- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
,,Even the smallest person can change the course of the future''
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hú, megyek hozzá franciát tanulni, úgysem megy... :tongue: (Lehet félreérteni, csajok... :tongue:)Rayan írta: Ti tudtátok, hogy Orli folyékonyan beszél franciául?! Mert én nem. Idáig.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Böszi
- Nem elérhető
(Német BRAVO)
Böszi
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Böszi
- Nem elérhető
(Na jó, én csak mindent Orlando-ra jelöltem mert nem tudok angolul... )
A szavazás állása:
www.ym.com/stars/nov2102.jsp?checkQuiz=yes
Böszi
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
A másik, szerintem teljesen mindegy, hogyan néznek ki kívülről a tündék, mert valami bbelső fény világítja meg őket, és szépnek látja mindenki, teszem azt, ha nem is teljesen sovány.Tolkien is azt írja, hogy Elrond tagbaszakadt, sőt Arwen is, csak azért látszik rajta az, hogy lány.
- Rayan
- Nem elérhető
Hoztam pár tünde-képet.
Orli az Arena Magazinban
Kedvenc TTT-képünk, és egy jó pillanat a Ned Kellyből
új-zélandi életképek
Legolas nagyban -az előtérben Elijah
Legolas Aragornnal
Új forgatási kép -Legolas Gimlivel Arodon
Szép naaagy Orli-kép
Nyami!
Aragorn és Legolas
Legolas telefonkártyában
EXTRA nagy Legsie
Témákhoz:
A teliholdasra inkább nem válaszolnék.
1. Utálom a teliholdat, megterheli az idegeimet.
2. Magyarán teliholdkor valószínű szétcincálnám szegény Legsie-t...
Szülinapjára adnék neki egy múzsa-puszit, meg sütnék szív alakú lembast. Szerintem tuti szereti, a tündék sem csinálnak olyan kaját, amit nem esznek meg, és aminek nem jó az íze. Fura lenne mondjuk a jelenet a DVD-ről, mikor Legolas megkóstolná, és az arcán fintorgó grimasszal mondaná a hobbitoknak: "Öh, lembas."
El tudom képzelni róla, hogy feláldozza a halhatatlanságát egy halandóért. Az a nőszemély, aki ezt hagyná,
1. önző
2. nem szeretné őt eléggé, tehát meg sem érdemli
Indítsunk "Legsie, nehogy feláldozd magad a halandó nőkért!"-mozgalmat
ÉSzAH, szerintem az utolsó gondolatod a helyes, hogy a tündéknek van egy bizonyos súlya, hiszen ha összhangban vannak a természettel, és mivel ők maguk természeti lények, felnőtt korukra talán kialakul, stabilizálódik a testsúlyuk, addig pedig folyton növekednek. Nem azért, de nehezen tudok elképzelni egy kövér tündét. Tolkien gyönyörűeknek, ideális alkatúaknak írja le őket. Szerintem ha ingadozik is néha a súlyuk, az minimális. (Legyen az ok akár bármiféle környezeti szélsőség.)
Ui.: Ti tudtátok, hogy Orli folyékonyan beszél franciául?! Mert én nem. Idáig.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Nézzétek meg ezt, ezt hajtottuk fel Vic-kel épp az imént:
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/fe.../fotrspecmovie69.jpg
Ehhez csak annyi hozzáfűznivalónk van, hogy LEMBAS AKARUNK LENNI!!! De mán!!!
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Vic írta: Huh, lányok, eszméletlen jók a témák! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!
Ígérem, hogy én is válaszolok rájuk, amint lesz egy kis idöm - mondjuk hétvégén. Tehát addig gondolkodom azon, hogy
- hogyan sétálgatnék Legsie-vel teliholdkor (muszáj vele pont sétálgatni??? )
- mit adnék neki a szülinapjára?
- szereti-e Legsie a lembast?
- eldobná-e a halhatatlanságát egy halandó nöért? (erre tul. képpen hasonlót fogok válaszolni, mint Észi, mert én sem hagynám)
Mindenki, aki kedvet érez, válaszoljon szintén, mert ezen tényleg jót tudnánk dumcsizni.
Nos ...
1. Nehéz dolog Legolasnak ajándékot választani, mert mindene megvan, amire szüksége van, ami nincs, azt megcsinálja magának, szebbet, jobbat meg úgysem tudnék csinálni. Venni, nem vennék semmit, az biztos, hogy igyekeznék saját kézzel csinálni valamit, vagy ha mégis vennék, akkor valami olyasmit, ami az emberi kultúra egy kiválósága. Valami különlegesen szép bőrdíszműt, vagy ékszert, esetleg köpenyt, vagy más ruhadarabot. (NEM Legolasos boxernacit!!! )
2. Szerintem szereti a lembast. Abból gondolom, hogy a filmben olyan jóízűen harap bele. Ez persze nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal csak a lembas, de nem hiszem, hogy gondot jelent neki, ha két hétig lembason kell elélnie. Főleg, hogy ő nem négyet eszik első reggelire belőle, mint a hobbitok.
Ha már itt tartunk ...
Szerintetek tudnak a tündék fogyni és hízni? Pl. ha Legolas két hétig lembason él ... na oké, ez nem jó példa, mert mint tudjuk a lembas rendkívül tápláló. De ha mondjuk nincs lembas, és két hétig úton van éhkoppon, akkor vajon lefogyna? Vagy a tündéknek van egy állandó testsúlyuk, ami a természettel való összhang miatt csak egészen szélsőséges körülmények között változik?
Mit gondoltok?
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- ÉSzAH
- Nem elérhető
A német Bravo eheti számában A/4-es Legolas poszter van!!! Az a kép, amikor a lovon ül és tartja a kardját. (A japán feliratos, ami zászlóként volt belinkelve.)
Az újság minden nagyobb standon kapható, repüljetek rá!!! Ára: 490 magyar birodalmi kredit.
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
Dodiee: remélem nem gázolja el...
Na mindegy... majd a moziban kiderül... :look:
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ez az a jelenet (abból az ötperces összevágásból látható), ahol Legolast, Aragornt és Gimlit bekerítik a rohirok. Ez az első találkozásuk Éomerrel.
- Dodiee
- Nem elérhető
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
Penngaladiel írta:
Vic írta: Szerintetek ezt a képet hogyan kell nézni? Legsie mellett áll az a ló, vagy vágtat?
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_001.jpg
Legolas rohan, a rohir meg vágtat mögötte
Sztem az ott Gimli a lovon (látni a sisakján és ott a fejszéje). De hogy volt Gimli hajlandó egyedül ülni a lovon?! 8O
Az a napocskás kép sztem tök jó (...meg a többi is)
- hódica
- Nem elérhető
süni [hedge_hog írta: ]
Vic írta: Csajok, ez a kép pedig kötelezö. A haját ne nézzétek - ez egy régi kép - gondoljátok oda Legsie sörényét:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... e02dec.jpg
Én mindenesetre K.O. vagyok.
Én is! Ez a kép... vuhúúúúú. Vuhuhuhúúúú. :up: :hello: :dance: :look: :cheers:
Nem semmi az a kép *csöpp csöpp*
Itt lehet Orlira szavazni(Lij ellenében ) www.ym.com/stars/nov2102.jsp
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Legolas rohan, a rohir meg vágtat mögötteVic írta: Szerintetek ezt a képet hogyan kell nézni? Legsie mellett áll az a ló, vagy vágtat?
Az még hagyján, de milyen arcot vág hozzá?Vic írta: Ez is egy magazinból való kép. Orlikánk rászokott a napocskás tetkójának a mutogatására. De kérdezem én, miért kell kilátszódnia az alsónacijának is???:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02dec2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02dec1.jpg
Én meg most kicsit gonosz leszek: a mostani állapotában nem szeretnék ilyen képet látni rólaVic írta: Csajok, ez a kép pedig kötelezö. A haját ne nézzétek - ez egy régi kép - gondoljátok oda Legsie sörényét:
- Rayan
- Nem elérhető
A hihetetlenül sármos Mr. Orlando Bloom (YM Magazin)
Van beceneved?
Nem, nem igazán. De van egy név, ami az Interneten ragadt rám: az Orli. Anyukám rengeteget mesél arról, hogy mi történik a hálón -szinte éjjel-nappal a neten lóg. De sajnos sosem vagyok túl sokat egy helyen ahhoz, hogy mindenről tudomást szerezzek, ami épp aktuális. Szóval, ez egy remek alkalom, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik az Interneten dolgoznak értem. Igazán nagyraértékelem!
Hol nőttél fel?
Canterburyben, Kentben -kb. egy órányira, délre fekszik Londontól. Klassz gyermekkorom volt -jó barátok, szerető család, jó nevelés. Egy nagy házban nőttem föl, körülötte rengeteg zöld területtel, így mindig a kertben játszottunk. Emlékszem, sokszor kimentünk és beöltöztünk különféle szereplőknek. Régi katonai ruhákba bújtunk, és muris kalapokat viseltünk, vagy valami ilyesmi.
Te és a nővéred, Samantha együtt játszottatok?
Kölyökként rengeteget verekedtünk. Most már persze sokkalta jobb a helyzet, hogy idősebbek vagyunk. Fiatalkoromban ő szoktatott rá a ruhákra. Ő öltöztetett, és minden cuccot turkálókból szerzett be. Akkoriban tornacipőim, cowboycsizmáim és -ingeim meg haszáltnak tűnő kockás ingeim voltak.
Milyen voltál gyerekként?
Inkább kreatív személy voltam, mint elméleti. Inkább kint játszottam a mezőkön a barátaimmal, mintsem az iskolában üljek. Azt hiszem, az egyik szülői értesítőm az volt, "Orlando nagyon aranyos gyerek, de folyton kibámul az ablakon, vagy a hörcsög ketrecét nézi." Csak amikor drámaiskolába kerültem változott meg a véleményem, és kezdtem értékelni az okatást. Nagyszerű színdarabokról és költőkről tanultam, és ez beindította a fantáziámat.
Mit szeretsz csinálni mostanában?
Imádok a barátaimmal lenni. Szeretek sétálni, sétáltatni a kutyámat, és szeretem az autós kalandokat, utazni meg egyenesen imádok. Új-Zélandon kipróbáltam pár őrült sportot, mint például a bungee-jumpingot -ez nem igazán veszélyes, csak elég ijesztő. Ugyanitt megcsináltam az ejtőernyős ugrást is -ez viszont már húzós volt.
A többi színésztársad is kipróbálta ezeket a sportokat?
Amikor megérkeztünk, azt mondtam Elijahnak, Domnak és Billynek: "Menjünk motorcsónakkal ejtőernyőzni. Menjünk bungee-jumpingolni. Menjünk mountain bike-kal a hegyekbe, vagy szerezzünk motorokat és menjünk motocrossozni." Ők meg: "Te őrült vagy! Meg fogjuk ölni magunkat." Aztán egy nap odajöttek hozzám, és azt mondták: "Menjünk szörfözni. Vegyünk szörfdeszkákat és menjünk szörfözni." És Billy beleszeretett -végül mi is, mindannyian. Szeretek csapatban hülyéskedni, de azt hiszem, inkább vezető típus vagyok.
Valódi fenegyereknek tűnsz.
Mióta láttam a Cápát, folyton az jár a fejemben, hogy egyszer felbukkan egy és elragad. Épp Új-Zélandon szörföztünk a holdfénynél, mikor megjelent egy uszony. Teljesen kikészültem, pedig csak egy fóka feje tűnt föl a vízben -egy aranyos fókáé! De egy pillanatra borzalmasan megijedtem.
Mi van most a discmanedben?
Beck új nagylemezét hallgatom, a Jurassic Five-ot, Ben Harpert. [Claire Danes egykori kedvese, rockzenész. -Rayan] És mindig kéznél van Jeff Buckley.
Hol élsz jelenleg?
Sehol, pillanatnyilag. Ingázom. Anyukám Canterburyben tárolja a cuccaim egy részét, de venni fogok egy lakást Londonban, amint alkalmam lesz rá. Itt, Los Angelesben is szeretnék egy kuckót, mert úgy tűnik, elég sok időt töltök itt újabban.
Jó vagy az akcentusokban?
Amikor megformálok egy karaktert, szeretek akár órákon át foglalkozni a dialektusokkal vagy bármivel, amit a karakter megkíván. Amikor a Ned Kellyt forgattuk, nagyrészt ír akcentussal kellett beszélnem.
Milyen szerepet szeretnél megformálni, amire eddig még nem jutott lehetőséged?
Egy ízig-vérig amerikai fiút alakítani -szerintem nagyon érdekes lenne.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Vic
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
Ígérem, hogy én is válaszolok rájuk, amint lesz egy kis idöm - mondjuk hétvégén. Tehát addig gondolkodom azon, hogy
- hogyan sétálgatnék Legsie-vel teliholdkor (muszáj vele pont sétálgatni??? )
- mit adnék neki a szülinapjára?
- szereti-e Legsie a lembast?
- eldobná-e a halhatatlanságát egy halandó nöért? (erre tul. képpen hasonlót fogok válaszolni, mint Észi, mert én sem hagynám)
Mindenki, aki kedvet érez, válaszoljon szintén, mert ezen tényleg jót tudnánk dumcsizni.
Gyorsan belinkelem ide a mai "termést":
Lementettem az elöbb egy vadiúj részletetet a TTT-böl, hihetetlenül jó, FELTÉTLENÜL mentsétek le. Aragorn, Legolas és Gimli rohangál benne (Gimli csak úgy tesz ...), rendes kivágott jelenet a filmböl, és mindössze 2,5 megányi helyet foglal. Itt a link:
img-nex.theonering.net/movies/AOL_ttt_01.mov
Szerintetek ezt a képet hogyan kell nézni? Legsie mellett áll az a ló, vagy vágtat?
Forgatási kép:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... pps080.jpg
Ez is az, ez a kép jelent meg az amerikai Time magazinban. Sajna nálunk csak az európai Time-ot lehet kapni.
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ag_001.jpg
Az amerikai YM magazinban rengeteg, jobbnál jobb Orlando Bloom kép jelent meg, a címlapján is ö van:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03jan8.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03jan6.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03jan1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03jan2.jpg
A többit nem linkelem be, a ym03jan1.jpg-t írjátok mindig át 2, 3, 4, 5, 6 stb. végüre, és akkor bejön a többi.
Ez is egy magazinból való kép. Orlikánk rászokott a napocskás tetkójának a mutogatására. De kérdezem én, miért kell kilátszódnia az alsónacijának is???:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02dec2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02dec1.jpg
Ha pedig már nem tudjátok követni, hogy akkor melyik magazin címlapján hogyan is szerepel Orli vagy Legolas, akkor klikk ide :
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... zine5.html
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Thaurwathiwen írta: Észi: Az Orlando Bloom Multimedián fenn van az olasz cikk fordítása angolra, ha az angolt jobban tudod fordítani .
2. Egy halandó nö szerelméért szerintetek eldobná a halhatatlanságát? (még rosszabb téma )
Igen tudom, de Vic felszólítására fő-, pontosabban Legolas-gyűjtemény-vesztés terhe mellett nem nézhetem meg, ugyanis megfogadtuk, hogy gyakoroltatjuk egymással a leépülő idegen-nyelvtudásunkat. Ő templom-leírásokat fordít nekem németből, én meg Orlando-cikket neki (és nektek) olaszból. Ja és egyébként várunk minden lelkes nyelvgyakorlót a klubba. Na de ez senkit nem érdekel, lássuk mi van Orlandoval.
Haladok, csak az a baj, hogy semmi újat nem mond a cikk. Összefoglalja mindazt, amit már tudunk róla, hogy honnan származik, hogyan lett színész, hogyan kapta meg Legolas szerepét és ez milyen hatással volt az életére.
Azt hiszem az izgalmasabb részek majd most jönnek. Eddig én bele sem gondoltam, hogy ez a srác három éve körbe-körbe utazik a világban. Új-Zéland, Marokkó és Ausztrália után csak most került haza újra, amikor a Calcium Kid-et kezdték forgatni.
Ha még találok a cikkben valami izgalmasat, akkor megírom, de az egész cikket nem másolom be, nem sok értelme lenne.
Hajlandó lenne-e egy halandó nő szerelméért feláldozni a halhatatlanságát? A szerelemért az ember és tünde szinte mindent képes feláldozni. Megjegyzem: balga módon. Szerintem igen, ha beleszeretne egy ember lányba, akkor biztos, hogy feláldozná érte. Már ha az az ember lány hagyná. Mert én egy ilyen esetben ... Na nem, ezt nem így kell elkezdeni. Remélem, hogy egy ilyen esetben lenne erőm ahhoz, hogy elhitessem vele, nem szeretem. Ekkora áldozattal az ő részéről nem tudnék együtt élni.
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- Dodiee
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető