-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14160
Írta: Anonymous
Komoly de nekem nincs meg az a kép.Most a fenekesre gondolsz? Majd megkeresem de most tényleg mennem kell
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14161
naughty: még ki tudja, mit hoz az élet?
)))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14152
Na jó... El kell szakadnom most innen...tesóm chatelni akar. Na majd holnap jövök,és köszi szépen a képeket! Sziasztok!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14153
ez komoly, manó???<br> küldd el: naughty.ildi@freem...
elküldöd???
vagy várjcsak, mi pontos cím, ahol láttad??
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14151
manó: frissíts mindig, jobb gomb a ''Szeressük...''-re kattintva
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14149
Nektek folyamatosan mutatja ha jön egy új hozzászólás? Óóóó én ehhez nagyon nem értek!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14150
Elanor: annyira részletesen leírt mindent Tolkien végig a könyvben, hogy külön fantáziálásnak nem nagyon adott közben teret, szerintem ezért hiányzik Sesynek is a boldog vég, mert arra, szokásától eltérően csak röviden utalt. Más könyvben elég lenne ez az utalás, de ebben sajnos nem... Ahhot az előzmények túl részletesek...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14148
szerintem leadják a HBo-n is!!!<br> biztos!!!<br> pár év mulva...<br> majd , ha a két torony díjazására sor kerül az oscaron, az után leadják a szövetséget!!!<br> így szokák!!!<br> szerintem így lesz!!!<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14146
De nekünk nincs olyan sok pénzünk;-((((<br> meg az olyan soká lesz,akár a német adókon is...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14147
Ehh én ma láttam egy képet a fenekéről- ha az övé volt -egy meztelen fenék az Elijah-s galériában.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14143
Szerintem egyáltalán nem fogják adni.Ahogy zsóf is mondta,a Starwarst sem adták.Mert adnak jó filmeket,nagy sikereket de ezt szerintem nem fogják.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14144
Sesy: valamilyen szinten igazad van, de sztem így különleges, hogy Tolkien a Te fantáziádra bízza a dolgot...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14141
zsóf: viszont a SW-t leadták még a magyar 1-esen régen, és a kereskedelmi csatornák is, legalábbis a németek. Vagy mozi-, vagy kereskedelmi csatorna meg fogja venni, de csak az, amelyik hajlandó érte sokat fizetni...
(
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14142
ja, bár a fenekét mutathatnák!!<br> azon az orlandos smárolós képen látszik ,hogy milyen cuki kis feneke van!!
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14140
Dez: igeen! én is olyan nyitottnak éreztem! Ezért le is irtam magamnak, hogy megérkeztek Valinorba és végre boldog lett... de ugy nem igazi. Ugy lett volna jo, ha Tolkien leirja.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14136
Én is sírtam, amikor Samu megtalálta Frodót az orktoronyban. Az annyira szép. <br> Meg a végén akkor kezdtem el sírni, amikor Frodó azt mondta:<br> ''Mindenem, ami volt, ami lehetett volna, az már a tiéd'' hüpp hüpp...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14137
manó: azon én is bőgtem! (Mármint, amikor Samu kiszabadítja Frodót)<br> Szerintem vmikor biztos leadják a GYU-t az HBO-n. De biztos sokára!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14138
manó: szerintem lesz, de majd csak pár év múlva, nem a ''szokásos'' lefutási idővel.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14139
Hát de úgy is megcsinálhatnák hogy ottt fekszik meztelenül,összehúzza magát,hát mert verik,és azt a rész már kihagyják amikor feláll és próbálja hogy tud-e járni.Mondjuk azután már a következő jelenet az lehetne hogy mennek Samuval teljes ork-harcidíszben.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14134
manó: egyetértek, számomra is az volt a legszomorúbb rész, de a vége is az... Nem éreztem befejezettnek, nekem még kellett volna egy fejezet legalább amiben részletesen leírja Tolkien, hogy Frodó végre boldog lett.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14135
nemtudom...hülyeség összehasonlítani,de a Starwarst sem adták...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14131
a mesztelenes én is remélem benne lesz!!<br> áhhh, biztos nem ....<br> kisgatyában fog állni, vagy kihagyják...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14132
.....szerintetek a Gyűrűk urát fogják adni az HBO-n?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14133
meg amikor a hajó eltűnt a hobbitok szeme elől...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14130
Szóval amikor kiszabadította. Én az utolsó fejezetben akkor kezdtem el sírni amikor Samu rájött hogy Frodó elmegy és hogy ő nem mehet vele.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14127
Én csak idegesen nézegettem,hogy ugye ez nem is az igazi vége...meg egy kicsit könnyeztem:-)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #14128
jaj és remélem , azt is megoldják valahogy, hogy benne legyen a filmbe:<br> -Hát, hazaértem <br> <br> *szipog*
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.325 másodperc