Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 7 hónapja #117028 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Látom, elég nagy vitát váltottam ki ezzel a kis megjegyzésemmel :roll: Mindenesetre nem azt mondtam, hogy már nem szeretem Viggót, mert öregszik (különben is az idősebb pasikat szeretem, igaz, Szívem? ;) ), hanem én mindig is előnyben részesítettem Aragornt Viggóval szemben, és ez most elég erősen kitört belőlem. :) Szóval azért még szeretem... :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #116958 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ahogy nézni tud... :roll: *Olvad, olvad* :oops: (Emlékeztek, a Séta a Holdonban, amikor a nő elmegy hozzá, és ő hívja, hogy menjen vele világot látni? Én annak a nézésnek bizony nem tudtam volna ellenállni... :oops: )
- Ez az egyik kedvenc jelenetem , amikor elindul az orkok felé az Amon Henen.
- Itt elég érdekes arcot vág... :lol:
- A jó öreg Vándor... Amúgy könyvben is ő a kedvencem a legelső olvasás óta ([size=9:bhwwzsrk]lassan 13 éve lesz...)[/size], azonnal (ahogy megjelenik Bríben) felfigyeltem rá. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #116912 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana írta: Ez biztosan azért van Min,mert öregszik. És bár a haját be tudja festeni ezzel a förtelemesen ronda szinnel, de a borostája akkor is őszül.
Ez van. De azért én még szeretem. El kell fogadni, hogy a hősök is megöregszenek egyszer (hisz nem tündék, hogy örökké éljenek), fehér lesz a hajuk, és ráncos a homlokuk. Ez alól ő sem kivétel.
Pusssz

Ezzel sokan így vannak még a felnőttebb csajszik közül is, pl. az egyik barátnőm: imádja Legolast a filmben, de Orlit nem tudja elfogadni emberként (nem bírja, hogy időnként idétlenül öltözködik, és összevissza áll a haja, és őrült dolgokat művel). Vagy így volt Lij-jel is: amíg Frodó kis ártatlanság volt az 1. részben, addig odavolt érte, most a 2.-ban, hogy már szenvedősebb és meggyötörtebb, már nem tetszik neki annyira. Szerintem az ilyen emberek a tökéletes dolgokat keresik, és nehezen bírják elviselni, ha valaki emberi módon, s nem ideálként él. Vszinüleg ezért is nehéz a hírességek élete: egy elképzelt képet vetítenek rájuk a rajongók, s igazából nem érdekli őket az ember a maszk mögött. Ezért pl. bírom Viggo-t, aki nem is próbál úgy élni, ahogy elvárják tőle! Fantasztikus ember! Másrészt az ideálokkal nem árt vigyázni: mert mi van ha majd a párodra is ezt vetíted rá? tényleg mi van, ha megöregszik, ha megsérül, vagy csak egyszerűen nincs jó napja? Akkor már fúj! nem is kell? Pedig tán az a legizgalmasabb, ha egységben tudjuk látni az embert, látjuk a gyengeségeit, de a benne rejlő lehetőségeket is! Mint ahogy Viggo őszülő borostájában benne van Aragorn világa is...És még mennyi minden, úgy tűnik! Hiszen hány olyan színész sztár van, aki baromi jól néz ki filmekben, de őszintén szólva cseppet sem tudom elképzelni, hogy valami érdekes lenne mögötte, a szerepe mögött, emberként. :cry:

Tizenéves korunkban egy haverom írt egy kis szösszenetet arról, hogy egy fiú egyszer meglesi a tökéletes nőideálját reggel az ágyból való felkelés után pizsamásan (hogy nem mondjam csipásan :wink: ), kócósan, stb. A kérdés az volt: tudja-e ezután is szeretni és csodálni v. örökre kiábrándult belőle? :?:

(Bocs, ha OFF voltam!)

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 7 hónapja #116907 Írta: adastra

Elfprincess írta:

Minerva írta: (Bevallom, egyre kevésbé tetszik civilben, és egyre jobban Aragornként... :oops: )

Azt hiszem már a bemutatkozáskor mondtam, hogy nekem is inkább Aragornként tetszik. És ez azóta tényleg egyre erősebben van bennem. Ha tetszik is egy-két civil kép, akkor azon mindenképpen hosszabb a haja. Néha elgondolkodom azon, hogy ha ilyen eszméletlenül jól néz Aragornként, miért nem marad úgy? :wink:

Ezen már én is elfilóztam: nemcsak ő, de a többieknek is soxor jobban állt a filmbeli hajviselet. Mégis, amint vége lett, mindegyikük levágta (ha volt haja neki) vagy másképp fésülte - lehet véletlen, de arra is gondoltam, lehet azért is, hogy ne azonosítsák végleg ezzel a szereppel. Vagy csak egyszerűen pasik és fogalmuk sincs időnként milyen dögösen tudnak kinézni - aztán egy mozdulattal összerombolják az illúzióinkat!

De nekem belsőleg akkor is egyre szimpibb a pasi, amúgy meg a könyvben tizenévesen Aragorn volt a legemlékezetesebb számomra! ARI FOREVER! :D

Viszont a filmjeiben - most pótolom a megnézésüket szépen sorban - majd mindegyikben tök jó szerintem! Érdekes módon általában kívülálló csábítót játszik (fura, miért pont ilyen szerepeket osztanak rá, mert azért nem olyan szép, mint mondjuk Lij v. Orli, ő másképp vonzó). Kivétel a G.I. Jane - hát abban a kinézete szörnyű! :evil:
Tegnap a 28 nap volt soron, tök aranyos film, meg Sandra Bullockot is szeretem, és Viggo is tök ari volt!

FURA! Most olvastam a Vox magazin ápr. számában, hogy eredetileg Daniel Day-Lewisnak is felajánlották Aragorn szerepét, csak ő nem fogadta el...hát számomra elég furi lett volna, bár Day-Lewist is csípem.

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #116906 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta: (Bevallom, egyre kevésbé tetszik civilben, és egyre jobban Aragornként... :oops: )

Ez bitosan azért van Min,mert öregszik. És bár a haját be tudja festeni ezzel a förtelemesen ronda szinnel, de a borostája akkor is őszül.
Ez van. De azért én még szeretem. El kell fogadni, hogy a hősök is megöregszenek egyszer (hisz nem tündék, hogy örökké éljenek), fehér lesz a hajuk, és ráncos a homlokuk. Ez alól ő sem kivétel.

Princess: az általand írt jelenetek valóban gyönyörűszépségesek, és mi is így olvadozunk a gyönyörtől, ahogy te leírtad :wink:
De ne feledd, hogy Viggonak Aragorn csak egy szerep volt, ha a legkülönlegesebb is az összes közül.

Pusssz

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #116861 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Azt hiszem már a bemutatkozáskor mondtam, hogy nekem is inkább Aragornként tetszik. És ez azóta tényleg egyre erősebben van bennem. Ha tetszik is egy-két civil kép, akkor azon mindenképpen hosszabb a haja. Néha elgondolkodom azon, hogy ha ilyen eszméletlenül jól néz Aragornként, miért nem marad úgy? :wink: Na jó, tudom, hogy ez hülyeség, de azért nem gondoljátok lányok, hogy ez lenne a legjobb??? Néha annyira jól néz ki...mint például, amikor a Fangorn erdőben megjelenik Gandalf és ő olyan szépen néz rá, amikor mondja: It cannot Be! You fell! na itt olyan szépszégesz az arca, meg a másik kedvenc jelentem ahol nekem a legjobban bejön, a Fellowship-ben van, amikor a hegyen elejti Frodo a gyűrűt és Boromir meg kicsit elcábul, na akkor Kószám azt mondja: Give the ring to Frodo. és úgy...de úgy néz, hogy...nem is tudom kifejezni, mennyire...mennyire...uhhh. Persze mindig jól néz ki szerintem, de nekem ezek a kedvencek. Na pá :lol:

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 7 hónapja #116840 Írta: Minerva
Keresztrejtvény! :) (Angolul tudók előnyben ;) )
antipodeanviggophile.com/crossword.htm
Nemtudommilyen díjátadáson jelölték a TTT-t, nemtudommilyen kategóriában. :oops: :mrgreen: Viggo a legjobb színész jelölt.

Viggo felolvasása és könyvdedikálása. Bocsi, ha már volt... :)
antipodeanviggophile.com/CarolsReport.htm
www.theonering.net/perl/newsview/8/1046660550
web.stlawu.edu/viggo.html

A Signlanguage megnyitója:
www.oberongirl.com/viggo/watertonarticle.htm
(Bevallom, egyre kevésbé tetszik civilben, és egyre jobban Aragornként... :oops: )

Azt ugye tudjátok, hogy a Hidalgo bemutatója októberben lesz, februárban meg a németországi premier? Lehet, hogy nálunk is... Persze addig is elleszünk mi A király visszatérrel... :mrgreen:

Ja, és egy art: 8O
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... apling.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 7 hónapja #116713 Írta: adastra

Sorrel írta: Jó lenne, ha bemutatnák valami új filmjét, amiről lehetne beszélni, nem gondoljátok?

Hát most várhatunk a Hidalgóra! :D Ami képet láttam belőle (1!) ott olyasmi volt, mint Aragornként ! :o
De én most kezdtem visszanézni a régebbi filmjeit, pl. adták a 28 napot az HBO-n, na rájöttem, hogy abban is játszik, erre felvenném, erre? hát nem lejárt a vetítés joga???? :x Megkérdeztem az HBO-sok mondták. Dühítő, hisz hetekig itt ment az orrom előtt, csak nem kapcsoltam!

Más: nézegettem az Amzon.com-on a műveit, s legnagyobb meglepetésemre odalinkeltek bizonyos komoly filozófiai művekhez, amelyeknél szerkesztőként Viggo Mortensen szerepel?????? :o :o
Tud erről valaki valamit? Hogy van ez????? :?:
Elöször azt gondoltam más valaki is ilyen névvel éldegél, de a linkek mindig visszavezettek Kedvencünkhöz!?

Egyébként a TTT kalózkiadásait már hónapok óta lehet kapni a Pecsa melletti bolhapiacon nevetséges áron (2-3 000 Ft.), de nem vagyok hajlandó megvenni. Megvárom az igazit.

Ha a CD-s változat és jó szinkronnal v. aláiratozva, akkor szerintem megéri. Bár nekem ingyen és bérmentve lett meg DVD minőségben magyar szinkronnal - és az tuti hogy ki nem bírnám nélküle őszig! :roll:
Már ki tudja hányszor néztem meg....! :D

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #116673 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
The Two Towers has been nominated for 5 MTV Movie Awards, including Best Movie and Best Male Perfomance (Viggo Mortensen).

Read more here
Vote here

Több
21 éve 7 hónapja #116630 Írta: Elfprincess
Hááát...a jó pasit én ebben az esetben kifejezetten a kinézetére értettem. Mert belsőleg tényleg naggggyon jó pasi a leírás alapján is. :wink:

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 7 hónapja #116519 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana írta:

Elfprincess írta: Lehet, hogy írásban jobban lehetett érezni a királyi vonásokat, de nekem pontosan úgy tetszik ahogy Vig megformálta. Mert a könyvben pl. pont az nem jött át nekem, hogy ilyen nagyon jó pasi is az a Vándor. :oops: :roll:

Azt gondolom, hogy a könyvben nagyonis átjön, hogy milyen "Jópasi" ez a Vándor. Merthogy számomra a "jópasi" nem csak a külsőt jelenti, sőt.

Szerintem is átjön,mert nekem már akkor tetszett Vándor mikor a filmet még nem láttam(aztán a film után ez csak fokozódott :lol: )
Cassie:Nem tudom,mikor olvastam a könyvet,nekem nem nagyon tűnt fel ez a fenséges dolog,csak néha vettem észre,de egyáltalán nem zavart. :roll: Most (a film után) olvasta egyik barátnőm a Lotr-t és neki nem is tetszett annyira Gorni a Rotkben emiatt :roll:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #116507 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nagy meglepetésemre 8O többen azt mondták(itt is:)),hogy Gorni túúl királyi és "fenséges"...Szerintetek?

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."

Több
21 éve 7 hónapja #116495 Írta: kriszana

Elfprincess írta:

Augustíne írta: Ez nekem nagyon tetszik! Nagyon jól néz ki! :)

annál is inkább jól néz ki, mert innen koppintották :lol:

azért nekem az eredeti jobban tetszik...

Elfprincess írta: Lehet, hogy írásban jobban lehetett érezni a királyi vonásokat, de nekem pontosan úgy tetszik ahogy Vig megformálta. Mert a könyvben pl. pont az nem jött át nekem, hogy ilyen nagyon jó pasi is az a Vándor. :oops: :roll:

Azt gondolom, hogy a könyvben nagyonis átjön, hogy milyen "Jópasi" ez a Vándor. Merthogy számomra a "jópasi" nem csak a külsőt jelenti, sőt.

Több
21 éve 7 hónapja #116481 Írta: Elfprincess

Ellana írta: Egyébként nekem nagyon tetszettek a könyvben azok a részek, amikor Aragorn "királyi megjelenését" írta le Tolkien. Szerintem kellően érzékeltetett olyasmit, amit a film nem.

Lehet, hogy írásban jobban lehetett érezni a királyi vonásokat (bár szeirntem a III-ban majd meglátjátok....milyen királyi lesz Estelünk...) de nekem pontosan úgy tetszik ahogy Vig megformálta. Mert a könyvben pl. pont az nem jött át nekem, hogy ilyen nagyon jó pasi is az a Vándor. :oops: :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #116465 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Egyébként nekem nagyon tetszettek a könyvben azok a részek, amikor Aragorn "királyi megjelenését" írta le Tolkien. Szerintem kellően érzékeltetett olyasmit, amit a film nem.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
21 éve 7 hónapja #116461 Írta: Elfprincess

Augustíne írta: Ez nekem nagyon tetszik! Nagyon jól néz ki! :)

annál is inkább jól néz ki, mert innen koppintották :lol:

De azért Kószám mindig gyönyörűűűű!

Több
21 éve 7 hónapja #116455 Írta: Ellana
Ja, mellesleg itt egy cím: www.lordoftherings.net/index_204_le_gallery.html

Biztos sokan ismerik, de talán van, aki nem. Itt lehet keresgélni. :D

Több
21 éve 7 hónapja #116453 Írta: Ellana
Szerintem is nagyon állat! 8)

Több
21 éve 7 hónapja #116434 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ez nekem nagyon tetszik! Nagyoön jól néz ki! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #116352 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #116284 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Arden Borough írta: ezt a képet ismeritek (bocs ha igen)
fan.theonering.net/art/gallery/large/1352
egy nagyon jó fanart :)

Én még nem ismertem,de sztem is szép csak a szemét nem kellet volna kihúzni :roll:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #116268 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ezt a képet ismeritek (bocs ha igen)
fan.theonering.net/art/gallery/large/1352
egy nagyon jó fanart :)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #116100 Írta: Szófia
Szófia válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo a király (aki visszatér) !

Mindenkiben van valami jó ,és nekünk ezt kell megtalálni !

Több
21 éve 7 hónapja #116072 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana írta: Lányok: az elmúlt napokban olvasgattam a hozzászólásaitokat...nagyon vicces volt. :P Ti tulajdonképpen kit akartok meggyőzni arról, hogy Viggo jó pasi, jó ember, és jó apa? :lol: MErt speciel engem nem kell erről győzködni, e nélkül is elhiszem. Miért kell megvédeni őt? Ki ellen? Bántotta valaki? Miért baj az, ha a rajongásba némi kritikai él is vegyül? És ugyan miért ne beszélhetnénk a hibáiról is? Isten talán ő, aki tökéletes? (Jó persze, tudom az.) De ez a topic még mindig azért van - tudtommal - hogy leírjuk a véleményünket. S ha nekem nem tetszik ez a "shabby" öltözködés, akkor az szivem joga :!:

Kriszana, ne ijedj meg, természetesen mi is vicceltünk. (Legalább is én)
Temészetesen szabad kritizálni Viggót - én is megtettem az aktuális frizurája kapcsán, de az igaz, hogy jelenleg több hibája nem jut eszembe.

Jó lenne, ha bemutatnák valami új filmjét, amiről lehetne beszélni, nem gondoljátok?

