- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hát azt, hogy mit higgyek, én sem tudom. De ha igaz... azért milyen marha jó eggyeseknek. Én is elfogadnék egy év pihit. Én is kimerültem! Én ezt a hírt nem szeretném elhinni.Nightmare írta: Orli visszavonul
Orlando kimerült a sok munkától!
Orlando Bloom megpihen. Az alig huszonhat éves színész egy csapásra a világhír közepében találta magát A Gyűrűk Ura első részének bemutatója után. Azóta - ahogy Legolas egyre nagyobb harcokba veti magát a sötétség erői ellen - a híre is nőtt, és A Gyűrűk Ura-trilógia forgatása után rögtön az év egyik másik nagy sikerében, A Karib-tenger kalózaiban bizonyította, hogy sokat tud a kardforgatásról. A siker azonban alaposan ki is merítette: most minden további felkérésre nemet mond, és egy ideig nem kíván kamera elé állni. Azt mondja, fáradt, és ha még egy magazin címlapján meglátja magát, biztos rosszul lesz. Így aztán vett egy házat Londonban (szeretné, ha a címe titokban maradna), és azt tervezi, egy ideig csak lakberendezéssel és otthoni tévézéssel tölti az időt. Számításai szerint egy év elég hozzá, hogy kipihenje az elmúlt négy év fokozott tempóját.
Most már sokadszorra olvasom ezt a hírt... Szerintetek igaz?? De a Voxban azt írták, hogy most kapott főszerepet egy filmben... Én már nem tudom, mit higgyek...
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eowynke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nightmare, egyetertek Szerintem is a leghelyesebb pasi a vilagon!! Es nekem is vannak anti-Orli baratnoim sajnos, de nincs igazuk...
Eowyn
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nightmare
- Nem elérhető
Orlando kimerült a sok munkától!
Orlando Bloom megpihen. Az alig huszonhat éves színész egy csapásra a világhír közepében találta magát A Gyűrűk Ura első részének bemutatója után. Azóta - ahogy Legolas egyre nagyobb harcokba veti magát a sötétség erői ellen - a híre is nőtt, és A Gyűrűk Ura-trilógia forgatása után rögtön az év egyik másik nagy sikerében, A Karib-tenger kalózaiban bizonyította, hogy sokat tud a kardforgatásról. A siker azonban alaposan ki is merítette: most minden további felkérésre nemet mond, és egy ideig nem kíván kamera elé állni. Azt mondja, fáradt, és ha még egy magazin címlapján meglátja magát, biztos rosszul lesz. Így aztán vett egy házat Londonban (szeretné, ha a címe titokban maradna), és azt tervezi, egy ideig csak lakberendezéssel és otthoni tévézéssel tölti az időt. Számításai szerint egy év elég hozzá, hogy kipihenje az elmúlt négy év fokozott tempóját.
Most már sokadszorra olvasom ezt a hírt... Szerintetek igaz?? De a Voxban azt írták, hogy most kapott főszerepet egy filmben... Én már nem tudom, mit higgyek...
Egyik reggel, a Danubiuson is felolvasta ez a Liptai Klaudia, és elkezdi:
-Ki az az Orlando Bloom?-
Hát, ez azért durva... A továbbit nem is mesélem el, szörnyű volt hallgatni!!
- Coralie
- Nem elérhető
Igen, azzal. Meg vele. Szóval, hogy mi történt, aminek következményeképp szenvedett szegény.Arwena írta:
Nimrodel Melian írta:
Nekem nincs meg a bővített. (:bawling:) Mi történt pontosan?Eldafinde írta: Ó, Eru!
Annyira sajnáltam Orlit, amikor szenvedett a bordája miatt... A bQvített DVD-n. Láttátok? (Ti, akiknek már megvan) És utána még rohangálnia kellett... (Mondjuk Viggo- nak meg akkor a lába fájt -lásd. Viggo-s topik)
mmint a bordájával?
Nimrodel
- Nightmare
- Nem elérhető
Hatalmas Oli rajongo vagyok, most jöttem először, amit kicsit szégyellek, csak eddig elkerülte a figyelmem ez a forum. Orlando a legjobb pasi a világon, bár gondolom ezt tudjátok, én is igy gondolom;) Imádom!!! És vadászok minden olyan helyre, ahol Orli fanokal dumálhatok, és kiélvezhetem magam a képeken, mert khmm, a barátnőim nem szép véleménnyel vannak rola, amit nagyon utálok, folyton ocsárolják, de hát ez az én gondom, vannak hülye emberek.
Szal, arra akartam kilyukadni, hogy mostmár folyamatosan irni fogok ide, remélem nem baj
- Arwena
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
Nekem nincs meg a bővített. (:bawling:) Mi történt pontosan?Eldafinde írta: Ó, Eru!
Annyira sajnáltam Orlit, amikor szenvedett a bordája miatt... A bQvített DVD-n. Láttátok? (Ti, akiknek már megvan) És utána még rohangálnia kellett... (Mondjuk Viggo- nak meg akkor a lába fájt -lásd. Viggo-s topik)
mmint a bordájával?
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Ezeket a számokat nem értem. A hozzászólások sorszámai? Mert valami nem stimmel. *Vagy Eldafinde nem valami bölcs tünde*
Izé... Nem veled van a baj, én nem tudok olvasni. Valóban a hozzászólások száma akart lenni, csak 2206 és 2208, ha jól emlékszem.
De a tengeres kép számát legalább eltaláltam...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eldafinde
- Nem elérhető
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Eldafinde
- Nem elérhető
Enelen írta:
Elessar király... írta: Megvan nekem a Karib-tenger kalózai dvd-n!!! Már kétszer is megnéztem!! HEHE!!
Nekem meg aviban van meg - már vagy tizensokszor megnéztem, de erről lassan le kéne szoknom, mert kezdek belebetegedni..
Máskülönben sziasztok! Új vagyok még itt..
N
Mae govannen, Enelen!
Azt kétlem, hogy bele lehetne betegedni, mert akkor én már nem is élnék....
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
A tengeri út szexivé tesz
A Gyűrűk Urában Viggo Mortensen happolta el az orra elől a női szíveket,
A Karib-tenger Kalózaiban Johnny Depp Mesterel párbajozik értük.
Stresszes dolog -az elfogadható fajtából- Elisabeth Sereda- nak, hogy
Orlando- val pont az exkluzív- Johnny Depp-interjú után találkozik...
Tulajdonképpen minden kisfiú álma, hogy egyszer kalóz legyen?
Persze, de én azért már beszéltem róla a mamámmal,hogy
milyen értelmetlenek manapság azok a képességek, amiket a
film kedvéért meg kellett tanulnom. Persze, ha valaki hirtelen
áthelyezne engem 200 évvel ezelőttre, tökéletesen megfelelnék.
Most, A Karib-tenger Kalózai után már mindent tudok, amire
akkoriban az embernek a túléléshez szüksége volt.
Milyen volt Johnny Depp- el dolgozni? Sokat tanultál tőle?
Az én korosztályomban valószínűleg minden színész Johnny- t
jelöli meg mint a legnagyobb példaképét.Ő egy hihetetlenül jó színész,
ráadásul a legjobb kinézetű ember manapság a filmvásznon;
mégis mindig meg tudja állni, hogy ne Johnny "Szupersztár" Depp- ként,
hanem az éppen ráosztott szerep tökéletesen megformált karaktereként
álljon a kamerák elé.
A forgatási munkálatok alatt te is egy csónakon éltél, mint ő?
Nem! (nevet) Én egy kényelmes hotelszobában rendezkedtem be...
És te, Johnny- val ellentétben gondolom nem vagy a disneyland-i
Kalóz-játékok rajongója...
Nem, még sosem voltam ott.(zavartan vigyorog) És nem kívánom
senkinek, hogy a helyemben legyen!
Rengeteg ékszert hordasz, főleg féldrágaköveket. Van ennek
valami meghatározott jelentése?
Tulajdonképpen igen. A Gyűrűk Ura forgatásán kezdtem el gyűjteni
őket, Új-Zélandon.Közülük néhány ajándék, mint ez az Új-Zéland-Jáde.
Vannak köveim St. Vincent- ből, Marokkóból és Tájföldről, mindenhonnan,
ahol már jártam.
Most Máltán forgatod a Trója- hőseposzt Brad Pitt-el és a Hulk főszereplőjével,
Eric Bana-val. Ismerted az Iliász-t már előtte is?
Nem igazán, az eredetit akkor olvastam először, mikor megkaptam a munkát.
Kellett egy kis idő, míg beleszoktam az antik verzió hexameterébe, de
mikor rátaláltam a ritmusra, már egészen könnyen ment.
Orlando, mikor jöttél rá, hogy színész akarsz lenni?
Mikor anyukám arra bátorított: vegyek részt a költészeti-szakkörön,
és benevezett engem az iskolai előadásokra. Annyira élveztem, hogy
elhatároztam: kijárom majd a színművészetit, és ezzel keresem a kenyerem...
- Enelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Elessar király... írta: Megvan nekem a Karib-tenger kalózai dvd-n!!! Már kétszer is megnéztem!! HEHE!!
Nekem meg aviban van meg - már vagy tizensokszor megnéztem, de erről lassan le kéne szoknom, mert kezdek belebetegedni..
Máskülönben sziasztok! Új vagyok még itt..
N
- Eldafinde
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta: Szeretem az efféle hadműveleteket, Eldafinde...
A 2008-as és a 2006-os kép különösen rulz! :dance:
A 2155-ös viszont fájdalmasan szép... különösen, ha hozzávesszük, hogy épp az Into the West utolsó hangjait hallgatva pillantottam meg... :crying:
[size=9:18v6151m]És abszolút illik a novellám egyik jelenetéhez... [/size]
Ezeket a számokat nem értem. A hozzászólások sorszámai? Mert valami nem stimmel. *Vagy Eldafinde nem valami bölcs tünde*
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
A 2008-as és a 2006-os kép különösen rulz! :dance:
A 2155-ös viszont fájdalmasan szép... különösen, ha hozzávesszük, hogy épp az Into the West utolsó hangjait hallgatva pillantottam meg... :crying:
[size=9:3i15chbh]És abszolút illik a novellám egyik jelenetéhez... [/size]
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eldafinde
- Nem elérhető
Újabb hadműveletem eredménye: az egyik "fincsi" kis PotC-jelenet képekben:
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208
2220.hozzászólásnál kezdődik (2003.12.09)
- gandala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ja, és már csak egy hónap van ROTK premierig! Addig már csak kibírjuk valahogy :cooljump:
- Coralie
- Nem elérhető
Van egy nagyon kedves osztálytársam (több is van, de ezt most nem részletezem), Mielikki, valódi nevén Niki, akitől Mikulásra kaptam egy Legolas-os posztert, ezt . És most nagyon boldog vagyok!
Nimrodel
- Elanor Nimrais
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Láttátok a Kisvárosi Gyilkosságokat? Nekem nem tetszett Orli szinkron hangja. De ezt leszámítva....Hmmmmm
Szóval jó volt.... csak az a vasvilla. Nem kellett volna.
Üdv: Elanor
- Iowa
- Nem elérhető
Kibil-nala írta: Iowa, az az emotikon kit ábrázol?
Sorry, hogy ilyen későn válaszolok... Erre gondolsz: ? Mert ez Orlit. Szerintem tök édes.
- Fangi
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta: Hm...
Böngészgetve az rtlklub.hu-t, két pletykára bukkantam, elég hihetők.
www.online.rtlklub.hu/szorakozas/pletyka/?id=0312100225
Na és ehhez mit szóltok? Nem is rajongó az ilyen... már ha igaz a hír.
www.online.rtlklub.hu/szorakozas/pletyka/?id=031199333
a másodikhirben szerintem azért van igazság,egy kevéske
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Volt, igen, dec. 1-jén a világpremier Új-Zélandon, utána pár nappal meg Los Angeles-ben. De a legtöbb országban dec. 17-én lesz. Nálunk persze csak jan. 8...Legolin/Laiqalasse írta: Ezt nem értem... 8O Már volt a ROTK premierje??? Én azt hittem, most is csak tizenvalahanyadika körül lesz...
Ugye senki nem felejtette el, hogy pár perc múlva kezdődik a Kisvárosi gyilkosságok a Hallmark-on? (Az a rész, amiben Orli is szerepel...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Coralie
- Nem elérhető
Január 8. csak a premier itt. Sajnos!Legolin/Laiqalasse írta: Ezt nem értem... 8O Már volt a ROTK premierje??? Én azt hittem, most is csak tizenvalahanyadika körül lesz... Egyébként a képek nagyon jók (szokásos).
OFF (annyira nem is): Nálunk mikor lesz?
Nimrodel
- Legolin
- Nem elérhető
OFF (annyira nem is): Nálunk mikor lesz?
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Coralie
- Nem elérhető
Miért van az, hogy én a kitörő boldogság mellett egy kis gonoszságot is érzek? :nono:Elessar király... írta: Megvan nekem a Karib-tenger kalózai dvd-n!!! Már kétszer is megnéztem!! HEHE!!
www.theorlandobloomfiles.com/mul ... tml#rotkla
Interjúk a premierről!
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3latv.html
Meg jó sok screencap belőlük!
:hello:
[size=9:27ce1rwl](U. i.: Szerintem nagyon jól áll neki az öltöny!)[/size]
Nimrodel
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Szvsz inkább Glorfindelre hasonlít.Eleniel (csillaglany) írta: Ez a rajz elvileg Legolast ábrázolja... Na mármost, szerintem Legolasnak nem illik... viszont tiszta Feanor ! 8O Szerintetek?
ring.unalis.com.tw/01_about/characters/images/ch-legolas-s.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Böngészgetve az rtlklub.hu-t, két pletykára bukkantam, elég hihetők.
www.online.rtlklub.hu/szorakozas/pletyka/?id=0312100225
Na és ehhez mit szóltok? Nem is rajongó az ilyen... már ha igaz a hír.
www.online.rtlklub.hu/szorakozas/pletyka/?id=031199333
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Ez a rajz elvileg Legolast ábrázolja... Na mármost, szerintem Legolasnak nem illik... viszont tiszta Feanor ! 8O Szerintetek?
ring.unalis.com.tw/01_about/characters/images/ch-legolas-s.jpg
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Amúgy találtam egy oldalt, lehet, hogy ti már ismeritek, én eddig még nem láttam. Tündék minden mennyiségben...
Csak sajnos angolul. Profi nyelvészek, munkára fel!
valarguild.org/varda/Tolkien/encyc/elves.html
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:3v4gup1d](Ugye tudod?!)[/size]Eleniel (csillaglany) írta: Éomer célkeresztben... Válasz arra, hogy miért nem érdemes kihozni egy tündét a sodrából.
www.theonering.net/scrapbook/movies/char...rs/legolas/view/5101
Orlinak jól áll a satyesz!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!