Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 11 hónapja #84904 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ulmo rakta be az Előzetesek topicban ezeket a filmeket. Az első magyarázatot ad arra a képre, amin nem tudtunk megegyezni (Gimli ül a lovon, vagy nem?) :wink:

Ulmo írta: Három újabb videó a Két Toronyból:

img-nex.theonering.net/movies/WB-WargAttack.mov
Vargok támadása (érdemes figyelni, Legolas hogyan száll fel a lovára!)

img-nex.theonering.net/movies/WB-Edoras.mov
Éowyn, a kardforgató hercegnő

img-nex.theonering.net/movies/WB-Fangorn.mov
Hobbitok találkozása Szilszakállal :itscool:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #84896 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát igen... én is vagy 10000x visszanéztem már.. ehh.. és a legjobb az, hogy ez nagyon friss, és így tudjuk, semmit nem változott. :)

A kis szemét.. naná, hogy tud róla! Az a kis kézmelengetés is nekünk szólt. ;)

Screencap-eket meg már rakom is fel az oldalra.. ezek most nagyon jó minőségűek lettek.

Na megyek alszom egy kicsit.. egész éjjel fennt voltam. Jó kép/videó nézegetést!
Rayan, válaszolsz az e-mailemre? thanx

Zsu

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #84889 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Egy új kép a Pavement magazinból :arrow:
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002b.html

Orli- összes New Yorkból, az OBM jóvoltából :arrow:
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002d.html

Leamortizálódtam. Tegnap óta kocsonyás állapotban rezgek. Ah, Orlando, mért vagy te Orlando?
Ez nem igaz, hogy valaki ennyire szexis legyen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: És a legrosszabb, hogy TUD róla a kis gonoszka. Szándékosan hülyít minket.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 11 hónapja #84887 Írta: Rayan
Szia Zsu!

Nagyon köszönjük az interjút, a többség még biztos nem látta, mondjuk én tegnap néztem meg. Lányok, ez a legszebb videó Orliról, amit valaha láttam. Olyan bájos és őszinte, egyszerűen imádnivaló.

Nem bírtam megállni, itt van kikockázva:
2 oldalas!

Orli- további képek a premierről:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tadam!! Díjnyertes! 10 11 12

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 11 hónapja #84876 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Huhh.. de régen jártam itt.. Most azért jöttem, hogy betegyek egy linket egy interjúhoz, ami 5-én, a világpremieren készült Orlando-val. Gondolom már a többség látta a klippet, de azért ha valaki lemaradt volna róla... Egész jól felöltözött most. Nem mintha nekem bármi bajom lett volna az eddigi stílusával..sőt, kicsit hiányoltam is a sárga inget..stb nah.. akkor itt a link, jó szórakozást!! (bárcsak nekem melegítené így Orlando a kezem.. mázlista nő..)

giraf.elte.hu/~orlando-bloom/orli_nypremiere.ram

Zsu

www.orlando.rocks.it

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 11 hónapja #84775 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Húh, ezek a képek! *csöppcsöpp* [size=9:37qimd6y]A végén még megcsalom Aragornt... NEM! Nem adom fel! Erős maradok! 8O :lol: [/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 11 hónapja #84773 Írta: Rayan
Vic, ó, leborulok nagyságod előtt _o_ Köszönjük!

Ja, és ...

Vic írta: Legolas Fangornban 2.
Legsie pacit simogat

AKAROM!!! MOST RÖGTÖN!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 11 hónapja #84744 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pennie OFF: szívednek óhaja számomra parancs. 8)
Töröltem a hozzászólásokat, mert ez itt tényleg nem Boromir, hanem Legsie-s topic.

MINDENKINEK BOLDOG MIKULÁST!

Hoztam egy hatalmas halomnyi képet, de csak a legizgibbeket rakom ide be, a többit tessék szépen megkeresni ezen a honlapon.
Megjegyzés: a képek minösége nem túl jó, mind az USA-ban tegnap leadott "Return to Middle-earth" c. filmböl kivágott képek.

www.elflady.com/legolasgreenleaf/

És akkor a legjobb képek:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ag_001.jpg - maszatos Legsie sajna kicsiben

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_003.jpg - na ez gyönyörü! Legsie pacit simogat. :D

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_002.jpg - forgatási kép

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_004.jpg - ez is forgatás (Orli zöld kendöben)

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_016.jpg - még egy zöld kendös kép :D

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_020.jpg - Legsie közelröl

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_021.jpg - Orli/Legsie íjazást imitál :D

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... al_019.jpg - És még mondjátok, hogy Orli nincs jól el magával... 8)

Több
21 éve 11 hónapja #84687 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv Néktek!

A punk-Bloomot ismeritek?

www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia ... hp?id=1218

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 11 hónapja #84611 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gyerekek!!! Ma van a világpremier!! (Csak az a kár, hogy ez minket nem teljes mértékben érint!) :) Amúgy most elképzeltem, hogy mit csinálhatott egész nap Orli: a leggusztustalanabb inghez a leghozzánemillőbb nyakkendőt választotta ki estére, ami csakis neki áll jól... :wink: Még holnap jövök, mert ma időm sem volt +nézni a képeket! :( Pussz!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 11 hónapja #84604 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Namarie:Köszi!Teljesen igazad van :!: Azért tényleg kíváncsi lennék milyen lehet teljesen civilben ,minden féle cucc nélkül(az arcán..)?! Lehet hogy tényleg nem lenne túl feltűnő..csak ez lett volna a lényege. De nem nyúzom tovább ezt a dolgot. És a képeken tényleg jól néz ki :!:
Főleg a maszatoson!Az nagyon cuki! :wink: :D :P

Több
21 éve 11 hónapja #84602 Írta: Penngaladiel

Namarie írta: Pennie! Az első kép aranyos. A második.. hát, én nem igazán szeretem Boromirt. Megértem, de nem szeretem. De ez nem ide tartozik.

Nagyon nem, de ha igazán megértenéd, tudnád tisztelni és szeretni is 8)
De ettől függetlenül mint kép, nekem nagyon tetszik. Sean Bean, amint majd' megszakad a röhögéstől... Orli meg annyira édes! 8)

Több
21 éve 11 hónapja #84601 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Niké!

Szidni is lehet, ha jogos és indokolt a kritika. Az meg, hogy van-e barátnője... Láttam okos, helyes, jólelkű fiúkat, akiknek nincs barátnőjük. Arra, hogy fölfigyelnék-e rá, nem tudom. Van, hogy valaki után mindenki megfordul, én nem, és fordítva. Ha az öltönyös képeit nézem, jó értelemben megnézném.

Pennie! Az első kép aranyos. A második.. hát, én nem igazán szeretem Boromirt. Megértem, de nem szeretem. De ez nem ide tartozik.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 11 hónapja #84597 Írta: Penngaladiel
Két gyönyörű kép a DVD-ről lementve általam, az extrák közül:

rtlmail.hu/pozo/DVD-Orli.jpg
rtlmail.hu/pozo/DVD-Legolas-Boromir.jpg

8)

Több
21 éve 11 hónapja #84595 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Minnél többször nézem meg azokat a hosszúhajas képeket, annál inkább tetszik....Tulajdonképpen egész jó:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #84591 Írta: Penngaladiel

Telumehtar írta: www.warofthering.net/movies/photos/veryl...epages/image44.shtml

Figyelem, maszatos kép! :hello: :itscool:

Több
21 éve 11 hónapja #84590 Írta: Niké
Jól van na!csak nem akartam hogy úgy hangozzon mintha szidnám.... :(
De most akkor szerinted igazam van? :lol:
ja:bocs el írtam..barátnője!

Több
21 éve 11 hónapja #84589 Írta: Telumehtar

Több
21 éve 11 hónapja #84577 Írta: Niké
Fereste: egyáltalán nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel :!:

de az én véleményem az ,hogy Ő egyszerüen nem tud rosszul kinézni!
Fura...hogy lehet,hogy egy ilyen srácnak nincs b.nőjr!? :confused2:
Most irok egy csúnyát...nem lehet hogy csak túlidealizálják? Gondoljatok bele: ha nem lenne ilyen híres és csak úgy szembe jönne veletek az utcán.
Mit szólnátok?? (na jó!mondjuk én is teljesen meg vagyok bolondulva érte és néha már másra sem tudok gondolni csak RÁ :!: ilyenkor megpróbálom bebeszélni magamnak hogy nem is olyan különleges de persze ez nem igazán megy... :lol: :oops: ) remélem nem haragszotok ezért! De most komolyan! Mit gondoltok? :?:

Több
21 éve 11 hónapja #84567 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
fú, nekem naon tecc Lando azzal a hosszacskább hajjal :P naonnaonnaon! *Fereste élhal hosszúhajú pasikért* (nekem még a bajusza is tecc, rohadt yol néz ki azokon a képeken!) még ha csak hüülésből csinálták, akkor is naon yok.. :oops: (és lehet hogy ezzel a véleménnyel csak egyedül vaok, de akkoris.. :oops: )

Több
21 éve 11 hónapja #84564 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, hihetetlenek ezek a képek. Nem vagyok eszemnél. *nőiméltóságnőiméltóságnőiméltóság*
Középföldére akarok költözni. Tud valaki egy ingatlanügynököt, aki foglalkozik ilyesmivel?
Döbbenet! Ilyen pasi nincs. Még tündébe se. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 11 hónapja #84561 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csatlakozom az előttem szólóhoz! :lol:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 11 hónapja #84530 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kicsit régi a téma, de tegnap láttam az Orliról a rockeres képeket. Szerintem írtó jól áll neki a hosszú haj meg a fekete póló, csak azzal a bajusszal nem vagyok kibékülve...Külön-külön még ok lenne.
De a hosszú haj rulz!

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
21 éve 11 hónapja #84481 Írta: A Fák Úrnője
De kis kukacos vagy, Penngaladiel! :D Bitos nem Éowynre gondolt, csak elírta. :D

Több
21 éve 11 hónapja #84479 Írta: Penngaladiel

Vic írta: A videót letöltöttem, és a minösége nem a legjobb, viszont a jelenet annál inkább. Legsie felaljzott íját Aragorn húzza félre, különben Legsie közvetlen közelböl homlokon löné Éowynt, amiért megsértette Gimlit. :twisted:

Éowynt?
:twisted: :P :evil2: :cool2: :tongue: :biggrin2:

Több
21 éve 11 hónapja #84476 Írta: A Fák Úrnője
Heh! :D Mik nincsenek! Legolas babák... egyébként jól néznek ki. :D Jól megcsinálták. :lol:

Ja, és nagyon édes, ahogy haragszik... :lol: Cukor! :lol:

Több
21 éve 11 hónapja #84449 Írta: Vic
A videót letöltöttem, és a minösége nem a legjobb, viszont a jelenet annál inkább. Legsie felaljzott íját Aragorn húzza félre, különben Legsie közvetlen közelböl homlokon löné Éowynt, amiért megsértette Gimlit. :twisted: Legsie füstölgö fejét nem adják vissza a belinkelt képek, azokat látni kell. ÉDES, ahogy tiszta ideg a Drága. 8)

Ha még nincs a karácsonyfa alatt ajándék, ajánlanék Legolasos akcióbabákat, nem is egyet, hanem többet. :twisted: Euroban lehet öket megvenni a neten (Elbenwald), az áruk 4800 és 10.000 forint között mozog. 8) :twisted: (+ posta és száll. költség Németországból)

klikk ide egy babáért

klikk ide egy másikért

klikk ide egy harmadikért

Ha esetleg nem jönnének be a linkek, klikk
www.elbenwald.com - ide és a keresöbe írjátok be azt a szót, hogy Legolas

Több
21 éve 11 hónapja #84432 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rayan írta: Figyelem, figyelem!

Veszélyzóna!
380 V!
[size=9:16rf03o0]Belépés csak erős idegzetűeknek![/size]

Szerintem annyira nem gáz :roll: 8O Szerintem is csak a fotózás kedvéért vett fel ilyen cuccokat :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 11 hónapja #84410 Írta: Vic
És akkor egy újabb videót is ajánlanék Nektek.
Még nem töltöttem le, most kezdem, úgyhogy nem tudom megmondani milyen, csak képeket láttam belöle.

Arról a jelenetröl van szó, amikor Legolas félméterröl készül fejbelöni Éomert :lol:
2 mega, tehát nagyon kis helyet foglal. Itt találjátok meg, értelemszerüen az E! News--clip of Aragorn, Legolas, Gimli, and Eomer 2.00 MB
videót kell tölteni.

www.theargonath.cc/videos/vids.html

Képeket viszont tudok mutatni akkor is, ha nem akarjátok - vagy tudjátok - letölteni a videót. Nagyon édes! :wink:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_010.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_011.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_012.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_018.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_022.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_024.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /e_025.jpg

Több
21 éve 11 hónapja #84408 Írta: Vic
Leányzók, tartom magam ahhoz, hogy ezek a képek kifejezetten csak az újság kedvéért készültek, olyan hülyülési szinten. 8) Ahogy a Vogue-magazinban cowboy-szerkóban rohangál Orli... Vagy ahogy a Time-ban Legsie-szerkóban. :D

Nekem még mindig Legolasként jön be leginkább, ennek örömére hoztam is néhány új Legolas képet, hogy örüljetek 8)

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... on_001.jpg - Huh, csajok, ezen a képen necsemmi Legolas. HIHETETLEN! Olyan arcot vág... olyan arcot... *sóhaj* Percek óta csak bámulom ezt a képet és nem veszek levegöt. *segítség! megfulladok!* :D

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... on_002.jpg - hát, ez az elözönek a párja is lehetne. Legsie, ÁLOMSZÉP VAGY! *sóhaj 2. *

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... on_003.jpg - ezt már láttuk (P.J magyaráz Legsie-nek) csak itt nagyobb a kép

És néhány "hivatalos" kép:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn3.jpg - Fangornban
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn6.jpg - Fangornban 2.
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn7.jpg - Fangornban 3.
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ngorn8.jpg - Fangornban 4.
Ezek szándékosan szivatnak minket, hogy mindegyiken ilyen jól néz ki??? :twisted:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.560 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére