Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 6 hónapja #50933 Írta: Frouge
Frouge válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!Most vagyok elöször a megújult fórumon...Inkább nem mondok semmit...
MIt mond a Cinema-ban Elijah? :roll:

Utálom Csabit,mert egy hülye ***.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #50930 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lij ezt nyilatkozta egy újságban:"15 évesen közöm nem volt a lányokhoz. 21 koromra azért megváltozott a helyzet,de sajnos meg mindig nincs komoly kapcsolatom."(milyen szegény) :lol:

Egy másikban ezt:"ha egy lány érdeklödik egy fiu iránnt, szerintem elösör barátoknak kéne lenniük, nem pedig fejest ugraniuk egy komoly kepcsolatba. azt gondolom, hogy szuper dolog, ha a elgjobb barátok egymásbaszeretnek."(milyen igaza van) :lol:

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #50895 Írta: Mirtus
Mirtus válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Kedves n8n!
Én, noha nem éreztem megkönnyebbülést eme témában, örülök, hogy te így érzel. Én azért nem könnyebbülök, mert nem vagyok érintett a témában. Persze, ha személyesen ismerhetném, meg ilyenek, valőszínű én se lennék boldog, hogy az orrom elől happolják el az egyetlen pasast, aki még sosem okozott csalódást! :?

Több
22 éve 6 hónapja #50891 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Mirtus:
igen, én is nagyon megkönnyebültem, és rájöttem, h a gyűszűagyam megint túltesz saját magán :D
by:
n8n

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #50889 Írta: Mirtus
Kedves n8n!
A mi édes drága kedves angyalkánk(na jó, ez azért má' túlzás!) nem nősül sehova.
A DI meg nem szar, csak nem jó. Elijah és Leelee nagyon meggyőzőek benne. Vajh' mért?? :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #50874 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
megnyugodtam, már zt hittem tényleg megházasodik, de most már mindent értek!!!

én se láttam a DI-et, nekem is azt mondták, h szar, vagy legalábbis nem túl jó...nemtom, sajna lemaradtam róla...vagy szerencsére :?:

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #50872 Írta: Mirtus
A Cinemába nyilatkozta a Leelee, meg szerintem tökre látszik rajtuk a filmben is. Mármint, hogy nem csak játszák a szerelmet. Nagyon ÉDESEK!

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #50867 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezt hol olvastad, Mirtus?

Több
22 éve 6 hónapja #50866 Írta: Mirtus
Helló mindenkinek!
Aranymag voltam, de most már Mirtus vagyok.
Felmerült a kérdés, hogy néz ki ez a Leelee, meg hogy járnak-e. Jó tudom, régen volt, de mégis. Leelee Sobieski szerintem nagyon szép, és a Deep Impact forgatása alatt dúlt a szerelem Elijah és közte. De már nincsenek együtt rég óta. Amúgy Leelee a lengyel, vagy cseh? király leszármazottja, szóval elég kékvérű a csaj. Aranyosak voltak Elijah-val, csak egy kicsit röhejes lehetett, mert a csaj jóval magasabb volt mint Lij. :roll:

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #50863 Írta: Anna
Bocs, elfelejtettem, hogy a halogirl-ről nem lehet linkelni.Akit érdekel, böngéssze végig a www.halogirl.com/elijah oldalt

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #50862 Írta: Anna
Hoppsz, itt egy kép Leeleevel:
<a href="gallery.ejwsites.net/cgi-bin/xgalpic/gal...ny/elwoodsinging.jpg">
Ez itt az!

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #50861 Írta: Anna
Felújították a www.elijahfan.com oldalt
Nézzétek meg, pár új kép is van

Több
22 éve 6 hónapja #50855 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Új képek vannak az avatar galériában??? Lehetne több is....

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 6 hónapja #50852 Írta: Kyra
Kyra válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
neeem meeegy!!!!!vagy tízszer próbáltam!

Namárie!
Nurcúwen

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #50851 Írta: Anna
Néha nekem sem jön össze.Nem egészen értem, hogy miért vacakol.Pedig ez most tényleg jobb chat, mint a régi, ami nekem sosem nyílt meg.Próbáld meg még néhányszor, hátha összejön!

Több
22 éve 6 hónapja #50849 Írta: Kyra
Anna,nem indul a chat!!! :cry: hibát ír ki folyamatosan!!

Namárie!
Nurcúwen

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #50848 Írta: Anna
Kyra, gyere chatelni!

Több
22 éve 6 hónapja #50846 Írta: Kyra
Bobó!vagíok... de te hol??

Namárie!
Nurcúwen

Több
22 éve 6 hónapja #50844 Írta: Bobó
Bobó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok van itt valaki?

Több
22 éve 6 hónapja #50783 Írta: manó
Nekünk a videótékés hapi azt mondta,miután nem találta hogy nem volt jó film! DE azt se tudta hogy miről van szó....

Több
22 éve 6 hónapja #50778 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én sajnos nem láttam a filmet, :( úgy hogx nem tudom milyen, de azt mondták jó. :)

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 6 hónapja #50775 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem sem szar film a Deep Impact!
Mondjuk az igaz, hogy nem igazán néztem végig, mert amikor láttam, akkor épp egy pizsipartyn voltunk Frouge-zsal, és csak arra a jelenetekre figyeltünk ahol volt Lij. Azaz Leo. Na mindegy. :oops:

Több
22 éve 6 hónapja #50753 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hogy kell egy képet ebbe a szövegbe belerakni? :?:

Több
22 éve 6 hónapja #50751 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nos akit érdekel itt egy kép Lij és Leelee "esküvőjéről":
gallery.ejwsites.net/cgi-bin/galpic/gall...epimpact/wedding.jpg

Egy álmodozó tünde, magyarul: Maya

Több
22 éve 6 hónapja #50737 Írta: Sarah
Sarah válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerencsére abban a videótékában, ahová mi járunk, megvan (majdnem) az összes Elijah film, és a tékás hapi is tök rendes 8)

Sarah Michelle Gellar

Több
22 éve 6 hónapja #50734 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Felhívás!

Svindlernek hála kaptunk egy külön Frodós topicot. Ezer kösz, Svin! :mrgreen:
A topic a Középfölde kategóriában található, lehet jönni.
:D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #50732 Írta: manó
Én nem tudom hogy az-e.Majd kiderül.Remélem....

Több
22 éve 6 hónapja #50731 Írta: Sarah
Sarah válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem nem szar a Deep Impact!

Sarah Michelle Gellar

Több
22 éve 6 hónapja #50730 Írta: manó
A Jégvihart én is szeretném megnézni.Meg a Deep Impactot.Legutóbb a Faculty-t akartuk megnézni,de nem volt meg a videótékában.
Mit ilyenkor csinál ilyenkor egy hűséges Lij rajngó? Elmegy a város másik végében lévő videótékába.Ott meg ebédszünet van.Nem tudtam megvárni hogy visszajöjjön a videótékás...

Több
22 éve 6 hónapja #50727 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Télleg olyan szar a Deep Impact?
Mondjuk a Black&White-nál nem lenet rosszabb. :wink:
Hogy néz ki ez a Leelee?Mondjuk szerintem(remélem... :? )csak pletyi, amit a Cinema ír.
Ugye??!!!! :?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.169 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére