Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 1 hónapja #78341 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
mennyit írtatok! 8O
Mi a helyzet?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78337 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Off:

Dodiee írta: Csak nekem nem jön be a trailer letöltés?? valami zöld kép van a bal sarokban...

Te panaszkosz? :hein: Nekem még annyi se! :rmad2: Először 99% -nál lefagyott a gép, nem bírta. :embarassed: Utána letöltöttem mégegyszer, most nem bírom lejátszani. :crazy: Úgyhogy nekifutok harmadszorra és ha most sem sikerül, fejbe lövöm magam! Ráadásul megnéztem Vic képeit (amik ki vannak vágva a trailerből).........:mad2: :triste: :bawling: :On

Vic: Nem részletezem. Nem lehet leírni. IMÁÁÁDLAK! :bounce: :itscool:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78284 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Death írta: Üdv!

Berakok egy kis cikket Orliról. Új infót nem tartalmaz a szöveg, de gondoltam megosztom veletek!

„Legolas tengerre száll

Tündék helyett kalózok között találja magát legújabb filmjében Orlando Bloom, A gyűrű szövetségének szőke íjásza. A Disneyland népszerű műsorszámának adaptációjában, a Pirates of the Caribbean, azaz a Karib-tenger kalózai című filmben egy hajótöröttet alakít, aki a tengeri haramiák közé keveredik. Partnerei Johnny Depp (mint jó barát) és Geoffrey Rush lesznek (utóbbi mint gonosz kalózkapitány). A kormányzó lányának kulcsfontosságú szerepére az alkotók még nem találták meg a megfelelő színésznőt, de nem is könnyű dolog olyan népszerű legényekhez, mint Bloom és Depp megfelelő partnert találni. A rendező a hírek szerint Gore Verbinski (Egértanya, A mexikói) lesz.”

Honnand is ismerös nekem ez??? :D Jah a Junior ujságbol :D

Több
22 éve 1 hónapja #78272 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azt meg hogy csináltad? Rossz a gépetek v. mi? :wink: :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78269 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak nekem nem jön be a trailer letöltés?? valami zöld kép van a bal sarokban...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #78260 Írta: Augustíne
Death! Köszi! Azért nekem tartalmaz új infókat... :roll: Amúgy mikor lesz a bemutatója kb.?

Több
22 éve 1 hónapja #78257 Írta: Death
Death válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv!

Berakok egy kis cikket Orliról. Új infót nem tartalmaz a szöveg, de gondoltam megosztom veletek!

„Legolas tengerre száll

Tündék helyett kalózok között találja magát legújabb filmjében Orlando Bloom, A gyűrű szövetségének szőke íjásza. A Disneyland népszerű műsorszámának adaptációjában, a Pirates of the Caribbean, azaz a Karib-tenger kalózai című filmben egy hajótöröttet alakít, aki a tengeri haramiák közé keveredik. Partnerei Johnny Depp (mint jó barát) és Geoffrey Rush lesznek (utóbbi mint gonosz kalózkapitány). A kormányzó lányának kulcsfontosságú szerepére az alkotók még nem találták meg a megfelelő színésznőt, de nem is könnyű dolog olyan népszerű legényekhez, mint Bloom és Depp megfelelő partnert találni. A rendező a hírek szerint Gore Verbinski (Egértanya, A mexikói) lesz.”

"Most tél van és csend és hó és halál."

Több
22 éve 1 hónapja #78244 Írta: Augustíne
Nyüssz!!! Letöltöttem!!! VÉGIGBŐGTEM AZ EGÉSZET!!!! :bawling: Istenem, de gyönyörű volt! Vic! IMÁDLAK azért a sok képért, és persze a trailerért!!! Böszi: téged is! Én még nem láttam azokat a képeket! :D Penn! Megnyugtattál, már kezdtem volna aggódni... :)

Több
22 éve 1 hónapja #78121 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dodiee írta: Arwen:"...Orlando és én egy saroknyira laktunk attól a helytől, ahol Peter él ebben a gyönyörű öbölben, a sziklákon, és rögtön előttünk ott volt a tenger. Szivárványra és delfinekre ébredtünk. Szóval ott voltunk egymásnak, volt munkánk és ott volt a leggyönyörűbb táj, amit életemben láttam."
Ehm.. ez csak nekem furcsa? Mi az, hogy OTT VOLTUNK EGYMÁSNAK????és "Orlando és én egy sarokra laktunk attól a helytől..."?? mi az, hogy O. és én????egy házban laktak, vagy miszösz??

Öööö... izé. Sajnos ez tényleg nem a legszerencsésebb fordítás, de nem tudtam jobbat kitalálni arra, hogy "...we had each other and work...", de abban biztos vagyok, hogy ez nem csak Orlira vonatkozik, hanem a színésztársaira általában. Egy későbbi idézetből az is kiderül, hogy Liv és Orli szomszédos házakban laktak.

Több
22 éve 1 hónapja #78118 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, Dodee, ez télleg fura... :oops:

Meg mintha Peter Jackson a sziklákon lakna...

Biztos, hogy pontos a fordítás? Hol olvastad?
Ez az "ott voltunk egymásnak" meg végképp...
Én úgy emlékszem, hogy Liv folyton a számítógép előtt ült és a vőlegényével levelezett.

Orlando nem nyilatkozott a dologról? :lol:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 1 hónapja #78115 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Arwen:"...Orlando és én egy saroknyira laktunk attól a helytől, ahol Peter él ebben a gyönyörű öbölben, a sziklákon, és rögtön előttünk ott volt a tenger. Szivárványra és delfinekre ébredtünk. Szóval ott voltunk egymásnak, volt munkánk és ott volt a leggyönyörűbb táj, amit életemben láttam."
Ehm.. ez csak nekem furcsa? Mi az, hogy OTT VOLTUNK EGYMÁSNAK????és "Orlando és én egy sarokra laktunk attól a helytől..."?? mi az, hogy O. és én????egy házban laktak, vagy miszösz??

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #78105 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, nem semmi vagy, ezt eddig is tudtuk :mrgreen:
Köszi ezt a sok szépséget! :cooljump:
Még mindig a trailer: Legolas szerintem itt a legszebb :sungl:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 1 hónapja #78077 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: Millió köszönet neked a trailerért és a képekért :D .
Penn: Nagyon örülök, hogy visszatértél, és persze a fordításodnak is.

Üdv: Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #78058 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
10000000000 köszönet mindenkinek (de főként Vicnek)
a gyönyörű képekért,
és 10000000000000000000 köszönet szintén Vicnek a trailerért!
("Mi lenne velünk nélküled?")

Amúgy a Space View engem is nagyon érdekelne. :oops: :wink:

Penngaladiel, én is nagyon örülök, és nagyon köszönöm, hogy lefordítottad! (így én is "művelődtem" ezen a téren. :wink: )

[size=9:179902fe]10000000000x10000000000 bocsi, ha már láttátok. :oops: :oops: :oops: councilofelrond.com/modules.php? ... rby=titleA
councilofelrond.com/modules.php? ... rby=titleA (Ezeket a shaira által Arwenes topicba linkelt oldalon találtam, itt az oldal, rakás Legolas képpel: councilofelron.com/modelus.php?o ... all&gid=12 )

U.i.:Millió bocsi shairától! :oops: :oops: :oops: [/size]

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 1 hónapja #78032 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, letöltöttem ezt a TTT PlayStation 2 játékelőzetest.
Nem is volt olyan "kicsi", majd 28 megányi... Pedig olyan kicsinek tűnt... :oops:
Tul. képpen az összes eddigi PlayStation előzetest gyúrták egy egésszé össze, így újra lehet látni Aragornt, amint kék színű (vagy éppen lángoló) kardjával már-már olyan bravúrokat hajt végre, hogy az ember lányának csak gúvadnak a szemei. 8O Röpködnek is szépen az orkok fejei - és egyéb testrészei... 8)
Legolas íja pedig halálos. :twisted: Golyószórót megszégyenítő sebességgel lövi ki a nyilait, amelyek hol lila, hol rózsaszín, hol "normál" színűek. Amikor pedig a két kard van a kezében... :twisted: 8O No comment. :D
De látni itt hajítógépekkel kilőtt lángoló tűzgömböket, szakadó esőt, patakban gyalogló Gimlit - egyszóval baromi érdekes lesz ez a játék - már, akinek van PlayStation 2 gépe. Nekem sajna nincs. :(

Több
22 éve 1 hónapja #78010 Írta: Vic
Hali!

Ez itt egy újabb érdekes "trailer", amit érdemes letölteni - vagy legalábbis elkezdeni. Ugyanis az első kb. fél perce pontosan a HELM-SZURDOKI CSATA, Legolas a szakadó esőben az íjával, amit eddig csak rossz minőségben láthattunk még valamikor nyáron az Orlando Bloom Multimedia jóvoltából.
Ez a jelenet most ebben az előzetesben végre tűéles, és igen kicsi - tehát viszonylag gyorsan lehet tölteni. A többi -a maradék nem tudom hány perc, mert én is még csak most töltöm - azonban már nem a filmből kivágott jelenet, hanem az új EA-Games, tehát a TTT-s számítógépes játék előzetese.

De nem győzöm hangsúlyozni, a TTT játékelőzetes eleje még a filmbeli csata, a hús-vér szereplőkkel!

A link:
www.warofthering.net/downloads/g ... ttt_hi.mov

Több
22 éve 1 hónapja #77987 Írta: Vic
Képek-képek még dögivel az új trailerből:

Csak Legolas!!! :lol: :bounce:
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ttt3.html

Íme Gandalf megjelenése kockánként:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iler17.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iler18.jpg - Legsie térdel!
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iler19.jpg - itt is!

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ailer7.jpg -itt pedig gyönyörű 8O
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ailer8.jpg - itt is! :wink:

És végül még egy link, ahol a teljes trailert igencsak jó minőségben nagy-képenként meg lehet nézni:
elflady.beastybunny.com/ttt/newt ... ameSet.htm

Több
22 éve 1 hónapja #77986 Írta: Vic
Tudom, hogy ez OFF lesz, előre elnézést kérek érte. De már olyan sokszor beszéltünk itt a DECIPHER kártyákról, hogy idekívánkozik:

A DECIPHER TTT-KÁRTYÁINAK LISTÁJÁT ezen a linken fogjátok a későbbiekben megtalálni:

www.decipher.com/lordoftherings/ ... index.html

Íme ízelítőként az Egy Gyűrű a víz alatt:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04001.html
És Éowyn kártyája:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04271.html

És ha már itt tartunk, itt a kártyák csomagolása- tehát a dobozok:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... aging.html

Több
22 éve 1 hónapja #77985 Írta: Vic
Hali, jó reggelt mindenkinek!

Penngaladiel: óriási virtuális pussszi. Nagyon szépen köszönjük a fordítást! Mindjárt nyomtatom is ki. :lol: :bounce: :hello:

Minerva: ezek meseszép Legolas-mangák! 8O Egyik szebb, mint a másik. Nagyon szépen köszi, ez is megy mindjárt a nyomtatóba. :lol: :wink:

Én pedig akkor folytatom a tegnap félbehagyott trailer-képek bemutatását, ahol Legolas is szerepel. *khöm* Tehát:
(Lehet, hogy sorba kellene raknom, mert tegnap úgy ugráltam, mint egy őrült, ezért csak pakoltam be a képeket mindenféle rendszer nélkül... De végül is a képek sorszáma alapján lehet következtetni, hogy melyik melyik után következik):

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_010.jpg - Legolast és Aragorn "lerohanják" :wink: (Én is ezt tenném... :wink: :lol: ) Legsie haja itt hátulról csodálható.

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_115.jpg - Ezt már láttátok, a lépcsős jelenet a pajzson való csúszkálás előtt. Legsie lő...

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_116.jpg - ... és csúszik. :wink:

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_124.jpg - és ez itt kérem a másik nagyjelenet. Legolas hátrafelé lövi ki a nyílvesszőt - vágtatva a lován... 8O 8O :D

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_125.jpg - ez ugyanez a jelenet, csak másik kocka. Kár, hogy ilyen homályos. Sajna a trailerben is csak egy villanásra látszik. :(

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_152.jpg - ezt a képet is láttátok már, ez az istállós jelenet - de másféle beállításból

Próbálok más helyről is képeket vadászni... :twisted:

Több
22 éve 1 hónapja #77925 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77917 Írta: Penngaladiel
Szóval, hogy mindenki tudja, miről is van szó:

Pár hónappal ezelőtt került be ide egy link az Orlando Bloom Multimedia-ról. Ez a film szereplőitől tartalmaz idézeteket, sztorikat (többnyire). A cím: orlandomultimedia.net/diary/fell ... ry800.html
Mialatt itthon voltam, lefordítottam ezeket, egy hosszabb cikk kivételével, amin még dolgozom, de ideiglenesen fent van abban az állapotban, ahogy éppen van. Az idézetekben is van egy-két dolog (spéci kifejezések és hasonlók), amelyekkel még nem sikerült megküzdenem, de kijavítom, amint tudom.

A fordítás tehát itt érhető el (néha gyorsan bejön, de van, hogy a reklám betöltésére sokat kell várni - bocs :? ):
pennie.freeweb.hu/doc/naplo.htm

Enjoy! :itscool:

Több
22 éve 1 hónapja #77869 Írta: Penngaladiel

Estel Adániel írta: :idea: Jól sejtem, hogy a MS Wordben van olyan opció is, hogy "mentés weblapként" :roll: ? Ami lehet, hogy pár dolgot el**** ,de ki lehet javítani... még ha kicsit munkás, akkor is.... :P
;)

Igen, Estel, ezt én is tudom, de az otthoni gépemen pillanatnyilag nincs olyan Word verzió, amely támogatná a html-t.

Jó hír: ma beugrottam a munkahelyemre, és itt meg tudtam csinálni a szóbanforgó módosítást. Innen nem tudok FTP-zni a proxy miatt, de este felrakom :hello:

Több
22 éve 1 hónapja #77857 Írta: Vic
Még egy kép, aztán vegye át valaki a "stafétabotot", mert mennem kell haza... :oops:

Tehát:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_018.jpg - ismételten Aragorn és Legolas - ezúttal elölről

A többit itt találjátok:
www.theonering.net/movie/preview ... 02_01.html

Off: Thaurwathiwen, zip formátumban tényleg 39, de kibontva már 41 mega :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #77853 Írta: Thaurwathiwen
Vic: Ez a 41megás előzetes megegyezik az általam említett topicba belinkelttel: Mert ez "csak" 39 mega.

Space Viewről: Remélem lehet itt is kapni (mondjuk nekem oly mindegy mert egy szót se tudok németül, másrészt itt Egomban biztos nem lehet kapni :cry: :( .

Üdv:
Thaur

Több
22 éve 1 hónapja #77852 Írta: Vic
Hát, akkor a theonering.net jóvoltából íme a legfrissebb képek az új trailerből:
Ki ne hagyjátok, maga a csoda!!! :D :lol: :wink:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_003.jpg - Legolas és Aragorn háttal

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_006.jpg - Legolas és Aragorn oldalról

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_007.jpg - Legolas!! Meghaltam!!! :lol:

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_035.jpg - Legolas leborul Fehér Gandalf előtt!!! - Na, erről beszéltünk!!

Több
22 éve 1 hónapja #77849 Írta: Vic
A németek már megint tudják, mi a jó. A Space View újságot én is jól ismerem, szoktam néha venni. A legújabb különszáma csak a TTT-vel foglalkozik, és Legolas maszatos pofija van az elején. Még nem jelent meg, néhány napra írják, mire lehet kapni - odakint, nem nálunk. Utána fogok érdeklődni, mert elképzelhető, hogy nálunk is lehet majd kapni.

Kép és szöveg róla:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_348.php

Több
22 éve 1 hónapja #77845 Írta: Vic
Nos, leányzók: OFF:

TTT - 41 megás trailer letöltése:

KLIKK IDE:
www.apple.com/trailers/newline/the_two_towers/

Ki kell választani a PC .zip format: full screen feliratot (ez a 41 megás változat, értelemszerűen a kisebbek ennél kevesebb helyet foglalnak), és go. Nekem "röpke" két órámba került, mire letöltötte a zip formátumú fájlt. DE MEGÉRTE!!!!
Viszont a felirat ellenére ez sem teljes képernyős, mert felül és alul TTT-s grafika van rajta, ami állandó, és nem lehet eltüntetni. Tehát tul. képpen középen van egy hosszú csík, csak ott lehet látni a trailert TŰÉLES minőségben.

Több
22 éve 1 hónapja #77844 Írta: Thaurwathiwen
Augustíne, Esgalfanawen: Sztem az Előzetesek, bemutatók topicban benn van a cím. Én most töltöm a trailert, de valszeg csak este fogom látni :cry: :cry: , mert megyek színházba. és a letöltés nekem még 2 órát vesz igénybe :( .

Több
22 éve 1 hónapja #77842 Írta: Augustíne
Váááá! Pont ezt akartam kérdezni! A 40 megásat még nem is láttam!!! 8O :oops: :o

Több
22 éve 1 hónapja #77836 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: Honnan töltötted le a 40 megás trailert?

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.576 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére