- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ha ez Legolas és Gimli, még egész jó, de mik ezek a zöld hüllők? 8O :eek2:Rayan írta: Ez lehetne akár Legolas és Gimli is
Szerintem Orli nem néz ki rosszul azokon a képeken. Olyan, mint egy tizenéves Metallica-rajongó :evil2:
Viszont ha ezek friss képek, akkor örülhetünk: lefogyott :hello:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Na de vissza a frankóhoz, nekem is jobban tetszik Orlando rövid hajjal. A szakáll meg a bajusz pedig kifejezetten nem áll jól neki, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy alig pelyhedz valami az állán. Ez van. Ez típus-kérdés és szerintem nem érdemes arcszőrzetet növesztenie annak, akinek nem túl sűrű. Arról nem is beszélve, hogy egy finom vonású arcot a szakáll sem tesz markánsabbá, férfiasabbá. Sokkal több jóképű srác mászkálna az utcán, ha ezt tudomásul vennék. Pontosabban sokkal töb jóképű srácot látnánk, ha nem bújnának szakáll mögé. Amúgy nem vagyok szakáll-ellenes, de nem fogom bánni, ha Orlando megválik tőle.
Viszont ömagamnak is ellentmondok, de ezeken a képeken nem is rossz, mivel nagyon megy ehhez a kőkeménységhez, amit éppen képviselni akar. De én azért jobban szeretem az aranyos kicsi Orlikat, mint a kőkemény rocker Orlikat.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
Azért azt ne feledjük, hogy csak a film miatt növeszti a haját. Bár a hosszú is jól áll neki, én azért a rövidre voksolok
Annyira rossz, hogy New Yorkban HOLNAP mutatják be a filmet, és jönnek a vidám, csoportos sztárfotók a szereplőkről, Orliról meg nem lesz egy kattanat sem, mert a hülye Karib-tenger kalózait forgatja valahol L.A.-ben Hát mijen dolog ez, mindenféle szerződéseket kötni és csalódást okozni a rajongóknak? Ejnye Orlando. 4 év magánzárka , lehetőleg Magyarországon, a szekrényemben.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Ryana: egyetértek, naon jól áll neki ez a cucc
Látom azért válaszoltatok a témáimra , annak ellenére h elég hülye témák voltak.
Majd még gondolkozom témán.
Hoztam Nektek valamit :
www.orlandomultimedia.net/news20 ... voscan.jpg
Üdv:
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Orlando
- Nem elérhető
Köszi,hogy megint beraktad Rayana irományát. 8O
- Ryana
- Nem elérhető
Rayan írta: Figyelem, figyelem!
Veszélyzóna!
380 V!
[size=9:1s69scxh]Belépés csak erős idegzetűeknek![/size]
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002b.html
(Orli nagyon rockosra vette a figurát...Kicsit ijesztő, meg kell valljam, de a fene egye meg, még így is roppant szexi.)
Nemtom, mért vagytok úgy oda...
Szerintem egész jól áll neki!
Nekem teccik!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Kapható a TIME magazin! Igen, igen, az, amit már láttunk a neten és hiába kerestük a múlt héten. Ára 520 magyar birodalmi kredit, van bene 6 oldal GYU (némi Legolas, de semmi olyan, amit már ne láttunk volna) és további 3 oldal arról, hogy miért kajáljuk a fantasy-t.
Tájékoztatásul: Jó tudni, hogy az amerikai és az európai TIME között pontosan egy hét a különbség.
Ígértem egy fordítást a L'Uomo Vogue-ból, de azért nem fárasztalak vele titeket, mert semmi újat nem mond a cikk. Arról írnak benne, hogy miként, miért lett színész (a már ezerszer ismételt Superman-sztori), hogy hol tanult, hogyan kapta meg Legolas szerepét, mit jelentett neki a GYU forgatása, mit csinál azóta és éppen most. Ennyi. Mindez elnyújtva két oldalon.
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Imádom a hosszú hajú pasikat, és így egészen más lesz az egyébként szögletes arca is...
A bajusz pedig!!! Iszonyú jól néz ki, csak tény, hogy egészen más, mint amit eddig megszoktunk.
Huh...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Augustíne
- Nem elérhető
Rayan írta: Figyelem, figyelem!
Veszélyzóna!
380 V!
[size=9:265yewww]Belépés csak erős idegzetűeknek![/size]
(Orli nagyon rockosra vette a figurát...Kicsit ijesztő, meg kell valljam, de a fene egye meg, még így is roppant szexi.)
Kiderült, hogy mégsem olyan erősek az idegeim, mint gondoltam... (Na, de mivel Orliról van szó, ezért elnézem neki, hogy úgy néz ki, mint egy csöves. ) 8O
Tényleg, bocs a kérésért, de vk. be tudná még 1x linkelni azt az oldalt, ahol Orli és néhány többi színész képei vannak, akikre azokon a képeken angyon hasonlít (jaj, de jól tudok fogalmazni!) ?!
Én is mutatok vm.-t! Haláli, de nehogy komolyan vegyétek!!
--> orlando.bloom.levantartoztatva.hu/szatir/canterbury
Orli engem is taníthatna franciául, szívesen vennék tőle órákat, de azt hiszem James Bondnak nem lenne vm. jó. A Bravo-t meg rohanok holnap +venni (Legsi nekem mionden pénzt +ér!)
A régi témákhoz:
-Hogy hogyan sétálnék teliholdkor Legsivel? Hát szerintem ez elég fura kérdés, úgyhogy nem nagyon tudok rá válaszolni
-A szülinapjára mit adnék neki? Magamat!
-Szereti e a lembast? Biztos, különben nem enne!
-Föláldozná e a hallhatatlanságát? Őszintén szólva nem tudom, de ha valakit nagyon-nagyon-nagyon szeretne, akkor azt hiszem, igen!!
ORLANDO 4ever!!!!
- Böszi
- Nem elérhető
Rayan írta: Megvettük a posztert! Megvettük a posztert! *Rayan örül, mint kutya a farkának* Gyönyörű szép! 490 pénzt igazán megér az az újság.
Én is megvettem...
A boltban inkább csak azt néztem meg hogy benne van-e a poszter...ami benne van és nagyon jó... de az újság!
(Mikor itthon fölhívták a figyelmemet arra, hogy milyen képek vannak benne, hát fogtam az újságot, kiszedtem a posztert, meg egy-két lapot amit még otthon kértek, aztán úgy ahogy van kivágtam az egészet a kukába)
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Rayan
- Nem elérhető
Veszélyzóna!
380 V!
[size=9:3605vyxz]Belépés csak erős idegzetűeknek![/size]
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Talán azt hiszik, hogy ez egy speciálisan női topic. Pedig NEM!!!!
Épp ezért köszönet Estelnek a mai megszólalásáért. Remélem, a jó példa ragadós és tartós!
A témához: szerintem ne mi mondjuk meg Legolasnak mit csináljon és mit ne. Hagyjuk szabadon dönteni. Elvégre elsősorban az ő boldogsága fontos, nem a mienk...Nem igaz, Vic?
- Celebdringwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
kicsit OFF: rengeteg teendőm, meg az új életem (költözés, munka stb.) elszólítottak a Fórum mellől néhány hónapra , de mivel hiányoztatok, és Orlit is, de főleg Legolast ugyanazzal a hévvel szeretem, visszatértem. Vic, Rayan, és a többeik! Meséljetek! Sajnos Orlit is szem elől tévesztettem az elmúlt időszakban, és nem nagyon tudom mi is történt vele mostanában. És hát mindjárt itt a bemutató (trailert természetesen megnéztem!!!).
Hoztam pár képet, bár meglehet, a kimaradásom miatt nem fogok újat mutatni, de hátha:
oblonline.de/gcal03.jpg
oblonline.de/gcal04.jpg
oblonline.de/bloombros.jpg
...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nekem magamtól eszembe sem jutott félreérteni , és a topicon levő kiskorúak is most azon törik a buksijukat, hogy mit is kellene érteniük
- Böszi
- Nem elérhető
Namarie, ÉSzAH:Köszi, ma néztem egy helyen (persze nem volt)
holnap Kárász u. + Nagyáruház
U.i.: Ez a dec.-i BRAVO ugye?
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Vic
- Nem elérhető
Rayan írta: Lehet, hogy a Cannes-i interjúk kapcsán szivárgott át nekik az info, hogy Orli jó franciából.
Khöm.. Rayan, ezt Te saját tapasztalatból tudod, vagy mesélték Neked? Sok kiskorú is olvassa ám ezt a topicot, úgyhogy csak óóóvatosan...
- Vic
- Nem elérhető
Namarie: régen elég sokszor dumcsiztunk itt a fiúkkal is mindenféle Legolasos témában és elég jól meg tudnunk beszélni egy csomó mindent. De úgy látszik, hogy változnak az idök...
Rayan írta: El tudom képzelni róla, hogy feláldozza a halhatatlanságát egy halandóért. Az a nöszemély, aki ezt hagyná,
1. önzö
2. nem szeretné öt eléggé, tehát meg sem érdemli
Indítsunk "Legsie, nehogy feláldozd magad a halandó nökért!"-mozgalmat
ÉSzAH, szerintem az utolsó gondolatod a helyes, hogy a tündéknek van egy bizonyos súlya, hiszen ha összhangban vannak a természettel, és mivel ök maguk természeti lények, felnött korukra talán kialakul, stabilizálódik a testsúlyuk, addig pedig folyton növekednek. Nem azért, de nehezen tudok elképzelni egy kövér tündét. Tolkien gyönyörüknek, ideális alkatúaknak írja le öket. Szerintem ha ingadozik is néha a súlyuk, az minimális. (Legyen az ok akár bármiféle környezeti szélsöség.)
Vic teljes mértékben bólogat. Tényleg indíthatnánk egy "Legsie, nehogy feláldozd magad a halandó nökért!"-mozgalmat. Nyomtathatnánk ilyen pólókat, plakátokat, bögréket, kispárnákat, kulcstartókat, boxernacikat és zoknikat, és ezeket osztogathatnánk az MTT-s rendezvényeken. Söt, akár "Legsie, nehogy feláldozd magad a halandó nökért" - transzparensekkel kivonulhatnánk az utcára is.
A tündék testsúlya bizonyára állandó érték lehet, mint ahogy immunisak a betegségekre, vagy ahogy nem zavarja öket a szélsöséges idöjárás-változás stb. sem. Hiába, tündék.
A teliholdas témához nem merek hozzászólni, mert igencsak gázosra sikerülne... Annyi biztos, hogy nem sétálgatnék Vele...
Úgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki úgy gondolja, hogy Legsie nem csípi a lembast. Szegénykém megeszi ugyan, ha nincs más kaja, ráadásul a tünde-ostyát nem illik fitymálni, de azért anyu bablevesét csipetkével ezerszer szívesebben eszi a Drága.
Az ajándékozással kapcsolatban csak annyit, hogy tündének semmiképpen NE vegyetek semmit. Feltétlenül készítsetek inkább valamit, sajátkezüleg, mert ök is azt teszik. (Gondoljatok csak Legsie íjára vagy a tündeköpenyekre stb.) Legolas is zseniális kézmüves hírében áll, de erröl már volt szó...
[size=9:oe7ualsh](Azt azért halkan megsúgom, hogy férjuram remekül elszórakozik otthon a LOTR 4 lemezes DVD-n, amit ajándékba vettem Neki... )[/size]
Ajánlom a figyelmetekbe ezeket az új Legolasos beállított képeket:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... 02dec2.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... 02dec3.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... a02dec.jpg
- Rayan
- Nem elérhető
Namarie, ez bonyolult dolog, sőt, nekem még mindig nem tiszta igazán... Abban igazad van, hogy egy tünde feleségül vehet halandót. Naná! És nem is kell hozzá lemondás a halhatatlanságról. Választania a szerelem ürügyén csak a féltündéknek kellett.
De: ha mondjuk lehetséges, és ő -tehát Legsie- fel akarná áldozni halhatatlanságát pl. egy halandó nőért, mondjuk, hogy megmentse (mert szereti) -(ld. Arwen átadja az életerejét Frodónak és halandóvá válik!!!), ez akár meg is történhetne. Nem tudom, mennyire világos ez Nektek :confused2:
Tündék vihettek halandót magukkal Valinorba, csak mezei halandót nem
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Namarie
- Nem elérhető
Szerintem egyáltalán nem kéne feláldoznia a halhatatlanságát. Tolkien szerint sem. Valahol volt egy olyan eset, hogy egy halandó nőt akart feleségül venni egy tünde, de nem emlékszem, hogy ezért a tündének bármiről is le kellet volna mondania. / tudom, objektív okok miatt a szép tervből nem lett semmi, de a lehetőség akkor is ott volt./
A tündék vihetnek magukkal halandókat Valinorba. Pl.: Legolas is elvihette Gimlit. Aki félreolvassa, lecsapom!!!!
Off: a fiúk nem nagyon nyilvánulnak meg ebbe a topicban. Pedig az ő véleményük is érdekes lehet...
Böszi: próbálkozz a pl. a Nagyáruházban, illetve a Kárász utca sarkán. Ha épp nincs, lehet, hogy meg tudják Neked rendelni.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Rayan, hol olvastad, hogy tud franciául? Én eddig ezt sehol sem hallottam. És ráadásul folyékonyan? Nos ez utóbbi elég relatív.
Én nem tudnám James Bond-ként elképzelni. Orlando valahogy egészen más karakter. Sok szerepben el tudnám képzelni de 007-esként nem nagyon.
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető