-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15266
Írta: Anonymous
Én mennyit is?<br> <br> Vissza a jövőbe 2.<br> Radio Flyer<br> Flipper<br> Twist Olivér<br> Deep Impact<br> Fekete-fehér<br> Faculty<br> A Gyűrűk Ura<br>
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15265
sziasztok!!!!!<br> most Lij filmekrol folyik a csevely????<br> a Deep Impact jó film???<br> láttátok???
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15264
Avalon, Huckleberry Finn kalandjai, North, The War
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15261
Én meg... <br> Nyulhopsz is számol...<br> Vissza a jövőbe II.<br> Radio Flyer<br> A Jófiú<br> Flipper<br> Twist Olivér<br> The Facult - Az invázium<br> Deep Impact<br> Fekete-Fehér<br> Chain Of Fools<br> A Gyűrűk Ura<br> <br> 10???? Ez kevééés!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15262
Na megyek! Sziasztok!<br> <br> Pusssz mindenkinek és főleg Lij-nek!!!
)) <br> De neki nem adhatom át....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15260
A The Bumblebee (repül) anyway<br> Azt akarom megnézni de az nincs magyarban
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15259
Szerintem csak barátokat keresett! Semmi jelét nem mutatta hogy meleg lenne.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15258
Akkor mostmár hány filmet láttam???<br> <br> ***manó számol***<br> <br> Forever young<br> Chain of fools<br> Jófiú<br> Radio Flyer<br> North<br> Gyűrűk ura<br> Az annyi mint 6
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15257
,,Nincs kedved megnézni velem a Macskákat?''<br> Amin gondolkodom: Mikey meleg volt, vagy csak barátokat keresett???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15255
Imádom imádom imádom
))))<br> <br> IMÁDUNK LIJ!!!!!!<br> <br> <br> Írjunk neki levelet
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15254
Nekem az tetszett hogy: Menjünk színházba meg a hozzá tartozó párbeszédek !!!!<br> <br> Oooolyan édi amikor olyan csalódott fejet vág
)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15252
Látta valaki a Radio Flyert?<br> Oooolyan aranyos a kicsi Elijah....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15251
Ja, a szenátor három fajta meggyilkolása az csúúúúúúcs! =
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15250
Sziiiiasztok!!! <br> <br> Nyuszihopsz cuki a képeslapod!!!<br> Megnéztem a Kötöznivaló bolondokat!!! Annyira édes benne Lij..... Jézusom!!! Olllyan édi!!! <br> <br> Aki nem látta nézze meg feltétlenül!!!<br> Amúgy az egész film tök jó!
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15695
Nna, szerintem már a Megyében is barátok voltak, volt közöttük valamiféle lelki kötelék, de ez nem feltétlenül tettekben merült ki. Szóval Samu hűségesen követi Frodót, mert ő a gazdája. De nem hinném, hogy ez a kötelék olyan jelentősen megerősödne. Megerősödik, de szerintem inkább arról van szó, hogy egymásra vannak utalva és olyan helyzetekbe kerülnek, amelyek ezt a köteléket kiemelik.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15694
Persze, én sem ugy gondoltam, hogy nem voltak barátok, de nem igazi barátok, nem volt annyira mély, tiszta a kapcsolatuk, mint amilyen az Út után lett. Inkább aféle ''haverság'', csak öszintébb annál... jaj nem tudom megfogalmazni
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15693
Isit:jaj,lehet,hogy hüklyén fogalmaztam... Igen,a Megyében is őszinte,igaz barátok lehettek,de itt valahogy mélyebb lett a a barátságuk.Szerintem vmi hihetelen erős lett.Több,mint barátság...Bajtársiasság,talán.Nem találok rá jó szót..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15692
Robin<br> Ez nem zárja ki azt, hogy barátságuk a Megyében is mély és igazi volt és nem csak felszínes!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15691
Bocs a ...-omért...nem akartam kötekedni, de tényleg most esett le hogy az ÚT-ról vab szó... <br> <br> BOCCCS!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15689
1:Frodó és Samu valószinűleg a megyében is jó barátok voltak.LÁtszik,pl,Samu hallgatózik,mikor Frodó Gandalffal beszélget és sírva fakad,amikor Frodó el akar menni.De az ÚŐt során viszont... hm... olyanok lesznek,akik tényleg képesek egymásért meghalni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15688
Ja... Tehát F-t csak Mordorban kísértette meg a GY. Akkor talán nem akart más erőt ahhoz, hogy elérje, amit eltervezett... Saját erőből (de nem egyedül?) kívánta felfedezni a távoli tájakat...?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15687
Akkor most tisztázzuk, mit is értünk hatalmon. Legyen mondjuk az, hogy képességed van megtenni, amit szeretnél. Ez eseben már leírtam véleményem.<br> Vélemény az 1. kérdést illetően?<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15686
Igen, de gondolj bele, még az egyszerű Samu is egy bizonyos hatalmat látott benne, habár ez nem volt uralkodó hatalom, mégis a vágyait is tükrözhette, egy kissé felerősítve. Frodónak lehet hogy annyira tiszta volt a lelke, hogy mentes volt minden ilyen hatalomvágytól? Ez meglehet. Hiszen csak Mordor szívében kisérti meg a Gyűrű.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15684
Nem hiszem, hogy Frodó bármi hatalommal kapcsolatos dolgot látott a Gyűrűben... Ha a kérdés arra utalt, mit szeretett volna a legjobban, talán Bilbó útjait végigjárni mindenféle sötét hatalom nélkül.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #15683
1: Nos, szerintem igenis barátok voltak a Megyében is, csak a mindennapokban ez nem nyilvánult meg annyira szembeszökő módon. Ha nem lett volna már ott is mély a barátságuk, ez a NAGGGYON igazi barátság Mordorban sem jött volna elő ilyen szinten. Mert szerintem ez több volt az egymásrautaltságnál...
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.207 másodperc