Egyébként a TTT kalózkiadásait már hónapok óta lehet kapni a Pecsa melletti bolhapiacon nevetséges áron (2-3 000 Ft.), de nem vagyok hajlandó megvenni. Megvárom az igazit.

Több
21 éve 7 hónapja #116045 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szófia:Rákeresel :wink: de itt is van a két legismertebb kép róla
Kriszana:Olvastam a kép fölé írást csak nem tok angolul.. :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #116030 Írta: Szófia
Szófia válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én már egy csomó oldalon láttam Viggo-t ,de Henry-t még sehol nem találtam. Mondjátok már meg léci ti hol találtatok rá?

Mindenkiben van valami jó ,és nekünk ezt kell megtalálni !

Több
21 éve 7 hónapja #116019 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: Viggo Mortensen (színész), aki a GYU-ban játszott szerepével vált világhírűvé, múlt héten (itt) Izlandon járt. Csakúgy mint Aragorn, ő is nagyon jó lovas, s fiával, Henryvel kétszer is volt lovagolni Laxnes lókölcsönzővel (mint a síkölcsönző, gondolom). Kétórás lovaglást tettek a térségben...

Nem akarok gonoszkodni, de szegény paci, akin Henry lovagolt... :roll: :?

[size=9:27u7fyka]okéka, ez nem volt szép tőlem :oops: :lol: [/size]

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #115950 Írta: kriszana

Minerva írta: Gyerekek, muszáj itt megbeszélni az álmokat?? :evil: Oké, Aragonros jöhet, de egyebekre ott a beszélgetős topic, Elrondnak ott az Elrond topic... Please? Pretty please? *esdeklő pillantás*

Min, én voltam aki felvetettem ezt az álmos témát. Úgyhogy ne szidj meg senkit emiatt. (legfeljebb engem :wink: )

Lányok: az elmúlt napokban olvasgattam a hozzászólásaitokat...nagyon vicces volt. :P Ti tulajdonképpen kit akartok meggyőzni arról, hogy Viggo jó pasi, jó ember, és jó apa? :lol: MErt speciel engem nem kell erről győzködni, e nélkül is elhiszem. Miért kell megvédeni őt? Ki ellen? Bántotta valaki? Miért baj az, ha a rajongásba némi kritikai él is vegyül? És ugyan miért ne beszélhetnénk a hibáiról is? Isten talán ő, aki tökéletes? (Jó persze, tudom az.) De ez a topic még mindig azért van - tudtommal - hogy leírjuk a véleményünket. S ha nekem nem tetszik ez a "shabby" öltözködés, akkor az szivem joga :!:

Undómiel írta: Nem mondok újat, de ez a fiú nagyon tud valamit... :D

:lol: Undi, FIÚ???? :lol: ez nagyonjó fiú, kicsifiú :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #115816 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
:oops: :oops: :oops: Elfprincess!
Nem azért mondtam, na... Bocsika. Így visszaolvasva... Na mindegy, szóval örülhetünk, hogy minden rajongónakvan lehetősége ilyesmikre...

Nagyon édes vagy, hogy felajánlottad a CD-t is, nekem megvan gépen (megszerezték a Mo-i bemutató napjára, de addigra persze már megvolt a mozijegyem :wink: ), de azt megírhatnád priviben, ha lesz egy kis időt, hogy milyen formátumban ismeri fel a DVD...

Megjöttél Min? Nem szép dolog holmi felvételi meg érettségi miatt hanyagolni Viggót (jó mondja, de vicc helye)... Remélem nem hajtod túl magad, Vig és egyikünk se szeretné... Mijjó puszi kollegina!!! :D Ja, és nem offolok, ígérem...

Elfelejtettem betenni a linket: www.musingsofviggo.com , onnan az angol verzió és a képek is élesebbek. Mármint a tegnapi cikké...

Több
21 éve 7 hónapja #115813 Írta: Minerva
Gyerekek, muszáj itt megbeszélni az álmokat?? :evil: Oké, Aragonros jöhet, de egyebekre ott a beszélgetős topic, Elrondnak ott az Elrond topic... Please? Pretty please? *esdeklő pillantás*

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.029 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére