-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13948
Írta: Anonymous
A North-ot láttátok? (A magyar címe Világgá mentem, asszem). <br> Abban is annyira édes! Az volt az első filmje, amit láttam! Bár lehet, hogy a Flipper!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13945
Sarah: hja, az aranyos volt:) <br> de azt bírtam, amikor írt.Tök édes a kézirása:)))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13946
Olyan édes volt Elijah a R.F.-ben,de a szinkronhangja elég gyatra volt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13944
Sziasztok!Nyulhopsz!azt üzeni,hogy jövő héttől valószínüleg már internetezhet.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13943
Én még nem láttam, de felvetettem vkivel, úgyhogy amint lehet megnézem!! Már nagyon várom!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13942
Sziasztok!!<br> Szerintem nagyon jó volt a Radio Flyer!! Nekem az tetszett amikor kotyvasztották azt az anti-szörny izét:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13941
Hja, amugy szombaton dél fele, és kedden adják három fele ujra. <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13940
Arra én is kíváncsi lennék! <br> Szerintem se való Tom Hanks az idősebb Mike-nak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13939
Hjaj, a vége nagyon szép.<br> De azért tényleg kicsit durva volt, hogy Tom Hanksat tették be az idős Mike-nak... nembaj, Lij többet szerepelt.
Csak a szinkron idegesített nagyon. Jó lenne ha leadnák feliratosan.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13938
Ja-ja, az tényleg nagyon jó volt. De nekem a vége tetszik, mikor elrepül.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13937
Sziaztok!
<br> Láttam a Radio Flyert, fel is vettem. Annyira jóóó! Ez lett a második kedvenc filmem. És Elijah is annyira ügyes volt benne, és nagyon aranyos. És tök sokszor olyan képet vág, minbt a GyU-ban. Amikor sír, baromi édes... de az olyan jó jelenet, amikor ruhástul beleugrik a fürdőkádba:)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13936
Én baromi régen láttam a Radio Flyert, és fáj is miatta a szívem. Annyira szép történet, meg minden, ahogy Isenbold mondaná. Bár ő még nem látta. De ő is szeretné megnézni. MEG ÉN IS!!! Ki tudja mikor adják újból?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13935
én is láttam tegnap a Radio Flyer-t!észméletlen!olyan édi volt!az egyik barátnőm felhívott és közölte hogy tök gáz volt!!sajna telefonon keresztül nem bírtam lecsapni...<br> tényleg,láttam kb két hónapja láttam itt egy nagyon jó oldalt,ami tele volt jobbnál-jobb képekkel,de nem bírom visszakeresni!egyszerúen nem találom.nem tudjátok a címet?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13934
De tényleg elég sokat sírt a filmben (szerencsére úgy olyan 'ari' volt) valyon műkönny?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13932
Jah, azt tudom de azok már megvannak! Nekem meg több kéne!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13931
ejw.sites.net/galery vagy valami ilyesmi a címe, már nem emlékszem pontosan. Ott minden filjéből vannak képek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13930
Na, most lett vége a Radio Flyer-nek tök édi volt Elijah! Olyan aranyos volt amikor sírt! Hát igen már kiskorában is nagyon aranyos volt! Viszont nem tudom kiek jutott eszébe Tom Hanks-t betenni 'felnőttkori Lij'-nek! Mert ők két külön világ! De mindegy! Nem tudja valaki honnan lehetne képeket letölteni belőlle???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13929
Aranymag!Köszi a bíztatást!Én mindig is csodálni fogom Elijah-t és tisztelni!Nem szállok teljesen a fellegekbe,de az biztos,hogy szeretnék 1x eljutni Los Angelesbe.....talán felkapaszkodom a létrán és találkozhatunk is Hoolywood-ban!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13925
Maya: köszi!<br> Olyan édes 'piciben' (is!!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13926
Elijah kicsiben ,nagyban, mindenhogy aranyos!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13923
Sziasztok woodista társaim!<br> Hú, de rég írtam ide!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13922
Örülök, hogy vannak itt még értelmes emberek, akik nem a származásuk, és egyéb ilyen dolgok alapján ítélik meg a másikat!<br> Egyébként a Radio Flyer-ben hány éves Lij? Úgy 10-12 körül?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13921
Jajj, de jó veletek!
)<br> Most megnézem a régi beírásokat!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13919
Nme tudtam. Ez égő. Majd legközelebb felvetetem valakivel. Köszi. <br> Na, namarie, mert elzavar a tantó bá! Puszi mindenkienk!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-