Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 10 hónapja #92358 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nos láttam!!!!!!! :D :D :D

Viggo fantasztikus volt, főleg mikor olyan cukin néz Gimlire, amikor mondja neki, hogy dobja át :wink: 8) :D
Szerintem a TTT-ben még "aragornosabb" volt, mint a FotR-ben. Arwen annyira sok nem volt, csak mikor a ló helyén ő jelenik meg :evil: 8O :x

most nem is jut több eszembe, még nagyon friss a film, a hatása alatt vagyok, de egy tuti! Viggo KIRÁLY volt(meg az is lesz) :wink: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92340 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Húúú, ygerekek! Vig nagyon nagyot alakított a TTT-ben! Még mindig az a kedvenc részem az egész filmben, amikor belöki az ajtót!!! 8O AHH! /Pedig Orlientált vagyok!! - De nagyon!/
Az a ROTK kép naon Király! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92297 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nerwen! írta:

Ragoran írta:

Nerwen! írta: Köszi Tel!Megoldottad a rejtélyt! :D

[size=9:7rsq1her]
A Tel keverhető Teluval... :roll:
[/size]

Jahjjjj...akkor az illető visszaolvas v mittomén :wink:

[size=9:7rsq1her]Azért írtam csak kicsivel, mert zavaró és nehogy belekavarodjunk, de ha csak engem zavar,akkor bocccs!! Nye OFF! :wink: [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #92295 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta:

[size=9:5fuc69ir]
[/size]

Jahjjjj...akkor az illető visszaolvas v mittomén :wink:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92291 Írta: Ragoran
Nerw:Izé...ööö... :?

Telcontar:ahh! Mily eredeti 5let! :wink:

n8n írta: "n8n:Csak már hiányoltalak!" kösziköszikösziköszi :mrgreen: [size=9:1xs3ji1k]ezoanjólesik[/size]

Szivesen..de ez van :wink:

[size=9:1xs3ji1k]
[/size]

Több
21 éve 10 hónapja #92283 Írta: [Nerwen]
Öhm...
forum.barrowdowns.com/images/rea ... ragorn.jpg
www.bugeyedmonster.com/toys/lotr ... ragorn.jpg
www.toymonster.com/action/LOTR%2 ... BANKoc.jpg
Kicsit mintha szellősen lenne felöltözve...
:lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92269 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem pedig igen jól eltalált jelenet volt 8)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #92237 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
láttátok a tolkien.hu- a gyönyörű képeket a 3. rsézből? Hát nem gyönyörűszépséges királyként?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #92223 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Embereeek!Láttam a filmet!!!!!!!Istencsászáraragorn.(Bôvebben a véleményeknél).
Aragorn jobb volt mint az elsôben!!
Raokám,nem akarsz újra elkezdeni képeket gyűjtögetni? :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #92212 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az a rész nekem se teccett. Sztem nemcsak vicces volt de teljesen felesleges is. Mint ahogy az összes Arwenes jelenet. :roll:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 10 hónapja #92208 Írta: kriszana

Telumehtar írta: 1 kérdés: Mért volt vicces amikor Aragorn ott feküdt már fehér hajjal öregen meghalva és Awen mellette volt? Tök sokan röhögtek...de mééért?

Teluka, azért, mert nagyom vicces volt. Én is nevettem. Túl dramatizálták a történetet. Tudod, ami a képzeletedben megjelenik, azt nem mindig kell filmre vinni.
Mindenki olvasta a függeléket - akit érdekelt, és pontosan tudjuk,hogy Arwen egyedül marad, mert Aragorn halandó, és hamarabb fog lemenni. Miért kell ebből egy halottat kihozni? Persze értem én, meg akarták jeleníteni Elrond fenyegetését... de sztem elbaltázták... mint a vargokat...
Roppant vicces volt, ahogy ott feküdt Vig a fehér hajával... nem, azért vannak határok. Ezt kihagyhatták volna. Mikor szoborrá volt, már egészen jónak tűnt...de előtte. :twisted: rémes
na + persze Arwen a fekete fátyolban...nevetséges
ez a jelenet vetekszik a FOTR éneklős jelenetével a bővített változatban...

Több
21 éve 10 hónapja #92198 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Telu: Lehet, hogy azért röhögtek, mert... egy kicsit furcsállták, és nem igazán tudták átérezni a helyzetet... Meg azért eddig Aragorn egy még-a-halálból-is-visszatér típusú erős egyéniségnek volt feltüntetve, nem egy haldokló öregembernek... én holnap fogom megnézni, és itt mindenki előtt nyugodtan mondhatom: nem fogok nevetni.

Ha végig hülyeségeket írtam, állítsatok le plíz... :oops:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #92194 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
1 kérdés: Mért volt vicces amikor Aragorn ott feküdt már fehér hajjal öregen meghalva és Awen mellette volt? Tök sokan röhögtek...de mééért?

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 5 hónapja #92182 Írta: kriszana

n8n írta: kriszana: marha jó lehetett oan sokan, a filmről beszélni! :wink:
én megmég nemistom, megtom-e nézni hétvégén... *sóhaj*

Tényleg hiányoztál, merrre jártál ily sokáig?
Valóban jó volt akkor hajnalban megvitatni a filmet! Miért nem jöttél velünk? Megnézhettük volna együtt! Sokan vidékről jöttek föl, hogy velünk együtt lehessenek! (Pl. Székesfehérvér, Miskolc)
A hangulat remek volt! :P Főleg akkor, mikor a 77 emberből mindenki máshová ült, és akkora kavarodás lett az film kezdése előtt 2 perccel,hogy elmondani nem lehet.
Aragorn pedig király!!!! Illetve lesz király :lol:
Nekem nagyon tetszett, az, ahogy visszatért a halálos - sebesüléséből...kész regényhőst csinálnak Vigből. Hihetetlenül romantikus volt, ahogy Legolas visszaadta neki a medált, ami Arwen-t jelképezi...tudtára adva ezzel, hogy visszavárja.

Több
21 éve 10 hónapja #92069 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Telumehtar írta: OFF: n8n: Húúúú...de rég láttalak 8O Hogy vagy? Mit csinálsz most?

íme, returnölök, nem huzamosabb ideig nem bírom más ilyen élemedett GYU fanok nélkül. :hello: minden úgy megy, mint régen, ill sokkal-sokkal-sokkal kevesebb időm vanb, ezért nemtudtam fórumozni :bawling:
Rago írta:
"n8n:Csak már hiányoltalak!" kösziköszikösziköszi :mrgreen: [size=9:12569tc8]ezoanjólesik[/size]
íme, újabb rejtély föl fedve :P ezer hála és köszönet Telnek!
kriszana: marha jó lehetett oan sokan, a filmről beszélni! :wink:
én megmég nemistom, megtom-e nézni hétvégén... *sóhaj*

n8n returns

Több
21 éve 10 hónapja #92033 Írta: Nici
Nici válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Azért én elolvasom mit írtak azok akik már látták, mert így én is jobban tudok figyelni arra mire kell figyelni! (na ezt szépen megfogalmaztam)
A történet mindenki (aki olvasta) szőámára idmerős, így nem értem mért ne olvashatná el a kicsi Hódom is a beírásokat, hiszen a lényeg a látvány! Azt meg itt úgysem lehet megmutogatni, vagyis a poént nem lehet lelőni.
De ez Hód joga hogy ne olvassa el ha nem akarja.

Azért majd erősen sasolom Aragorn-t hátha látok vmi borotválkozásra alkalmes szerszámot kificcenni a rucijából :) ))

Több
21 éve 10 hónapja #92028 Írta: Telumehtar
Hm...Aragorn nagyon jól ellett találva a TTTben :) de tényleg.. (Bár szerintem is kicsit Rambos lett az az öltözős rész :lol: )
Egyszerűen Istencsászár...Csak azt nem értem ohgy mért röhögtek 1 csomóan amikor Aragorn ott volt meghalva fehér hajjal usw... mi azon a vicces???

Nici: Szerintem Hód éppen hogy jól csinálja az egészet :)

Egyébként sok igazság van abban amit Telcontar mondott :D

Több
21 éve 10 hónapja #92008 Írta: Nici
Nici válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Azért király hogy a borotválkozó rejtéjnek végre pontot tehettünk a végére. (már azt hittem örök homály fedi majd a titkot)Hej kicsi Hódom az az Aragorn királyos kép télleg csúúúcs :)
jah a többieknek mondom hogy Hód ma nem lesz, mert holnap nézzük a TTT-t és addig nem jön, hogy ne olvasson többet a filmről azoktól akik látták :) gyagya, nem? :) )))

Több
21 éve 10 hónapja #91848 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Telcontar!!!! megoldottál egy relytélyt! Azt hittem ezt már sosem fejtjük meg! :P :wink:

Szerintem jól néz ki Aragorn, mint Elessár 8) :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #91821 Írta: kriszana
Sziasztok!

Örülök,hogy én lehete az első ebben a topicban,aki megírom,hogy alig néhány órája, egészen pontosan 5 és fél órája álltam föl a székből...mikor kifutott a TTT felirata.
El kell,hogy mondjam,hogy - bár vannak fenntartásaim - nagyon klassz volt! Bővebben a véleményes topicban.
Aragorn egyszerűen elképesztő. Már megvettem a jegyet a következő előadásra jövőhét szerdára... :lol:
A film után beültünk még a Zwack kávéházba, kb 20-an, és kibeszéltük az első benyomásokat! Ezúton is köszönet annak,aki ott volt!
A ROTK-ből való király-kép nagyon szép. Hódica köszönjük!
Arwen, mint királynő...hm, még emésztésre vár.

Több
21 éve 10 hónapja #91781 Írta: [Nerwen]
Köszi Tel!Megoldottad a rejtélyt! :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91779 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Azt hiszem, szakáll kérdésben nincs nálam autentikusabb a fórumon. :)
A kószák szoktak borotválkozni. Fognak egy éles kést és lehúzzák a szört az arcukról, pár naponta. Amikor megfelelö vízforrás közelében vannak, hogy a késröl lemossák a szört. Amikor városba érnek (pl. Bríbe), akkor elöfordul, hogy beülnek egy-egy helyi borbélyhoz.
A fenti borotválkozás, mivel nem annyira éles a kés, mint egy borotva, és nincs borotvahab, egy-két miliméter szört meghagy az arcon.
Ezért vagyunk ilyen zord kinézetüek...

Több
21 éve 10 hónapja #91768 Írta: [Nerwen]
Telu:remélem odaérsz azért időben, hajrá :wink:
Narie:Ja, de télleg! :lol: Nincs túl egyenletesen levágva, szal nemhiszem h borotválkozó szettet cipelt magával :?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91763 Írta: Ragoran
Narië: :lol:

Telka:jaj Te szegény! Az Erő legyen Veled!

Több
21 éve 10 hónapja #91759 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Telu:Már ha van rá idejük...De ha igen,akkor mivel?Karddal?Ha igen,akkor már értem,honnan van Vig fején a vágás... :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #91756 Írta: Telumehtar

Ragoran írta: Telka Drága!
Miből van eleged?
Jesszus! Csupasz kósza?? *blöá*

Áh...mindenből..az egész világból...ez életem egyik legrosszabb napja....késni fogok a premierről is.... grrrrrr....ez nem az én napom :roll:

Egyébként azon elgondolkoztam ohgy ugye a kószák vágják a hajukat?

Több
21 éve 10 hónapja #91752 Írta: Ragoran
Telka Drága!
Miből van eleged?
Jesszus! Csupasz kósza?? *blöá*

Több
21 éve 10 hónapja #91751 Írta: Telumehtar
OFF: n8n: Húúúú...de rég láttalak 8O Hogy vagy? Mit csinálsz most?

Több
21 éve 10 hónapja #91745 Írta: Ragoran

A Fák Úrnője írta: Rago: Szerintem azért akkora szakálla nem volt... az átlagosnál mindenesetre nagyobb :D

Jó akkor mittomén hány centi volt! :wink:
n8n:Csak már hiányoltalak! :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #91740 Írta: Telumehtar
Ehelegem vaaaaannn... :bawling: Oh...bos OFFend/

ON:De azért inkább legyen Gorninak szakálla vagy borostája mint az hogy csupasz legyen :P Hogy néz már ki egy kósza csupaszon? 8O Szerintetek?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.996 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére