- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
[Remélem jól vagytok. Én ugyan nem láttam ama bizonyos képet, de látatlanban az a véleményem, hogy az nem ő. Ha nincs valami nagy gáz, az ember nem hízik vagy fogy ilyen gyorsan. Ez a Greenpeace ugye nem a környezetvédő szervezet? Ugye nem???
Találtam egy csodálatos leírást a GyÚ 1. kötete vége felé, amikoris Legolas lelövi a Nazgul lovát. Ahogy áll felajzott íjjal a hegyen, a csillagok glóriaként fénylenek a feje körül. Viszont találtam egy olyan albumot, ami jól felhúzott. A Hildebrant-fivérek művéről van szó. Amellett, hogy szerintem Legolas úgy néz ki ott, mint egy pojáca, és el van csúfítva, a rendező talán innen merítette azt az ötletét, hogy Arwent bepasszírozza a Helm-szurdokba. Ezek után már csak az albumban ábrázolt csirkeleveses feltámasztás hiányzik. Ez a Legolas- nap viszont tényleg jó ötlet. A Ti környezetek mit szól ahhoz, hogy ennyire szeretitek Tolkient és Legolast?
Elnézést a két offért :'')
Penngaladiel! Írtam Neked a privátba, nézd meg.
Kérés: ha jól emlékszem, valaki szakdolgozatot írt a virtuális közösségekből. Ha válaszolna pár kérdésemre, valahogy jelezze! Előre is köszönöm!
Még egyszer:Mindenkinek boldog Legolas-napot! ('')
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
Hogy fokozzuk a hangulatot
Gyönyörű videó, elején A Két Torony jeleneteivel; a fő irányvonal a számítógépes játékból kiollózott jelenetek; és alatta A Gyűrű Szövetsége zenéje szól. Eszméletlen jó! Főleg a "Legolas in action"-részek
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
A Greenpeace-es kép meg nem bizonyíték semmire.
Vic, nagyon szeretünk 8O :itscool:
Ezek a képek, óó mamám..
A Helm-szurdoki esős jelenet ...nincs rá szó. Jézusom, DE SZEXI...*fülig pirul*
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Decemberi Empire magazin???
Vic, te ebben profi vagy, mármint a külföldi magazinok beszerzésében (ti még nem láttátok a leány STAR WARS Episode I gyűjteményét ), adj nekünk tanácsot, hogy hol keressük és mikor. Mert hát a decemberi számok sem mindig decemberben jelennek meg vagy ha igen, akkor nem biztos, hogy decemberben jutnak el ide, kies kis hazánkba.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Vic
- Nem elérhető
Rayan ma reggeli Legolas képeit még kiegészítem néhány újjal (sajna mindegyiken elég kicsi Legolas):
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... aled20.jpg - Legsie is ott álldogál a halott orkok között - nyílvessző-szedegetés?
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... aled16.jpg
- irány Galadriel
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... aled19.jpg - Gandalf és Legolas (Gandi kalapja eltakarja félig...)
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... aled17.jpg - út Móriában
- Vic
- Nem elérhető
6 db A/4-es plakát-kép lesz hozzá a TTT-ből, az egyiken Legsie.
Bővebben lsd. itt felül a képeket:
www.empireonline.co.uk/magazine/
Ezeket a mini-képeket pedig megnézni kötelező. Most. www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ttt3.html
Főleg ezeket:
Legsie a szakadó esőben új képek:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 2game1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 2game4.jpg
Legsie a szakadó esőben régi képek, de jobb minőségben:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 2game5.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 2game6.jpg
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
ISTENNŐ VAGY. (Ezt persze eddig is tudtuk. NE )
Ezzel a bejegyzéssel csúcspontra került a holnapi Legolas-nap áhitata, hiszen a Drágát megszemélyesítő másik Drága, ép, egészséges és még MINDIG fantasztikusan néz ki!!!
Viva Legolas!!! Viva Orlando!!!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Vic
- Nem elérhető
Még néhány hete beraktam ide ezt a képet és megjegyeztem, hogy milyen mázlista a csaj. www.rte.ie/tv/thefamegame/illust ... eline2.jpg
A csaj, aki nagy Orli-rajongó (és egyébként Celine Garvey-nek hívják), szeptember 20-án találkozott Orlival, tulajdonképpen megnyerte egy Fame Game nevű TV-s játékkal, hogy találkozhatott vele Londonban, a Calcium Kid forgatásán.
A találkozóról most videót és képeket is lehet letölteni pl. a fullbloom.neten:
www.full-bloom.net/images/famegame.html
Láttok Ti itt bárhol is pocakos vagy tokás Orlit??? Mert én egyáltalán nem. Én csak egy nagyon is kidolgozott felsőtestű Orlit látok, hála annak a fotónak, ami csak a pólóját mutatja premier plánban. Feltétlenül nézzétek meg ezeket a képeket. Ezek után csatlakozom Észihez: az aláírásos képen az ott NEM ORLI! Egy hónap alatt nem lehet így meghízni!!!
- Vic
- Nem elérhető
Rayan írta: Rago betette már az Aragorn topicba, de ennek ITT a helye!
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_39.jpg
Jaj, de szép...Hát nem gyönyörű?
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_40.jpg
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_42.jpg
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_48.jpg
BEHALOK!!!
Rayan, a behalásodhoz csatlakozom. BEHALTAM!!! Teljesen, totálisan, K.O... temethetnek.
Legsie cuki, cukibb és mégcukibb [size=9:7zlos26o](megyek nyomtatni)[/size]
OFF: Gandalf: a holnapi Legolas-nap alkalmából közös ünneplés elé néz a topic.
Dae: nagyon-nagyon köszi a verset, nagyon tetszik.
- Morgana
- Nem elérhető
Ezek a képek csodálatosak!!!
Mondd, hogy benne lesznek a plusz anyagban a DVD-n!!!
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Rayan
- Nem elérhető
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_39.jpg
Jaj, de szép...Hát nem gyönyörű?
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_40.jpg
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_42.jpg
www.elfenomeno.com/peliculas/ima ... new_48.jpg
BEHALOK!!!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Utálom magamt ismételni, DE:Penngaladiel írta: Múltkor volt egy vitám egy gyógytornásznővel. Szerinte a vegetáriánus étrend egészséges. Nekem csak az jutott eszembe, hogy nem lehet egészséges, ha minden vegi, akit ismerek (képről vagy személyesen) hulla sápadt. Orlit is beleértve, gondoljatok azokra a téli, utcai képekre...
:eek4: A vegetariánusok nem törvényszerűen soványak, beesett arcúak, sápadtak stb. Én karatézom és ott sok ellenpéldát látni. A 4. danos (nagyon fekete öv) magyar nagymesterünk egyáltalán nem eszik húst (merthogy sok vega halat azért eszik) és köszöni szépen nagyon jó egészségnek örvend, nyáron sikeresen levezetett egy edzőtábort éjszakai víziedzéssel, rengeteg futással stb., csupa izom és legalább tíz évet letagadhatna. Az edzőm (3. danos -> szintén fekete öves) akkora mint egy háromajtós szekrény, köszöni ő is jó erőben van, hús nélkül is. És ezt egy megrögzött húsevő írta most nektek. De az elég hülyeség, hogy semmi tejterméket nem eszik. :nono:Vic írta: Egyszerűen lefogyott, mert a srác nem eszik rendesen, csak zöldséget. :dead:
A Greenpaece-s képhez:
Csatlakozom ÉSzAHhoz:"Szóval, ami engem illet: az ott nem ő !"
Mellesleg én mérleg vagyok................
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
Megvan! :bounce: :bounce:
YEAH! Nagyon aranyos. És olyan szép a hangja... Legszívesebben egész nap itt ülnék és hallgatnám.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Innen kell letöltened:
www.apple.com/quicktime/
Innen tudod letölteni a teljes Setup készletet, így offline-ban tudod installálni a programot:
www.apple.com/quicktime/download/standalone/
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Próbáld meg így:
1) Az alábbi linkre kattintsz JOBB egérgombbal:
ps2movies.ign.com/ps2/video/lotr ... las_hi.mov
2) A menüből válaszd a Save target as... (Cél mentése másként...) menüpontot, majd add meg a célkönyvtárat.
Ha a vonal megbízhatatlansága miatt nem sikerül letölteni, próbálkozz valami letöltőprogrammal, amely akár szakaszokban is le tudja hozni a fájlokat. Az egyik ilyen a Real Download, amely a 8-as Real Player csomag része. Ha ebben kell segítség, írj privátban!
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A képen szerintem sem az igazi Orlando van. Ez egy ál-Orlando. Aki ki akarja ábrándítani az embereket az igazi Orlandoból.
Ryana:Csak igazad legyen!!!
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Ryana
- Nem elérhető
Köszi, de ez se jött be. Nekem az ilyen video-letöktések sose jönnek össze. :bawling: :crazy: :rmad2:
A képen szerintem sem az igazi Orlando van. Ez egy ál-Orlando. Aki ki akarja ábrándítani az embereket az igazi Orlandoból.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Arwen Undómiel hercegnő
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ha ezeket a faktorokat mind kihagyjuk a számításból, mi is a baj vele? Tulajdonképpen csak a "fejszőrzet" marad...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Morgana
- Nem elérhető
EZ BOTRÁNY!!! Ez egyszerűen nem lehet igaz!!!!
De csak a szerep miatt ugye? Mondjátok, hogy a szerep miatt!!! [size=9:3fqyh2og]Léccci[/size]
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Ez nem lehet Orlando! Mármint azon a Greenpeace-es képen! Én ezt hárítom. :bawling: Ez egyszerűen nem ő!
Adjunk ki hivatalos nyilatkozatot a Legolas-topik nevében, hogy az bizony nem ő. Ufó, illúzió, aljas mágia, image-romboló anti-propaganda! Biztos valamelyik vetélytársa montírozta össze. Elég amatőr.
Szóval, ami engem illet: az ott nem ő!
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Hát... részvétem nektek emiatt a kép miatt!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Morgana
- Nem elérhető
Sajnos a pénteki találkozón nem tudok ott lenni, de lélekben Veletek maradok! (Talán még egy sms erejéig is...)
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Telumehtar
- Nem elérhető
Nos lehet hogy kicsit OFF leszek...csak ennyi:
Dae: Naggyon szép