Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20829 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ehh megnéztem ma negyedjére a Gyűrűk urát.Egyre inkább Elijah-s lettem mostanában,de most hogy megint láttam a filmet, visszapártoltam Orlihoz. Mindkettőt szeretem na! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20828 Írta: Anonymous
Rayan: szupi vagy!!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20827 Írta: Anonymous
Rayan:ezek a képek... :) )))<br> hogy valaki ennyire szép legyen...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20826 Írta: Anonymous
mindenkinek köszi a képeket!!<br> visszatérve a lovas dologhoz:tényleg nem könnyű szőrén lovagolni,tanusíthatom.bár az a kedvebcem :) )<br> Celebdringwen:sajnos nálam sem működik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20824 Írta: Anonymous
Celi: ez nem igazán működik :( Nem lehetne visszatérni a nőklapjáshoz? Az még egy egyszerű regisztrációval elérhető :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20823 Írta: Anonymous
Celeb: (ez egy kicsit off, bocsi érte) megpróbáltam megnézni a 15:53-as bejegyzésnél a képtáradat, és egy csomó gyönyörű autót mutogatott nekem. Nem is tudtam vele mit csinálni, egy képedet sem találtam meg :-( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20822 Írta: Anonymous
Kicsit bonyolult ez a rendszer, de a képeket meg kellene próbálni megnézni <a href=http://photos.yahoo.com/bc/celebdringwen/> ITT

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20821 Írta: Anonymous
Kiskósza, hol lehet utánanézni ezeknek a képeknek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20820 Írta: Anonymous
Na csókolom mindenki!<br> A pre Oscar parti képei nagyon jók, az meg, hogy Legolas a második részben még szebb lesz és tündésebb mint az elsőben szerintem senkit nem lepett meg.<br> Nem volt időm végigolvasni amiket írtatok, de gondolom mindenki siratja a meg nem kapott oscarjainkat és legalább olyan jól elment berúgni ennek öömére mint a mi Orlando barátunk:-)<br> Csak azt akartam megkérdezni, hogy szerintetek is gyanúsan hasonló nyaklánca volt Sir Iannek, mint Bloom őnagyságának vagy már képzelődöm? Ha a téma már lerágott csont mondjátok melyik bejegyzésnél találom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20819 Írta: Anonymous
A második linkelés nem sikerült. De hogyan nem?<br> <a href=http://briefcase.yahoo.com/celebdringwen/> talán most

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20818 Írta: Anonymous
SZIASZTOK!<br> <br> Újra elkészítettem Orlando képtáramat, új helyen, remélem most már működni fog!!! Jeleleg még csak 25 kép van rajta, de azokat bátran ajánlom mindenkinek, és bővíteni is fogom a tárat ígérem!<br> <br> <a href=http://photos.yahoo.com/bc/celebdringwen/lst?&.dir=/&.src=ph&.begin=9999&.view=t&.order=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/bc/celebdringwen/lst%3f%26.dir=/%26.src=ph%26.view=t> NA KLIKK IDE

de innen is meg lehet találni

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20817 Írta: Anonymous
OFF: Ez nem igaz, ma egyszerűen nem tudok helyesen írni. Vic: bár úgy lenne! Napok óta vadászom rá, de semmi :( Délután válaszolok a leveledre, ígérem! <br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20816 Írta: Anonymous
Vic: :) )))<br> Egészen biztosan valódiak. És bocsánat, ha poént lőttem le, igazán nem állt szándékomban, csak találtam valami újat, és egészen felvillanyozott, mint az a TTT-s Legolas-kép :) Szóval bocsesz, ha gondoljátok, ki lehet törölni.<br> <br> Na jó, igazatok van a nyereggel kapcsolatban...Azért mindent Orlandótól sem várhatunk el.<br> <br> HÚ..Hát jó hoszzú az a Bakacsin...Még lóháton is...<br> <br> Vic: köszi a képeket, főleg a nyíllal gyilkolós képet, azt még nem láttam :) )<br> <br> Gandalfról jut eszembe...Egyébként van még egy furcsa kérdés, ami aggaszt. Úgy emlékszem, még nem vetettük fel ezt a témát. Ti mit gondoltok Legolas és Gandalf kapcsolatáról? Nem tudom, én nem érzem teljesen felhőtlennek a könyv alapján. Kölcsönösen tisztelik egymást, de valahogy úgy érzem, Gandalf folyton kontrázik Legolas megállapításaira, meg valahogy azt a hatást kelti, hogy megpróbálja mindig érzékeltetni vele, hogy ne legyen túl büszke arra, hogy ő tünde. Tudjuk, hogy Gandalf a Szövetség legbölcsebb tagja, és Legolas is bölcs, de én úgy vettem ki a sorokból, hogy Gandalf néha lekezelően bánik vele...Szerintetek? Vitázhatnánk egy jót! :) <br> Rae

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20815 Írta: Anonymous
A Trailert hol lehet megtalálni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20814 Írta: Anonymous
Nem tudom, hogy mi van, de az összes jelentősebb OB honlap egyszerre akadt ki... lehet, hogy felpakolták a trailert dugiban??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20813 Írta: Anonymous
Rayan: Te sem vagy ám semmi :) ) Ez a szenvedélyes kézművesség valóban figyelemreméltó jó tulajdonságai egyike :) ))))) Na ok., én is visszafogom magam, mert ez már tényleg nem a topicra való :) <br> <br> Olvastam a forgatókönyvrészletet, köszi, hogy betetted nekünk, de én mindig kételkedek ezek valódiságában, azonkívül nem szeretem előre lelőni a poénokat :) <br> <br> Ami a nyerget illeti, szegény Orlitól azt ne várjuk el, hogy úgy ülje meg szőrén a lovát, hogy közben még az íját is használja vágta közben... Így is eltört egy bordája, amikor lezuhant a lóról, akkor hány balesete lett volna még... :) ) Ez sajna gáz, de tényleg voltak ennél nagyobbak is a filmben. :( <br> <br> Gandalfnak hála lemértem Középföldét, és az É-D-i távolság majd 2000 mérföldnek felel meg. Tehát tetemes nagy, maga Bakacsineerdő kiterjedése is É-D irányban 500 mérföldet tesz ki!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20812 Írta: Anonymous
Hol van az a kép ahol Gimli a <br> hátán van?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20811 Írta: Anonymous
Rayan:szép tőled, hogy beraktad,<br> de nem tudok angolul. :) <br> <br> Amikor a Fangornba mentek Gimlit<br> ott is vitte, de nyereg nem volt<br> Arodon. Tudjuk, hogy azt még a <br> rohírokkal levetette.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20810 Írta: Anonymous
Felfogtátok egyáltalán, hogy betettem a 3. rész forgatókönyvének egy részletét? :) ))))) Sajan Elrohír szerepét 'átadták' Legolasnak, de ezt egy cseppet sem bánom :) Így sokkal jobb lesz, hogy <U>Legolas</U> utal a próféciára, mert már a Tanácsban is ő állt fel azzal, hogy: 'Hé Bormir! Tudod kihez beszélsz? Ez itten Aragorn, Arathorn fia! Tudatlan!' :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20809 Írta: Anonymous
Azért azt ne felejtsétek el, hogy nem olyan könnyu szorén megülni a lovat, foleg nem ketten. És ha azzal a lóval egy nem épp egyszeru csatajelenetet forgatnak, ahol nagyon sok ló van, inkább nyerget raktak arra a pacira. Szerintem ez még megbocsátható bun (voltak ennél durvább változtatások :o ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20808 Írta: Anonymous
boreger: B. eredetileg nem is lovon jött :) ) Szóval ennyit a Könyvről ;) De a völgyzugolyi nekem spec. fel se tűnt! De ez a TTT-s botrány :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20807 Írta: Anonymous
Amikor megérkezik Völgyzugolyba, akkor is van nyereg a lován. :( igaz, hogy jóval kevésbé ormótlan, mint Boromiré, de van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20806 Írta: Anonymous
Vic: szeretünk :) ))) Még mindig, nagyon :) )))) <br> <br> De valamit nem értek, csajok! Tudjátok, a TTT-s Helm-szurdoki képen (sok ember+Legolas lovon Gimlivel a hátán) Arodon nyereg van!!! Hogy a fenébe?? Nem arról volt szó, hogy a mi tündénk szőrén üli meg a lovat? Most akkor mi van? :( Vagy esetleg Gimli miatt kellett a nyereg? :) Valaki! Kösz :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20805 Írta: Anonymous
Egyetértek Celebdringwennel. A Gyűrűk Urában szinte minden esemény sorsszerű. Így Elrond Tanácsa is, ahová mindenki úgy érkezik, hogy valami belső késztetés v. álom v. aggodalom vett rajta erőt, és ezért indultak a különféle népek Völgyzugolyba. A filmben meg úgy van feltüntetve, hogy Elrond híja őket. Bocs, mindig összekeverem. Lényeg: Legolas, ha már ott volt, kapva kapott az alkalmon. Szerintem a küldetést kihívásnak és egyben kötelességnek is tekintette, ami a tünde voltát illeti, magyarán szívesen képviselte a fajtáját. És a 'kihívás'-ban benne volt a kalandvágy is. Nem minden tünde egyforma. Nyilván mindegyik szereti az othhonát, és ragaszkodik hozzá, de nem biztos, hogy mindegyik 'otthon ülő' típus. És lehet, hogy Legolast az is motiválta, hogy a küldetés során esetleg bejárhatnák pl. Fangornt, nem? Végül is a tündéket vonzza a szépség, és gondolom, mindent látni szertenének, ami számukra csodálatos. Valahogy így lehetett ezzel Legolas is. És szerintem magának az utazásnak is örült, vágyott rá: és nehogy megkövezzetek: szerintem minden harcot élvezett. Emlékezzünk a Gimli-párbajra a Helm-szurdokban :) Végül is Gimli is élvezte, hogy mennyi orknak 'csaphatja le a fejét' :) )) Nem azt mondom, hogy esetleg az mozgatta volna Legolast, hogy rengeteg orkot nyírhatna ki, ez eszembe sem jutott :) ))))) Inkább ez (a harc) egy olyan tényező volt, ami együtt járt az utazással, és Legolas ezt elfogadta, és nagy hasznára vált a Szövetségnek. De nyilván az elsődleges szempont Frodó védelme, ő neki esküdött föl, és a védelem bizony együtt járt a csatákkal is, amik ha már vannak, ki kell használni őket, és Legolas gondolom örömét lelte abban, hogy megvédheti bajtársait, és szuper tünde képességeit a Szövetség javára fordíthatja, ld. nyíltpályás távolbanézés, farkaslövészet, havonjárás, orkkéselés, ecetera, ecetera :) )))<br> <br> ÉSzi: egy háromezer éves tündének baromi nagy műveltsége lehet :) Gondolom a tündék mindegyikének, aki már elég esztendőt megért. A tünde-kultúra szerintem a legcsodálatraméltóbb Középföldén. Hadd ne mondjam el, lányok, miért 8) Ha én Legolas lennék (most tényleg magamból indulok ki), imádnék fára mászni meg énekelni és táncolni a holdfényben :) De mint konkrét hobbit, (nem HOBBIT hanem hobbi-t 8))) tuti, hogy a pecázást választanám. Gyerekkorom óta bele vagyok zúgva a horgászatba. DE mint tudjuk Legolas lembast fogyaszt, és fanatikus természetvédő 8) Sz'al szerintem a költészeten kívül a legkedvesebb hobbija (ismét ne kövezzetek meg) a harcművészet lehet. Gondolnátok, hogy azokat a csodaszép nyilakat, tegezt, és íjat (most nem Galadrielére gondolok), és kést (késeket) nem ő maga készítette volna? Szerintem a saját keze munkája. Szóval a harcon kívül biztosan szenvedélyes kézműves is :) <br> <br> Jéééézus. Vissza kell fognom magam. Sürgősen.<br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20804 Írta: Anonymous
Nos, akkor, ha legalább A két torony trailert nem láthatjuk itthon - pedig mától a világon szinte mindenhol a mozikban van - <B>vígasztalódjunk néhány ÚJ LEGOLAS KÉPPEL MÉG!! </B><br> <br> <a href=http://www.totalwaste.net/orlando/movies/ridinghorse.jpg> Legolas a lován

ezt a filmből már ismeritek - kivégzés egy nyillal közvetlen közelről :)

Persze ezeket is a már ismerős Bloomin' M. fórumáról szedtem le, még többet itt találsz - de azokat már láttátok:

klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20803 Írta: Anonymous
<a href=http://forum.supergamez.hu/hzzp://www.elijahwoodinc.com/plotrcast16.jpg>Nekem ez az ing is tetszik :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20802 Írta: Anonymous
Ami azt illeti véletlen-e vagy nem, hogy a tanácsban kik verődtek össze! Azt hiszem az egész Gyűrűk urában SEMMI nem véletlen. Nem tudom, hogy a Gyűrű hatalma-e, vagy Gandalfé (végig az volt az érzésem, hogy a maga módján mindig is irányítója az eseményeknek, előre lát mindent), vagy csak valami belső óra, de egyszerűen a tanácsba MEG KELLETT érkeznie mindenkinek. <br> <br> Viszont arra, hogy Legolas miért csak a háború idején hagyta el tündeföldet egész egyszerűen nem találok épkézláb választ! De gondolkodom, és ha megvilágosodtam leírom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20801 Írta: Anonymous
Gandalf is egy jót táncikált Bilbó ünnepén! Akkor egy tünde miért szégyelne táncra perdülni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20800 Írta: Anonymous
Böszi: ha arra vagy kiváncsi, hogy le van-e írva valahol, hogy Legolas jól tud táncolni, akkor a válaszom egyértelműen nem. DE: a tündék nagyon szeretnek táncolni és énekelni a csillagos holdfénynél, ez biztos. Ebből szerintem egyértelműen levonható, hogy Legolas is szerethet táncolni, sőt, akkor bizonyára tud is :) ))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.661 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére