Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 10 hónapja #86251 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jövö szombaton fogják ismételni a tegnap leadott BRAVO TV-BEN (NÉMET RTL2) A TTT-elözetest (kb. 20 perc).
Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. :lol:
Fel tudtam videóra venni:
Legolast, amint félméterröl fejbe készül löni ÉOMERT (ezt Pennie miatt írtam nagybetüvel :wink: ),
Legsie leborulását Gandalf elött,
Legsie kék szemét közelröl,
Legsie-t, amint Gimlivel és Aragornnal rohan stb. stb.

Nagyon sok részletet mutattak a filmböl, rengeteg Legolas volt, söt, maga Orlando is mesélt a film készítéséröl!!!
Az egész Bravo TV kivonult Párizsba, hogy mutathassák a párizsi premiert, így onnan is láthattunk képeket. 8O (Liv ruhája élöben még szebb!!)

Ha van német RTL 2 otthon, szombaton feltétlenül vegyétek fel az ismétlést!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86249 Írta: Vic
Szasztok!

Thaur: a videó, amit ajánlottál, a The Today Show december 12-én. Ha nem tudjátok -vagy akarjátok- letölteni, itt vannak belöle képek:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02dec.html

És nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a január 4-i német Bravóban ismét Legolas/Orli képek lesznek. Érdemes megnézni:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03jan4.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03jan3.jpg

Legsie lóháton:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /ttt74.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /ttt72.jpg

A tegnap éjszakai Los Angeles-i TTT premierröl egyelöre még kevés kép van, de Orli biztosan ott volt:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... miere.html

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86235 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

A Fák Úrnője írta: [size=9:1yaqg3ua] Mi az a varg? Jujj, de szégyellem magam... :oops: [/size]

Ugyan alig tudtam kibetűzni, de azthiszem azt kérdezted, mi az a varg. a vargok tudod azok a farkasok, amin az orkok lovagolnak. nagyon jól fognak kinézni, láttam a videón:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #86232 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na végre!!! :hello:
hmmm.....igazad van Aynenn!De most pl nekem sem jut eszembe semmi! Utálom ezt a hülye országoot! :evil: miért ilyen kis béna :?:
Bárcsak Fr.o-ba,az Usa-ba ,Angliába vagy bárhol máshol laknék!Itt nincs semmi nagy bemutató,sajtótájékoztató stb....Szerintem még a létezésünkről se tudnak a drágáink !Ide az életbe nem fognak eljönni! :bawling: És még a film is mikor jut ide?! :(
SZEMÉTSÉG :!: és nincs is túl nagy reklámja a filmnek... :crying: miért???Szerintetek fogjuk mi látni őket valaha élőben??
:cry: :confused2:

Több
21 éve 10 hónapja #86210 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vki dobjon má föl vmi témát!Akárhol akármit (csak me itt szobrozok és senki nem ír semmit)! :evil:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #86206 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
[size=9:slav9b85] Mi az a varg? Jujj, de szégyellem magam... :oops: [/size]

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #86205 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mennyi Legsie egy rakáson! 8O Már ezért is érdemes volt feljönni a netre! :D

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #86204 Írta: [Nerwen]
Naon jók!Főleg az utsó :D :D !

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #86195 Írta: Niké
Sziasztok!
Mi történt itt mindenkivel?Hu-uuuuuuuuuu!Sehol senki? Hova lettetek? :cry: :bawling:
Pedig én már megint kutattam.Sikerrel......a legújabb szerzeményeim:

www.jaman.hu/ujJaman.hu/images/unicorn.jpg -hát igen ez nem épp Orli +nem is igazán Gy.U.,de annyira megteccett :oops: :lol:
Hömm..most egy csomó csop.képet találtam.Itt 1 elég furi:
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs022.jpg -na?
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs112.jpg -(itt lakom)
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs112.jpg -ez olyan széééép! :D
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs198.jpg -pfujj!az a csúnya ork nem kéne oda! :evil:

www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs199.jpg -a lényeg a bal oldal! :wink:
és egy hamisítatlan Legsie:
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs213.jpg -Ajjj.........Ez a pasi :!: :wink: :itscool:
Aztán mostmár gyertek! :!: Nem akarok 1edül lenni :crying: :!:

Több
21 éve 10 hónapja #86078 Írta: Niké
Ááááááá!
Ismét én!Most már lőjetek le!Megint találtam új képeket és nem bírtam ki hogy ne rakjam be! :lol: :oops:
Bár ezeket már biztos ismeritek........ :roll:
Azért itt van:
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... elf_s.html

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... ley_s.html

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... les_s.html

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... mli_s.html

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... ien_s.html

-(ez a kedvencem!)
Hűűűűűűűűűűűűű........mennyi-mennyi Legsie egy helyen :!: :D
Kicsit furi képek,de nem rosszak! Egyediek :!: Hih...mint a mi kis Orlink :!:
:lol: 8) :P
Dodiee: tényleg!mien igazad van! nekem is ien torna csukám volt még ált.isk.-be :hello: :D :wink:
Na mostmár tényleg nem foglalom itt tovább a helyet! megyek csicsikálni! :itscool: :sleepy:
Jóét mindenkinek! :closed:

Több
21 éve 10 hónapja #86019 Írta: Dodiee

Niké írta: De legalább a stílusa meg maradt:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/nyprem6.jpg

És ráadásul milyen jópofa tornacipő van a lábán:) az a tipikus fekete-fehér iskolai tornacipő:)

Több
21 éve 10 hónapja #85973 Írta: [Nerwen]
Uhhhhhhhhhhh...a képek szupik...ami kis rocker-Orlink mindig is jó pasi lesz (habár 80 évesen...végülis ki tudja) :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #85966 Írta: Niké
Pussz mindenkinek!

Annyi minden jutott eszembe mostanában! Pl,hogy az ilei Orly tényleg férfiasabb,szexszibb meg minden de azért az a sok tavalyi bolondozása hiányzik! pl:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/398.jpg
De legalább a stílusa meg maradt:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/nyprem6.jpg
Ez meg nyutató!Bár.........ezt most inkább kicsit igénytelennek mondanám azzal a rocker pólóval.Azok a tavalyi cuki kis művész ingjei jobbak voltak.Szerintem..........Pedig itt még nagyon szupinak tűnik a cucca:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/nyprem7.jpg
..........de aztán ami alatta van?!
Viszont cukinak még mindig ugyan olyan cuki amikor kinyitja a száját és láccik 1picit a nyelve!Ez nem változott... :roll:
régen:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/339.jpg
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/603.jpg

és most:

giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/nyprem9.jpg

Eeeeeeeeeelolvadooooooooooook :!: :lol: :oops: :D

Tehát összegzés:
Orly jó pasi volt -most is az - és az is marad :!: :!:

giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/366.gif

pusssszi :idea:

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #85965 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Aynenn: hát igen :D

Hoztam néhány képet :) :

www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002e.html

remélem nem láttátok még őket :)
no és 1 videót is:

www.warofthering.net/downloads/miscfootage.shtml
Kattintsatok, a Today feliratra és így letölthettek 1 videot :)
Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 10 hónapja #85914 Írta: [Nerwen]
Asszem mindenki nevében, nyugodt szívvel mondthatok el egy nyilvánvaló tényt: NAON-NAON-NAON JÓ PASI!
(Aki ezzel nem ért egyet :evil: az pukkadjon meg)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #85820 Írta: Dodiee
Hát, az tuti, hogy olyan helyes ki felálított séróval nagyon helyeske volt:)) de igaza van asszem Vic írta vagy ÉSzAH, hogy sokat komoyodott az arca:) de attól még helyes:)))

Több
21 éve 10 hónapja #85812 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:oops: Mila scusa, most néztem meg, mégiscsak van, csak kedden. (Bár most bizonytalan vagyok, mert 2 hete még nem volt... :? ) De akkor mostantól figyelem, és szólok, ha van!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #85806 Írta: Niké
Sziasztok!
Bocsi az előzőkért!!Tesómék hülyültek :lol: ........
Bárcsak én lehetnék ez a szöszke... :evil: :rmad2:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/les ... party1.jpg
micsoda mázlista :!:
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem ez a régi bolondos Orli jobban teccett:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/805.jpg
Nem?
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/nyprem3.jpg
Persze így is nagyon jól néz ki :!:
Vélemény :?: [/img][/list][/code]

Több
21 éve 10 hónapja #85773 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic! Jahj! Azok az új képek! Rájöttem, hogy ez a pasi a haja ellenére még mindig ugyanolyan szexi, mint volt, és IMÁDOOOM!!!

Rago: még nem láttam a képeket! Ki az a csaj ott!! Remélem csak egy mázlista rajongó! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #85763 Írta: Ragoran

Több
21 éve 10 hónapja #85747 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

ÉSzAH írta: Hallmarks-os lányok, azóta sem volt a Midsummer Murders-nek az a része, amiben Orlando van? Ugye nem felejtitek el közölni velünk? :-)

Egy ido óta nincs Midsomer. De ha jól tudom, az Orlis rész még nem volt... :roll:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #85699 Írta: Niké
beírunk valamit, mert ez csak egy próba
www.gorgeousgeekyguys.com/cgi-bi ... =orlando17

Több
21 éve 10 hónapja #85698 Írta: Niké
Mindegy
www.gorgeousgeekyguys.com/cgi-bi ... =orlando17

Több
21 éve 10 hónapja #85671 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Apropó műsorok ...
Hallmarks-os lányok, azóta sem volt a Midsummer Murders-nek az a része, amiben Orlando van? Ugye nem felejtitek el közölni velünk? :-)

Én is szert tettem egy Legolas-os EMPIRE-re. A bőrömből majd' kiugrottam, amikor megláttam. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #85658 Írta: Vic
Death: köszi az infót, de már én is megtaláltam.
A német RTL-en is lesz egy egyórás TTT-röl szóló müsor karácsony elsö napján, tehát december 25-én. Pontos idöpontra nem emlékszem, de majd bepótolom. :oops:
Átnézem a müsorújságokat alaposan, és utána berakom ide is, ha találtam még valamit. :wink:

Gyönyörü E-CARD-okat lehet küldözgetni, nézzétek meg öket (Legolas is van):

www.lordoftherings.net/index_202 ... _ecar.html

Több
21 éve 10 hónapja #85657 Írta: Vic
Szasztok!

Kicsit OFF leszek, bocsi.

Nálam a tegnapi nap a TTT jegyében telt. 8)
Elöször is begyüjtöttem a Világsajtó Házában az angol EMPIRE magazint, aminek LEGOLAS VAN AZ ELEJÉN!!! (Sajna azt kell, hogy írjam, hogy az uccsó darabot hoztam el Legolasosból, most már a Kálvin téren és a Városház utcában is csak Frodós és Gandalfos coverrel kapható - 2500 Ft-ért). Az újságot azonban mindenképpen érdemes megvenni, mert rengeteg kép van a TTT-böl, Legolasról is stb.

Begyüjtöttem az angol TOTAL FILM januári számát is, aminek az elején szintén - többek között - Legolas van, söt, benne is egy A/4-es kép. A "Free Poster" felirat az újság elején kamu, mert csak Angliában hozzáférhetöek. De így is megérte, mert álomszépek benne a képek. Ára, ha jól emlékszem, 2250 Ft.

Emlékeztetöül itt a link, ahol az újság képei közül néhányat meg tudtok Ti is nézni:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... zine6.html

Este a Minimax adóján, az E-TV-n (remélem, hogy jól írom) elözetest adtak le a TTT PlayStation 2 játékról. Legolas rulez! :D (És a videóm is. :wink: )

Éjszaka pedig kb. 1,5 órás késéssel leadták a Stella moziklubban az RTL Klubon TTT trailert, plusz néhány szereplö mesélt is a filmröl. (Orli sajna nem...)

Ráadásként felvettem a német adókon az új KINDER TOJÁS reklámokat, van Faramiros és Szarumános, érdemes vadászni öket, mert mindkét elözetesben mutatják LEGOLAST is. :D

Több
21 éve 10 hónapja #85587 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezek a premieri képek.............. ..............mint a reklámban: "Szó az nincs csak képzelet!"
Imádom a pasit!
Na jó leállok :oops:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
21 éve 10 hónapja #85455 Írta: Death
Death válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Helló!
Bocsi, de a múltkor n. siettem! Szóval most vasárnap (dec.15.) RTL2, 14:40, Bravo TV. Hogy mi lesz pontosan, azt nem tudom.
Mostanában (nagy örömömre) megnőtt a GyU rajongók száma környezetemben. Ráadásul az illetők kedvence Legolas.
Ti tudtátok, hogy a 30 perccel bővített rendezői változatot lehet kapni videón is? Én eddig nem, de a fent említett egyik új rajongó beszerzett egyet a Corában ha jól tudom!
Death

"Most tél van és csend és hó és halál."

Több
21 éve 10 hónapja #85411 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlando nem volt ott a párizsi premieren??? :eek2:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 10 hónapja #85401 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az a varg.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.788 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére