Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20709 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Olvastátok ezt a Gy.U. függelékében?<br> <br> A tündék Újesztendejének napján<br> pedig Celeborn és Thranduil talál-<br> kozott az erdőben, és átkeresztelték a Bakacsint<br> Eryn Lasgalen-nek, Zöld lombok er-<br> dejének.<br> <br> (Mondjuk ez a Gyűrűháború után volt.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20708 Írta: Anonymous
Ja! És betettem egy másik képet képet is: a Bakacsinerdő, ahogy én képzelem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20707 Írta: Anonymous
Nos Üdv! Hát elég fura egy ziccer, hogy em fértek be a ceremóniára! Amikor abszolút no name embereket meg beengedtek. És ráadásul Orlandónak két filmje is futott!!! Legalább neki ott kellett volna lennie! Remélem sikeresen abszolválták az ivást, és a jó hangulatot máshol! (Nem nehéz egy ilyen díjátadást fölülmúlni!)<br> <br> <br> Nos az én Legolasom: emlékszem, arról áradoztam egy barátnőmnek (mert már a könyvben is ő volt a kedvencem), hogy micsoda szépséges tündér lehet! Kicsit lányos arc, hosszú szőke haj, barna szem, és vékony, rugalmas testalkat, pihe könnyed mozgással. Szóval tényleg egy kicsit olyan lánykás, és mégis árad belőle a férfias erő!!! És amikor megláttam a trailerben (You have my bow...), síkítva felhívtam telefonon ezt a lányt, hogy ezt nem hiszem! Ott van a filmben akit elképzeltem! (kivéve a barna szem)<br> Hát én igazából ezért szeretem nagyon Orlandót! A film előtt azt sem tudtam létezik, megláttam a filmben, és elképedtem a hasonlatosságon. Nem tudnám megmonadni, hogy jó színész-e, vagy tetszik-e nekem igazából (mármint a saját küllemével), de megfogott benne valami a leírtak miatt.<br> <br> Találtam egy elképeztően furcsa fotómontázst Legolasról. Betettem a képeim közé: noklapljac@fé, Celebdring oldala. Ha kéri: regisztrálj! Itt találtok, néhány eddig még (szerintem) nem látott Orlando képet is!
esetleg klikk ide, de semmi garancia, hogy működik!

Puszi mindenkinek: Celeb

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20706 Írta: Anonymous
Csakhogy a Bakcsinerdőt sohasem védte jótékony mágia, mint pl. Lothlórient és Doriathot, ezért én úgy képzeltem, hogy nem igazán tudták visszaszorítani a Homályt. Valahogy úgy gondolom, nem véletlen, hogy a tündék ''bemenekültek'' (talán nem ez a megfelelő szó... visszahúzódtak?) a sziklák mélyére egy földalatti palotába... az Erdő folytogató atmoszféráját nemigen viselnék el állandóan, s csak néha jönnek ki a szabadba, pl. ünnepek alkalmából, ld. Babó. Nem véletlen, hogy Thranduil ilyen ''beteges'' tud néha lenni, s ráadásul ő még Mordor Homályát is magával vitte a szívében.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20705 Írta: Anonymous
Megvehetd akármelyik boltban, vagy kölcsönözd ki és másoltasd le vkivel. Megéri, az is iszonyat jó. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20704 Írta: Anonymous
A rajzfilmet hol lehet megtalálni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20703 Írta: Anonymous
Nagy Nővérek, van helyetek a postaládátokban? Személyiségi jogaitoknál fogva megmutatnám a pingálmányt, ami rólatok készült a mesébe... aztán az is jön majd nemsokára, már csak egy fél átkozott fejezet van...<br> <br> <br> Az én Legolasom... nem is tudom. Azt hiszem, ha Orli nem lett volna, akkor megmarad úgy, ahogy a rajzfilmben láttam, de az is csak azért, mert azt kicsiként láttam és az ekkor látott dolgok jobban rögzülnek az emberben. Raknék is be róla képet, csak a neten nem találok, videóról meg nem tudom, hogy kell. Tehát, ott nagyon karcsú volt, egy Nurejev-színvonalú balett-táncos kecsességével és izmaival, a szeme fekete volt,a haja pedig vállig érő, szőke. Ebben a képben csak a szemével nem értek egyet- azt olyan szürkés árnyalatú türkizkéknek képzelem. A szürkében benne van a levegő frissessége, a tűz füstje; a türkizben pedig a föld zöldje és a víz kéksége. Legolas nagyon közel áll a természethez, nekem ez a szemszín fejezné ezt ki.<br> <br> ÉSzAH: Ha jól emlékszem, Zölderdő volt a neve... de hogy miért hittem én azt eddig, hogy a bakacsin az tkp csizma:))... bár bakacsinból is készítenek csizmát, nem?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20702 Írta: Anonymous
Nagy Zölderd?nek hívták korábban a Bakacsinerd?t<br> a Silmarillionban is esik róla szó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20701 Írta: Anonymous
ÉSzAH:köszönöm.Megtaláltam a fordítást.Hányan voltak ott<br> a Gy.U. stábjából ha már őket kizárták? Lehet tudni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20700 Írta: Anonymous
Én semmiképp sem adtam volna neki ezt a nevet, ha nekem kellett volna elneveznem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20699 Írta: Anonymous
Eléggé baljósan hangzik a neve.<br> Bakacsin: ravatal bevonására használt (fekete) vászon vagy posztó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20698 Írta: Anonymous
Gandalf, eszméletlen, ahogy leírtad Bakacsinerdőt. Nekem az a gondom, hogy az én szemem előtt mindig a homály terjedése előtti Bakacsinerdő van, bár tudom, hogy akkor még nem is hívták így. Tényleg, hogy is hívták korábban? És ki adta neki ezt a nevet? Gondolom nem maga Thranduil. Tudtok erről valamit? Mintha olvastam volna, csak már nem tudom, hogy hol és, hogy mit. <br> Valahogy olyan nehéz elképzelnem, hogy Bakacsinerdő ennyire sötét és baljós hely lett. Én mindig zöld és élettel teli, természeti csodákkal teli helynek látom, mely ugyanolyan szép, mint Lórien, csak másképp. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20697 Írta: Anonymous
Röviden annyi, hogy a 3500 ülőhelyes Kodac Theatre-ben nem volt még 3 rohadt szék, hogy ORli, Dominic és Billy be mehessen. Amúgy most hallom, hogy Liv-nek se volt, és Viggonak se, meg úgy szerintem Ian-en és Elijah-n kívül senkinek sem... Ezért nem tudtak részt venni az Oscaron. De Orlando csak annyit mondott, hogy Mindegy, megyek és leiszom magam<br> Billy pedig azt, hogy Sok lehetőség van egy éjszaka eltöltésére Los Angeles-ben, és az Oscar nem szerepel köztük.. ;) Kissé idegesek lehettek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20695 Írta: Anonymous
Elég nagy gondban vagyok, amikor azt kellene megfogalmazni, hogy miként nézett ki az én Legolasom O.e. / Orlando előtt :-) /<br> Ennek oka az, hogy előbb láttam meg az épp aktuális mozimagazin címlapján, minthogy olvastam volna róla. Igen, akár hiszitek, akár nem én tavaly karácsonyra kaptam meg a GYU-t és akkor kezdtem olvasni. Kezdetben viszont igyekeztem szándékosan másképp elképzelni, mert azon a képen nagyon nem tetszett. Őszintén szólva engem csak akkor győzött meg Orlando, amikor a filmen láttam. Elsősorban a mozdulatai és a gesztusai, na meg a felejthetetlen arckifejezései, tekintetei tették őt számomra Legolasszá, nem a külseje. <br> Tehát csak azt tudom elmondani, hogy milyennek képzeltem VOLNA, ha már kezdettől nem befolyásolja a Legolas-képemet Orlando. <br> Az biztos, hogy szőkének képzeltem volna. Nagyon sokféle tünde-képet diktálnak a különböző fantasy-világok de nekem valahogy a tünde az szőke. A vonásait kissé élesebbnek képzeltem volna, a járomcsontját jobban definiáltnak ... De mit is koptatom itt a billentyűzetet. Nézzétek meg ezt a képet: <br> <br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/j/e/jes31/lennon.jpg.html> Az én Legolasom

ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20696 Írta: Anonymous
Légyszíves mondjátok el<br> mi volt Vic 07:38-as bejegyzésében,<br> mert nem tudok angolul.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20694 Írta: Anonymous
ÉSzaH: Nekem is rohadtúl elegem van már ebből a témából, és az ilyen hülye hozzászólások is az agyamra mennek. Ha ezek rendesen ismernék, nem lennének ilyen hülye kérdéseik, és nem reagálnának olyanokra, mint az az előző havi levélíró hozzászólása..<br> <br> IM: Na igen, ez magyar újság, kíváncsi leszek a német BRAVO-s poszterek bekerülnek-e majd a magyarba, és azok milyen minőségűek lesznek.. >:(<br> Ez az IM-es kép már volt egy külföldi újság posztere, szal ez is ''lopás'' :) Nem baj, ehhez értünk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20693 Írta: Anonymous
Szerinhtem meg belelőtt a szájába és az agyát lőtte ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20692 Írta: Anonymous
Netrunner, ha jól láttam, akkor Legolas torkon lőtte a trollt. Szerintem ezért hatásosabb az a lövése, mint az addigiak. Egyébként olyan a srác, mint egy gépágyú. Csak telepíteni kell és tarol. :-) <br> <br> A Filmcsillag megint kiakasztott (ld. 4. oldal, olvasói levél). No comment, nem vagyok hajlandó erről beszélni. <br> <br> Az IM-et én is láttam. Nagyon jó kép. Vic egyszer ezt már berakta ide is, méghozzá kb. ugyanekkora méretben. Hát azon azért jobbak voltak a színek. De ez sem rossz. <br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20691 Írta: Anonymous
Vic: Milliónyi puszi Neked, ugye tudod miért?... :) <br> Hány 'gerle' fér max. egy kalitkába? >:)))))))))<br> <br> Nos, az én Legolasom. Egyet tudok róla biztosan, hogy szürke 8szürkéskék) szemei vannak. Láttatok már ilyet emberen? Olyanok az ilyen szemek, mint a hajnaki köd a tenger felett. Merengők és messzire látnak, de nemcsak a Térben, hanem az Időben és az emberek lelkében is. Különös szemek, engem mindig lenyűgöznek, ha ilyennel találkozom. Egyébként nekem is elmosódott az arca, bár a mimikája tökéletesen elöttem van, sokszor nem tudom teljesen magam elé képzelni, máskor viszont... <br> Azt nem is látom őt magam előtt, hanem inkább kristálytisztán érzem, olyannyira, mint kevés mást.<br> Róla mindig ez jut eszembe:<br> Csillagfény-ezüst.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20690 Írta: Anonymous
Nem tudom arta-e már valaki, de Olrando pószter van az áprilisi IM-ben, és van egy kis kép a Film Csillagban is róla, az IMA kapcsán.<br> <br> Vic: Ez nagyon durva. 3 rohadt hely??!!! Most mérges vagyok. >:/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20689 Írta: Anonymous
netrunner: Torkon lőtte.<br> <br> Arwen Girl: kép beszúrása, ha jól emlékszem: <br> (a href=kép teljes elérési útja)link szövege(/a)<br> A zárójelek helyett kacsacsőr.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20688 Írta: Anonymous
Tényleg ti nem tudjátok, hogy lötte le a barlangban a trollt a? Az orrlikába lött vagy mi? Csak mert a megelőző lövései teljesen hatástalanok voltak (legalábbis nekem úgy tűnt).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20687 Írta: Anonymous
Már első alkalommal amikor láttam a filmet, őt bírtam a legjobban. Persze nekem nem az arcocskája tetszett (hiszen fiú vagyok :) ), hanem a stílusa.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20686 Írta: Anonymous
Tök ügyes íjász.N+agyon helyes.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20685 Írta: Anonymous
nem kell megnézned ahoz a filmet...<br> Elég ha a Tolkien Galéria Offical képek 4-ben megkeresed a 40. képet.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20684 Írta: Anonymous
Én úgy vettem észre, hogy nem a szó szoros értelmében vett csizma volt rajta.D eennek utánanézek. Még ma megnézem a filmben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20683 Írta: Anonymous
Pl.:Az első könyvben arról írnak hogy Frodo észre veszi hogy Legolason nem csizma hanem valami tünde féle cipő van ezzel szemben a filmben meg Legolason csizma van....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20682 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Reggel?De jó lenne!Mától viszont tavaszi szünet van (már akit érint).Hogy fogok így feljárni hozzátok?Hüpp-hüpp!Ez egy óriási probléma.<br> Témához: Én Legolast teljesen máshogy képzeltem el, no meg a többi tündét is.Nem ilyen magasaknak, meg valahogy idosebbeknek.De mondanom se kell, kellemeset csalódtam.És persze lehet hogy ez baj, de amikor a második kötetet olvastam, akkor már úgy képzeltem el oket, ahogy PJ megfilmesítette.Ebbol is látszik, milyen hatásos a film:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20681 Írta: Anonymous
Egyébként Én a könyvet a film után kezdtem el olvasni és ezért Orli nagyon meghatározta a bennem kialakuló képet Legolasról bár a filmben én is nagyon hiányolom hogy Legolas nem tud annyira kibontakozni mint a könyvben,valószínüleg ha elösször a könyvet olvastam volna akkor teljesen máshogy képzeltem volna el őt.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20680 Írta: Anonymous
De lányok, még valami: a pre-oscar partyt és a Vanity Fair Partyt is le lehet tölteni a már ismerős helyen, az OB Multimedián:<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/> itt, nézd a jobb oldalt!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.657 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére