Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20918 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csajok, megvan végig!!!!! Baromi jó!!! Most töltöttem le a netről!!!
És a Midsomer Murderst is!!!! Orli smacizik benne azzal a csajjal, meg..... nos, akit érdekel, el tudom esetleg küldeni mailben, ha van elég hely a gépeteken.
A csók nincs fél mega sem, a többi kb. fél-1 között van, összesen 8 darabból áll.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20917 Írta: Anonymous
Nos, annyit a tegnap estéhez, hogy végül eljutottam Helm szurdokig, ahol SZAKAD AZ ESŐ, és a mi Legolasunk csurom vizesen, felajzott íjjal vár az ellenségre... Na, ezt el tudjátok képzelni? :) ))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20916 Írta: Anonymous
Köszi Háthien:)<br> Vic: hogy felvidítsalak, én így jártam/járok a midsumers-el.. :( <br> <br> Egy csomó új kép az oldalon megint. Tessék megnézni <a href=http://giraf.elte.hu/~orlando-bloom/>itt ! ;)

Több
22 éve 7 hónapja #9 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A Legolasszal kapcsolatos témáknak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20915 Írta: Anonymous
Nos, három a magyar igazság, de én harmadik nekifutás után is a trailernek még mindig csak durván a feléig jutottam el (kb. 5 megát töltött le, és onnan kiakad) Most indítom el majd negyedszerre.... :( ( <br> Eljutottam már Legolas szeméig, nos, hát addig sem semmi a trailer gyerekek, pedig ez kb. fél percnyi anyag a négyből... <br> Még csak a szereplőkről lehet látni képeket, akció egyelőre nincs, de már most futkosott a hideg a hátamon...<br> Ami pedig Legolas kék szemét illeti... az már természetellenesen kék. Gyönyörű, ugyanakkor hihetetlen. És mindezt a vásznon is látni fogjuk, többezerszeresére kinagyítva. Sőt, egy csomóan külföldön már látták is!!!! Mázlisták!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20914 Írta: Anonymous
Visszatérve egy korábbi témára: a tündék éneklése... Szerintem egy tündének nem feltétlenül cérnavékony magas hangja van. Én úgy képzelem el, hogy hangjuk tiszta, de egy kicsit fátyolos, erőteljes, s mégis lágy, vidám csengésű, s mégis mély szomorúságot rejt.<br> S hogy miket énekelnek? Hát olyan dalokat, mint amelyek a Bran együttes Tír na nÓg - Tündérzene c. CD-jén is vannak.... gyönyörűek azok az ír, ószirmi és breton dalok, s pont ilyeneket képzelek egy tündéhez. A Gabhain molta Bríde kezdetű Brigitta-himnusz, ha Brigitta nevét lecseréljük Elberethre, akár egy Elbereth-himnusz is lehetne! Ó, de meghallgatnám egyszer egy igazi tünde előadásában!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20913 Írta: Anonymous
Lehet már tudjátok, de az is lehet nem is igaz, de Christina Ricci és Orlando állítólag összejöttek.. hmm.. én személy szerint nagyon szeretem Christinát, Orlando-ról meg ne is beszéljünk.. ;) De az ilyen partyn-összejövés nem mindig szokott igaz lenni, nem? Sőt... <br> De érdekes a szory.. :<br> <br> Sunday Mirror: <br> I KNEW it wouldn't be long before the gorgeous British star of Lord of the Rings Orlando Bloom found himself a Hollywood girlfriend. <br> <br> Cherubic Orlando is the only man who could be sexy playing an elf, so it is with deep regret that I can announce that he is dating Sleepy Hollow star Christina Ricci. <br> <br> Not only is young Orlando, who plays deadly archer Legolas in the Lord of the Rings trilogy, a handsome chappy, he's a true gent too. <br> <br> He and Christina, who made her name as the demonic Wednesday in the Addams Family, got into the spirit of things at a pre-Oscars party. In fact poor 22-year-old Christina rather over-indulged and ended up having a vomiting fit outside the smart Hollywood venue. <br> <br> But do not fear - Orlando, 25, who also starred in Black Hawk Down, was quick to rush to her side to comfort her. He dashed off and found Christina who was in a bad way, said an onlooker. But as you'd expect, she soon perked up as soon as Orlando whispered some soothing words in her ear. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20912 Írta: Anonymous
Azok után, amiken átmentek, én nemcsak nyúzottnak tűnnék, holtan feküdnék már Rohan előtt is!!:)<br> <br> Aragorn elvileg akkor vív Eowynnal, amikor elmennek a Holtak Ösvényére; amikor a könyvben csak egy kupaürítéses jelenet van. Az apropót én sem tudom. :) <br> <br> Hogy ki van Legolas fölött? Hát, szerintem Faramir, bár nem biztos... <br> <br> Vic: a témához nem nagyon tudok hozzászólni, úgyis csak vmi bolondság kerekedne ki belőle; én alig olvastam vmit ezekről. De így első olvasásra nemigen tűnik tisztességesnek a dolog... mármint a sindák részéről... reméljük, Legolas már megnevelődött egy kissé, volt ideje rá.:/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20911 Írta: Anonymous
<B>És Samunak mióta van gyereke a második részben?<B> Vagy ezek már a harmadik rész képei is? Amit ez előbb beraktam.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20910 Írta: Anonymous
<B>Faramir rohadt helyes, de a szereplők valahogy... olyan öregnek tűnnek, nem? Vagy csak előnytelenek a képek, nem tudom, de ezeken még Legolas is nyúzottnak tűnik.<br> Aragorn egyébként mikor kardozik Éowynnal? És miért van mindenkinek fehér lova??<br> Mindenki készüljön fel újabb csókolózos jelenetekre Arwen és Aragorn között... :o D<br> Legolas kardózós képei fölött az kicsoda?? Alulról a 12.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20909 Írta: Anonymous
De azt ugye tudjátok, hogy egypercnyi trailert le is lehet tölteni az Orlando Bloom Multimediáról ???
Most estem neki, aki szeretné, az kövessen az alábbi honlapon:

orlandomultimedia.net/video/video_2.html

Az is végre egy jó hír, hogy Jas igazat állított, felpakolta a Midsomer Murders videóját is , ez az előbbi linkről az is elérhető.

Én elstartoltam tölteni, utána nyilatkozom :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20908 Írta: Anonymous
<a href=http://personales.ya.com/movienews/elsenyordelosanillos2/info.html>KÉPEK A KÉT TORONYBÓL

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20907 Írta: Anonymous
Nos, ez már várható volt... ezért mondtam én, hogy ne aggódjunk, fent lesz a trailer a neten, tényleg csak idő kérdése... Rayan, nagyon köszi a képeket, örök hála érte, de azért emeljük ezt az oldalt egy kicsit jobban ki, hogy mindenki lásssa:<br> <br> <B><br> TEHÁT, EMBEREK!!!<br> <br> A KÉT TORONY TRAILERÉNEK KÉPEI, NEMCSAK LEGOLAS, HANEM FRODÓ ÉS SAMU, ARAGORN, SZARUMÁN STB. <br> TEHÁT MINDENKI LINKELJE BE EZT AZ OLDALT:<br> <br> nsyncwebguide.com/legolas/picture/ttt.html <br> <br> vagy <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/picture/ttt.html> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20906 Írta: Anonymous
<br> <B>A sinda hercegekről </B> (bővebben Legolas apjáról és nagyapjáról írtam már korábban, akit érdekel, az lapozzon vissza néhány oldalt...)<br> <br> ''még Barad-dúr megépítése előtt sok sinda keletre vándorolt, és több királyságot alapított a távoli erdőkben, ahol az alattvalóik főleg erdőtündék voltak. A Nagy Zölderdő északi részében például Thranduil volt a király''<br> <br> Thranduil népe jóval faragatlanabb volt, int a doriathi tündék. Oropher (Legolas nagyapja) alig egy maroknyi sindával érkezett közéjük, azok pedig csakhamar beolvadtak az erdőtündék közé, átvették beszédüket, s ehhez igazították a neveiket is. <br> Mindezt szánt szándékkal tették, mert nem akarták elhagyni Középföldét. Arra vágytak, hogy hogy igazi erdőtündék legyenek, mert - mint mondták - vissza akartak térni a tündék egyszerű és természetes életéhez.<br> <br> Itt következik Christopher Tolkien megjegyzése az előbbiekhez:<br> ''Azt hiszem, egyik írás sem magyarázza meg, hogy szűnhetett meg Thranduil birodalmában a harmadkor végéig az erdőtünde nyelv használata, ha egyszer a Bakacsinerdőben élő sinda hercegek átvették a nyelvet, és tovább beszélték, mint a fenti beszámolóból is kiderül.'' <br> EZUTÁN LEGYÜNK MI OKOSOK, MI???<br> <br> <B> Vic vitaindító megjegyzése: </B> A fent leírtak alapján én a következőket szűrtem le (lehet velem vitázni, megkövezni, bármit, a lényeg, hogy kérek mindenkit, aki tud, szóljon hozzá a témához): A sindák ''felsőbbrendűségét'' senki sem kérdőjelezte meg Középföldén. <br> Legolas nagyapja többezer évvel a Gyűrűháború előtt egy maroknyi sindával elindult délről, majd szépen lassan felmentek északra, és bevették magukat Bakacsinerdőbe, ahol már javában éltek az erdőtündék. Ők pedig sinda hercegekként egyszerűen magukénak nyilvánították az erdőt, az erdőtündék pedig egyszerre csak alattvalóként találták magukat saját erdejükben. <br> A sindák ''kegyeskedtek'' őket tanítani - már akit! - pl. írni, mint kiderült, csak sindául engedték az erdőtündéket. Ennek ellenére hangoztatták, hogy ők vissza akarnak térni a természetbe, ezért átvették az erdőtündék nyelvét is. Mindebből az következik, hogy Legolas sinda hercegként (most nem a trónöröklésre utalok!!!) tul. képpen ''magasabb kasztot'' képvisel, mint a saját alattvalói, az erdőtündék.<br> Vélemény? <br> <br> <br> És akkor még egyszer (azt hiszem, már korábban ezt leírtam, de valakitől újra felmerült a kérdés...) BAKACSINERDŐ NEVÉNEK JELENTÉSE:<br> <br> Az Emyn Duir (Sötét-hegység) csúcsai Bakacsinerdő északkeleti peremén magasodtak. A hegység az oldalát borító sűrű fenyvesről kapta a nevét, s akkoriban ez még nem csengett baljósan. De később, amikor Szauron árnyéka homályba borította a Nagy Zölderdőt, a név Eryn Galenről Taur-nu-Fuinra, azaz Bakacsinerdőre változott, s a vidék az Emyn Duir legrútabb teremtményeinek tanyája lett, ezért Emyn-nu-Fuinnak, Bakacsinerdei Hegyeknek nevezték el. <br> A Gyűrűk Ura F. Függelékének II. része szerint a tündék Taur-e-Ndaedelosnak nevezik Bakacsinerdőt, ami annyit tesz: ''a nagy félelem erdeje''. Az iménti név, a Taur-nu-Fuin jelentése: ''éj borította erdő''.<br> A Gyűrűháború végén Thrainduil és Celeborn ismét új nevet adott Bakacsinerdőnek, s Eryn Lasgalennek, Zöld Lombok Erdejének keresztelték el.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20905 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Hát, immáron második napja nem voltam itt a fórumon, és bizony irtóra hiányzott a dolog...<br> Az igazság az, hogy a Nilder Elderon (értsd: ÉSzAH, Morgana és én) már olyan 'mélységeiben' elemzi ki Legolast és a tündéket, amely szinte azonnal kimerítené a fórumetikett fogalmát, és bizony alapos cenzúrázásra szorulna... :) ) <br> Ebből kifolyólag a Legolas-elemzéseimet kénytelen voltam és bizony még most is vagyok az e-mail vagy a telefon 'diszkréciójára' korlátozni, ha nem akarom, hogy teljesen elmebetegnek nézzetek.... :) )<br> <br> Itt a topicon szinte már fáj, ahogy vissza kell fogni magam, de hát ez van... <br> Ennyi bevezető után azt hiszem, világos, miért csak két napi késéssel írok, és akinek leesett (értsd: hasonló cipőben jár ;) ), amit az imént írtam, bizonyára megérti... :) )))<br> <br> Hát, akkor egy visszafogott elemzés Legolasról... ezúttal írok ismételten a sinda nyelvről és a sinda hercegekről - kifejezetten Rayan kérdésére. De a végén szó lesz Bakacsinerdő neveiről is.<br> <br> (Az idézeteket A Gyűrű kereséséből szedtem ki, nem szó szerinti idézetek, hanem sokszor összevonás)<br> <br> <B>A sindáról néhány megjegyzés:</B><br> <br> Az erdőtündék eredetileg telerek voltak, így távoli rokonságban álltak a sindákkal, bár még a valinori telereknél is hosszabb ideje éltek távol tőlük. <br> Az erdőtündék a fák közti erősségeikben rejtőzködtek, kicsi és szétszórt nép voltak, külsejük azonban továbbra is őrizte elda eredetüket, s szívesen fogadták mindazokat a noldákat, s különösen a sindákat, akik nem keltek át a tengeren. <br> Az utóbbiak vezetése alatt újra összetartó néppé váltak, s bölcsességük megnövekedett. <br> Thranduil (Legolas apja) sinda volt, s házában is ezt a nyelvet használta, bár ebben nem sokan követték őt népéből. <br> A sinda nyelv terjedt el Lórienben is, amelynek legtöbb lakója sinda, vagy Eregionból menekült nolda volt. Beszédük különbözött a bakacsinerdei sindákétól, s ez nemcsak az 'akcentusban' volt megfigyelhető, hanem más magánhangzókat és hangsúlyokat alkalmaztak.<br> Bár az erdőtünde dialektus nem állt olyan távol a sindától, hogy megértése nehézségekbe ütközött volna, így csupán csekély tanulás kellett elsajátításához. Az erdőtündék azonban nem találták fel az írott formát (!!!!) s népükből azok, akiket a sindák megtanítottak e jártasságra (!!!!), sinda nyelven írták szövegeiket, a tőlük legpontosabb módon.<br> A harmadkor végére a két vidék, (Lórien és a Thranduil birodalma, tehát a Bakacsinerdő északi szegélye) többé már nem beszélt erdőtünde nyelveket. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20904 Írta: Anonymous
istenek istene,Rayan!csúcs minden kép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20903 Írta: Anonymous
Rayan!! Te vagy az isten!!<br> Off: köszi neked is és ÉSzAH-nak is a képeslapot, próbáltam választ üldeni, de ez a rohadt szerver visszadobta mindkettőt, úgyhogy itt köszönöm... :) <br> Megint erőszakos állat leszek::): milyen a mesém???<br> <br> Dae-elena<br> (aki Barbie után próbálja megtanulni a Diótörő jelenetét:))<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20902 Írta: Anonymous
Amúgy állati jó, hogy elküldted a TTT tr. képeit! Nagyon klasszak!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20901 Írta: Anonymous
Nem nagy kár, hogy Orlinak szép nagy barna szemei vannak?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20899 Írta: Anonymous
Srácok! Most működnek a linkek!!!<br> Rayan, a villám 8-) <br> <br> Bocs :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20898 Írta: Anonymous
Thaurwathiwen, én ha jól tudom, akkor a tünde-nevek nem kifejezetten tettekről beszélnek, vagy olyan tulajdonságokról, melyek nagy tettek során derülnek ki. Pl. konkrétan nem tudom, hogy a zöldlomb(fi) névért mit kellett elkövetni. :-) Vagy a Gilgaladért. Vagy az Elrondért. (stb.) Szerintem is inkább default-ból kapják a nevet, aztán legfeljebb kapnak egy másikat is. (Edward sem volt default-ból ollókezű és nem hiszem, hogy Frigyes is már bébiként Barbarossa lett volna.)<br> Rayan, bizony a legtöbb kép-link nekem sem jön be. Csak a yahoo, ami jelszót kér tőlem. Vic yahoo fényképalbumánál is ez volt. Inkább azokat a linkeket tedd be, AHONNAN lementetted a képeket a yahoo albumodba, az biztos működni fog. <br> Mrs. Bloom? Ahhoz inkább szerintem NEKI lenne egy-két szava! :-) <br> Gandalf, köszönjük, részemről boldogan feltámadtam. :-) /Észi, az élőholt./<br> Én is olvastam az IM-ben azt a kis beszólást és nem látom át, miért ne mondhatta volna ő. Mert, hogy még igaza is lenne. Mióta valami barom szőkének ábrázolta Aphroditét, azóta elszabadult a pokol. (SEMMI BAJOM a szőkékkel. Ha lenne, akkor nem lennék itt hónapok óta lankadatlanul imádva Legolast!)<br> Dea-elena, igen, a Babóban Thranduil szemétkedik Bilbóékkal. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20897 Írta: Anonymous
Szerintem úgy lehet, hogy születésükkot kapnak egy nevet, amihez aztán vagy hozzácsatolnak egy ragadványnevet, vagy nem. Thranduilnak tudtommal nem volt ragadványneve, de lásd: Arwen Undómiel, Lúthien Tinúviel.<br> <br> OFF: hét év után most olvastam újra a Babót... a Tündérkirály, aki emlegetnek benne, az ugye Thranduil?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20896 Írta: Anonymous
Maegernilien:-)<br> Szerintem születésükkor kapják a nevüket, és később valamilyen ragadványnevet is kaphatnak mondjuk valamilyen különleges tulajdonságuk vagy tettük miatt. Kb. úgy, mint az indiánok. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20895 Írta: Anonymous
Hé csajok, jövő héten Angliába megyek, kinek a nevében rúgjam szét Orli barátnőjének ványadt valagát? :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20894 Írta: Anonymous
Buffy: azt ki is kell érdemelni! 8))))<br> Nagyon jók az új Oscar utáni képek!<br> Engedd meg, hogy kiemeljem, nekem <a href=http://giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lesi/335.jpg>EZ tetszik legjobban. Csípjetek meg: találtok benne egyáltalán valamilyen hibát?! (Külsőleg értem elsősorban) 8) Mert én nem. *Hoppá. Itt egy tökéletes pasi a sok milliárd közül...

Gandi: képeidet elnézve: mint egy tünde! A szemüdet levennénk, és kis tuningolással királyul néznél ki! 8)

Celi: imádlak!! Sajnos a rossz hír, hogy a Geocities intsabil, ezt már eddig is tudtuk. Próbálkozzatok, tán egyszer bejön! :) A főzőcskézős képek valójában egy Orli-Liv interjúból lettek kiszedve. (Most néztem, hogy összekeverték a képeket! Grr..Arghhh!)

Észi: Szerintem a tündék a nevüket a születésükkor kapják. Tolkien kedvelte a dupla (iker) névhasználatot (ld. Laegolas Greenleaf), ezek a nevek viszont valami egyszerű tulajdonságot, minőséget jeleznek, úgy tudom (ld. Zöldlombfi :) Szóval semmi olyasmi, ami belső tulajdonságra, 'nagyságra' utalna.
Ami a hangját illeti: szerintem úgy gyönyörű lehetett, ahogy volt. Biztos értett vmi hangszerhez, de szerintem inkább csak énekelt. Legolast valahogy nem tudom elképzelni hárfával a kezében, úgyhogy inkább a fuvolára szavaznék. :) Szerintem nem feltétlenül kísérték a dalt hangszerekkel; legalábbis Legolas esetében nem :) A hangja, mint lágy szellő, ezüstcsengettyű és acélkard csengése. Így, egyszerre. Ákos szintű. Imádom Ákost, ha már itt járunk :) Tudjátok, mi jutott eszembe? Legolashoz leginkább Rod Stewart: Sailing c. világhírű dala illik...Mikor meghallottam, és elképzeltem, mintha csak Legolas énekelné, könnyes lett a szemem, és elszorult a torkom...
*Rayan, aki szerelmes a Sailingbe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20893 Írta: Anonymous
Szerintem ilyet ő nem mondott, csak az újság találta ki... A magyar/német újságot kitalálják az ilyen ''beszólásokat''.. De persze hasonlót mondhatott..<br> (bocs, csak kissé megcsömörlöttem a magyar újságok igazság tartalmától..)<br> És még mindig itt vagyok.. váá, megyek. sziasztok.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20892 Írta: Anonymous
Atyaég, hogy néznék én ki hosszú, szőke hajjal?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20891 Írta: Anonymous
<B>Igaz a mondás, hogy szőkék előnyben. Barna hajjal a kutya sem volt rám kíváncsi, de amikor megjelentem Legolas szerepében szőkén, rögtön felfigyeltek rám!<B><br> /Orlando Bloom, az IM-ből van/;<br> <br> (Bocsi, ha már berakta valaki...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20890 Írta: Anonymous
Boldog Feltámadást mindenkinek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.709 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére