- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- gandala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Gandala, nem rosszindulatból írtam
Isten ments, hogy megsértődjek! Bár ha tényleg igazad van, hogy egy kissé elszállt, akkor tényleg jobb, ha egy kicsit visszavonul és magába száll.
Azért én annyira nem ismerem, még így újságok alapján se. Én csak a POTC óta gyűjtöm róla az infót, azt se viszem túlzásba. (Na jó! A POTC után 3 hétig hétvégenként napi 12 órát képes voltam lógni a világhálón, hogy csorgassam a nyálam. Mit tagadjam? Lebuktam
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Arwena
- Nem elérhető
az első lesz hoolnap délben isgandala írta: Jut eszembe!
Műsorok az elkövetkező két napra:
National Geographic:
dec. 24. 14.00 (20.00): A Gyűrűk Ura - a történelem tükrében
dec.25. 15.30: A Gyűrűk Ura - A király visszatér kulisszatitkai
:legolas1:
Boldog legolasos, gyűrűkurás karácsonyt
boldog karácsonyt mindenkinek
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Elanor Nimrais
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Tudjátok mi a legcsodálatosabb kari ajándék? Mozijegy a Rotk 00.01-es vetítésére.
Jól indul az ünnep és remélem a folytatás is legalább ilyen jó lesz.
És ezt kívánom nektek is. :itscool:
- gandala
- Nem elérhető
Műsorok az elkövetkező két napra:
National Geographic:
dec. 24. 14.00 (20.00): A Gyűrűk Ura - a történelem tükrében
dec.25. 15.30: A Gyűrűk Ura - A király visszatér kulisszatitkai
Boldog legolasos, gyűrűkurás karácsonyt
- gandala
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Elanor Nimrais
- Nem elérhető
Én láttam az Aktívot és a lényeg az hogy Orli megint facér!Nimrodel Melian írta: Ma volt az Aktívban (vagy a Fókuszban...?) valami, aminek csak az utolsó két másodpercét láttam ( ), de abban éppen Orlando mondott valamit. Nem látta valaki az egészet? Mi volt benne? Miről volt szó?
A hír szerint a csaj dobta.Ráadásul lemacsózta a hírolvasó. Szerintem ő nem macsó, csak jóképű, sármos és cuki, de semmi köze a macsókhoz.
Orli a hírnévről dumált hogy még csak most kezd hozzá szokni és hogy ő azért lett színész mert színészkedni akart. Ez szerintem aranyos.
Szóval ennyi volt.
Üdv és Boldog karit mindenkinek!
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
ainawethien írta: Hát a technofóbia nem teljesen egyenlő azzal, hogy nem ért hozzá valaki, de ez is közre játszik, gondolom (vegyük csak alapul a homofóbokat.. végülis ők sem "értenek/értik meg" a meleg *témához/*, és ezért utasítják el alapból a melegeket..). De végülis mindegy a lényeg az, hogy nem nagyon érdekli az internetes világ.
Jó, nem tudom, nem értek hozzá, biztos ugy van.
Gyöngyszem: Ezt magától Orlitól kéne megkérdezni... Minden más forrás nem hiszem, hogy 100 %osan hihető.
Orlandos egérpad?? Olyan nekem is kell!! 8O
- gandala
- Nem elérhető
Egérpadot, Gyűrűk Urásat eddig még nem láttam, és nem is hallottam róla.
Nekem is csináltatták. Eddig nem is tudtam, hogy nem csak pólóra és bögrére nyomnak ilyesmit, hanem egérpadra is. Nyáron, mikor megvettük a gépet, egy héten belül szétjött az egérpadom. Ez sokkal tartósabbnak néz ki, arról nem is beszélve, hogy mennyivel szebb [/quote]
- Coralie
- Nem elérhető
Egérpadot, Gyűrűk Urásat eddig még nem láttam, és nem is hallottam róla. 8O Hát igen... asszem, ha én kapnék ( ), akkor a drágaság előbb kerülne a falra, mint a számítógépem elé - a ma szerzett információim alapján...gandala írta: Hát jelentem, én is kaptam Orlandoval kapcsolatos ajándékot. Egy egérpadot és egy bögrét. Hála érte imádott barátnéimnek.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- gandala
- Nem elérhető
Először is kellemes, orlandos karácsonyt mindenkinek!
Hát jelentem, én is kaptam Orlandoval kapcsolatos ajándékot. Egy egérpadot és egy bögrét. Hála érte imádott barátnéimnek.
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Coralie
- Nem elérhető
Ma volt az Aktívban (vagy a Fókuszban...?) valami, aminek csak az utolsó két másodpercét láttam ( ), de abban éppen Orlando mondott valamit. Nem látta valaki az egészet? Mi volt benne? Miről volt szó?
Nimrodel
- ainawethien
- Nem elérhető
Nightmare írta: Most lehet, hogy hülyeséget mondok, de mintha valahol olyat is olvastam volna, hogy be se tudja kapcsolni a gépet, szal azt nem hiszem, hogy ennyire béna, de mindenesetre nem ér hozzá, épp ezért gyűlöli, meg amugy sincs ideje rá... Szerintem ilyesmi a technofobia... De persze lehet, hogy rosszul gondolom..
Hát a technofóbia nem teljesen egyenlő azzal, hogy nem ért hozzá valaki, de ez is közre játszik, gondolom (vegyük csak alapul a homofóbokat.. végülis ők sem "értenek/értik meg" a meleg *témához/*, és ezért utasítják el alapból a melegeket..). De végülis mindegy a lényeg az, hogy nem nagyon érdekli az internetes világ.
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Nightmare
- Nem elérhető
- ainawethien
- Nem elérhető
Sudhia írta: Az igaz, hogy a chateléshez nem kell számtechtudás, de Orli mint ha azt mondta volna, hogy ő egyáltalán nem szokott/szeret internetezni..
Gondoltam ide is benézek így.. 1-2...5-6 hónap után.
Sudhiával értek egyet, Orlando egyáltalán nem számítógépezik. A technofób nem azt jelenti, hogy nem ért hozzá, hanem azt, hogy gyűlöli. Így kétlem hogy bármikor is a gép közelébe menne.. max. ha anyja mutat neki 1-2 oldal.. Amilyen munkamániás szerintem enni sincs ideje, nem hogy legyőzze a technofóbiáját, és elkezdjen chatelni.. hülyeség. 8O
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Sudhia
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
Már nem azért, de a chateléshez semmi számtechtudás nem szükséges...Nightmare írta:
Messua írta: A Bravo Girl-ben asszem nincs benne, de az IM-ben igen. Habár ott arról beszél, hogy chat-eléskor, mit szokot csinálni, meg miért szereti. Senki nem olvasott/hallott a technofóbiájáról :
Ezen én is csodálkoztam... Eddig tényleg mindenhol az volt, hogy semmit se konyít a számítástechnikához.. Most megtanulta? Ilyen gyorsan...Elég furi.. De legalább már nem arról irnak, hogy mennyire szereti az extrém sportokat
Mit értetek technofóbia alatt?
És boldog karácsonyt mindenkinek!
Az igaz, hogy a chateléshez nem kell számtechtudás, de Orli mint ha azt mondta volna, hogy ő egyáltalán nem szokott/szeret internetezni..
"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
- Coralie
- Nem elérhető
Már nem azért, de a chateléshez semmi számtechtudás nem szükséges...Nightmare írta:
Messua írta: A Bravo Girl-ben asszem nincs benne, de az IM-ben igen. Habár ott arról beszél, hogy chat-eléskor, mit szokot csinálni, meg miért szereti. Senki nem olvasott/hallott a technofóbiájáról :
Ezen én is csodálkoztam... Eddig tényleg mindenhol az volt, hogy semmit se konyít a számítástechnikához.. Most megtanulta? Ilyen gyorsan...Elég furi.. De legalább már nem arról irnak, hogy mennyire szereti az extrém sportokat
Mit értetek technofóbia alatt?
És boldog karácsonyt mindenkinek!
Nimrodel
- Nightmare
- Nem elérhető
- Eowynke
- Nem elérhető
Hat igen... ez a ket dolog tenyleg nem illik ossze. Tobb helyen is azt lattam, hogy azt nyilatkozta, nem technikai beallitottsagu ember, meg hogy az internetet felelmetesnek talalja... de szerintem ez a chattes dolog regebb volt, meg sulis koraban.
Eowyn
- Messua
- Nem elérhető
- Eowynke
- Nem elérhető
Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!
Az uj Bravo-girlben megint Orlando-interju van, legalabbis a romanban, de erdemes lenne megnezni, hogy a magyarban van-e
Eowyn
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sil írta:
Nem, ő a másik oldalon áll majd...Enelen írta: Most olvastam a cinematrixon:
Bloom egy kovácsból lett ifjú lovagot alakít majd, aki miközben Jeruzsálemet védelmezi a keresztesek támadása ellen, beleszeret a hercegnőbe.
Mi van??? Nem ő lesz a keresztes lovag? Mert eddig azt hittem.. :
Ezért jegyeztem meg a jómultkorában csendben, hogy ez esetben nem túl nagyok a túlélési esélyei...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rytaa
- Nem elérhető
- Silgrond
- Nem elérhető
Megvan Gyűrűk Urás figurában hamarosan peddig az Aragorn a Gimli és az eggyik Móriai ork lesz meg! Azért kapom, mert 16- án volt a szülinapom!
- Nightmare
- Nem elérhető
Egy Orli + Night felirató poharat!!!! Ollyan cép!!! Most már csak abból fogok inni!
Na jó, bocsi, hogy offoltam, de ezt muszály volt kikiabálnom.
Részlet a cikkből:
Ez nagyon aranyos
Hányszor voltál részeg életedben?
Pontosan háromszor. Amikor felépültem a gerincbetegségemből, amikor leforgatuk a GyU-t és amikor átvettem a diplomámat. Úriember csak alkalmakkor iszik, de akkor nagyon csunyán végzi.
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Eldafinde írta: Rohadt jó sztorim van!!!!!!!!!!!!!
Egy kicsit off, de el kell mondanom!!! Végül is , nem kenyérpirítót akarok eladni....
Amit elöljáróban tudni érdemes: a falamon virít egy Legolas-plakát. De ez egyáltalán nem furcsa…
2003.12.14. vasárnap (Zulu) hehe/
Reggeli: parizeres kenyeret eszem majonézzel.
A majonézes flakon köpköd, ahogy megpróbálom belőle kicsalogatni a cuccot.
Belép anya: „-Csak nehogy a Legolas köldökéről nyalogasd.”
Lábjegyzet
Aki nem értené a helyzetet: Van egy ilyen hülye reklám, hogy a kissrác szendvicséből kispriccel a szaft a falon látható plakátra, amin egy lengén öltözött csaj pózol; annak is a hasára. A gyerek meg, hogy ne vesszen kárba a fincsi szaft, elkezdi nyalogatni. Erre lép be a kiscsákó bátyja, és vág egy grimaszt. (mintha ő nem csinált volna még ilyet…)
Hehhe...
De legalább jó fej az anyukád...
Egyébként a reklámban szerintem a kissrác bátyja inkább amolyan "nem kell félteni az öcsköst, tudja, mi a dörgés" fejet vág...
Bocs, offoltam...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)