- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ulmo írta: Három újabb videó a Két Toronyból:
img-nex.theonering.net/movies/WB-WargAttack.mov
Vargok támadása (érdemes figyelni, Legolas hogyan száll fel a lovára!)
img-nex.theonering.net/movies/WB-Edoras.mov
Éowyn, a kardforgató hercegnő
img-nex.theonering.net/movies/WB-Fangorn.mov
Hobbitok találkozása Szilszakállal :itscool:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ainawethien
- Nem elérhető
A kis szemét.. naná, hogy tud róla! Az a kis kézmelengetés is nekünk szólt.
Screencap-eket meg már rakom is fel az oldalra.. ezek most nagyon jó minőségűek lettek.
Na megyek alszom egy kicsit.. egész éjjel fennt voltam. Jó kép/videó nézegetést!
Rayan, válaszolsz az e-mailemre? thanx
Zsu
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002b.html
Orli- összes New Yorkból, az OBM jóvoltából
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002d.html
Leamortizálódtam. Tegnap óta kocsonyás állapotban rezgek. Ah, Orlando, mért vagy te Orlando?
Ez nem igaz, hogy valaki ennyire szexis legyen És a legrosszabb, hogy TUD róla a kis gonoszka. Szándékosan hülyít minket.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Nagyon köszönjük az interjút, a többség még biztos nem látta, mondjuk én tegnap néztem meg. Lányok, ez a legszebb videó Orliról, amit valaha láttam. Olyan bájos és őszinte, egyszerűen imádnivaló.
Nem bírtam megállni, itt van kikockázva:
2 oldalas!
Orli- további képek a premierről:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tadam!! Díjnyertes! 10 11 12
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- ainawethien
- Nem elérhető
Huhh.. de régen jártam itt.. Most azért jöttem, hogy betegyek egy linket egy interjúhoz, ami 5-én, a világpremieren készült Orlando-val. Gondolom már a többség látta a klippet, de azért ha valaki lemaradt volna róla... Egész jól felöltözött most. Nem mintha nekem bármi bajom lett volna az eddigi stílusával..sőt, kicsit hiányoltam is a sárga inget..stb nah.. akkor itt a link, jó szórakozást!! (bárcsak nekem melegítené így Orlando a kezem.. mázlista nő..)
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/orli_nypremiere.ram
Zsu
www.orlando.rocks.it
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Rayan
- Nem elérhető
Ja, és ...
Vic írta: Legolas Fangornban 2.
Legsie pacit simogat
AKAROM!!! MOST RÖGTÖN!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Vic
- Nem elérhető
Töröltem a hozzászólásokat, mert ez itt tényleg nem Boromir, hanem Legsie-s topic.
MINDENKINEK BOLDOG MIKULÁST!
Hoztam egy hatalmas halomnyi képet, de csak a legizgibbeket rakom ide be, a többit tessék szépen megkeresni ezen a honlapon.
Megjegyzés: a képek minösége nem túl jó, mind az USA-ban tegnap leadott "Return to Middle-earth" c. filmböl kivágott képek.
www.elflady.com/legolasgreenleaf/
És akkor a legjobb képek:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ag_001.jpg - maszatos Legsie sajna kicsiben
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_003.jpg - na ez gyönyörü! Legsie pacit simogat.
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_002.jpg - forgatási kép
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_004.jpg - ez is forgatás (Orli zöld kendöben)
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_016.jpg - még egy zöld kendös kép
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_020.jpg - Legsie közelröl
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_021.jpg - Orli/Legsie íjazást imitál
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_019.jpg - És még mondjátok, hogy Orli nincs jól el magával...
- Antares
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Niké
- Nem elérhető
Főleg a maszatoson!Az nagyon cuki!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nagyon nem, de ha igazán megértenéd, tudnád tisztelni és szeretni isNamarie írta: Pennie! Az első kép aranyos. A második.. hát, én nem igazán szeretem Boromirt. Megértem, de nem szeretem. De ez nem ide tartozik.
De ettől függetlenül mint kép, nekem nagyon tetszik. Sean Bean, amint majd' megszakad a röhögéstől... Orli meg annyira édes!
- Namarie
- Nem elérhető
Szidni is lehet, ha jogos és indokolt a kritika. Az meg, hogy van-e barátnője... Láttam okos, helyes, jólelkű fiúkat, akiknek nincs barátnőjük. Arra, hogy fölfigyelnék-e rá, nem tudom. Van, hogy valaki után mindenki megfordul, én nem, és fordítva. Ha az öltönyös képeit nézem, jó értelemben megnézném.
Pennie! Az első kép aranyos. A második.. hát, én nem igazán szeretem Boromirt. Megértem, de nem szeretem. De ez nem ide tartozik.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
rtlmail.hu/pozo/DVD-Orli.jpg
rtlmail.hu/pozo/DVD-Legolas-Boromir.jpg
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Telumehtar írta: www.warofthering.net/movies/photos/veryl...epages/image44.shtml
Figyelem, maszatos kép! :hello: :itscool:
- Niké
- Nem elérhető
De most akkor szerinted igazam van?
ja:bocs el írtam..barátnője!
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Niké
- Nem elérhető
de az én véleményem az ,hogy Ő egyszerüen nem tud rosszul kinézni!
Fura...hogy lehet,hogy egy ilyen srácnak nincs b.nőjr!? :confused2:
Most irok egy csúnyát...nem lehet hogy csak túlidealizálják? Gondoljatok bele: ha nem lenne ilyen híres és csak úgy szembe jönne veletek az utcán.
Mit szólnátok?? (na jó!mondjuk én is teljesen meg vagyok bolondulva érte és néha már másra sem tudok gondolni csak RÁ ilyenkor megpróbálom bebeszélni magamnak hogy nem is olyan különleges de persze ez nem igazán megy... ) remélem nem haragszotok ezért! De most komolyan! Mit gondoltok? :
- Fereste
- Nem elérhető
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Középföldére akarok költözni. Tud valaki egy ingatlanügynököt, aki foglalkozik ilyesmivel?
Döbbenet! Ilyen pasi nincs. Még tündébe se.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Elryn
- Nem elérhető
De a hosszú haj rulz!
"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Éowynt?Vic írta: A videót letöltöttem, és a minösége nem a legjobb, viszont a jelenet annál inkább. Legsie felaljzott íját Aragorn húzza félre, különben Legsie közvetlen közelböl homlokon löné Éowynt, amiért megsértette Gimlit.
:evil2: :cool2: :tongue: :biggrin2:
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
Ja, és nagyon édes, ahogy haragszik... Cukor!
- Vic
- Nem elérhető
Ha még nincs a karácsonyfa alatt ajándék, ajánlanék Legolasos akcióbabákat, nem is egyet, hanem többet. Euroban lehet öket megvenni a neten (Elbenwald), az áruk 4800 és 10.000 forint között mozog. (+ posta és száll. költség Németországból)
klikk ide egy babáért
klikk ide egy másikért
klikk ide egy harmadikért
Ha esetleg nem jönnének be a linkek, klikk
www.elbenwald.com - ide és a keresöbe írjátok be azt a szót, hogy Legolas
- hódica
- Nem elérhető
Rayan írta: Figyelem, figyelem!
Veszélyzóna!
380 V!
[size=9:16rf03o0]Belépés csak erős idegzetűeknek![/size]
Szerintem annyira nem gáz 8O Szerintem is csak a fotózás kedvéért vett fel ilyen cuccokat
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Vic
- Nem elérhető
Még nem töltöttem le, most kezdem, úgyhogy nem tudom megmondani milyen, csak képeket láttam belöle.
Arról a jelenetröl van szó, amikor Legolas félméterröl készül fejbelöni Éomert
2 mega, tehát nagyon kis helyet foglal. Itt találjátok meg, értelemszerüen az E! News--clip of Aragorn, Legolas, Gimli, and Eomer 2.00 MB
videót kell tölteni.
www.theargonath.cc/videos/vids.html
Képeket viszont tudok mutatni akkor is, ha nem akarjátok - vagy tudjátok - letölteni a videót. Nagyon édes!
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_010.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_011.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_012.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_018.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_022.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_024.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_025.jpg
- Vic
- Nem elérhető
Nekem még mindig Legolasként jön be leginkább, ennek örömére hoztam is néhány új Legolas képet, hogy örüljetek
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... on_001.jpg - Huh, csajok, ezen a képen necsemmi Legolas. HIHETETLEN! Olyan arcot vág... olyan arcot... *sóhaj* Percek óta csak bámulom ezt a képet és nem veszek levegöt. *segítség! megfulladok!*
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... on_002.jpg - hát, ez az elözönek a párja is lehetne. Legsie, ÁLOMSZÉP VAGY! *sóhaj 2. *
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... on_003.jpg - ezt már láttuk (P.J magyaráz Legsie-nek) csak itt nagyobb a kép
És néhány "hivatalos" kép:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn3.jpg - Fangornban
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn6.jpg - Fangornban 2.
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn7.jpg - Fangornban 3.
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn8.jpg - Fangornban 4.
Ezek szándékosan szivatnak minket, hogy mindegyiken ilyen jól néz ki???