Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 1 hónapja #78333 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Bocs, ez most off lesz: Hallottátok már Groovehousetól a Vándort? Imádom azt a számot... :) Egyrészt nagyon jó másrészt mindig Aragorn jut róla eszembe.. :D :wink:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78329 Írta: Adelard

sorel írta: Sziasztok! Ezt már szeretem, ennyi új kép és információ! Minerva egészen dögletesek a képeid! Az Arwenes jeleneteknél nekem is forgott a gyomrom. De azt azért nem hiszem, hogy erotikus jelenetek lennének a harmadik részben. A másodikban biztos nem.

Mitől olyan biztos?? Szerintem nézz bele a 2 torony topicba, ott van 1 cikk ehhez kapcsolódóan, és egy jóideje már csak erről beszél mindenki...

sorel írta: Rago, tegyél be még több ilyen irást, kérlek. Egyáltalán milyen oldalon találtad őket? Már annyiszor kértem, de nem reagáltatok, mondja már el valaki mik vannak a négy órás DVD-én? (Már a filmen kivül)

Én sajnos nem tudom pontosan mert nincs meg a 2 toronyba biztos megmondják majd neked azt is

Caress the one

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78315 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok! Ezt már szeretem, ennyi új kép és információ! Minerva egészen dögletesek a képeid! Az Arwenes jeleneteknél nekem is forgott a gyomrom. De azt azért nem hiszem, hogy erotikus jelenetek lennének a harmadik részben. A másodikban biztos nem.
Rago, tegyél be még több ilyen irást, kérlek. Egyáltalán milyen oldalon találtad őket? Már annyiszor kértem, de nem reagáltatok, mondja már el valaki mik vannak a négy órás DVD-én? (Már a filmen kivül)
Mi ujság Kriszana? Hogy vagy az ELTE- ÁJTK-ra jársz?

Több
22 éve 1 hónapja #78271 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Húúú, de sokat írtatok! Minerva! Kifeküdtem a képeidtől! Főleg azután, hogy láttam a 40 megás trailert!!! ISTENEM, DE GYÖNYÖRŰ VOLT!!! :roll: 8O :wink: Vig meg látom elvolt a forgatáson is: azok a törött lábujjak, meg az önállósodott szörfdeszka... :P Hát, nem lettem volna a helyében! :) Na, majd még jövök! Pussz!
Ja, Narie! A te címedre fog feltehetőleg visszaírni Vig?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78239 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
hellóka!

kár, hogy még nem jött válasz, de hát mennyi levelet kaphat szegénykém naponta.... :roll: :roll: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #78231 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szómenés! Hát nekem az utóbbi időben az nem nagyon volt! Pussz mindenkinek, már hiányoztatok! FOTR-ügyileg igen felfejlődtem, megnéztem múlt hétvégén a DVD-t! Most mit mondjak! Ott Vignek nem nagyon volt szómenése! Bár... Elég jól nézett ki a Drága, úgyhogy most utoljára elnézem neki!!! :twisted:

Több
22 éve 1 hónapja #78217 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nekem egy thanks+egy aláírás bőven elég :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78211 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
De azért ne csak annyit irjon hogy: thanks ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78210 Írta: Narië

Telumehtar írta: Narië: Még nem jött válasz??? :(

Még nem,sajna.... De remélem a Frodós taliig válaszol....Nem kell szómenéses,csak ÍRJON!ÍRJON!ÍRJON!!!!!!!!!!!!!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78198 Írta: Telumehtar
Szasztok!!!

Áááááá....ez a szómenéses naggyon édes :D
Narië: Még nem jött válasz??? :(

Több
22 éve 1 hónapja #78122 Írta: Adelard
Na még jó akkor hogy szóltam! Kár lett volna lemaradni róla, tök jó volt, és olyan istenien néz ki benne Vig... :heu: :D Jó ötlet ez a kódolatlan hétvége.. :)

Caress the one

Több
22 éve 1 hónapja #78114 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az, az, 28 nap:) tudtam, hogy van benn nap, meg 8-as...meg akartam nézni, de tanulnom kellett:(((rohadt érettségi..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #78108 Írta: Narië

Ragoran írta: Biztos olyan hosszút ír, hogy még nincs kész vele!!!

Az biztos!Ír hozzánk egy vrset.... :D

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78103 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo van a tévében:9 nem tom, mi a film címe, de a Sandra Bullock játszik benne. Kódolatlan napok vannak az HBO-n:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #78095 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Biztos olyan hosszút ír, hogy még nincs kész vele!!!

Több
22 éve 1 hónapja #78094 Írta: Narië
Jaja....már 2 hónapja nem válaszolt!!!!!!!!!!!!!!!! :bawling:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78092 Írta: Ragoran
Ha ilyen szómenése van, igazán írhatna nekünk legalább egy ici-picit!!!!
:wink:

Több
22 éve 1 hónapja #78090 Írta: Narië

Ragoran írta: Adelard: látom már elkezdödött, de ha nem szólsz teljesen lemaradok róla!! Nagyon kösziiiii!
Igérem ez az utolsó utána megszünök! De ez olyan aranyos volt... :oops:

Dominic Monaghan

Macskajaj... nagyon vicces: ebédnél mindannyian feketében voltunk és napszemüveget viseltünk. Felhívtam Anyut és Livet, amikor megérkeztem. Viggo egy hosszú üzenetet hagyott a rögzíto˝mön. O˝ mindig ilyen szómenéses üzeneteket hagy a rögzíto˝dön, mint például: "Igen, itt Viggo, éppen csirkét eszem, kék nadrág van rajtam, süt a nap..." Mindig elmentem az üzeneteket
.

Ez ééééédi!!!
Szómenéses üzenet.... ;)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78089 Írta: Narië
Hódica:Oda én is szívesen elmentem volna..... :D
Minerva:tuti képek!!!!!
Különben:az utolsó puszis képröl elöször nekem is a szexjelenet jutott az eszembe,de aztán letettem róla.Végülis Arwenen még van ruha ;)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78087 Írta: Ragoran
Adelard: látom már elkezdödött, de ha nem szólsz teljesen lemaradok róla!! Nagyon kösziiiii!
Igérem ez az utolsó utána megszünök! De ez olyan aranyos volt... :oops:

Dominic Monaghan

Macskajaj... nagyon vicces: ebédnél mindannyian feketében voltunk és napszemüveget viseltünk. Felhívtam Anyut és Livet, amikor megérkeztem. Viggo egy hosszú üzenetet hagyott a rögzítőmön. Ő mindig ilyen szómenéses üzeneteket hagy a rögzítődön, mint például: "Igen, itt Viggo, éppen csirkét eszem, kék nadrág van rajtam, süt a nap..." Mindig elmentem az üzeneteket
.

Több
22 éve 1 hónapja #78081 Írta: Adelard
Min baromi jók ezek a képek!!!!! :D

Mindjárt kezdődik a 28 nap az HBO-n!

Caress the one

Több
22 éve 1 hónapja #78080 Írta: Ragoran
Találtam még!
[size=9:3gib3pdp]*remélem Penngaladiel nem fog haragudni...*[/size]

Az új-zélandi forgatás alatt egy csoport viaszfejű hobbit Elijah Wood vezetésével fanatikus szörfölővé vált, akik a szabadidejüket a szaggatott partvonal görbületeinek egyenesre gyalulásával töltötték. Mortensen, aki a kardforgató Aragornt játssza, csatlakozott hozzájuk egy hétvégén – de ahelyett, hogy a pihenőszobában számolgatta volna a perceket, fejbevágva találta magát, amikor a szörfdeszkája felbillent és arconcsapta. Következő hétfőn Mortensen úgy jelent meg a Mória bányái jelenet forgatásán, hogy arcának jobb oldala csúnyán feldagadt, és a jobb szeme csukva, mint egy ütésektől kábult bokszolóé. Miután a sminkesek nem tudták a zúzódást elfedni, Jackson Mortensent csak a bal oldaláról engedte filmezni.

Több
22 éve 1 hónapja #78076 Írta: Ragoran

Adelard írta:

Telumehtar írta: Ööö...Rago: Te nem akarsz képeket hozni????

Igen, ez jó lenne, már régen hoztál! Léccci!! :D :)

Minek?
Minerva annyi cép képet rak be! :wink: Dönölűek! :wink:
Más:
Lehet, hogy már olvastátok Penngaladiel (remélem jól írtam) oldalán ezeket, de berakom:

Viggo Mortensen

Hosszú csatajeleneteink voltak, kiverték egy fogamat, voltak törött lábujjaim, rengeteg vágás, ficamok és izomhúzódások. Mindenkinek volt valami sérülése. Amikor kiverték a fogamat, éppen ebédidő volt, úgyhogy elmentem egy fogorvoshoz, visszajöttem és folytattuk a jelenetet ebéd után. Elég erőteljes volt a cselekmény.

Több
22 éve 1 hónapja #78047 Írta: Telumehtar
Hódi: :D :D Jó kis hely lehetett... :D
Min: Nyam nyam... 8O :D

Több
22 éve 1 hónapja #77968 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Narië írta: .Sztem ha megerôltette volna magát,akkor kész szappanoperává is írhatta volna a GyUt. 8) Gondolj bele,hány lehetôség van benne:

• Galadriel&Gimli :)
  • Gimli&Legolas :D
  • Legolas&Legolas ;)
  • Frodó&Samu :P
  • Frodó&Gollam :o

:D :D :D :D
A Legsie&Legsie tetszik a legjobban!(+ a Gilmi&Legsie :wink: :D )

PS:(OFF) képzeljétek, kedden voltam kirándulni Tihanyban, és nem messze Tihanytól, a semmi közepén volt egy kis csárda, ahol volt az ebéd. Na hogy hívták??? :arrow: "Vándor fogadó" :!: :!:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #77958 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nyammm... ;)
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_144.jpg
Azta... Ezt a búrát! LOL
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_159.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_160.jpg
LOVE U...
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_172.jpg
Egyelőre ennyi. :) Jó nézegetést! Most leléptem. Mkinek aragornos szép álmokat!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77955 Írta: Minerva
Csöppcsöpp: *DROOL*
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_086.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_109.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_110.jpg
LOL! :mrgreen:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_117.jpg
Asszem most hányom el magam... Talán mégis igaz, amit a szexjelenetről mondanak??? :P
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_138.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #77953 Írta: Minerva
Basszus!!!! Ezek miért ilyen kicsik??????????? 8O 8O Nekem tök nagyok... De egyébként az éowynes képen ott van Ari is, profilból. :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77948 Írta: Telumehtar
Min: Háááh...ájuldozom...
(a 75ös képen Eowyn van :D )

khm...Utolsó 2 kép...NO COMMENT.... :evil:

Asszem a film ennél a részénél fog kerülgetni a hányinger :dead: :quasi:

Több
22 éve 1 hónapja - 21 éve 3 hónapja #77943 Írta: Minerva
Folyt. köv. ;)
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_032.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_035.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_060.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_061.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_067.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_075.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_076.jpg
Hmmm... :evil: Aragorn & Arwen egymást "taperolják". :P
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_078.jpg
Egyre rosszabb! :!: :P :evil: :x
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_079.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.030 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére