Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 1 hónapja #78766 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Lili írta: Sziasztok!

Képzeljétek tegnap láttam Vig-et az egyik német csatornán.Tök véletlen kapcsoltam át,de olyan ismerősnek tűnt a főszereplő... :lol: :wink: Hát nem Viggo volt az. :P :lol:
A film címét nem tom sajna... :(

Ruby Cairo. At RTL2-n volt csütörtökön de nem tudtam megnézni. :cry:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78740 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az Amerikai Psicho egy thriller, de semmi köze az igazi Psichohoz, és sajnos nincs benne Vig.
Egyébként köszönöm, a Két Tornyos fórumon láttam a 4 DVD-és változat komplett tartalomjegyzékét. Hogy láthattátok ti azt? Novemberben fog megjelenni. Ahogy néztem, azon aztán rengeteg extra van. (plusz 6 óra) Meg egy ráadás DVD a National Geographictől, a film készitéséről, meg két király szobrocska, meg kártya..., már a diszdobozban. Kiváncsi vagyok forgalmazzák-e majd Mo.-on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78735 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Cső! Figyeljetek már, szombaton nem Amerikai pszicho volt az HBO-n? Abban is van Vig??

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #78733 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na, kedves Sorel!
Én egy hete láttam a DVD-t és be kell valljam, csak az extrák miatt nem érdemes megnézni!
Van benne szó a filmkönyvek kiadójáról, a helyszínek kiválasztásáról, stb. Csak az a gond, hogy a színészek és úgy általában mindenki nagyon keveset nyilatkozott és így fél óra alatt 10szer hallgathatod meg Sir Ian véleményét Tolkienról.
Azok a rövidfilmek viszont, amik a színészekről szólnak, nagyon jók!!! Nekem a Viggóról és Orlieról szólók tetszettek a legjobban.
Van még rajta előzetes, így készül majd a TTT, a FOTR hirdetései...
Hát, nagyjából ennyi! :D
Van itt egy interjú, én hét végére lefordítanám...
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002d.html

Több
22 éve 1 hónapja #78731 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta: WOW!!!!!! 8O
www.squidge.org/~praxisters/pict ... orn2_2.jpg :itscool:
www.squidge.org/~praxisters/pict ... agorn2.jpg

Tényleg wow!!! Viggo szexisebb, mint vha. Azt hallottátok, hogy Ben Afflecket annak idején állítólag Viggóval csalta Gwyneth Paltrow?[size=9:2qjyqc6p] (Dae erre rávágta: 'Én is szívesen csalnám Viggóval a pasimat!' - ...és azt hiszem, jó néhányan egyetértünk vele...) 8) [/size]

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
22 éve 1 hónapja #78709 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok! Én a arra a DVD-re gondolok, amin plusz részek vannak a filmhez képest. Mik azok a plusz dolgok? Irja már le valaki!
Egyébként valóban a legtöbbet, és a legtovább a Pszichóban lehet Viget meztelenül látni ( 1-2 percig lényegében ruha nélkül mászkák... volt már berakva róla meztelen fénykép????) de annál sokkal szexibb a Ruby Cairó nagy szexjelenete, és a csúcs (minden szempontból), ahol a leghelyesebb, és a legjobb cuccok vannak rajta, legjobb a haja, ...stb. az a Séta a Holdon. Nem is beszélve a vizeséses és a Woodstocki részről... Amikor befüvezve, félmeztelenül, kifestve ... na nem is részletezem... Aki látta, tudja miről beszélek... Tényleg, láttátok? Vélemény?

Több
22 éve 1 hónapja #78694 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
hbo-n volt??mikor??bar akkor szerencsere megismetlik :D en az eredeti psyho-t imadtam,pedig abban nem volt viggo-himbilimbi :mrgreen:
jaj,Min! most ki fog feltorolni?!?!ilyen szep kepeket csak ugy felelossegtelenul mutogatni..... :D :D :D

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
22 éve 1 hónapja #78681 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Úristen!!! De jók a képek!! a Psycho az az, amiben a semmije (pontosan a nem semmije is látszik? :? ) :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78658 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
WOW!!!!!! 8O
www.squidge.org/~praxisters/pict ... orn2_2.jpg :itscool:
www.squidge.org/~praxisters/pict ... agorn2.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78656 Írta: Minerva
Volt a Psycho?!?! Mikor? HOL????? 8O :x :evil:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78646 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Helló!

Örülök, hogy tetszenek a képek! :P
Az az igazság, hogy nem sikerült megnéznem a Psychot.Nem az én idegeimnek való. :roll: :oops: Elkezdtem nézni, de nem v.mi sokáig jutottam el... :oops: :roll: :oops:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #78577 Írta: Minerva
Jó filmnézést! ;) 8O És köci a képeket. ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78576 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Min: Ki mondta hogy nem fogom megnézni ;) ?
Hódi: Jóók a képek :wink:
Jag és ugyebár még tartozok 1 KGYs beszámolóval...azt majd holnap..mert hulla fáradt vagyok :(

Több
22 éve 1 hónapja #78575 Írta: hódica

Több
22 éve 1 hónapja #78569 Írta: Minerva

Undómiel írta: Én nem tudom, de ez a Pajzán megint elemében van! Min, van DVD-nk! Párszor itthon is megnéztem, amit adtál! Nem szeretnéd vissza?

De! De! (hát igen, hozzuk a jó öreg formánkat, LOL! :mrgreen:
Telu: nem tudod, mit hagysz ki... ;) :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #78509 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta: Na jó: Viggo ott mászkál egy szál mosolyban és egy szál nyakláncban, de semmi más nincs rajta. :lol: ;)

TÉNYLEG?????????????? :?: :?: :?:
meg kell nézni :!: :!: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #78507 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Akkor a Psycho-t meg nézem...köszi hogy szóltatok ;) Bár a KGY-n is beszélgettünk erröl ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78494 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én nem tudom, de ez a Pajzán megint elemében van! Min, van DVD-nk! Párszor itthon is megnéztem, amit adtál! Nem szeretnéd vissza?

Sorel, a 2DVD-s vgy 4DVD-s változatra gondolsz? Mert 4órásat írtál, aztán a 2DVD-s az durván annyi, de most én nem tudom, melyikről írjak...

Több
22 éve 1 hónapja - 21 éve 3 hónapja #78462 Írta: Minerva
Én nem nevezném semminek... ;) Nem semmi... ;) :tongue:

Több
22 éve 1 hónapja #78460 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
És mutatják is a semmit???

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja - 21 éve 3 hónapja #78457 Írta: Minerva
Na jó: Viggo ott mászkál egy szál mosolyban és egy szál nyakláncban, de semmi más nincs rajta. :lol: ;) :tongue:

Több
22 éve 1 hónapja #78452 Írta: Narië
Naaaa!Pliz!Csak azért,hogy anyámat bevonjam-e vagy sem?Különben ô is bírja Viget,de ugye a TGY bizonyos jelenetei sem tetszettek neki :cry: ,és kíváncsi lennék hogy mennyire lenne kiakadva :twisted:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja - 21 éve 3 hónapja #78450 Írta: Minerva
Nem mondom meg! :tongue: Legyen meglepi... ;) :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #78447 Írta: Narië
Hoppá... 8O 8O
Akkor azt valszeg nem anyámmal fogom megnézni ;) A TGY vel már megjártam,anyucit-tesót-hörcsögöt-aranyhalat odacsôdítettem,és jó mamucim meg a 10.percben kikapcsolta.Annál a BIZONYOS jelenetnél :oops:
off:Mennyire bizonyos dolgokra? :oops:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78445 Írta: Minerva
Igen, amiben látni "érdekes" dolgokat... 8O :oops: :wink: 8O :oops: :wink: 8O 8O

Több
22 éve 1 hónapja #78444 Írta: Narië

Sil írta: Nincs ido˝m visszaolvasni az eheti termést, de ugye azt tudjátok, hogy az HBO-n ebben a hónapban a 28 nap mellett veltítik a Psycho-t is? :wink:

A Vig féle Psychót? :oops: :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #78420 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!

Képzeljétek tegnap láttam Vig-et az egyik német csatornán.Tök véletlen kapcsoltam át,de olyan ismerősnek tűnt a főszereplő... :lol: :wink: Hát nem Viggo volt az. :P :lol:
A film címét nem tom sajna... :(

Több
22 éve 1 hónapja - 21 éve 3 hónapja #78404 Írta: Minerva
Hát ez Ari (de szó szerint... :) )
www1.linkclub.or.jp/~feaver/lotr ... ragorn.gif
:itscool: Aragorn...
www001.upp.so-net.ne.jp/miyoshiy ... /ill03.jpg

Több
22 éve 1 hónapja #78376 Írta: Minerva

Narië írta: Hódica:Oda én is szívesen elmentem volna..... :D
Minerva:tuti képek!!!!!
Különben:az utolsó puszis képröl elöször nekem is a szexjelenet jutott az eszembe,de aztán letettem róla.Végülis Arwenen még van ruha ;)

A kulcsszó itt a "még"... :P

Több
22 éve 1 hónapja #78352 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nincs időm visszaolvasni az eheti termést, de ugye azt tudjátok, hogy az HBO-n ebben a hónapban a 28 nap mellett veltítik a Psycho-t is? :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.460 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére