írta: Lili

Arwen_Girl írta: Hali mindenkinek.....Ööö....nem tom de mért baj az ha Lij ilyen perverz lenne?
Minden pasi ilyen....1-től 1-ig....Azért mert szinész még lehetnek ilyen vágyai....
(én is jol kitudom fejezni magam)

Én nem mondtam,hogy baj,és különben is csak hülyültem... :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #57256 Írta: Arwen_Girl
Arwen_Girl válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hali mindenkinek.....Ööö....nem tom de mért baj az ha Lij ilyen perverz lenne?
Minden pasi ilyen....1-től 1-ig....Azért mert szinész még lehetnek ilyen vágyai....
(én is jol kitudom fejezni magam)

Több
22 éve 5 hónapja #57215 Írta: Lili
Ejnye-ejnye ez a Lij ilyen kis perverz?? 8O
Na jó csak vicceltem... :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #57212 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem jól játszik,de tényleg mindig másoknak kell megmentenie (ez nem Lij hibája,hanem a forgatókönyvé...)

Egy magazinban sztárok,vagyis színészek mondták el hogy nekik melyik filmből melyik a kedvenc erotikus jelenetük vagy mi... :roll:
Mind1.Lij-nek Jenifer Lopez tetszett a legjobban amikor vmelyik filmjében egy széken ül és azt mondta hogy szívesen leült volna vele szembe... (mert JLo beterpesztett szoknyában,legalábbis ez volt a képen)

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 5 hónapja #57209 Írta: Lili
Sziasztok!
Én is több embertől vártam,hogy reagáljon vmit arra,hogy Fru kritizálta Lij alakitását,de egyedül naughty írta le a véleményét!
Én viszont még mindig kiváncsi vagyok,hogy ki mit gondol...szóval ha gondoljátok írjatok vmit a témáról. :wink:
Amúgy szerintem nem sok esélye van,hogy hódica látni fogja Lij-t,de mégis tök jó lenne... :roll:

Több
22 éve 5 hónapja #57202 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ja, HÓDICA ÜDVÖZÖL MINDENKIT NÉMET O.-BÓL!!!
és megígérte, hogyha látja Frankát és Lij-t , akkor ad egy puszit a nevünkben is a Kismajomnak!!! :D :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57192 Írta: naughty
hahóóó!!!
van itt valaki ma már???

én is hobbitnak vallom magamat, hobbitleány, ha erre gondolsz!!!
nekem nincs nagyon témám most ,de ha vkinek van , akkor az jóó, már ha van itt vki rajtam kívül!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57132 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Apropó!! Képzeljétek, az igazi hobbitnevem az lenne, hogy Bögyös Rozi!!!Hogy én ezen mennyit nevettem! Tök ari. Mindjárt jövök, most mennem kell, mert a második vacsorám még nem volt meg :)

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 5 hónapja #57131 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Van ezen a fórumon még rajtam kívül hobbit?

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 5 hónapja #57121 Írta: naughty
na most megyek , mert valamit cseszik a gépem!! :twisted:

sziasztok!!! :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57116 Írta: naughty
JAJA, LEHET, HOGY ÉN is megpróbálom,de abból még nagyobb baj szokott lenni!!! :lol: :lol: :lol:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57115 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Köszi!
Én meg majd átszerelem a TVnket! :D
ebből mindig baj van,de... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #57112 Írta: naughty
június 6-án lesz!!
nekünk sincs MTV-NK, de majd megkérem az egyik osztálytársam, aki úgyis nézni fogja, hogy vegye föl!!!

én is remélem,hogy nyer!! rá szavaztam of course, és orlira is!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57106 Írta: zsoffija
Remélem,Lij is nyer valamit :D ... :roll: de ezzel biztos nem vagyok 1edül!

Akkor ezt most az MTVn közvetítik???
Csak mert nekünk az elszállt... :(
És 1általán:mikor lesz ez az izé?
(jóóó,tudom én hogy tájékozatlan vagyok,és csak vissza kéne olvasnom,de légyszi írja le valaki!!! :oops: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #57105 Írta: naughty
LÉCCI HAGYJUK MÁR EZT AZ ANIMA MEG MANGA IZÉT!!!

lili nemrég fölvetett egy témát,hogy Fru az Aragorn topicban kritizálta Lij alakítását, és egyedül csak én reagáltam le!!! :( :(
szóóóval???

vagy beszéljünk az MTV movie awards-ról!! :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57102 Írta: zsoffija
Aprpó,manga!
Mi az az anime???
anime.lap.hu/
nekem tökugyanannak tűnt,mint a manga!
Nekem néha kifejezetten teccenek a manga-figurák...van bennük valami nemtudommi...Bár ez a Frodós kép akkor sem volt Frodós! :?
És azért még mindig töggre értékelek egy "hagyományos" képet :wink:
community.webshots.com/photo/338 ... 1312yTcIEq

:? Elijah:http:
versaphile.com/caps/faculty/end6.jpg

Több
22 éve 5 hónapja #57089 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát Frodó, Gandalf és Aragorn, nem?

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 5 hónapja #57084 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Az 5. mangás képen az kicsoda?

Több
22 éve 5 hónapja #57082 Írta: naughty
jaja!!!
úristen, tök gáz, már 18 éves leszek mire a 3.részt fogják adni!!
jobb lett volna , ha úgy csinálják , hogy a TTT-t most nyáron, aztán a TROTK-t karácsonykor!!! :D :D
persze, tudom ez szarabb lenne, mert az oscarra is kevesebb esélyük van..... :?

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57075 Írta: Lili
Igen én is nagyon kiváncsi leszek rá,hogy hogyan fogja eljátszani,csak sajna még egy csomót kell várnunk arra,hogy láthassuk... :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #57070 Írta: naughty
szerintem is jó volt, bár az igaz, hogy egy kicsit egyoldalú volt az alakítása, de erről nem ő tehet!!
neki ez volt a feladata, ezt kellett eljátszania, és a feladatot jól teljesítette!!
kíváncsi leszek ,hogy a következő részekben hogy fogja eljátszani pl.amikor a gyűrűt samutól elveszi, és tolvajnak nevezi...

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57066 Írta: Lili
Képzeljétek most olvastam az egyik topicban,hogy vki azt írta,hogy Lij nem játszik jól a Gyűrűk urában,mert,hogy őt csak mindig megmenti vki meg a kezében van a Gyűrű.
Ti ehhez mit szóltok?Szerintem Lij igenis jól játszott a Gyűrűk urában és nagyon tehetséges. :)

Több
22 éve 5 hónapja #57062 Írta: Lili
Szméagol,itt szavazhatsz:
www.mtv.com/onair/movieawards/ma02/

Több
22 éve 5 hónapja #57057 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jó megyek Lili!

Mi a cím?
:oops:

Több
22 éve 5 hónapja #57055 Írta: naughty
sziasztok!!!

szeritnem az HBO nem fogja adni, mert az oscaron kívül semmit , még a Golden Globe-ot sem adja!

off: ma amint a héven utaztam a mellettem ülő ember Népszabadságot olvasta, amiben amcsi first ladyk nevei voltak.
Tudjátok hogyhívták Roosevelt feleségét???
ELEANOR ROOSEVELT!! :o :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #57052 Írta: Lili
Szméagol:júniús 6-án az MTV Movie Awards lesz ahol jelölték Lij-t a legjobb férfi főszereplő kategóiában. :D :P
Te is menj szavazni rá a MTV honlapján!! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #57040 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De mi bennük az udorító??
És szerintem nagyon is jó, hogy vannak manga styleos GyU képek! Én már rajzoltam is néhány Frodósat, bár kissé kezdetlegesek...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.178 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére