Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 6 hónapja #57039 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ring-bearer: Hát, elég pech, hogy a magyar tvk csak a kicsiknek való animeket veszi meg...

Rayan: Hát, tényleg nem hasonlít, mert túlságosan olyan, mint amilyenek az erős, hős főszereplők szoktak lenni általában. Egy hobbitnak gyermekibb arc kell.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #57038 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
1. Mi lesz június 6-án? Teljesen lemaradtam! Én még csak ott tartok hogy Lij-nek barátnőj van. :oops: Ezt lécci mindenképp mondjátok el!
2. UNDORÍTÓAK ezek a mangák. Nem tudtam, hogy így hívják, mert én csak japán rajznak neveztem. Hogy merik A Gyűrűk Urát felhasználni!? :evil:

ha nem fütyülsz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #57001 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nyulhopsz, szerintem nagyon szépek a manga rajzok. Egyik barátnőmmel rendszeresen küldözgetünk egymásnak ilyeneket neten keresztül. A hentai már enyhén durva. De azért találtunk olyat is, hogy ültünk a képernyő előtt öt percig, és csak ennyit tudtunk kinyögni: "Anyám!" 8O :oops:

Ez a Frodós szép, szép, de nem igazán hasonlít :roll:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #56951 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én sem szeretem, főleg ezeket a "nagyszeműeket", mert mostmár mindig azok a gyagyi rajzfilmsorozatok fognak eszembe jutni! :evil:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 6 hónapja #56919 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
n8n:Lij-t az MTV Movie Awardson és nem a MTV Music Awardson jelölték a legjobb férfi főszereplő dijára! :D
Amúgy nekem sem tetszenek ezek a mangák,eléggé furik... :?

Több
22 éve 6 hónapja #56907 Írta: Nyulhopsz!
Hát, én imádom a manga képeket. Szerintem nagyon szépek, ízléstelennek inkább a hentait mondanám...
Miért, szerintetek mi az ízléstelen bennük?

Több
22 éve 6 hónapja #56895 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ez miért lett kétszer? :oops:

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #56892 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

naughty írta: RÁJÖTTEM N8N!!!!!!

ROTK = RETURN OF THE KING!!!! :D :D :D

MEKKORA ARC VAGYOK!!! 8) 8)

Ja!!! tényleg!!! ISTENEM, DE HÜLYE VAGYOK! GYengeelmém felül múlta magát...igaz Oscarra? vagy erre a közöndégdíjizére az MTV Music Awardra milyen catban?? dehát az MTV Music Award az zenei! benne van, h zenei díj, music award...vagy már megint nagy baromságot kétdezek? :oops: dehát a ROTK-át még be se mutatták!!!

HAJRÁÁÁ LIJ!

jaj, nekem sem tetszenek a manga rajzok....nem jók....de ez scak szvsz van így. egyébkébt miért ->"manga"<- :?:

naughty írta: RÁJÖTTEM N8N!!!!!!

Ja!!! tényleg!!! ISTENEM, DE HÜLYE VAGYOK! GYengeelmém felül múlta magát...igaz Oscarra? vagy erre a közöndégdíjizére az MTV Music Awardra milyen catban?? dehát az MTV Music Award az zenei! benne van, h zenei díj, music award...vagy már megint nagy baromságot kétdezek? :oops: dehát a ROTK-át még be se mutatták!!!

HAJRÁÁÁ LIJ!

jaj, nekem sem tetszenek a manga rajzok....nem jók....de ez scak szvsz van így. egyébkébt miért ->"manga"<- :?:

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #56883 Írta: Tar-Ancalime
Tar-Ancalime válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem a manga rajzok úgy ízléstelenek,ahogy vannak'!!!

"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein

Több
22 éve 6 hónapja #56850 Írta: Nyulhopsz!
Milyen csatorna az, kanyargom, ami nem közvetíti a saját díjkiosztóját? Le fogják adni, ez tuti. Ha nem, akkor a vezetőséggel valami baj van.

Több
22 éve 6 hónapja #56846 Írta: Lili
Sziasztok!
Szerintem az MTV biztos,hogy fogja adni a díjkiosztót,és később lehet,hogy lesz az HBO-n is.Mert ha nem... :twisted:

Több
22 éve 6 hónapja #56828 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem se nagyon...legalábbis hobbitnak nem hobbit,az tuti!
Nem hobbitos hobbit... :?
/nya azért teccik meg minden...csak nem Frodó :wink: /

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 6 hónapja #56814 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tudom hogy ezekről a manga rajzokról már beszéltünk,de szerintem a manga Frodó nem jó Frodó :roll: Nem Frodós és kész :)

Asszem meg fogom nézni a SW-t.Végre értem hogy most miről is van szó.De sztem tök hülyeség,hogy hamarabb megcsinálták a 4. 5. és 6. részeket és most adják a másodikat.... Mind1.Ez LOTR-es oldal.

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 6 hónapja #56747 Írta: Nyulhopsz!

Sesy Olórea írta: FIGY!!!
Ezt muszáj megnéznetek, gyönyörű :oops: :oops: :oops:
GyU-s manga, bmi jóó!!!
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
6.kép

Megvan!!

Több
22 éve 6 hónapja #56738 Írta: manó
Mindenki hatodikát mond! Én már más fórumon is kérdeztem.

Több
22 éve 6 hónapja #56737 Írta: manó
Amúgy ez a díjkiosztó ugye lesz az MTV-n? Ok! Június 6. De ugye a TV-ben is lesz? :lol:

Több
22 éve 6 hónapja #56735 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bocsi mindenkitől! Tényleg hatodika! :oops: Ez ciki!!! De pl. ha a HBO tudta közvetíteni az Oscart, meg Madonnát és Britney Spearst, akkor lehet, hogy ezt is, de én nem tudom!!!!! :?

Több
22 éve 6 hónapja #56734 Írta: manó
Ahh! Én az ilyen rövidítésekbe már nagyon belejöttem :P Először én se tudtam hogy mi az a LOTR :oops:
Mire jók a keresőprogramok! :) Beírtam aztán az eredmény alapján rájöttem magamtól 8)

Több
22 éve 6 hónapja #56732 Írta: Undómiel
Én úgy tudom, elsejéig lehet szavazni és a díjkiosztó is aznap lesz! :?: Az pedig szombat!!! 8O Ti hol olvastátok a hatodikát! :?: Mert én az origón találtam az emtívís linket, és ott elsejét adtak meg!!! :?: De aztán ki tudja... :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #56730 Írta: Nyulhopsz!

Elendil írta: Bocsi, de tudna valaki nekem írni 1-2 címet, ahol lehet találni Frodó-mangát is? Nagyon fontos lenne... Lécci..

Sesy belinkelt néhány Frodós képet manga (inkább anime) styleban, megkeresem mindjárt...

Több
22 éve 6 hónapja #56725 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
most mennem kell, mert anyám teleponálni akar, meg már fáradt vagyok mert 4-kor keltem.... :D :D
szép álmokat!!!

Erendil fénye kísérje utatokat!!!!! :)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #56711 Írta: naughty
undómiel: június 6 az csütörtök!!! :cry:
akkor most mi van???
lehet, hogy mégis Mátéra leszek utalva, hogy felveszi e???

Elendil , itt vagy még, vagy végleg lemondtál arról a Frodo...-ról , itt a sok tudatlan közt??? :)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #56706 Írta: Arwen_Girl
Arwen_Girl válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
És egyébként Orlit miben jelölték?

Több
22 éve 6 hónapja #56705 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bocsi, mikor lesz az MTV-n?
Én sem tudom mi az a manga :oops:
Amúgy Elendil szívesen segítek abba amiről foggalmam sincs :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 6 hónapja #56698 Írta: Undómiel
Csak semmi pánik!!! Az M1 mindig szokta szombatonként, ha valami nagy esemény van a világban, közvetíteni a Csodavilág c. műsorban!!! Nem tudom, akkor hogy lesz, de lehet, hogy ezt is közvetítik!!! Pl. én tavaly az MTV Music Awards-t láttam!!!

Több
22 éve 6 hónapja #56697 Írta: naughty
JAJA, én is fölvetetem majd egyik osztálytársammal!!!
én már szavaztam , de többször lehet, úgyhogy még megyek!!!
mivel ez közönségdíj, szerintem is sok esélye van, és orlit is jelölték,de nemtom milyen category-ban,de rá is szavaztamű!! :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #56691 Írta: Lili
Lij-t a legjobb férfi főszereplő kategóriájában jelölték az MTV Movie Awardson,és szerintem minden esélye meg van rá,hogy megkapja.Szóval ti is menjetek szavazni!!! :D :D
Amúgy sajna nekünk sincs MTV-nk,de majd vkivel fölvetetem... :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #56682 Írta: naughty
MANGÁÁÁT???

az mi?? tudom , bocsi Elendil, én mindíg olyan értelmetlen vagyok!!
pl. hálópóló :oops:

de nem tok segíteni, ha nem tom miről van szó!! :D :D

egyébként te fiú vagy??

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #56679 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bocsi, de tudna valaki nekem írni 1-2 címet, ahol lehet találni Frodó-mangát is? Nagyon fontos lenne... Lécci..

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 6 hónapja #56676 Írta: naughty
RÁJÖTTEM N8N!!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.216 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére