-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13918
Írta: Anonymous
(csak mert azt hittem itt mindenki tudja...
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13915
Az HBO-n este 8-kor!<br> Ne mondd, hogy nem tudtad?!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13913
Sziasztok!<br> Jól van, csak szólni szerettem volna, hogy lesz a Radiuo Flyer, de úgy látom már mindenki tudja!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13912
Gyűrűk Ura! Azon kívül Faculity! De jó lesz, ma a Radio Flyer (bár gondolom mindenki tudja!)!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13911
Szia Maya. Na, de jó hogy ennyi értelmes ember van itt, komolyan.<br> Melyik a kedvenc Elijah filmed?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13910
Hát egy biztos, én se azért fogok kiszeretni Elijah-ból (már ha ez lehetséges lessz ebben az életben!) mert zsidó vagy akármilyen vallású ő olyan amilyen és nagyon is jó így és a személyiség a fontos nem a vallás!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13909
Azt hiszem értem, mire gondolsz. sajnálom, hogy nem tudunk tovább beszélgetni,mert sürgősen el kell mennem, de holnap majd megint benézek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13908
Nem kanyarodtál, teljesen igazad van. Ha valakit szeretsz, persze, hogy érdekel, de ha ő nem akarja, én nem fogok turkálni, érted?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13907
Az viszont furcsa,legalábbis szerintem, hogy a legtöbb ember utálja, ha így turkálnak a magánéletében, de ha másokról van szó, minden apróság és részlet érdekelni tudja, akkor is ha átlagemberekről van szó.Vagy ez nem is annyira furcsa,hanem inkább természetes velejárója az embernek?<br> Egyébként elnézést, ha nagyon elkanyarodtam volna az eredeti iránytól!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13906
Na, akkor ebben egyetértünk. Jó, hogy ti így gondoljátok.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13905
Bár nem vagyok akkora Elijah-imádó,de engem is iritál a média mindentkiakarokfürkészniésmindenbebelekontárkodni legyen az magánélet vagy akár sztárélet!/ld:Orlando/
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13904
Jól értetted, andore. Komolyan így gondolom. Azt hiszem kedvenceink ugyanolyan emberek, mint mi. Mi is felháborodnánk, ha teszem azt a szexuális, vagy éppen a vallási hovatartozásunkért buzerálnának!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13903
Aranymag! teljesen egyetértek veled abban a dologban amit a magánszféráról mondtál, és jó lenne ha több ilyen toleráns ember lenne, akit nem az emberek milyensége és hovatartozása, hanem maga az ember érdekel(Már ha jól értettem,amit írtál).
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13902
Gyerekek, ha ma még jöttök. A zsidó kérdés, bár nem voltam itt, nem kellett volna így felfújni. Most olvastam végig mit írtatok. Kit érdekel Elijah vallása?! Király színész, nem? Klassz ember, nem? Helyes hapsi, nem? Akkor meg nem értelek titeket. Az én kedvenc énekesemről, László Boldiról is pletykálnak,hogy így zsidó, úgy zsidó! Szerintem ez egyáltalán nem fontos, és nem is sok közünk van hozzá, igazából. Ez már a teljes magánszférája. Szeressük Elijah-t szépen, azért amilyen, és ne annak, aki.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13897
Helló Laura,remélem ezt majd elolvasod valamikor a közeljövőben. Nagyon bejött amit tegnap Elijah-ról mondtál. Bár a trendi...attól függ mit nevezünk trendnek. <br> Szerezd meg a Nők Lapja múltkori számát. Tetszeni fog!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13896
NEM-NEM! én vagyok 8-ad zsidó, mert a dédnagyanyám volt az. Megőrjít ez az Elijah!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13895
ohh yeah. Nameg azért sem kéne zsidózni, mert pl a dédnagyanyám 8-ad zsidó volt. Úgyhogy kuss!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13894
Ezúton bocsánatot kérnék azoktól,akik sértőnek találták,hogy felvetettem ezt a zsidó-kérdést.Én csak azt szerettem volna tudni,hogy a nevéből következik-e a vallása.Amúgy tőlem lehet muzulmán vagy sintoista is az a lényeg hogy a tehetségéért szeretjük,igaz-e,társnéim?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13892
ía href=http://www.premiere.com/Premiere/Features/901/Elijah.html>csakazaképottannensemminézzétekmeg!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13893
<a href=http://www.premiere.com/Premiere/Features/901/Elijah.html>!!!!!!!!!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13891
Hahó!Mindenki menjen a Elijahfan.com-ra,és nézze meg a 26-os Gallery-t!Ott van a mi magyar újságunk,az IM!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13890
Sziasztok!<br> Először is: Elijah Wood protestáns,és nem zsidó,és nem katolikus.........!Másodszor:a nevét Iláj(d)zsá Vúd-nak ejti és mi is!Harmadszor:Itt senki nem vette még észre,hogy 'Lij milyen fantasztikus ember?Ne csak a külsőt nézzétek!Kedves,sugárzik belőle a tehetség,a jókedv(ami azért bizony néha erőltetett) és okos,intelligens és nagyon trendi!<br> Hahó Woodisták!Ébresztő!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13888
CSak ez nekem -személy szerint szarul- esett (mármint a Tar-Ancalime-féle hozzászólás. Neki üzenem, hogy fékezze magát...)
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.243 másodperc