-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13857
Írta: Anonymous
Szerintem sokan felvették, de Vicnek biztosan megvan, nem?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13855
Volt verkfilm az écsbión?Nem vette fel valaki?
))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13854
Nem is értem, az HBO-s werkfilmen miért emlegetik Ilájának.Nekem ez gyanús volt
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13853
Anna: a névvel kapcsolatban csak annyit, hogy Ilájdzsának mondja a saját nevét Elijah. Legalábbis azon a werkfilmen, amin mindenki bemutatkozik, ő is mondja a saját nevét, és a többiek is hasonlóképpen emlegetik. Ő biztosan tudja, hogyan ejti..
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13852
De azért is...Ez a kép csak ma látható, mert valamilyen titokzatos ok miatt holnap már nem.<br> <a href=http://www.crosswinds.net/~darkera/kiss1.jpg>
ez itt az
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13851
ok, ez már nem fog sikerülni, erről ennyit...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13850
<a href=http://www.crosswinds.com/~darkera/kiss1.jpg>
ez egy csókos kép
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13849
Csak azért néztem utána, mert már kicsit ciki volt, hogy ha a barátaimmal a GyU-ról beszélgettünk, senki sem tudta pontosan, hogyan is kell kiejteni.Most már igen, bár elég furcsán hangzik az én magyar fülemnek...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13848
Lányok, ha valakinek még mindig kétségei lennének,hogyan kell kiejteni kedvenc Frodónk valódi nevét, akkor most eloszlatok minden kételyt.Szóval az Elijah az ilájdzsö, bizony, bár a szó végén az ö-t nem erősen kell ejteni.Ezt az infót az angol-magyar szótárban találtam, szóval ez 100%!Amúgy Illést jelent, de ezt azért már illik tudni.Illés bibliai név, az Ószövetség egyik prófétája.Ennyit a névről...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13847
Csá,csak beköszöntem.Mondja meg nekem valaki,hol lehet Frodós posztert beszerezni???????????????
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13845
a WOODISTÁK CSAK TUDJÁK:HOGY LEHET EGY WOODISTÁT LEÁLLÍTANI?(SAJNOS ROSSZ ESET,MERT MÁR FANATISTA)tI CSAK TUDJÁTOK,EZ AZ UTOLSÓ ESÉLYEM ARRA,HOGY TÚLÉLJEM A TANÍTÁSI NAPOKAT.kÖNYÖRGÖM,HA VAALAKINEK VAN VALAMI TIPPJE,IRJA MEG....<br> kÖNYÖRGÖM................
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13844
Frodó-Samu fanart kép:<br> <br> <a href=http://www-personal.umich.edu/~lizcheng/lotr/samfrodo.html> klikk ide
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13842
Nem tudja vki, hogy hol találom a szereplők naplóit??
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13841
Lestat,<br> ha ennyire zavar, hogy itt áradozunk meg beszélgetünk egy szinészről, akkor miért olvasod? Senki sem kényszerít rá. Ez a topic Lij-ről szó, így természetes hogy róla beszélünk, nem? Miért beszéljünk más dolgokról, ha erről szol ez a topic?<br> Nem tetszett az a kép, akkor minek nézitek? Ha nekem nem tetszik valaki, akkor nem foglalkozom vele. Vagy nem megyek annak a topicjába. Én nem rajongok Legolasért pl., de attol még nem megyek a Legolas-os topicba, és nem kezdem el ócsárolni. Neked mi a jó ebben? Így érzed jol magad? Mert ez szánalmas, ha feltűnési viszketekséged van, akkor azt ne itt éld ki, jó?? Mert itt asenkit nem érdekelsz.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13840
én sem fikázom Tom Cruise-t vagy az interjú a vámpirral-t , pedig nem a kedvenc filmem, sot Tomikát meg egyenesen utálom!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13839
egyébként Lestat Elanor-nak igaza van!!!!<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13838
csá csajok!!<br> ne feledjétek el, hogy szerdán az HBO-n este 8-kor Radio Flyer!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13837
Tom már mentem.Vagyis ott vagyok, vagy izé;o)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13836
Lestat: Inkább ugorj vissza az Alkalmi Fórumba!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13834
Megfordult a fejedben h ez a topic pont azért lett anno létrehozva. Különben meg nem mi kényszerítettünk hogy elolvasd.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13835
El:egy bizonyos szintig nekem se volt semmi bajom vele.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13832
Lestat: nem istenítjük, de vajon miért baj az Neked, hogy ha összekerül néhány ember, akik mindnyájan rajonganak egy sztárért, akkor beszélgetnek róla, vagy esetleg 'áradoznak' is róla, hisz mindnyájan szeretik és egyetértenek. <br> Aki pedig nem szereti ezt a sztárt, számomra természetes, hogy nem fog odamenni a rajongói közém és lehurrogni őket, hogy miért beszélik meg, hogy mit szeretnek benne.<br> Remélem érthető volt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13833
Ah, de minden nap ugyan az és újra-meg újra...?!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13831
Lestat, ezt nem lehet unni! Mert ha valaki megunja az nem is igazi woodista!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13830
Nekem csak abból van elegem, hogy Lij-t mindig Istenítitek... nem unjátok?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13829
Nem ezt mondtam ill. kértem. Ha te is Elijahról szeretnél beszélgetni, mint rajongó, semmi akadálya.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13828
Lestat: nem utálunk!!! De sztem Te is jobban éreznéd magad, ha nem szítanád állandóan a feszültséget, és mi is jobban elfogadnánk, ha nem a hozzászólásainkat becsmérelnéd, hanem értelmesen 'beszélgetnél' velünk!
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.395 másodperc