Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 7 hónapja #49977 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Galadriel: sajnálom, hogy törölnöm kellett a hozzászólásaidat, de én tényleg írtam néhány sorral lejjebb, hogy a topicon nem tűrünk meg semmilyen vérlázító mondatot. A tied pedig sajnos az volt, amit ráadásul már ötszázezerszer végigtárgyaltunk...

Ami pedig Legolas és a Gyűrűt illeti, érdekes, hogy Legolast egyáltalán nem érdekli a Gyűrű, egyszer sem fordul elő, hogy felhozná a témát, mintha teljesen hidegen hagyná a dolog.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #49976 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
én is úgy érzem, hogy nem valóak erre a feladatra, de ők tudják is ezt, és bölcsességükkel képesek felmérni a helyzet értékét. ugyanakkor ne feletkezzünk meg Galadrielről, aki Gyűrűhordozó, bár egy más fajta Gyűrűt hordoz, mint az Egy Gyűrű, s nincs is oan hatása. de mint láthattuk Galadriel megísértésénél, ők is meginognak, de nagy erejű jellemükkel legyőzik kételyeiket...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #49975 Írta: Galadriel
Galadriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Figyeljetek én most látom először az új forumot,devagy az én gépem van meghülyülve,vagy nem értem...

Több
22 éve 7 hónapja #49971 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem sem valók a tündék erre a feladatra. Valahogy nem illik hozzájuk.

Több
22 éve 7 hónapja #49964 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lehet hogy hülyeséget mondok, meg is kövezhettek, de szerintem a tündék közül senki sem képes rá.Túl nagy a hatalmuk.Mondjuk nagyon tiszta a szivük, ezért lehet hogy nem kísértené meg őket a gyűrü, de szerintem egyikük sem való "ilyen feladatra".Értitek mit akarok mondani?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 7 hónapja #49963 Írta: Galadriel
Föl vagyok háborodva !!! Egy fórumzó azt mondta, hogy Legoloas meleg, hát nem tök mindegy???

Több
22 éve 7 hónapja #49961 Írta: Fereste
Galadriel: nem csábulna el, de megtörne a hatása alatt. nem lenne képes ellenállni neki, szentem, tünde ide, tünde oda. ezért cselekedne yozan ésszel, azzal, hogy nem hagyná magával a Gyűrűt. mert tudná, hogy képtelen a Gyűrűhordozás nehézségét a vállán cipelni

Több
22 éve 7 hónapja #49958 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem nem véletlenül Frodót választottál Gyűrűhordozónak.Csak ő volt képes véghezvinni a küldetést.Az embereket megkísértette volna, Gangalfnak túl nagy volt a hatalma hozzá, akárcsak Elrondnak.Legolas szerintem ...nem is tudom.Valahogy nem tudom elképzelni Mordorban. :)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 7 hónapja #49955 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez jó kérdés. Még sosem gondolkoztam rajta. De ő nem hiszem hogy használná. :)

Több
22 éve 7 hónapja #49954 Írta: Galadriel
A tündék nem csábulnak el!! Főleg nem Legolas,s olyan bűntudata lenne,hogy.... :x

Több
22 éve 7 hónapja #49923 Írta: Fereste
szerintem nem naon bírna ellenállni a Gyűrű erejének. más kérdés, hogy valószínűleg ennek tudatában lenne, és megpróbálná vhogyan megakadályozni, hogy eluralkodjon rajta a Gyűrű hatalma (pl azzal a megoldással, amit Nuinladien említett, bár ezt nem tartom valószínűnek),s egy oan embernek adná, vagy oan helyre helyezné, ahol (egy ideig) biztonságban érezné a Gyűrűt. de ha ezt nem tenné meg, szentem biztos, hogy a Gyűrű "bekebelezné", de nem akkora mértékben, mint Szméagolt, s nem is oan formában. egyébként szentem az egész személyisége "nem illik" a Gyűrűhordozó szerepre...

Több
22 éve 7 hónapja #49920 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
bocsánat a nem ide illő közbevetésért, de tudja valaki hol volt az a Legolasos jték?
Egyébként szerintem Lórienben akarná tartani, hogy megmenthesse...mármint hogy higgye azt.

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman

Több
22 éve 7 hónapja #49911 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Amíg el nem kergettek innen, én maradok! :wink:
Most éppen mi is a 'komoly' téma, amelyről beszélünk?
Vagy kezdjünk újat?
Jó, akkor egy ötlet:
Mi lett volna, ha Legolas a Gyűrűhordozó? Milyen gyenge pontján próbálná őt a Gyűrű megkörnyékezni? Szerintetek?

Több
22 éve 7 hónapja #49906 Írta: Vic
Nos, örömmel láttam a taglistát, nagyon sokan bejelentkeztetek már :)
Ezek szerint mindenkinek szép lassan sikerül regisztráltatnia magát... Ne felejtsetek esetleg képet is rakni a nicketek alá, mert úgy még színesebb lesz a topic.

Gandalf: az előző hozzászólásod remélem nem azt jelenti, hogy kevesebbet fogunk errefelé látni, ugye? Mert mi azért ugyanúgy fogunk szép kis eszmecseréket folytatni Legolasról, mint eddig, ahová tényleg sok szeretettel várunk...

Fereste: örülök, hogy Neked is tetszik az esős kép :D

Több
22 éve 7 hónapja #49902 Írta: Fereste
most, hogy végre nagyjából végignéztem azokat a dolgokat, amikről lemaradtam, muszáj, hogy elmondjam nektek:

imádlak titeket!!!

teljesen komolyan mondom... meg is halnék, ha nem lenne ez a topic, és főleg ha nem lenne itt ennyi rendes, aranyos, kedves, imádnivaló ember, akik mindig a legújabb Orli hírekkel, és Legolas eszmefuttatásokkal látnak el....

na, többet már nem fogok off-szerű bejegyzéseket tenni:)

Több
22 éve 7 hónapja #49900 Írta: Gandalf

Több
22 éve 7 hónapja #49891 Írta: Fereste
ne haragudjato, hogy most ienekről beszélek, de mivel egy csomó ideig nem voltam, csak most van időm végignéni az elúlt 3 hét anyagait, és csak most tudok néhány dologra reagálni..

isteniek a TTT trailerből való képek! egyszerűen nem tudok mit mondani... és a trailer is elfogadható szentem:) na de a kedvencem jelenetem, mkr Legolas az esőben áll......... hát az kész...

Több
22 éve 7 hónapja #49887 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tényleg szép az új megjelenés, de miért jött most mindenkire rá a változtatókedv? Pl. az általam egyébként ritkán látogatott im.net.hu-n is.. :-)
De ez nem ide tartozik.
Remélem azért nem csak Orliról lesz szó, bár persze semmi kifogásom ellene :D .
Még meg kell majd szokni a dolgot, de gratula az új megj.-hez!

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman

Több
22 éve 7 hónapja #49883 Írta: Fereste
oh istenem, hát a mi gyönyörű topicunk is megváltozott, de elsősorban a neve nem tetszik... miért nem maradhatott, Legolas , a tünde? igazság szerint az utóbbi időben télleg nem sokat beszltünk róla, s Orliról folyt leginkábbb a csevej, de ez engem akkor sem nyert meg... :( (

Több
22 éve 7 hónapja #49878 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Csak azért írok most, mert most elösszőr írok az új külalakú fórumba. Szerintem tök jó! :D
De megtudhatom miért volt szükség erre? (csak kiváncsiság)

Több
22 éve 7 hónapja #49852 Írta: Vic
KEDVES MINDENKI!

Beillesztem ide ezt még egyszer, hogy ez legyen a topic tetején... :D

Nos, amint látjátok, Svindler jóvoltából megújult ez a topic is, úgyhogy az eddigi Legolas/Orlando Bloom "Szentélyt" ezentúl ilyen gyönyörű környezetben találhatjátok...
Elöljáróban csak néhány alapvető és már ismert topicszabály, ami egyébként az egész fórumra érvényes: itt nincs chat! Nem szeretnénk fél soros, ide nem illő válaszok törölgetésével tölteni az időnket...

A topic címe azt hiszem, egyértelmű, mint korábban is volt, tehát semmi sem változott a régi topichoz képest...
Legolasról, A Tündéről és az Őt kiválóan eljátszó Orlando Bloomról lehet itt beszélgetni, kulturáltan vitatkozni, kép/honlap linkeket beilleszteni. Továbbra is várunk idézeteket, verseket, észrevételeket, és mi pedig próbálunk minél frissebb infókkal, képekkel, témákkal szolgálni...

Szóval, ennyi bevezető után minden Legolas és Orlando Bloom rajongót sok szeretettel várunk!

a Nilder Eldaron, azaz a Tündék Barátnéi: ÉSzAH, Morgana és Vic

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20986 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
De jó! Ezeknek a fele új! Legalábbis nekem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20985 Írta: Anonymous
De jó! Ezeknek a fele új! Legalábbis nekem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20984 Írta: Anonymous
Letöltöttem a MM klipet. A kép pocsék, de attól még jó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20983 Írta: Anonymous
<a href=http://www.much-ado.net/towers.html>a képek :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20982 Írta: Anonymous
Ezt nézzétek:<br> www.much-ado.net/towers.html <br> A TTT trailerének képei

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20981 Írta: Anonymous
Gandalf, miből gondolod, hogy Orlando túlságosan tisztában van a szépségével? Szerintem ezt mi, akik nem ismerjük őt, nem igazán ítélhetjük meg, nem? Én inkább vélem rajta néha felfedezni - a nyilvános szereplések alkalmával látott gesztusai alapján - a kisebbségi komplexus egyes jeleit. De tévedhetek és azt is elismerem, hogy valaki minél népszerűbb annál jobban tisztában van az értékeivel. Néha a véltekkel jobban, mint a valósakkal. Ha valakinek túl sokszor mondják, hogy ő az isten, akkor a végén elhiszi. De Orlando szerintem még nem tart itt. Reméljük, hogy nem is fog. Ha meg igen, akkor besoroljuk a tomcrúzok közé, de mint mondtam reméljük, hogy erre nem kerül sor. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20980 Írta: Anonymous
Shaira, az is jó, de a többi is. Ezek már válogatott oldalak, a gyűjtés csak olyanokat tartalmaz, amiket tényleg ÉRDEMES megnézni. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20979 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Nagyon köszi!!<br> Sajna az utolsó valamiért nem jön be.<br> Mit szólsz hozzá, ha a full-bloom.net-et rakom fel külföldinek?<br> Te melyiket javasolnád?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20978 Írta: Anonymous
A tündék teljesen másképp gondolkodnak a szépségről, s mást értenek alatta, mint az emberek, ezért szerintem a kérdést ilyen formájában feltenni értelmetlen. Legolas nincs tudatában 'szépségének', emberi mércével értve, Orlie viszont túlságosan is...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.596 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére