- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
(Nem tudom hányan jártok a trefortra, de ha többen eljöttök, talán külön Legolas vagy Orlando szobát lehetne regisztrálni(mert Elijah pl. van), de ez persze csak egy ötlet...)
Bocs, azt mégis meg kell kérdeznem, hogy melyik a tolkien.HU szobája a treforton, mert én a LordOfTheRingsről tudok, ami eléggé kihalt mostanság...
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vic
- Nem elérhető
klikk ide
Van Legolas feliratos is, kár, hogy ilyen nagy a felirat:
klikk ide
Több pólót itt találtok:
ssl.kundenserver.de/s8590345.sh ... shopscript [/url]
- Namarie
- Nem elérhető
A Szűz jegyét a földes Merkur uralja. Épp ezért érezhető az, hogy noha a földön, a realitások talaján áll, mégis, mintha felül akarna emelkedni rajta. Remélem, a leírtakból van használható és van vélemény, meg ellenvélemény is. Ha érdekel valakit, szívesen írok még a témáról.
Vic és Mindenki! A biztatásaitokat köszönöm, nagyon jól esett, mivel még soha nem voltam ilyen fórumon. Épp ezért kérlek Téged és a Többieket is, hogyha valami olyan van, szóljatok rám! ( pl.: túl sokat írok)
Penngaladiel! A hajadra vonatkozó dolgot a privát üzenetekben küldtem el, szólj kérlek, hogy megérkezett-e! Köszi, és mindenkinek minden jót!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Írtam, hogy igazi húsimádó hely. Na és? Az a pláneArwen Undómiel hercegnő írta: Olvastam Penngaladiel ötletét Orli megvendégeléséről.Voltam abban az étteremben, tuti jó hely, csak az a baj, hogy nemhiszem, hogy egy VEGETÁRIÁNUS jól érezné magát, a fűszeres húsok között.Kár, hogy a jó pasik állattvédelmi okokból nem esznek húst.Badarság.
- Böszi
- Nem elérhető
[size=9:1llw57s3](Pl.:naponta a nyakán lógnánk, levelekkel/meghívókkal bombáznánk?) [/size]
Böszi
- Böszi
- Nem elérhető
Szóval:mivel azthiszem én vetettem fel először a chatelés ötletét, úgyhogy ha nem bánjátok, elmondanám a javaslataimat...:
Gyülekezhetnénk a Tolkien.HU-n
Nyithatnák egy előre megbeszélt néven szobát a www.trefort.net -en
Ha az előbbivel egyetértetek, akkor javasolnám, mint ahogy azt a teveclubbosok csinálják(név_TTC), mi is a nevünk mőgé írhatnánk a nap névadóját...
Jahhh, és a programötlet:szerintem linkelhetnénk egymásnak a kedvenc Legolas/Orli képeinket
(Én valószínűleg kb.:14:00-tól fent leszek a neten az érintett napon, ha nem jön közbe semmi egészen estig.)
bobita:szerintem nem csak én vagyok kíváncsi az álláspontodra...
Böszi
- Arwen Undómiel hercegnő
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sajnos nekem is volt egy rémálmom, amiben a végén mindenkit átlyuggatott jópár vastag nyíl.Miértt nem tudtam valami vidámatt álmodni?
- Orlando
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Még pár szó a Kisvárosi gyilkosságokról:
Olvastam a szóbanforgó rész forgatókönyvét (Vic találta meg valahol, vissza lehet keresni - Midsomer Murders néven keressétek), és arra azért készüljetek fel, hogy Orli nagyon rossz fiút játszik benne :biggrin2: és elég hamar kinyírják szegényt :heu: bár a szerepe szerint igen megérdemelten :evil2:
Akkor ugye ezt érdemes megnézni????Egyébként:Kik a szereplök még ebben a filmben? Bizti irtátok már de....
(Egyébként én is Bak vagyok.... )
- Namarie
- Nem elérhető
Más: én örülnék neki, ha volnának a világban tündék. Ork-és Szauron -szerű ember úgyis van egy csomó. Tündeszerű is van, de annál kevesebb. Lenne mit tanulnunk a tündéktől. A Gyú minden tündéjét szeretem, különösen Elrondot, Glorfindelt, meg gondolom, meglepő, Legolast. Ehhez képest volt egy rémálmom.Nem bántottak, sőt, gyógyítottak, de úgy féltem, hogy ez a végén három tündét igénylő feladattá vált. ')
Még más : én Halak vagyok. Legolast Szűznek gondolom, ha érdekel, miért, elmondom.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Olvastam a szóbanforgó rész forgatókönyvét (Vic találta meg valahol, vissza lehet keresni - Midsomer Murders néven keressétek), és arra azért készüljetek fel, hogy Orli nagyon rossz fiút játszik benne :biggrin2: és elég hamar kinyírják szegényt :heu: bár a szerepe szerint igen megérdemelten :evil2:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Van egy ötletem Orli megvendégelésére. A házikoszt se rossz, de van egy hely, ami biztosan nagyon tetszene neki. Ez a Sir Lancelot lovagi étterem. Igazi húsimádó hely , és egyébként pedig nagyon hangulatos. Kézzel kell enni, középkori módra, villa nincs A falakon szebbnél szebb fegyverek: kardok, íjak, számszeríjak, lándzsák... Szerintem a Legolas talira is jó hely lenne, feltéve, ha van pénzetek egy ünnepi lakomára :cool2:
- Ryana
- Nem elérhető
Legolas-nap: mivel 25-e péntek (ha minden igaz), valszínűleg a suliban fogom nyomni a padot, de asszem e jeles nap örömére egész nap Legsiről fogok álmodozni, és a szekrényünkben a "Legsike a legszebb!" - felirat mellé készítek egy "De tényleg!!!" - et is. És ha hazaértem, megnézem a Fotr-t - sajnos hang nincs hozzá, még jó, hogy egyeseknek köszönhetően anélkül is élvezhető. A nap további részében még párszor megnézem, és végignézegetem a Legolas könyvtáramat. És persze Orlival is ünneplünk este.
Továbbá: a chat-ben én is benne lennék szívesen, de csatlakozok Thaur-hoz, és kérdezem: kb. mikor lehet rá számítani? :
A tali se rossz ötlet (mint ahogy a talik általában ), dee... Nem lehetne 24-én? Pont akkor pont Bp-en leszek, és pont lesz szabadidőm azt csinálni, amit akarok, és pont nem lesz akkor semmi.
Vendéglátás: most fordítottam le a lembas-receptet.
Akartam még írni, de kissé közbeszólt az Idő... Majd legközelebb... Addig is nyugodalmas jóccakát mindenkinek, és nagyon szép Orlis/Legolasos álmokat!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Vic írta: Hogyan lehet Legolas gyönyörű arcát így elcseszni?? :eek2: A PlayStation2 játékból már sok meseszép és élethű animációs képet, videót stb. mutattam - de ez most egy közeli kép a 3 akció-szereplőről (Gimli-Aragorn-Legolas). Klikk ide és hisztizzetek Ti is velem: :bawling: warofthering.net/images/gamingim ... /group.JPG
ÚRISTEN! Legsienek olyan feje van, mint egy MALACNAK! én már csak tudom, most láttam az ÁLlatfarmot :heu: Gimli meg olyan, mit egy dühös pocok...
- Hunnai
- Nem elérhető
Én is észrevettem már, hogy nincs Kisvárosi gyilkosságok, de most megnyugodtam, hogy még nem adták le azt a részt. Remélem, ha vége annak a sorozatnak, folytatják a Kisvárosit is.
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Rayan
- Nem elérhető
Vic, ez jár Neked az elmúlt két napért :hello: KÖSZI!
Hogy micsoda? Legolas-nap? Meg kell ünnepelni! Lányok, legalább egy óra dumcsival.
Hogy én is tegyek valamit a desktopra, ím, egy kis lightos életérzés (Humor kategória.)
1 2 3 4 5 6 7
A többit csak erős idegzetűeknek ajánlom!
És egy tök új fanart, ITT
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Minerva
- Nem elérhető
Jah, már értem. Az igazat megvallva nem hiszek a horoszkópban, annál inkább a véletlenekben.ÉSzAH írta: Minerva, teljesen igazad van. Mint mondottam a horoszkóp hajlamosít, nem determinál. Ebben az esetben: ha vannak szőke, kék szemű, dundi felmenőid és vannak sötét hajú és szemű, szikár felmenőid, akkor valószínűbb, hogy az utóbbit fogod örökölni. Már ha bak vagy. De kivételek még így is vannak.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Kár, hogy a tmához, nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem naon az asztrológiát.
Orli vendéglátása: Hát én tudok sütni , elvileg...
Legolas-nap ötlatek: Én filmet fogom nézni, LOTR filmzenét fogok hallgatni, +nézem az összes Orlis nem Orlis videomat és chattelek Veletek a tolkien.hu-n, ha tényleg chatnapot akarunk szervezni, akkor mikor, mert semmi kedvem sincs elkerülni Titeket.
Én is féltem azt a srácot rendesen (mondjuk én sem iszok tejet, de én nem bugee-jumpingolok meg iesmi), eltöri szinte mindenét utána még van mersze kül.féle veszélyes sportokat művelni.
Van 1 aranyos sztorim: Vacsoránál ülünk anyu, a tesóm és én.
Tesóm beszól, hogy én naon szeretném, ha létezne Középfölde.
Válaszom: De akkor Szauron is élne (halkan hozzáteszem, de még mien jó lenne , ha át lehetne menni Középföldére)
Erre anyu: Ne mondd, hogy nem szeretnéd, ha lenne Középfölde a valóságban. Akkor nem kopogtathatna az ajtón Legolas .
Erre én (teljesen zavarban vigyorogva): Én csak a lényeket (mmint tündék, hobbitok...) szeretném
Anyu: Ááá, az nem is lenne oan jó, ha lennének tündék (konkrétan Legolasról beszél), kiderülne, hogy semmivel sem jobbak a halandó pasiknál...
Tesóm (röhögve): Túl hosszú a fülük...
Anyu: és túl hegyes.
Én persze már oan vörös vagyok, hogy csak na...
Végén amikor már nem bírtam Legsie szidalmazását.
Hagyjátok már abba a poénkodást és igenis szeretném ha létezne Középfölde és tündék!!!
Majd enyhén vörösen kisétáltam a konyhából
Ennyi a történet, lehet, hogy elmesélve nem hozza a hangulatát, de kegyetlen volt, amikor ezzel bosszantottak.
Mondjuk a tesóm azelőtt és azóta is javában bosszant Orlival és Legolassal.
Üdv:
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Augustíne
- Nem elérhető
A Legolas-napot nem tudom, ki találta ki, de aranyos ötlet... (Nem akarunk egy talit szervezni azon a napon? Vic úgyis mondta, hogy még fogunk 1et, meg az előzőre sem tudtam elmenni!)
A képek haláli jók, kivéve az a két csaj, akik a sörrel a kezükben fetrengenek az ágyon a "Legsivel"
Böszi írta: És végül:én is bak volnék...(barna (hosszú) haj+barna szemmel)
és ugyanazon a napon születtem mint Tolkien, csupán néhány évtized eltéréssel
jah! És végül: Persze, hogy én is bak vagyok!!! (meg nyilas) És Böszitől csak abban különbözünk, hogy nem 1 napon születtünk! Na, jó, nem írok többet, mert még a végén elfárad a szemetek, amíg elolvassátok! Pussz mindenkinek, de főleg annak a rosszcsont Orlinak! Aug
ORLANDO 4ever!!!!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Szerintem még nem adták le azt a részt, amiben Orli szerepel, mert annak az epizódnak Judgement Day a címe, tehát magyarul Az ítélet napja vagy valami hasonló címen kell hogy fusson.
Legolas napja:
Én lehet, hogy veszek egy íjat. Már régóta tervezem, miért ne időzítsem erre a napra?
OFF - Bóbita: privátban megírom az emilcímemet, érdekel a dolog
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A magam részéről nem tapasztaltam a chatelésben való részvételemet, bár elismerem, véleményemet a DVD-s menüképeken található kéziratok szövegének felismerésével kapcsolatban az itt megszokottnál tömörebben fejeztem ki.ÉSzAH írta: Lányok (és persze Estel ), mintha egy kicsi elkezdtünk volna csettelni, nem? Bocsi, de egy-két párszavasat töröltem, mert még mindig hajtunk a "Legcsettmentesebb topik" díjra.
De hogy visszatérjek egy kicsit a 'namárië'-hez...
Egyébként pedig tulajdonképpen akár be is vehetsz a 'lányok' megszólításba, lévén nevem második fele "Adániel" (Emberlánya)
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Böszi
- Nem elérhető
Akkor ezek szerint le kell mondanom a Space Viewről... ... meg a Kisvárosi gyilkosságokról is(egyelőre)...(Vic, köszi, hogy utánanéztél!)
Legolas+kancsó:Szerintem sem lehet ugyanaz, mert hát ugye Legolas
a saját bajuk miatt ment Elrondhoz, nem azért, hogy: "Ha már úgy is beállok a Szövetségbe, és pont Lothlorienen megyünk keresztül, illene valami ajándékot is vinni..." vagy mert "Ezt a mamám 2000 éve kapta kölcsön, vissza kéne már vinni..."
Szóval szerintem nem tudta előre hogy találkozni fog Galadriellel, így ajándékot sem vihetett.
DE:ha tegyük fel a kancsók egyformák lennének, lehet hogy csak simán megtetszett neki és sétált vele egyet...(vagy csak PJ adta oda hogy ne üresen lóbálja a (mellesleg gyönyörű) kezeit (ezt tartom legvalószínűbbnek ))
Legolas-nap:Én egy nagy-nagy chatpartyt tudnék javasolni (akár a tolkien.HU-n, akár a treforton stb...)
Orli vendéglátása:ha bármiben tudok segíteni, csak szóljatok!
És végül:én is bak volnék...(barna (hosszú) haj+barna szemmel)
és ugyanazon a napon születtem mint Tolkien, csupán néhány évtized eltéréssel
Böszi
- Vic
- Nem elérhető
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... do420b.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... do421b.jpg
bobita: nem kukacoskodsz, csak feldobtál egy újabb témát.
Amire én most válaszolnék... De lehet velem (velünk) vitába szállni.
Nem hinném, hogy Legolas ugyanazt a kancsót fogná a kezében, már csak azért sem, mert ugye ők elmentek mind csucsizni. Legsie azt a kancsót a táborhelyükre viszi.
A kancsó formája sem pontosan ugyanaz. Itt van az egyik Galadriel kezében, és látszik, hogy ennek teljesen sima az oldala, míg Legolasé mintás (és jóval keskenyebb):
www.quintessentialwebsites.com/l ... _water.jpg
www.quintessentialwebsites.com/l ... ing_ew.jpg
És itt van emlékeztetőül Legolas a kancsóval:
elflady.beastybunny.com/fotr/lot ... orien1.jpg
Egy kicsi OFF (?):
Most, hogy kutakodtam a témában, csak most tűnt fel, hogy az egyik kedvenc Legolas képem (ami a Decipher kártyán is szerepel), az tul. képpen Lothlórienben az a jelenet, amikor mindannyian először találkoznak Galadrielékkel.
www.quintessentialwebsites.com/l ... adriel.jpg - itt oldalról látszik Legolas is
www.quintessentialwebsites.com/l ... lorien.jpg - ez itt ugyebár Celeborn kék háttérrel
www.quintessentialwebsites.com/l ... adriel.jpg - ez itt Aragorn, szintén ugyanolyan kék háttérrel
www.quintessentialwebsites.com/l ... enleaf.jpg - és itt van Legolas, a már ismert képen. Meg voltam győződve róla, hogy ez egy beállított kép. Ezek szerint nem. 8O
- Namarie
- Nem elérhető
Vic! köszönöm a képet, nem kukacoskodás, de ez nem ugyanaz a kancsó véletlenül, amit az Úrnő is használ? Mert akkor lehet, hogy Legolas vitte neki oda? Nem csodálnám, mert ilyen dolgokat még a tündék között se érinthet mindenki!
- Vic
- Nem elérhető
A 10 eddig leadott rész pontos magyar címe:
Kisvárosi gyilkosságok - Vérvörös tinta (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - Legördül a függöny (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - Váltságdíj a halálba (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - Álruhás halál (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - A fojtogató (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - Egy polgármester rejtélyes halála (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - A síron túl (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - Halálos méreg (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - Beharangozott halál (krimi)
Kisvárosi gyilkosságok - Szomszédviszály (krimi)
Rövid tartalmat találhattok róluk:
www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php - de a kereséshez üssétek be, hogy "kisvárosi gyilkosságok"
Én nem ismertem rá az Orlis epizódra. Ti sem, ugye?
- Vic
- Nem elérhető
Megérdeklődtem, és a Világsajtó Házában (a Városház utcában Pesten), ahol a legtöbb külföldi újságot lehet kapni az országban, sajnos nincs. Úgyhogy egyelőre le kell mondanunk róla, hacsak nem akarjátok az amazon.de-ről megrendelni. De ha engem kérdeztek, bizonyára annyi GYU kiadvány fog napvilágot látni így is itt nálunk is, hogy nem biztos, hogy megéri ennyit fáradni érte.Böszi írta: Más:nem tud valaki valamit véletlenül a Space Viewről? Nagyon szeretném megvenni (már csak Legolas miatt is) de nem tudom hogy Szegeden lehet-e kapni... ugyebár kisváros vagyunk.
Sajna nekem sincs Hallmarkom, úgyhogy passz. Illetékesek? Volt már az Orlis epizód?Böszi írta: És a Kisvárosi gyilkosságokkal mi van? Kerestem az TVújságban, de meg se találtam... nem hogy a minket érnitő részt...
Én nem olvastam ilyesmit, de biztosra veszem, hogy nem a családja miatt lett az. Főleg, mivel még a LOTR forgatása alatt javában kajált a többiekkel mindenféle húst (is). Az allergiájáról már több helyen olvastam, de mint írtam, ez nem lenne akadály, laktózérzékeny még nyugodtan fogyaszthat laktózmentes tejtermékeket.Böszi írta: Soha nem indokolta meg mért lett vegetáriánus?
Vagy eleve a családja is az? (Vagy csak egyszerűen válogatós, és ezt kinevezte vegetáriánusságnak, vagy allergiás, mint ahogy azt már mondta valaki?)
- Vic
- Nem elérhető
bobita írta: Lenne egy kérdésem: a filmben Lórienben Legolas tényleg tart egy ezüstkancsót,amikor arról beszél, hogy a siratót nincs ereje lefordítani?
Bizony, hogy tart. Íme a bizonyíték:
elflady.beastybunny.com/fotr/lot ... orien1.jpg
- Vic
- Nem elérhető
Új Legolas kép!! Egy White Dwarf nevű magazinból:
elflady.beastybunny.com/ttt/lego ... edwarf.jpg
(De azért ott van mellette Gandalf és Aragorn is )
Észi, Legolas nap alkalmából a következőket fogom tenni 25-én (aztán utána lehet a Hárs-hegyre küldeni a Legsie-s képeslapokat nekem):
1. Kölcsön kérem Legolas rucijait, íját stb. (na, ebből még lesz otthon vita ), és abban megyek dolgozni,
2. Befonom úgy a hajam, ahogy ő szokta,
3. Behozom a melóhelyre a Legolasos bögrémet és abból fogom a kólámat iszogatni, míg a Legsie-s tollammal fogok irogatni,
4. Kiteszek néhány Legsie-s képet a parafa-táblámra a kollegáim nagy örömére (akinek ez nem tetszik, azt örömmel megismertetem Legsie íjával - közvetlen közelről ),
5. Boldognak-boldogtalannak Legolasos e-cardokat fogok küldözgetni,
6. Egész nap a LOTR filmzenéjét fogom hallgatni,
7. Este megnézem DVD-n az extrákat és a filmet,
vagy
egyszerűen kiveszek egy nap szabit, és Legolas mellett töltöm
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Legolas-nap? Tudom, hogy közel van a 25.-e, de nem kellene valamivel készülnünk az alkalomra? Ötleteket kérek!!! De mán!
Minerva, teljesen igazad van. Mint mondottam a horoszkóp hajlamosít, nem determinál. Ebben az esetben: ha vannak szőke, kék szemű, dundi felmenőid és vannak sötét hajú és szemű, szikár felmenőid, akkor valószínűbb, hogy az utóbbit fogod örökölni. Már ha bak vagy. De kivételek még így is vannak.
Bóbita ismét számból vetted ki a szót. Hát igen. Nem én - mint bak - akartam mondani, de Jézus is bak volt. És ha jól tudom helyi, lokális istenségünk, Tolkien is (január 3). Vic, kérdezd már meg otthon Legolast, hogy ő milyen jegyben született!
NEM, nem azt akarom mondani, hogy a bakok hűdekirályak. Rettenetesek vagyunk. (Jézus sem volt egy könnyű eset és hát szerintem Tolkien sem.) Egész egyszerűen azért vagyunk "ebben a témában" olyan sokan, mert ösztönösen vonzódunk a misztikumokhoz, a mesékhez, a múlthoz (a valóshoz és a képzeletbelihez is).
De vissza Orlandohoz ...
Engem nagyon megmozgatott ez a téma, hogy miként látnánk őt itt vendégül. Szeretnék még olvasni erről.
(Lányok - ez esetben Estel-t nem szólítom meg - kérlek titeket, hogy női méltóságunk megőrzése mellett próbáljunk beszélni erről a témáról. )
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/